• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kernenergiecentrales - installaties en materiaal

Resultaten voor

Kernenergiecentrales - installaties en materiaal - Import export

 1. IDEALEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 30 jaar ontwerpt en verkoopt IDEALEX oplossingen voor interventionele stralingsbescherming om de stralings- en besmettingsrisico's voor mensen en installaties te verminderen. IDEALEX heeft oplossingen ontwikkeld voor veilige interventies in gecontroleerde gebieden: stralingsbescherming, externe interventieklemmen, VOKKERO-communicatiesysteem, handschoenenkastje, BAG en hot cell onderdelen, thermische lasser en gecontroleerde zonezuiger.

 2. CSI LUX

  Luxemburg

  Het bedrijf CSI LUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en thermische installaties. Het is gevestigd in Holzem, Luxemburg.

 3. FORTH ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORTH ENGINEERING LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele demontages, Kernreactoren, technisch advies voor nucleaire energie, en nucleaire onderdelen. Het is gevestigd in Maryport, Verenigd Koninkrijk.

 4. GROUPE SETEC

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE SETEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Ingenieursbureaus - adviesbureaus, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. SEGAULT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEGAULT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Kernenergiecentrales, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, vliegtuigbouwkundige engineering, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Mennecy, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LES ATELIERS DE LA MEUSE

  België

  Het bedrijf LES ATELIERS DE LA MEUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Ketelbouw, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Liege, België.

 2. SYNATOM

  België

  Het bedrijf SYNATOM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandstoffen, nucleair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit en bestraalde kernbrandstoffen, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Elektriciteit en bestraalde kernbrandstoffen, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Ixelles, België.

 3. APCO TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf APCO TECHNOLOGIES, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Crissey, Frankrijk.

 4. TJAEREBORG INDUSTRI A/S

  Denemarken

  Het bedrijf TJAEREBORG INDUSTRI A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Elektriciteit - productie en distributie, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Elektriciteit - productie en distributie. Het is gevestigd in Tjaereborg, Denemarken.

 5. ZHEJIANG BOFINE POWER EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG BOFINE POWER EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in HaiYan, China.

 1. INEKON POWER, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf INEKON POWER, A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Cementindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metro - materialen, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Thermische energiecentrales - installaties en materiaal, Metro - materialen, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Praha 7, Tsjechische Rep..

 2. FECNE SA

  Roemenië

  Het bedrijf FECNE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Warmtewisselaars, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 1. OVERSEAS ELECTRIC TRADING CO.

  India

  Het bedrijf OVERSEAS ELECTRIC TRADING CO., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters. Het is gevestigd in MUMBAI,, India.

 2. INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Fontenay Aux Roses, Frankrijk.

 3. INTERRESURS ENGINEERING LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf INTERRESURS ENGINEERING LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. MERCIER TURNER

  Frankrijk

  Het bedrijf MERCIER TURNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Annonay, Frankrijk.

 5. GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 6. EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 7. WESTINGHOUSE ELECTRIC BELGIUM

  België

 8. KELLAL MAINTENANCE

  Frankrijk

 1. WASHINGTON E & C LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. INCINED A.S.

  Tsjechische Rep.

 3. THORKILD MADSEN FREDERICIA A/S

  Denemarken

 4. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

 5. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  STR Biotechnology, opgericht in 2017, is actief in het ontwerp, de productie, de verkoop en de marketing van hoogtechnologische biomedische producten. Wij hebben vier verschillende PRP-modellen onder het merk S&M PRP. Daarnaast omvat ons productassortiment CGF-preparatiekits onder het merk GrowthCell en de centrifuge onder het merk LABFUGE. Onze tandartsen hebben met de PRF-doos met trombocytrijke fibrinepreparatiek geproduceerd en op de markt gebracht. Daarnaast omvat onze productportefeuille een STEMMEX-stamcelpreparaatkit. Wij streven ernaar hoogwaardige biomedische producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn in binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Onze productie verloopt volgens ISO 13485: 2016 Kwaliteitsbeheersysteem, GMP, en 93/42 / EG-richtlijnen.Bovendien zijn al onze producten getest en gevalideerd volgens de normen van de Europese Unie. Wij hanteren het principe van continue verbetering en continue klanttevredenheid door kennis te mengen. Bij STR Biotechnology evalueren we zorgvuldig de feedback die we van onze klanten en artsen krijgen en passen die toe op onze producten. Met onze ingenieurs die binnen onze structuur werken, hebben wij de vorming van nieuwe producten nauwgezet gepland en ons doel gemaakt om de meest geschikte en kwaliteitsvolle producten aan te bieden tegen de meest betaalbare prijzen wat betreft gebruikscomfort. Wij weten dat de continuïteit in klanttevredenheid ligt in het stadium van R&D en Design, de eerste productiestap. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "kernenergiecentrales - installaties en materiaal"

 6. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 7. ALPHATRONICS

  België

  Verified by europages badge

  Alphatronics, uw betrouwbare partner voor geavanceerde toegangscontrole- en parkeeroplossingen. Wij zijn een toonaangevende Belgische fabrikant die gespecialiseerd is in automatische en manuele slagbomen, aluminium kiosken en zuilen, parkeersystemen, draaikruisen en andere innovatieve toegangscontrole systemen. Of het nu gaat om de industrie, logistiek, retail, overheid of recreatie, wij begrijpen dat elke sector unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van uw bedrijf. Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige, betrouwbare systemen te leveren die de veiligheid en efficiëntie van uw site optimaliseren. Wat ons onderscheidt, is onze toegankelijke API. Met deze krachtige interface kunnen software integrators naadloos verbinding maken met onze systemen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw toegangscontrole en parkeerbeheer te integreren in bestaande softwareomgevingen. Zo blijft u altijd verbonden en behoudt u volledige controle over uw beveiligingssystemen. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen voor aluminium kiosken en zuilen. Ons ervaren team staat klaar om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige, op maat gemaakte producten die perfect passen bij uw bedrijfsimago. Ontdek hoe Alphatronics u kan helpen uw toegangscontrole- en parkeerprocessen te optimaliseren. Samen bouwen we aan een veiligere en efficiëntere toekomst voor uw bedrijf.

  Alle producten voor "kernenergiecentrales - installaties en materiaal"

 8. G. TORTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. TORTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Elektrische automatisering, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, elektrisch, elektronisch en pneumatisch gestuurde processen, en installatie elektrisch systeem. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 9. RESEAU CHAUFFALIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESEAU CHAUFFALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, Loodgieterswerk - installaties, verwarmingsinstallaties, airconditioning installaties, en verwarming. Het is gevestigd in Saint-Nazaire, Frankrijk.

 10. CLIMPLOMBELEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIMPLOMBELEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, Elektriciteitsdistributie - materiaal, airconditioning-installatie, Loodgieterswerk - installaties, Elektriciteitsdistributie - materiaal, en elektrische verwarming. Het is gevestigd in Parentis En Born, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kernenergiecentrales - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

384 Bedrijven