• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kalksteen- industrieel

Resultaten voor

Kalksteen- industrieel - Import export

 1. GROUPE SAINT HILAIRE

  Frankrijk

  De activiteit van het bedrijf Chaux & Ciments uit Saint Hilaire, articuleert zich rond vier polen: de productie van calciumcarbonaat in alle vormen (vergruizen, vermalen, zeven, opslag van kalkhoudende rotsen), de fabricage van kalk op basis van de verbranding van kalkgrit, de fabricage van hydraulische bindmiddelen via vergruizing en het mengen van producten met een hydraulisch vermogen en teven het vermalen, drogen en classificeren van mineralen voor de chemische industrie. Onze industriële mineralen zijn bestemd voor diverse markten: Industrieën, openbare werken, bouw en beton, bouwmaterialen, milieu en landbouw, diervoeder, water- en slibzuivering, enz. Wij bieden de volgende diensten: controleren en ontwikkelen, vervoeren, vergruizen, zeven, drogen, vermalen, verspreiden van poedervormige producten, formuleren en testen, exploiteren en exporteren. Levering in zeecontainers of in bulk via silowagens.

 2. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Zwitserland

  De plek waar in heel Zwitserland kalk en grind kan worden gevonden. Sinds 1900 is Elggis een belangrijke winplaats voor kalksteen. KFN is klein begonnen en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste en enige producent van calciumhoudende kalk in Zwitserland. Dankzij de gemotiveerde medewerkers en de uitstekende productkwaliteit heeft KFN haar marktpositie behouden en zelfs kunnen versterken. Naast kalkproducten produceert Chalchi grind en steenslag. een welkom materiaal voor de weg- en waterbouw. Ongeveer de helft van de totale vraag aan grind in Glarnerland komt uit de kalkfabriek Netstal AG.

 3. CALES PASCUAL SL

  Spanje

  Familiebedrijf opgericht in 1885, gespecialiseerd in de vervaardiging van kalk en gehydrateerde kalk, distributie, verkoop en export.

 4. GALAXY IMPEX

  India

  Galaxy Impex werd opgericht in 1989 met 20 jaar ervaring in het verwerken en bewerken van natuursteen zoals zandsteen, leisteen, kalksteen, graniet en marmer. De onderneming werkt op twee locaties in Jaipur en Chennai om een compleet assortiment van producten uit Noord- en Zuid-India te kunnen aanbieden. Galaxy Impex is een ISO 9001-2000 gecertificeerde onderneming en de producten zijn voorzien van de CE-markering. We exporteren meer dan 2.500 containers per jaar naar alle uithoeken van de 6 continenten. We hebben een compleet assortiment voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt en kunnen vrijwel elk type product of afwerking leveren zoals tegels, mozaïek tegels, mozaïek randen, trommelstenen, gevelstenen, gezandstraald oppervlak, gepolijst, geslepen oppervlak, sierstenen, zeshoekige tegels, Gegritstraalde tegels, Vintage & Trommel (getrilde) afwerking. In onze diverse bewerkingsunits, maken we gebruik van de laatste technologie en geavanceerde machines zoals een volledig automatische 9-koppige polijstmachine voor lei- en zandsteen, een volledig automatische 2-koppige kalibratiemachine om aan de eisen van inkopers te voldoen.

 5. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Hongarije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Duitsland

 2. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Israël

 3. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bulgarije

 4. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egypte

 5. CARRIERES DE LA THURE

  België

 1. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugal

 2. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Canada

 1. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Maleisië

 2. VARIOUS STONES

  Duitsland

 3. GALTECHNOPARK

  Oekraïne

 4. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. MLD

  Nederland

 6. KOÇ-BIR

  Turkije

 7. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

 8. ASYAPI MADENCILIK LTD STI

  Turkije

 1. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. GEOKOP

  Bosnië-Herzegowina

 3. BULSTONE 07

  Bulgarije

 4. GALTECHNOPARK

  Oekraïne

 5. WOLFGANG ENDRESS KALK UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. GEBR. DORFNER GMBH & CO. KAOLIN UND KRISTALLQUARZSANDWERKE KG

  Duitsland

 7. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Italië

 8. HAUGHMOND HILL

  Verenigd Koninkrijk

 9. STONE HERITAGE SALES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. BEN BENNETT JUNIOR LTD

  Verenigd Koninkrijk