• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kernboren

Resultaten voor

Kernboren - Import export

 1. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

 2. PRODITO

  België

 3. MAGNETOR GMBH I. L.

  Duitsland

  Het bedrijf MAGNETOR GMBH I. L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, en Kernboren. Het is gevestigd in Lauenburg, Duitsland.

 4. WSM CAN MAKINA LCC.

  Turkije

  Het bedrijf WSM CAN MAKINA LCC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers brood, en accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Pendik, Turkije.

 5. BARESY GMBH& CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf BARESY GMBH& CO.KG, is een Multi-Category, en actief in de sector Wanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren deuren van roestvrij staal, en kernboringen. Het is gevestigd in Kirchberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STE INDUSTRIELLE DE NORMANDIE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf STE INDUSTRIELLE DE NORMANDIE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmte-isolatie, kernboringen, en thermische isolatie. Het is gevestigd in Digulleville, Frankrijk.

 2. GEOFINAL

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf GEOFINAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Geotechnische boorinstallaties, en Boren - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Trinec, Tsjechische Rep..

 3. SICIL TAGLI MULTISERVICE SOC. COOP.

  Italië

  Het bedrijf SICIL TAGLI MULTISERVICE SOC. COOP., is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloopbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitsnijwerk gewapend beton, kernboringen, en gecontroleerde slopingen. Het is gevestigd in Santa Venerina, Italië.

 4. SMERALDA SERIM

  Italië

  Het bedrijf SMERALDA SERIM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en zagen van gewapend beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijden en boren van normaal en gewapend beton, kernboringen, sloopwerkzaamheden met explosieven, en gecontroleerde slopingen. Het is gevestigd in Sassari, Italië.

 5. TALLERES P.C.J.

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES P.C.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is gevestigd in La Puebla de Alfindén, Spanje.

 1. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Kernboren. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 2. UAB HIGA

  Litouwen

  Het bedrijf UAB HIGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sproeispuiten, afwatering - werken, en kernboringen. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 1. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is gevestigd in Xuzhou, China.

 2. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ITM CONSULTANCY LIMITED, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepwandposten, en machines en apparatuur voor grondboring. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren loodgieter. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. MORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Campofilone, Italië.

 5. RIGSERV LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RIGSERV LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Boortorens - Derricks, Boren en proefboren - installaties, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 6. BARLETTA GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf BARLETTA GIUSEPPE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Kernboren, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, en Kernboren. Het is gevestigd in Ispani, Italië.

 7. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is gevestigd in Tangshan, China.

 8. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italië

  Het bedrijf TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Kernboren, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, en Kernboren. Het is gevestigd in Montebello Della Battaglia, Italië.

 1. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.ME.TRI.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Adria, Italië.

 2. KANN TOOLS CO., LTD

  China

  Het bedrijf KANN TOOLS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 3. PETRIND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PETRIND S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in San Giovanni Teatino, Italië.

 4. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DRILL SERVICE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Mosciano Sant'angelo, Italië.

 5. GEOMARC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEOMARC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 6. ADRIATECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ADRIATECH S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 7. DRILLMEC S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DRILLMEC S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Podenzano, Italië.

 8. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 9. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, Kernboren, Puttenbouw, en Kernboren. Het is gevestigd in Fiume Veneto, Italië.

 10. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNO. PAL.CON. S.R.L., en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fundering - uitvoering, Kernboren, Fundering - uitvoering, en Kernboren. Het is gevestigd in Cherasco, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis