• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kerosine

Resultaten voor

Kerosine - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

  Alle producten voor "kerosine"
 2. EURL AABS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURL AABS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - gedroogd, Kerosine, vierge olijfolie, dadels, Fruit - gedroogd, plantaardige oliën voor de voeding, brandstof, Diesel - brandstoffen, en Kerosine. Het is gevestigd in Thizy Les Bourgs, Frankrijk.

 3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 4. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf GINOUVES GEORGES SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Kerosine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, huisbrandolie met weinig zwavelgehalte, huisbrandolie en derivaten, en Brandstoffen - vloeibaar. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

 5. LENZI ENIO

  Italië

  Het bedrijf LENZI ENIO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Rosignano Marittimo, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BULICHELLI PETROLI

  Italië

  Het bedrijf BULICHELLI PETROLI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Cecina, Italië.

 2. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIORDANO PETROLI S.R.L., en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Sant'antonio Abate, Italië.

 3. GIBOUNDARY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GIBOUNDARY LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kerosine. Het is gevestigd in London, Enfield, Verenigd Koninkrijk.

 4. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ARCOSERVIZI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 5. ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Riano, Italië.

 1. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Predaia, Italië.

 2. COPPOLA PETROLI

  Italië

  Het bedrijf COPPOLA PETROLI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Mariglianella, Italië.

 1. BP (SWITZERLAND)

  Zwitserland

  Het bedrijf BP (SWITZERLAND), is een Distributeur, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kerosine, en Kerosine. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 2. GIANNINI MORENO

  Italië

  Het bedrijf GIANNINI MORENO, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Lucca, Italië.

 3. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Kerosine, Dieselolie, en Kerosine. Het is gevestigd in Robassomero, Italië.

 4. BARTOLOMEO LA CAVA COMBUSTIBILI S.R.L.

  Italië

 5. SOLBIATESE PETROLI S.R.L.

  Italië

 6. DEIDONE' COMBUSTIBILI S.N.C. DI PAOLO E LUCIO DEIDONE'

  Italië

 7. GAMBARDELLA S.A.S. DI SALVEMINI VINCENZO

  Italië

 8. DEVENGAS S.R.L.

  Italië

 1. F.LLI SPADA S.R.L.

  Italië

 2. NUOVA GASOLTERMICA S.A.S. DI COSTANTINI F. E C.

  Italië

 3. MASSOTTI S.R.L.

  Italië

 4. ZAMBETTI S.A.S. DI ZAMBETTI STEFANO E C.

  Italië

 5. L.E.O. LECCO EVERY OIL S.R.L.

  Italië

 6. BERTOCCI PIERO

  Italië

 7. DEPOSITI CARBONI BOVISA DECABO S.R.L.

  Italië

 8. VIGANO' S.R.L.

  Italië

 9. PETROLMAN S.R.L.

  Italië

 10. ROMANI GALLI & C. S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis