• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - luchtvaart

Resultaten voor

Ketelbouw - luchtvaart - Import export

 1. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Spanje

  De missies die Europrecis uitvoert, zijn de volgende: Onderzoek, ontwerp, fabricage en revisie van machines en mechanische installaties voor de automobielindustrie. Ontwerp en bouw van doorslagen en matrijzen. Onderhoud van matrijzen en doorslagen.Onderhoud van installaties en gereedschap. Productie en assemblage van structuren ontworpen voor goederenbehandeling.Digitaal gestuurde bewerking van onderdelen.Bewerking van artikelen. Structuren ontworpen voor de scheepvaart.Ketelbouw in het algemeen.

 2. AERO 13 MAROC

  Marokko

  Het bedrijf AERO 13 MAROC, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling, en lassen. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 3. RAMPINELLI SPA

  Italië

  Het bedrijf RAMPINELLI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Engineering - industriële aannemers, Engineering - industriële aannemers, zware metaalconstructie, ontwerp van installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Albino, Italië.

 4. SUD AERO

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD AERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ketelbouw - luchtvaart, ontwerp/fabricage van onderdele voor de luchtvaart, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Oppervlaktebehandeling, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Merville, Frankrijk.

 5. BRIVET MECANO SOUDURE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRIVET MECANO SOUDURE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - luchtvaart, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, ketelbouw van roestvrij staal, Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Pontchateau, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STCM

  Frankrijk

  Het bedrijf STCM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Onderaanneming in fijn plaatwerk, centra voor lasersnijden, Ketelbouw - luchtvaart, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Gesté, Frankrijk.

 2. CMA

  Frankrijk

  Het bedrijf CMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, Staal- en metaalbewerking - verspanen, centra voor lasersnijden, Ketelbouw - luchtvaart, Mechanisch laswerk, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Tarascon Sur Ariège, Frankrijk.

 3. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf PIPISTREL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Ketelbouw - luchtvaart, en Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Ajdovščina, Slovenië.

 4. CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - luchtvaart, Ketelbouw - precisie, metalen ketelbouw, en industriële ketelbouw. Het is gevestigd in Romans Sur Isere, Frankrijk.

 5. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Marokko

  Het bedrijf DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardolieraffinage - installaties en materiaal, Ketelbouw - luchtvaart, Aardolieraffinage - installaties en materiaal, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in CASABLANCA, Marokko.

 1. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Spanje

  Het bedrijf CALDERERIA DE HUMANES SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, Breek- en maalmachines, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - scheepvaart, Breek- en maalmachines, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Humanes De Madrid, Spanje.

 2. EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA

  Spanje

  Het bedrijf EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, Ketelbouw - luchtvaart, IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Alcala De Henares, Spanje.

 1. MILES-ASH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MILES-ASH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - luchtvaart, Tanks - metaal, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - luchtvaart, Tanks - metaal, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Newtownabbey, Verenigd Koninkrijk.

 2. KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU

  Oostenrijk

  Het bedrijf KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Ketelbouw - luchtvaart, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Wr. Neustadt, Oostenrijk.

 3. ETABLISSEMENTS GLAUDE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS GLAUDE, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Le Pechereau, Frankrijk.

 4. TEMA ENGINEERING SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TEMA ENGINEERING SERVICES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

 5. GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Nuneaton, Verenigd Koninkrijk.

 6. CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL

  Spanje

  Het bedrijf CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw, zwaar, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Valladolid, Spanje.

 7. SOCIETE NOUVELLE LOUIT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NOUVELLE LOUIT, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Riscle, Frankrijk.

 8. WERTYU

  Pitcairn

  Het bedrijf WERTYU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - luchtvaart. Het is gevestigd in Wawa, Pitcairn.

 1. MEWA METALLWAREN GMBH PRODUKTION, VERTRIEB UND FEUERVERZINKEREI

  Duitsland

 2. AFM SRL

  Italië

 3. TRANSPORT BELIN

  België

  G BELIN TRANSPORT is gespecialiseerd in uitzonderlijk transport, lang, breed, hoog, zwaar, breekbaar, high tech, laden en lossen en opslag. De firma Belin is op het hele Europese grondgebied aanwezig en werkt voor talrijke sectoren, o.m. staalindustrie, ketelbouw, energie, industrie, openbare werken, luchtvaart. Met onze brede ervaring organiseren we al uw transport van A tot Z: Exacte berekening van de kosten, positiebepaling, .

 4. SAMI ENGINEERING SA

  België

  SAMI ENGINEERING SA, industrieel ontwerpbureau en technische bijstand. Onze activiteiten zijn voornamelijk gericht op de industriële, algemene en fijnmechanica, de bouw van metaalstructuren, ketelbouw en leidingstelsels, elektriciteit, automatisering, regulering, veiligheid, een brandbeveiliging. En dit binnen de sectoren van de ijzer- en de metaalindustrie, de luchtvaart, de aardolie-industrie, defensie en de farmaceutische industrie.

 5. S.A.C.M.I.

  Marokko

  Het bedrijf S.A.C.M.I., en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Ketelbouw, Systeembouw en prefabbouw, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Ketelbouw, Systeembouw en prefabbouw, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Mohammedia, Marokko.