• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kartonproductie - machines

Resultaten voor

Kartonproductie - machines - Import export

 1. IMS

  Nederland

  IMS is een toonaangevende machinebouwer met meer dan 20 jaar ervaring op de kleinste schaal. We bouwen machines die in staat zijn ingewikkelde precisie processen te automatiseren met betrekking tot het productieproces. IMS bouwt machines van klein tot groot, van lab naar fab. Onze expertise (alles op micro-niveau) ligt in de gebieden: • Medisch • Automotive • Smart devices • Photonics We automatiseren van A tot Z, wat betekent dat het hele productieproces geautomatiseerd kan worden: • Handling • Manufacturing • Testing • End of line Het is ook mogelijk om gedeeltelijk te automatiseren. Hiervoor zijn onze semi-automated workstations een oplossing. De klant verzorgt het productieproces, IMS zorgt dat dit proces op de hoogste kwaliteit en efficientie verloopt. Door samen het productieproces van uw product te automatiseren en optimaliseren nemen we grote stappen in de goede richting. Dat is de belofte van IMS. Taking You Steps Ahead!

 2. MONOMATIC

  Frankrijk

  Het bedrijf MONOMATIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonproductie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen - karton, Gecoat karton, aaneengevoegde karton, kartonnen dozen, en Dozen - karton. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 3. PAKEA

  Frankrijk

  Het bedrijf PAKEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonproductie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor palettisering, en pallettrucks. Het is gevestigd in Rixheim, Frankrijk.

 4. SPIRALTECH LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPIRALTECH LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Wakefield, Verenigd Koninkrijk.

 5. COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA

  Portugal

  Het bedrijf COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatiesystemen, advies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, Kantoormachines en accessoires, geplastificeerde kaarten, Kartonproductie - machines, kredietkaarten die geen bankkaarten zijn, en Kantoormachines en accessoires. Het is gevestigd in Amadora, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GMA

  Frankrijk

  Het bedrijf GMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, Adviesbureaus engineering, industrieel, Ingenieursbureaus - industrie, Kartonproductie - machines, Adviesbureaus engineering, industrieel, en Ingenieursbureaus - industrie. Het is gevestigd in Poligny, Frankrijk.

 2. M-PACK S.C.

  Polen

  Het bedrijf M-PACK S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Karton - fabricage. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen - karton, Verpakkingen, Kartonproductie - machines, kartonvulling, Dozen - karton, Verpakkingen, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Sanniki, Polen.

 3. CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Karton - fabricage, Kartonproductie - machines, Karton - fabricage, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Le Coteau Cedex, Frankrijk.

 4. FYNE PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FYNE PACKAGING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kartonproductie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines, en doos van karton. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 5. ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Kartonproductie - machines, Industriebouw, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Kartonproductie - machines, en Industriebouw. Het is gevestigd in Mecinka, Polen.

 1. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ENRICO TONIOLO S.R.L., en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierproductie - machines, Kartonproductie - machines, Papierproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. BIMAS MASCHINENHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf BIMAS MASCHINENHANDEL, en actief in de sector Kartonproductie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijmachines en materiaal, Papierbewerking - machines, Boekbinderijmachines en materiaal, en Papierbewerking - machines. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 1. E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Steyr, Oostenrijk.

 2. D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Leiston, Verenigd Koninkrijk.

 3. ITALCONVERTING S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ITALCONVERTING S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierproductie - machines, Kartonproductie - machines, Papierproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Borgo A Mozzano, Italië.

 4. INDUPRO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf INDUPRO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Kartonproductie - machines, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dietlikon, Zwitserland.

 5. SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO

  Oostenrijk

  Het bedrijf SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Dornbirn, Oostenrijk.

 6. GRASO ZENON SOBIECKI

  Polen

  Het bedrijf GRASO ZENON SOBIECKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticfolie, Kartonproductie - machines, Plasticfolie, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Starogard Gdanski, Polen.

 7. TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L., en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Aspe, Spanje.

 8. MÖLLE KARTONAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÖLLE KARTONAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Kastellaun, Duitsland.

 1. SCHADES A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SCHADES A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Skive, Denemarken.

 2. KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE

  Duitsland

  Het bedrijf KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Dietenhofen, Duitsland.

 3. CARTONAJES MORA SA

  Spanje

  Het bedrijf CARTONAJES MORA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 4. COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIESSEN GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Het bedrijf BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIESSEN GMBH & CO. KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 6. KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 7. NIS ELECTRONICS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf NIS ELECTRONICS SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Cluj-Napoca, Roemenië.

 8. CARTEAM SL

  Spanje

  Het bedrijf CARTEAM SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kartonproductie - machines, en Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Sabadell, Spanje.

 9. BOSSHART EMBALLAGEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BOSSHART EMBALLAGEN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kartonproductie - machines. Het is gevestigd in Honau, Zwitserland.

 10. RCM S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis