• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kauwgom

Resultaten voor

Kauwgom - Import export

 1. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Duitsland

  Dynamisch, ervaren, technisch hoog gekwalificeerd, dit is hoe we ons bewijzen op onze belangrijkste markten ijs, zuivel, delicatessen, snoep en dierenvoeding. Als branchespecialist hebben we een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten en zakelijke partners internationaal door een voorbeeldige service, creativiteit en flexibiliteit gedurende vele jaren. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH is uw partner als het gaat om de ontwikkeling en productie van voedselverpakkingen, of deze nu gemaakt zijn van spuitgegoten of thermogevormde kunststoffen of van kraftpapier.Van het idee tot de ontwikkeling en productie tot het eindproduct, er is één contactpersoon beschikbaar voor het hele proces. Deze one-stop-shopping maakt aankopen eenvoudiger, verlaagt de kosten en biedt u een hoog beveiligingsniveau.

 2. DJIBSON

  België

  Djibson is een Belgisch-Senegalees bedrijf dat grondstoffen voor levensmiddelen produceert en verhandelt. Het bedrijf importeert voedingsproducten voor de industrie en voedingssector in Europa. Het produceert hoofdzakelijk Arabische gom Acacia senegal, samen met partners in Senegal en Mali, en heeft een productiecapaciteit van 70 ton per jaar. De kwaliteit van onze gom wordt getest volgens de EU-normen.

 3. WORLD OF SWEETS GMBH

  Duitsland

 4. KUBIZZ

  Nederland

  Wie wij zijn Wij zijn een professionele en flexibele organisatie die voedselconsumptiegoederen importeert en exporteert. Kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verliezen de wensen van onze klanten en leveranciers nooit uit het oog. Op ons hoofdkantoor in Zevenbergen werkt dagelijks een dynamisch team om aan alle vraag en aanbod te voldoen. Daarnaast beschikken wij over diverse magazijnlocaties verspreid over het land. Hierdoor kunnen wij optimale dienstverlening garanderen. Assortiment Wij zijn gespecialiseerd in frisdranken, koek, chocolade, zoetwaren, snacks en levensmiddelen, waaronder snel- of direct-klaar-maaltijden. Ons assortiment bestaat uit reguliere producten, een private label met producten exclusief voor een klant, een fancy label en restpartijen.

 5. AMEEL CANDY WORLD

  België

  Ameel Candy is een specialist in suikerwerk zoals confiserie, nougat, spek, marsepein, toffees, drops, gommen, kauwgom, displays... Ze leveren verschillende producten zoals : lollywood, american fun food, wafels, gebak, biscuits, peperkoek, beleg, chocolade, candy bars, pralines, gechocolateerde confiserie, gespecialiseerde confiserie, nougat, spek, marsepein, toffees en drops, gommen, kinderartikels, kauwgom, chips, snacks, dranken, suikervrij, convenience... Eigen merken: Lollywood (snoep), Biscyland (wafels) en Chocola Amore (chocolade). Displays en toestellen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARS BELGIUM

  België

  CHOCOLATE: Mars is een belangrijke speler in het chocoladesegment, met zeven van de twintig best verkochte tussendoortjes ter wereld (Snickers, Mars, Twix, M&M’s, Bounty, Milky Way, Balisto, Celebrations, Maltesers, Mars Ice-Cream…) . PETCARE: Mars voedt sinds 1935 huisdieren en is een gerenommeerde fabrikant van dierenvoeding voor honden en kitten (Whiskas, Pedigree, Sheba, Cesar, Frolic, Perfect It, Nutro, Catsan…). FOOD: Het Food segment van Mars produceert rijst, tarwe, pasta, sauzen en Aziatische maaltijdcomponenten van alom gekende merken (Uncle Ben’s, Miracoli, Pamesello, Ebly, Suzi Wan…). WRIGLEY GUM & CONFECTIONS: Wrigley, nr. 1 van de kauwgom in de wereld, is een van de belangrijkste bedrijven in zoetwaren dat actief is in 40 landen en zijn producten verkoopt in meer dan 180 landen (Freedent, 5 Gum, Wrigley, Hubba Bubba, Sugus…).

 2. EUROBASE INTERNATIONAL

  België

  Eurobase International is op wereldschaal de grootste onafhankelijke producent van op gom gebaseerde materialen, die o.m. worden gebruikt in de kauwgomindustrie.

 3. WILDENAUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. HERBFELLAS CBD SHOP

  Oostenrijk

 5. STRONG GUM

  Tsjechische Rep.

 1. HAPPYGUM GMBH

  Oostenrijk

 2. ECOLBIO S.R.L.

  Italië

 1. FALCON

  Syrië

 2. MUDANZASL NOZAL

  Spanje

 3. HOIST UK

  Verenigd Koninkrijk

 4. WILLIAM SANTUS & CO.LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. FRANCISCO MORENO VICENTE, S.L.

  Spanje

 6. HOWELL FOODS CO.,LTD.

  China

 7. FLEER ESPANOLA SA

  Spanje

 8. BOTOU CITY QINGQING FOODS DUTY CO., LTD

  China

 1. LA-RO IMPEX 2001 SRL

  Roemenië

 2. SCANDINAVIAN SWEET CENTER APS

  Denemarken

 3. S & S ESTETIK

  Zweden

 4. ZED CANDY

  Ierland

 5. WRIGLEY D.O.O.

  Slovenië

 6. WRIGLEY HRVATSKA D.O.O.

  Kroatië

 7. EIC ENGINEERING LIMITED

  China

 8. WRIGLEY HUNGARIA FOOD AND CONFECTIONARY MANUFAXTURING AND TRADING LIMITED LIABILITY COMPANY.

  Hongarije

 9. NO WAY OUT SA

  Spanje

 10. GABI'S

  Roemenië