• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kernenergiecentrales

Resultaten voor

Kernenergiecentrales - Import export

 1. BC INGENIERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BC INGENIERIE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, werktuigbouwkunde, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Saint-Martin-Lacaussade, Frankrijk.

 2. FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION

  Frankrijk

  Het bedrijf FEVDI NUCLEAR DECONTAMINATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernenergiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Radioactieve en chemische ontsmetting, Chemie, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Radioactieve en chemische ontsmetting. Het is gevestigd in Corbas, Frankrijk.

 3. SEGAULT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEGAULT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Kernenergiecentrales, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, vliegtuigbouwkundige engineering, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Mennecy, Frankrijk.

 4. SIGEDI

  Frankrijk

  Het bedrijf SIGEDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, Kernenergiecentrales, Kernreactoren, nucleaire onderdelen, en Tubes, metalen slangen. Het is gevestigd in Corps, Frankrijk.

 5. SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE D'INNOVATIONS TECHNIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernenergiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Robots - industrie, en Robots - industrie. Het is gevestigd in Chatellerault Cedex, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESIS GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Greifswald, Duitsland.

 2. VUEZ, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf VUEZ, A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Kernenergiecentrales, Industriebouw, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Levice , Slowakije.

 3. ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH

  Duitsland

  Het bedrijf ISE INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR STILLLEGUNG UND ENTSORGUNG MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Rödermark, Duitsland.

 4. MOSTRO A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MOSTRO A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Praha 4 , Tsjechische Rep..

 5. ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ÚSTAV APLIKOVANÉ MECHANIKY BRNO, S .R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 1. OSC, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf OSC, A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 2. STUDSVIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf STUDSVIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 1. KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KERNKRAFTWERK GUNDREMMINGEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Gundremmingen, Duitsland.

 2. F A D O M S. R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf F A D O M S. R. O., en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Dolni Mesto, Tsjechische Rep..

 3. FORSMARKS KRAFTGRUPP AB

  Zweden

  Het bedrijf FORSMARKS KRAFTGRUPP AB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Osthammar, Zweden.

 4. CKD PRAHA DIZ, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CKD PRAHA DIZ, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Praha 9 , Tsjechische Rep..

 5. VUJE, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf VUJE, A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Trnava , Slowakije.

 6. MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MODRANSKÁ POTRUBNÍ, A.S., en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Praha 4, Tsjechische Rep..

 7. ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ENERGOVÝZKUM, SPOL. S R.O., en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 8. INSTRUMENTY

  Oekraïne

  Het bedrijf INSTRUMENTY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf STE POUR LA PROMOTION DES ECHANGES INTERNATIONAUX SARL, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernenergiecentrales, en Kernenergiecentrales. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. PAKSI ATOMERÖMÜ RT.

  Hongarije

 3. SIMEX SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. PRAGUE CASTING SERVICES A.S.

  Tsjechische Rep.

 5. SKODA SLOVAKIA, S.R.O.

  Slowakije

 6. NUCLEAR POWER PLANT - KOZLODUI E A D

  Bulgarije

 7. WESTINGHOUSE TECHNOLOGY SERVICES SA

  Spanje

 8. KOBAU GESELLSCHAFT FÜR KONSTRUKTIONSBAU UND MONTAGE MBH

  Duitsland

 9. IDEALEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 30 jaar ontwerpt en verkoopt IDEALEX oplossingen voor interventionele stralingsbescherming om de stralings- en besmettingsrisico's voor mensen en installaties te verminderen. IDEALEX heeft oplossingen ontwikkeld voor veilige interventies in gecontroleerde gebieden: stralingsbescherming, externe interventieklemmen, VOKKERO-communicatiesysteem, handschoenenkastje, BAG en hot cell onderdelen, thermische lasser en gecontroleerde zonezuiger.

 10. GROUPE SETEC

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE SETEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, Kernenergiecentrales - installaties en materiaal, Ingenieursbureaus - adviesbureaus, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, en Kernenergiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis