• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kernenergiecentrales - installaties en materiaal

Resultaten voor

Kernenergiecentrales - installaties en materiaal - Import export

 1. IDEALEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 30 jaar ontwerpt en verkoopt IDEALEX oplossingen voor interventionele stralingsbescherming om de stralings- en besmettingsrisico's voor mensen en installaties te verminderen. IDEALEX heeft oplossingen ontwikkeld voor veilige interventies in gecontroleerde gebieden: stralingsbescherming, externe interventieklemmen, VOKKERO-communicatiesysteem, handschoenenkastje, BAG en hot cell onderdelen, thermische lasser en gecontroleerde zonezuiger.

 2. CSI LUX

  Luxemburg

  Het bedrijf CSI LUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en thermische installaties. Het is gevestigd in Holzem, Luxemburg.

 3. SEGAULT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEGAULT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Kernenergiecentrales, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, vliegtuigbouwkundige engineering, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Mennecy, Frankrijk.

 4. FORTH ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORTH ENGINEERING LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele demontages, Kernreactoren, technisch advies voor nucleaire energie, en nucleaire onderdelen. Het is gevestigd in Maryport, Verenigd Koninkrijk.

 5. GROUPE SETEC

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE SETEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Ingenieursbureaus - adviesbureaus, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SYNATOM

  België

  Het bedrijf SYNATOM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandstoffen, nucleair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit en bestraalde kernbrandstoffen, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Elektriciteit en bestraalde kernbrandstoffen, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Ixelles, België.

 2. LES ATELIERS DE LA MEUSE

  België

  Het bedrijf LES ATELIERS DE LA MEUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Ketelbouw, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Liege, België.

 3. APCO TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf APCO TECHNOLOGIES, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Crissey, Frankrijk.

 4. FECNE SA

  Roemenië

  Het bedrijf FECNE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Warmtewisselaars, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 5. INEKON POWER, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf INEKON POWER, A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metro - materialen, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Thermische energiecentrales - installaties en materiaal, Metro - materialen, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Praha 7, Tsjechische Rep..

 1. TJAEREBORG INDUSTRI A/S

  Denemarken

  Het bedrijf TJAEREBORG INDUSTRI A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Elektriciteit - productie en distributie, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Elektriciteit - productie en distributie. Het is gevestigd in Tjaereborg, Denemarken.

 2. INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Fontenay Aux Roses, Frankrijk.

 1. INTERRESURS ENGINEERING LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf INTERRESURS ENGINEERING LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. MERCIER TURNER

  Frankrijk

  Het bedrijf MERCIER TURNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Annonay, Frankrijk.

 3. GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 5. THORKILD MADSEN FREDERICIA A/S

  Denemarken

 6. INCINED A.S.

  Tsjechische Rep.

 7. KELLAL MAINTENANCE

  Frankrijk

 8. WESTINGHOUSE ELECTRIC BELGIUM

  België

 1. WASHINGTON E & C LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge
 3. NECRON ENERGY ELECTRONIC SAN. TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Necron Electronic Software Engineering Inc. werd opgericht in 1989 en is er trots op de eerste Combi-UPS fabrikant van Turkije te zijn, gespecialiseerd in ononderbroken industriële voedingen. We staan bekend om onze visionaire innovatie en hebben belangrijke mijlpalen in de sector bereikt. We begonnen met een faciliteit van 4.500 m² in de Tuzla Organized Industrial Zone en zijn nu uitgegroeid tot een efficiënt kantoor van 800 m² in Ankara, waar we overheidsinstellingen nog beter ondersteunen. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: •Apparatuur voor elektrische voertuigen: Robuuste oplossingen voor het opladen van voertuigen. •UPS-systemen: Biedt een verscheidenheid aan online ononderbroken industriële voedingen, waaronder industriële en modulaire opties. •Oplossingen voor datacentra: Leveren van high-end datacentercomponenten en modulaire datacenters. •Batterijen •Batterijkasten •Omvormers •Gelijkrichters •Converters •Regulatoren Onze niet aflatende toewijding aan internationale kwaliteitsnormen blijkt uit onze naleving van ISO9001, ISO14001, ISO18001, ISO20001, ISO27001, TSE en CE normen, waardoor we oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten kunnen garanderen. Onze primaire missie draait om het beveiligen van kritieke elektrische belastingen, waaronder computersystemen, medische apparatuur, communicatiesystemen, regel- en alarmsystemen, verlichtingssystemen, ziekenhuizen en datacenters. Deze essentiële toepassingen vereisen betrouwbare bescherming en back-upstroomoplossingen voor naadloze werking. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 4. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 5. ALPHATRONICS

  België

  Verified by europages badge

  Alphatronics, uw betrouwbare partner voor geavanceerde toegangscontrole- en parkeeroplossingen. Wij zijn een toonaangevende Belgische fabrikant die gespecialiseerd is in automatische en manuele slagbomen, aluminium kiosken en zuilen, parkeersystemen, draaikruisen en andere innovatieve toegangscontrole systemen. Of het nu gaat om de industrie, logistiek, retail, overheid of recreatie, wij begrijpen dat elke sector unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van uw bedrijf. Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige, betrouwbare systemen te leveren die de veiligheid en efficiëntie van uw site optimaliseren. Wat ons onderscheidt, is onze toegankelijke API. Met deze krachtige interface kunnen software integrators naadloos verbinding maken met onze systemen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw toegangscontrole en parkeerbeheer te integreren in bestaande softwareomgevingen. Zo blijft u altijd verbonden en behoudt u volledige controle over uw beveiligingssystemen. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen voor aluminium kiosken en zuilen. Ons ervaren team staat klaar om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige, op maat gemaakte producten die perfect passen bij uw bedrijfsimago. Ontdek hoe Alphatronics u kan helpen uw toegangscontrole- en parkeerprocessen te optimaliseren. Samen bouwen we aan een veiligere en efficiëntere toekomst voor uw bedrijf.

 6. G. TORTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. TORTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Elektrische automatisering, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, elektrisch, elektronisch en pneumatisch gestuurde processen, en installatie elektrisch systeem. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. CLIMPLOMBELEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIMPLOMBELEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, Elektriciteitsdistributie - materiaal, airconditioning-installatie, Loodgieterswerk - installaties, Elektriciteitsdistributie - materiaal, en elektrische verwarming. Het is gevestigd in Parentis En Born, Frankrijk.

 8. RESEAU CHAUFFALIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESEAU CHAUFFALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, Loodgieterswerk - installaties, verwarmingsinstallaties, airconditioning installaties, en verwarming. Het is gevestigd in Saint-Nazaire, Frankrijk.

 9. WANRENOV

  Frankrijk

  Het bedrijf WANRENOV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, elektriciteit, en Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Allonnes, Frankrijk.

 10. LA THUILE ENERGIE S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis