• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kassenbouw

Resultaten voor

Kassenbouw - Import export

 1. AGRIMEC

  Italië

  Het bedrijf AGRIMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren beschaduwing, installaties voor beschermde teelt, airconditioningsystemen voor beschermde teelt, kassen met verticale wanden, broeikassen voor boomkwekerijen, broeikassen, kassen voor bloementeelt en tuinbouw, minikassen, en broeikassen voor de teelt van groenten en fruit. Het is gevestigd in Casazza, Italië.

 2. EURO-SERRE

  België

  Al decennialang kiezen tuinders uit heel Europa voor de karaktervolle serres en tuinkamers van Euro-Serre. Onze klanten vertrouwen op onze ruime ervaring en de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven in ons familiebedrijf. Nu, meer dan veertig jaar na de opstart, is Euro-Serre een vaste waarde en mogen we ons dankzij voortdurende innovatie Europees marktleider noemen in de productie van aluminium hobbyserres, muurserres, tropische serres en klassieke orangerieën. Met een team van 30 medewerkers staan we paraat om onze klanten hun ideale serre of tuinkamer te helpen kiezen. We ontwerpen de profielen voor onze serres zelf en produceren ze lokaal. Zo staan we garant voor een milieuvriendelijke productie van duurzaam aluminium dat volledig recycleerbaar is. Eens geproduceerd, worden onze serres als bouwpakket in heel Europa verkocht via exclusieve verdelers. Of je nu een ervaren tuinier bent of nog een groentje, in ons veelzijdige aanbod serres en tuinkamers is er voor ieder wat wils. De klant kiest uit de serres, tuinkamers en andere tuinconstructies van Belgische topkwaliteit de ideale vorm, kleur en afmetingen voor jouw tuin en ontvangt van Euro-Serre een bouwpakket op maat. Wie zijn serre liever niet zelf plaatst, kan ook rekenen op ons professioneel montageteam. We ontzorgen tuinliefhebbers graag van A tot Z.

 3. TECNOVA SERRE

  Italië

  Om in kassen te groeien en te leven in eender welke omstandigheden hebben planten en bloemen alles nodig wat het leven bevordert, met name: water, warmte en licht. De beheersing van deze elementen is doorslaggevend voor telers en voor tuincentra. Daarom ontwikkelt en bouwt TECNOVA systemen en producten bestemd voor kassen. De knowhow van TECNOVA berust op de vakkennis van zijn technisch team en op de ervaringen waarvan klanten een feedback geven. Dergelijke uitwisselingen vinden wederzijds plaats en leiden tot de bouw van geavanceerde installaties, machines en producten. TECNOVA is een modern bedrijf, zowel wat betreft het ontwerp als de bouw van zijn producten.

 4. SANLIGHT E.U.

  Oostenrijk

  Onze belangrijkste competenties richten zich op de volgende sectoren: - LED-technologie en verlichting in zijn algemeen - engineering - ontwikkeling en productie van producten - onderzoek - botanica. Ons productgamma omvat verlichtingsoplossingen van standaard of individuele LED voor: - de selectie voor de verkoop van planten - een gebruik voor thuis of voor vrije tijd - onderzoekswerkzaamheden. Bovendien bieden wij u aan assistentie te verlengen bij de kwaliteit en fotometrische metingen voor de plantenteelt.

 5. BOM GROUP

  Nederland

  In the dynamic world of glass horticulture, projects are becoming ever more complex.The Bom Group has the expertise to integrate its own disciplines Greenhouses, Heating and Screening with those of reliable partners and suppliers.You have a single contact partner who designs, supplies and erects all the possible installations for you, and ensures that your wishes and all the disciplines are optimally integrated within the project.The Bom Group not only advises in the field of technology, but also in the area of regional and local production conditions and legislation, cultivation, financing, licensing and subsidies.As the client, you are expertly guided and relieved of your concerns right from the preparatory phase, so that your project, anywhere in the world, can be satisfactorily delivered as planned.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MUSTANG DEMOLITION

  Nederland

  Mustang Demolition is gespecialiseerd in het vakkundig, veilig en efficiënt demonteren van uw gebouw/kas. Met ruim 20 jaar ervaring in de internationale sloop, zijn wij uitgegroeid tot een vooruitstrevend sloopbedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Door deze jarenlange sloop ervaring, is Mustang Demolition expert in het volledig ontzorgen van onze klant. Met behulp van geavanceerde machines, deskundige vakmensen en een vooruitstrevende bedrijfscultuur zijn wij in staat alle wensen van onze klant te vervullen, binnen het afgesproken tijdsbestek. Bij Mustang Demolition is ieder sloopproject maatwerk! Ieder project is uniek, en elke klant is anders. Daarom maken we altijd een complete inventarisatie van de sloopwerkzaamheden. We komen langs op locatie, en bespreken uitvoerig de wensen van de klant. Dit vormt voor ons de basis van een goed georganiseerd sloopproject. Voor aanvang van de sloopwerkzaamheden maken we een transparante en uitgebreide planning, zodat de klant niet voor onverwachtheden komt te staan. Door middel van persoonlijk contact en een gestructureerde planning behalen we het door u gewenste resultaat. Altijd en overal.

 2. HEUVEL-FOLIE-SERRES

  België

  Heuvel-Folie serres zijn folie-serres/kassen ontworpen volgens de stricte europese normen voor serres/kassen met een flexibele omhulling. De staalstructuur is warmbad verzinkt en wij gebruiken profielen zowel in staal als in aluminium om de folie vast te zetten. Wij kunnen u de beste serre/kas met de best bijhorende folie-kwaliteit aanbieden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding en dit voor eender welke oppervlakte (wij realiseerden projecten van 10 m² tot 100.000 m²). De Folieserres/kassen hebben alle voordelen van de stevige glasserres/kassen, en daar bovenop veel betere luchtingsmogelijkheden en een beter plantklimaat,

 3. INVERNADEROS IMA

  Spanje

  De IMA kassen zijn ontworpen om ieder soort landbouwteelt te te bedekken voor de productie, blootstelling en proefneming. Onze kassen bevatten moderne technologische innovaties die overeenkomen met de behoeften van moderne landbouwers.

 4. EUROMARC2013 INSTALLATIONS

  Marokko

  Euromarc installations bouwt tuinbouwkassen in alle maten en uitvoeringen. Kapbreedtes van 6.40, 8.00, 9.60 en 12.80 m. vormen de basis van het pakket en worden gebouwd in VENLO-uitvoering of als breedkapmodel. Bij de ontwikkeling van elke kas, houdt Euromarc installations rekening met de aanvullende systemen zoals scherming, verwarming en intern transport, zodat ze op juiste en efficiënte wijze in de kas geïntegreerd kunnen worden. Immers, geen enkele kas is hetzelfde.

 5. VERMAKO

  België

  Vermako plastiek serres is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren, construeren en monteren van folieserres, onbeperkt in breedte en lengte.

 1. LOMBARDA SERRE

  Italië

 2. METALMAK MAKINA

  Turkije

 1. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italië

 2. AGEON

  Italië

 3. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarije

 4. ROBINSON POLYTUNNELS

  Verenigd Koninkrijk

 5. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Duitsland

 6. AGRIKOL D.O.O.

  Servië

 7. EMAGA SP. Z O.O.

  Polen

 8. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Polen

 1. DUTCHGREENHOUSES

  Nederland

 2. ECO SERA SISTEMLERI

  Turkije

 3. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

 4. SERRURIERS SERVICES

  Frankrijk

 5. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Turkije

 6. UZM AGRO TRADING

  Roemenië

 7. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Roemenië

 8. RICHEL GROUP

  Frankrijk

 9. ACM AGROCENTRUM

  Polen

 10. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis