• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kappersproducten

Resultaten voor

Kappersproducten - Import export

 1. HAIR K PARIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAIR K PARIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant haarverzorgingsproducten, kappersproducten, uitrustingen voor kappers, en schoonheidsartikelen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. GAMOX RUBINETTERIE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAMOX RUBINETTERIE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren haarwasbakken voor kappers, kranen voor kappers, meubilair voor kappers, waterleidinghulpstukken, kappersproducten, loodgieterswerk, producten voor kapsalons, apparaten en benodigdheden voor kappers, en fauteuils voor kapsalons. Het is gevestigd in Acquafredda, Italië.

 3. GAMOX RUBINETTERIE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAMOX RUBINETTERIE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren haarwasbakken voor kappers, kranen voor kappers, meubilair voor kappers, waterleidinghulpstukken, kappersproducten, loodgieterswerk, producten voor kapsalons, apparaten en benodigdheden voor kappers, en fauteuils voor kapsalons. Het is gevestigd in Acquafredda, Italië.

 4. ZUCCHELLI ARRIGO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZUCCHELLI ARRIGO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor kappers, producten voor kapsalons, rolwagens voor kapsalons, droogkappen, kappersproducten, meubilair voor kappers, en fauteuils voor kapsalons. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 5. DEHAIRSHOP.NL

  Nederland

  dehairshop.nl is dé webwinkel bij uitstek voor de professionele kapper. Wij leveren exclusieve haarcosmeticaproducten en kappersbenodigdheden van bekende merken, zoals Goldwell, L'Oreal, Kleral, Olaplex, Schwarzkopf, Reuzel, AVG, Luca Rossini en vele andere. Ook is dehairshop.nl officiële dealer van exclusieven merken als Sinergy Cosmetics, EveryGreen en Inebrya. Wij zorgen er graag voor dat jij als professionele kapper alles in huis hebt om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. En als we zeggen dat je er alles vindt, dan bedoelen we ook álles. Je vindt bij ons alles van haarverzorging, stylingproducten, tools tot kappersbenodigdheden. Ben je een KVK geregistreerde kapper? Kom je dan snel inschrijven op dehairshop.nl en geniet van ons ruime aanbod en scherp geprijsde aanbiedingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wil? Bel ons dan voor een uitgebreid adviesgesprek. We bezitten meer dan 30 jaar ervaring in de haarcosmetica business en delen die graag met onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BFQ GRONINGEN BY STUDIO STYLE

  Nederland

  BFQ is jouw schoonheidssalon en kapper en ligt centraal gelegen in de Zwanestraat in Groningen. Bij ons kun je helemaal tot rust komen onder het genot van een hapje en een drankje. In onze unieke kapsalon kun jij jouw haar laten knippen en verven. Hiernaast bieden wij, als dé studentenkapper van Groningen, elke dinsdag en woensdag een verlaagd tarief. In onze schoonheidssalon kun je terecht voor wimper extensions, harsen, manicures, gezichtsbehandelingen, peelings, massages, bruidsarrangementen en maskers. Maak er een gezellig dagje uit van en kies voor één van onze arrangementen en mix beauty, kapsalon, eten en drinken. Geniet van de expertise van onze specialisten en kom volledig tot rust bij BFQ!

 2. VICE VERSA UW KAPSTER IN DE REGIO HOEKSCHE WAARD

  Nederland

  Je bent van harte welkom in onze kapsalon in Numansdorp. Zowel heren als dames. Nieuwste trends knippen? Geen probleem! We hebben namelijk meerdere keren per jaar trainingen. Onze kapsalon zit bij "Alerimus De Buitensluis" op adres Bernhardstraat 25, 3281 BC te Numansdorp.

 3. DELPHOS HAIRCOSMETICS

  België

  Groothandel in kappersartikelen, haarproducten en parfumerie-artikelen.

 4. HAARSHOPPER.NL

  Nederland

  Haarshopper.nl is een officiële distribiteur van verschillende haarproduct merken waaronder Naturelle cosmetics. Biologische keratine behandelingen voor proffesioneel gebruik bij kappers.

 5. PROGRESS WRZEŚNIA HURTOWNIA FRYZJERSKA I KOSMETYCZNA

  Polen

  Het bedrijf PROGRESS WRZEŚNIA HURTOWNIA FRYZJERSKA I KOSMETYCZNA, is een Distributeur, en actief in de sector Kapsalons - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren schooneheidsproducten, schoonheidsartikelen, en kappersproducten. Het is gevestigd in Września, Polen.

 1. LABORATORIOS KOSEI

  Spanje

  Het bedrijf LABORATORIOS KOSEI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoonheidscrèmes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van cosmeticaproducten, kappersproducten, producten voor schoonheidsspecialistes, en dermacosmetische producten. Het is gevestigd in Tenerife, Spanje.

 2. ARCADE KOZMETIK

  Turkije

  Het bedrijf ARCADE KOZMETIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichaamsverzorgingsproducten, Haarverzorgingsproducten, kappersproducten, Lichaamsverzorgingsproducten, en Haarverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 1. GLAMMY HAIR CARE

  Italië

  Het bedrijf GLAMMY HAIR CARE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Shampoo's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, haarverzoringsproducten, Cosmetica, kappersproducten, en in opdracht van derden. Het is gevestigd in Torre Del Greco, Italië.

 2. OPI BELGIQUE

  België

  Het bedrijf OPI BELGIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoonheidsinstituten - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, nagellak, Cosmetica, producten voor schoonheidsspecialistes, en kappersproducten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. TENDANCES PRIVÉES

  Frankrijk

  Het bedrijf TENDANCES PRIVÉES, is een Distributeur, en actief in de sector Welzijn en fitness. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biofarmacie - producten, functionele voeding voor de gezondheid, Schoonheid slankheid - vorm gezondheid, en kappersproducten. Het is gevestigd in Saint Jean De Maurienne, Frankrijk.

 4. BLEDBEAUTY COMPANY

  Spanje

  Het bedrijf BLEDBEAUTY COMPANY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrijfsverenigingen van distributie en groothandel, kappersproducten, en apparaten en benodigdheden voor esthetische chirurgie. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. FRANZESESTORE

  Italië

  Het bedrijf FRANZESESTORE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, en basisproduct van keratine. Het is gevestigd in Casoria, Italië.

 6. HEADLINES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEADLINES, is een Multi-Category, en actief in de sector Haarbehandelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren haarproducten, producten voor kapsalons, kappersproducten, en apparaten en benodigdheden voor kappers. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. TRADESERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TRADESERVICE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Shampoo's. Het is tevens aanwezig in de sectoren schooneheidsproducten, kappersproducten, producten voor het haar, en kleuringen, ontkleuringen en oxidanten voor haar. Het is gevestigd in Castiglione Delle Stiviere, Italië.

 8. REMY HAIR EXCELLENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf REMY HAIR EXCELLENCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pruiken en haarstukjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, haarverlenging, haarverlengingen van natuurlijk haar, en Import-export van haaraccessoires. Het is gevestigd in Merignac, Frankrijk.

 1. SHE SRL

  Italië

  Het bedrijf SHE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pruiken en haarstukjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren haarverlengingen van natuurlijk haar, kappersproducten, uitrustingen voor kappers, en Kapsel - producten. Het is gevestigd in S.antimo, Italië.

 2. QUERIDA MOLÉCULA UNIP LDA

  Portugal

  Het bedrijf QUERIDA MOLÉCULA UNIP LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, en kleuringen, ontkleuringen en oxidanten voor haar. Het is gevestigd in Golpilheira, Portugal.

 3. EUROPROF DI PUGLISI GIANLUCA

  Italië

  Het bedrijf EUROPROF DI PUGLISI GIANLUCA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Haarbehandelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, producten voor schoonheidsspecialistes, Schoonheid - producten, en producten voor het haar. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 4. KRYRO

  Italië

  Het bedrijf KRYRO, is een Distributeur, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, en producten voor schoonheidsspecialistes. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 5. CILOGLU HAIRCOSMETICS

  Duitsland

  Het bedrijf CILOGLU HAIRCOSMETICS, is een Distributeur, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, en uitrustingen voor kappers. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 6. KUAFÖR STORE

  Turkije

  Het bedrijf KUAFÖR STORE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten, Cosmetica, en fixeringsproducten en modelleringsproducten voor het haar. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. THE HAIR CONSULT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE HAIR CONSULT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Haarverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor kappers, kappersproducten, en kapster. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. WOOW2

  Duitsland

  Het bedrijf WOOW2, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kapsalons - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen voor kapsalons, accessoires voor kapsalons, kappersproducten, en producten voor kapsalons. Het is gevestigd in Königswinter, Duitsland.

 9. PRISAN HAIR SL (PELUSHOP)

  Spanje

  Het bedrijf PRISAN HAIR SL (PELUSHOP), is een Dienstverlener, en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten. Het is gevestigd in Alcoy, Spanje.

 10. LES NUANCES

  Italië

  Het bedrijf LES NUANCES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoonheidsverzorging - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappersproducten. Het is gevestigd in SANT'ANTIMO, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis