• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kattenvoer

Resultaten voor

Kattenvoer - Import export

 1. PRIMOFOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRIMOFOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, zootechnisch voeder, dierenvoer, integrators voor honden, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 2. COLONEL GUSTAVE

  België

  Verified by europages badge

  Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

 3. BECKERCOMPLAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1999 besloot ik een bedrijf te beginnen. BeckerComPlanGmbH. Maar we hadden weinig tot niets te maken met veevoer. Aangezien mijn jarenlange beroepsleven veel te maken had met controle en kostenvermindering, besloot ik een bedrijf op te zetten dat veel andere bedrijven inkoopvoordelen bood. Aangezien ik van jongs af aan ben opgegroeid met dieren en dieren als honden, paarden en katten altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven en dat van mijn familie, en mijn voedingsgedrag werd beïnvloed door reclame, besloot ik mij te verdiepen in diervoeding en uit te zoeken wat ik mijn dieren misschien aandoe met een of ander product. Ik heb de voeding van honden, paarden en katten bestudeerd, evenals de voederwetgeving en de ingrediënten in de verschillende soorten voer.Ik heb gesproken met voedingsdeskundigen, dierenartsen en dierengenezers.Ik bezocht veel voederfabrieken en bestudeerde voedingsfysiologie. Maar het belangrijkste was voor mij het besef dat het ene of het andere ingrediënt voor mij niet in een voeder thuishoort, hoewel velen het gebruiken.Vandaag hebben we 15 soorten droogvoer, 7 soorten natvoer - enkelvoudig eiwit en 100% vlees. Dezelfde filosofie voor kattenvoer, 8 soorten 100% vlees, droogvoer en paardenvoer, evenals natuurlijke supplementen en accessoires voor huisdieren.

 4. NUOVA FATTORIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL produceert compleet honden- en kattenvoer 'Certified Made in Italy 100%', op basis van maïs, varkensvleesmeel, varkensvet, vitaminen en mineralen waarmee het dier alle essentiële elementen voor een correcte stofwisseling binnenkrijgt. De productie maakt gebruik van selectieve extrusietechnologie en vindt voornamelijk plaats onder het merk NUOVA FATTORIA. Het bedrijf stelt haar knowhow en productietechnologieën ter beschikking ten behoeve van het creëren van private labels.

 5. CBR RESEARCH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CBR RESEARCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Huisdieren - artikelen, kroketten voor dieren, gezelschapsdieren, honden, producten voor de gezondheid en de schoonheid van het dier, natuurlijk product, hennep, en hondebrokjes. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CERNUNOS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CERNUNOS, is een Distributeur, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Huisdieren - artikelen, Kattenvoer, Huisdieren - artikelen, kroketten voor dieren, en gezelschapsdieren. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. SDGA CROQUETTES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SDGA CROQUETTES, is een Distributeur, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, accessoires voor honden, en natuurvoeding voor honden. Het is gevestigd in Saint-Genest-Lerpt, Frankrijk.

 3. AVALON PETFOOD

  Nederland

  Avalon Petfood is a 100% Dutch petfood brand with a range consisting Dog and catfood products. Avalon Petfood products are established through years of experience in the professional industry of training K9 police dogs. Together with Pets lovers, professionals and vets Avalon Petfood have created a revolutionary product range for dogs and cats. Are you interested in our products? Feel free to contact us!

 4. TASTE ME PETFOOD

  Nederland

  Wij werken aan een eigen label voor natuurlijke honden- en kattenvoeding. Binnenkort verkrijgbaar.

 5. FITMIN

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf FITMIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, voeder voor paarden, en kleine dieren. Het is gevestigd in Zamberk , Tsjechische Rep..

 1. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Honden en katten - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Huisdierenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, en Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Turkije

  Het bedrijf EFFEFFE PET FOOD TURKIYE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kattenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren kroketten voor dieren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. HOURAL'S FOOD

  Frankrijk

  Het bedrijf HOURAL'S FOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, voeder voor honden, en accessoires voor honden. Het is gevestigd in Vouneuil Sous Biard, Frankrijk.

 2. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Turkije

  Het bedrijf OZIDEAL AHMET AYRANCI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, zand voor kattenbakken, en accessoires voor huisdieren. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG, is een Multi-Category, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Kaindorf, Oostenrijk.

 4. ALSO SRL

  Italië

  Het bedrijf ALSO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Vogelvoer - huisdieren, Kattenvoer, en Vogelvoer - huisdieren. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 5. DR PET

  Spanje

  Het bedrijf DR PET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Huisdierenvoer, Kattenvoer, Huisdierenvoer, voeder voor honden, en hondenkoekjes. Het is gevestigd in MALAGA, Spanje.

 6. JOSERA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSERA GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, Huisdierenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, en voeder voor paarden. Het is gevestigd in Kleinheubach, Duitsland.

 7. TGPET

  Turkije

  Het bedrijf TGPET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kattenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren - artikelen, Huisdieren, Huisdieren - artikelen, Huisdieren, en Inductieve componenten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. BOSNET GROUP DOO

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf BOSNET GROUP DOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Kattenvoer, Voeder voor industriële visteelt, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Sarajevo, Bosnië-Herzegowina.

 1. HILL'S PET NUTRITION

  België

  Het bedrijf HILL'S PET NUTRITION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kattenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Hondenvoer, voeder voor katten, en voeder voor honden. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. MCPRO GIDA

  Turkije

  Het bedrijf MCPRO GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, export, Kattenvoer, en Hondenvoer. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. TIERBEDARF-HEMA

  Duitsland

  Het bedrijf TIERBEDARF-HEMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, diervoeding, producten voor de gezondheid en de schoonheid van het dier, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 4. BUCHA PET SHOP

  Oekraïne

  Het bedrijf BUCHA PET SHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, voeder voor aquariumvissen, voeder voor knaagdieren, en Hondenvoer. Het is gevestigd in Bucha, Oekraïne.

 5. TELEPIENSO

  Spanje

  Het bedrijf TELEPIENSO, is een Distributeur, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Huisdierenvoer, Kattenvoer, Huisdierenvoer, voeder voor honden, en hondenkoekjes. Het is gevestigd in BARCELONA, Spanje.

 6. SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Kattenvoer, voedingssupplementen, vitaminecomplement, en osteo-articulaire therapie. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 7. STE VERNON PIERRE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE VERNON PIERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Kattenvoer, kroketten voor dieren, hondebrokjes, en kattebrokjes. Het is gevestigd in Ouchamps, Frankrijk.

 8. BIOFORPETS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BIOFORPETS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honden en katten - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, accessoires voor honden, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 9. NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN

  Denemarken

  Het bedrijf NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Honden en katten - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, kleden voor honden, kattenbox, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Højbjerg, Denemarken.

 10. Sirin Patilerim Petshop

  Turkije

  Het bedrijf Sirin Patilerim Petshop, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kattenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren pet. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis