• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kasplanten

Resultaten voor

Kasplanten - Import export

 1. NOORDAM

  Nederland

  Noordam Plants ontwikkelt en produceert met en voor Europese telers jonge planten in de groente- en sierteelt om in co-creatie maximale toegevoegde waarde in de keten te realiseren. GROENTETEELT: Niet alleen vruchtgewassen (paprika’s, tomaten, komkommers, courgettes, etc) hebben hun basis bij ons, maar ook bladgewassen (kool, sla, kruiden, etc.) Een gezond en gevarieerd assortiment waarin onze specialisten hun jarenlange ervaring gebruiken om topproducten af te leveren. SNIJBLOEMEN: Noordam Plants is een sterke partner in de wereldmarkt op het gebied van jong plantmateriaal voor snijbloemen. Onze top 5 in deze productgroep zijn: antirrhinum, campanula, celosia, matthiola, ranunculus.

 2. MG ORLIK KASSENBOUW BV

  Nederland

  Kassenbouw reparatie onderhoud renovatie glas reparatie glas gebruik glas nieuwe goten vegen aandrijving reparatie Duitschland België Nederland

 3. BARTOLINI EMILIANO

  Italië

  Het bedrijf BARTOLINI EMILIANO, en actief in de sector Kasplanten en kasbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen, kasplanten, en kasproducten. Het is gevestigd in Pistoia, Italië.

 4. GREENARIUM

  Roemenië

  Het bedrijf GREENARIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium, lampen tiffany stijl, en kasplanten. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 5. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installatie van kweekkassen, kasproducten, broeikassen voor boomkwekerijen, stookketels voor kassen, en Installatie van kweekkassen. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SERA TEKNIK

  Turkije

  Het bedrijf SERA TEKNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kasbloemen, kasvruchten, kasproducten, en broeikassen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. ECO SERA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf ECO SERA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasplanten, Installatie van kweekkassen, Landbouw - machines en materiaal, broeikassen voor de teelt van groenten en fruit, Kasplanten, Installatie van kweekkassen, en Landbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 3. LOTOS K

  Oekraïne

  Het bedrijf LOTOS K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten. Het is gevestigd in Glevakha, Kyiv State, Oekraïne.

 4. JOACHIM REIMANN

  Duitsland

  Het bedrijf JOACHIM REIMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Kasplanten. Het is gevestigd in Neugersdorf, Duitsland.

 5. FLORAPRIMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLORAPRIMA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Wendeburg, Duitsland.

 1. OPPERMANN FLORISTIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf OPPERMANN FLORISTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Ampflwang, Oostenrijk.

 2. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Bottrop, Duitsland.

 1. BLUMEN-BERRET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMEN-BERRET GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Mühlacker, Duitsland.

 2. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. RIEBL- GELTINGER

  Duitsland

  Het bedrijf RIEBL- GELTINGER, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Pfeffenhausen, Duitsland.

 4. HIVERNACLEHORTA

  Spanje

  Het bedrijf HIVERNACLEHORTA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kasplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel in planten en bloemen, aromatische planten, gedecoreerde vazen, en kasbloemen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. SSA INVERNADEROS

  Spanje

  Het bedrijf SSA INVERNADEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren kasplanten, kasproducten, broeikassen, en tuinbouwkassen. Het is gevestigd in Carlet (valencia), Spanje.

 6. BLUMEN ERTLE

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMEN ERTLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Sontheim, Duitsland.

 7. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italië

  Het bedrijf CASITA HERMOSA PIANTE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kasplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren orchidee, en sierplanten. Het is gevestigd in Ruvo Di Puglia, Italië.

 8. ROSENHOF BEUTLER

  Duitsland

  Het bedrijf ROSENHOF BEUTLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Kasplanten. Het is gevestigd in Vaihingen, Duitsland.

 1. WALTER HEERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER HEERMANN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. GERT HÖFER

  Duitsland

  Het bedrijf GERT HÖFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Fruit, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, en Snijbloemen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 3. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Büren, Duitsland.

 4. BERINGGAARD APS

  Denemarken

  Het bedrijf BERINGGAARD APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bonsai, Bloemplanten, Kasplanten, Sierplanten, Bonsai, Bloemplanten, Kasplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Gilleleje, Denemarken.

 5. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Giengen, Duitsland.

 6. STEFAN SCHÄDLER

  Duitsland

  Het bedrijf STEFAN SCHÄDLER, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Snijbloemen, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Zeltingen-Rachtig, Duitsland.

 7. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMEN STIERLE-WAGNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Kasplanten. Het is gevestigd in Böblingen, Duitsland.

 8. HORTICULTURE HALLEUX

  België

  Het bedrijf HORTICULTURE HALLEUX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Sierplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemplanten, Kasplanten, Bloemplanten, en Kasplanten. Het is gevestigd in Boirs, België.

 9. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMEN - SCHMIDT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Kasplanten, Fruit, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Kasplanten. Het is gevestigd in Abstatt, Duitsland.

 10. ORNAMENTALES JYM

  Costa Rica

  Het bedrijf ORNAMENTALES JYM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierplanten. Het is gevestigd in San carlos, Costa Rica.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis