• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kalksteen- industrieel

Resultaten voor

Kalksteen- industrieel - Import export

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  De plek waar in heel Zwitserland kalk en grind kan worden gevonden. Sinds 1900 is Elggis een belangrijke winplaats voor kalksteen. KFN is klein begonnen en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste en enige producent van calciumhoudende kalk in Zwitserland. Dankzij de gemotiveerde medewerkers en de uitstekende productkwaliteit heeft KFN haar marktpositie behouden en zelfs kunnen versterken. Naast kalkproducten produceert Chalchi grind en steenslag. een welkom materiaal voor de weg- en waterbouw. Ongeveer de helft van de totale vraag aan grind in Glarnerland komt uit de kalkfabriek Netstal AG.

 2. GROUPE SAINT HILAIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De activiteit van het bedrijf Chaux & Ciments uit Saint Hilaire, articuleert zich rond vier polen: de productie van calciumcarbonaat in alle vormen (vergruizen, vermalen, zeven, opslag van kalkhoudende rotsen), de fabricage van kalk op basis van de verbranding van kalkgrit, de fabricage van hydraulische bindmiddelen via vergruizing en het mengen van producten met een hydraulisch vermogen en teven het vermalen, drogen en classificeren van mineralen voor de chemische industrie. Onze industriële mineralen zijn bestemd voor diverse markten: Industrieën, openbare werken, bouw en beton, bouwmaterialen, milieu en landbouw, diervoeder, water- en slibzuivering, enz. Wij bieden de volgende diensten: controleren en ontwikkelen, vervoeren, vergruizen, zeven, drogen, vermalen, verspreiden van poedervormige producten, formuleren en testen, exploiteren en exporteren. Levering in zeecontainers of in bulk via silowagens.

 3. CALES PASCUAL SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Familiebedrijf opgericht in 1885, gespecialiseerd in de vervaardiging van kalk en gehydrateerde kalk, distributie, verkoop en export.

 4. GALAXY IMPEX

  India

  Galaxy Impex werd opgericht in 1989 met 20 jaar ervaring in het verwerken en bewerken van natuursteen zoals zandsteen, leisteen, kalksteen, graniet en marmer. De onderneming werkt op twee locaties in Jaipur en Chennai om een compleet assortiment van producten uit Noord- en Zuid-India te kunnen aanbieden. Galaxy Impex is een ISO 9001-2000 gecertificeerde onderneming en de producten zijn voorzien van de CE-markering. We exporteren meer dan 2.500 containers per jaar naar alle uithoeken van de 6 continenten. We hebben een compleet assortiment voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt en kunnen vrijwel elk type product of afwerking leveren zoals tegels, mozaïek tegels, mozaïek randen, trommelstenen, gevelstenen, gezandstraald oppervlak, gepolijst, geslepen oppervlak, sierstenen, zeshoekige tegels, Gegritstraalde tegels, Vintage & Trommel (getrilde) afwerking. In onze diverse bewerkingsunits, maken we gebruik van de laatste technologie en geavanceerde machines zoals een volledig automatische 9-koppige polijstmachine voor lei- en zandsteen, een volledig automatische 2-koppige kalibratiemachine om aan de eisen van inkopers te voldoen.

 5. TRADING AND RECYCLING COMPANY

  België

  Trading and Recycling Company is gespecialiseerd in het handel in gebroken kalksteen vanuit de groeve te Sprimont en Modave, het handel in zandsteen vanuit de groeve in Triffoys, en het handel in Stinox (een secundaire grondstof voor asfalt en betontoepassingen aangemaakt op onze sites te RECMIX Genk en RECOVAL Charleroi), alsmede grondontvangst in Oupeye en overslag op kades te Genk, Tihange en Charleroi. Onze drie strategisch gelegen kades bieden U niet alleen de mogelijkheid om boten te lossen en te laden, maar ook om materialen tijdelijk te stockeren. Wij kunnen U bovendien op elk van deze kaaien een " full service " aanbieden. Wij zorgen zelf, indien U dit wenst, voor lossen en laden van de boten, aan- of afvoeren van de materialen met vrachtwagens.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ROCAS DECOR HUNGARY KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graniet, Kalksteen, industrieel, Graniet, en Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Üröm, Hongarije.

 2. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KALKWERK HUFGARD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Hösbach, Duitsland.

 3. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Israël

  Het bedrijf ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, natuurstenen, keramiekgraniet, Kalksteen, industrieel, en Bouw. Het is gevestigd in Jerusalem, Israël.

 4. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf PHOENIX STONEWORKS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. GEO-CAR SOFIA

  Bulgarije

  Het bedrijf GEO-CAR SOFIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Trappen - steen, Marmer en natuursteen, Trappen - steen, dallen, en drempels timmerwerk. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egypte

  Het bedrijf ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren calciumcarbonaat, Gips, Kwartszand, en polypropyleengaren- technische garens. Het is gevestigd in Giza, Egypte.

 2. CARRIERES DE LA THURE

  België

  Het bedrijf CARRIERES DE LA THURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, cementpoeders, Granulaat, Kalksteen, industrieel, en groefgrond voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Erquelinnes, België.

 1. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugal

  Het bedrijf ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, gevelpanelen, steen voor buitenvloeren, Marmer en natuursteen, en binnenhuisinrichtingen van natuursteen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 2. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Canada

  Het bedrijf GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graniet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Marmer, kalksteen, Kalksteen, industrieel, en Marmer. Het is gevestigd in Rivière à Pierre, Canada.

 3. HEIDELBERGCEMENT AG

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDELBERGCEMENT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Zand en grind, Kalksteen, industrieel, Voeder voor dierfokkerijen, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Zand en grind, en Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Efringen-Kirchen, Duitsland.

 4. ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL

  Spanje

  Het bedrijf ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL, is een Distributeur, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Graniet, zandachtige stenen, Grind, Marmer en natuursteen, en Graniet. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 5. KOÇ-BIR

  Turkije

  Het bedrijf KOÇ-BIR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kalk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, beton, cement, Kalkstenen, en Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Gumushane, Turkije.

 6. ASYAPI MADENCILIK LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ASYAPI MADENCILIK LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalkstenen, en Granulaat. Het is gevestigd in Düzce, Turkije.

 7. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Maleisië

  Het bedrijf QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Calciumcarbonaat. Het is gevestigd in Petaling Jaya, Selangor, Maleisië.

 8. MLD

  Nederland

  Het bedrijf MLD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurstenen, en gebluste kalk. Het is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

 1. LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA

  Spanje

  Het bedrijf LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, Trappen - steen, Vloeren en plankieren - industrieel, Marmer en natuursteen, Dakbedekking, Trappen - steen, Vloeren en plankieren - industrieel, en Marmer en natuursteen. Het is gevestigd in Arucas, Spanje.

 2. VARIOUS STONES

  Duitsland

  Het bedrijf VARIOUS STONES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren muurbescherming. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 3. GALTECHNOPARK

  Oekraïne

  Het bedrijf GALTECHNOPARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Zadnistryanske Village, Oekraïne.

 4. FELS-WERKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FELS-WERKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zand en grind, Kalksteen, industrieel, Marmer en natuursteen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Zand en grind, Kalksteen, industrieel, Marmer en natuursteen, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Rüdersdorf, Duitsland.

 5. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÄRKER ZEMENT GMBH, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandsteen, Leisteen, Krijt, industrieel, Zandsteen, Leisteen, en Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Harburg , Duitsland.

 6. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOROB STEEL TRADE S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalkogels. Het is gevestigd in Praha 9, Tsjechische Rep..

 7. MÄRKER KALK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÄRKER KALK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zand en grind, Kalksteen, industrieel, Marmer en natuursteen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Zand en grind, Kalksteen, industrieel, Marmer en natuursteen, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Blaustein, Duitsland.

 8. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leisteen, Kalksteen, industrieel, Zandsteen, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Zandsteen. Het is gevestigd in Painten, Duitsland.

 9. WALHALLA KALK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WALHALLA KALK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speciaalcementen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Zand en grind, Kalksteen, industrieel, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Zand en grind, en Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 10. GALTECHNOPARK

  Oekraïne

  Het bedrijf GALTECHNOPARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, en Kalksteen, industrieel. Het is gevestigd in Halych, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis