• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - precisie

Resultaten voor

Ketelbouw - precisie - Import export

 1. BBS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  BBS GmbH, gevestigd in Freiberg am Neckar, kijkt terug op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van industriële warmtetechniek, thermische naverbranding en ketelbouw. BBS GmbH, opgericht in 2004 uit de fusie van de bedrijven BAY Wärme-technik GmbH en Bay Engineering and Consulting, combineert de productie van industriële ketelsystemen met de knowhow voor de engineering van moderne energiesystemen en milieutechniek.Naast de productie van serieproducten, ontwikkelen en vervaardigen wij ketels en apparaten voor speciale toepassingen die gebruikt worden in de cosmetische, chemische en petrochemische industrie. Hier zijn wij onder meer actief als fabrikant van stoom-, heetwater- en thermische olieketels.Ook de zuivere stoomgeneratoren en de restwarmteketels voor de meest uiteenlopende toepassingen maken deel uit van ons productportfolio.

  Website Open In New icon
 2. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  België

  Verified by Europages badge
 4. FOURÉ LAGADEC ET CIE

  Frankrijk

  Aanwezig bij de voornaamste industriecentra in verband met aardolie en gas. Productie van ketels (producent van warmtewisselaars), industrieel onderhoud: onderhoud leidingen, mechanisch onderhoud, metallurgisch onderhoud. Ketelbouwproducties: Wisselaars, Distillatiekolommen, reactors. Uitrustingen voor katalytische kraakinstallaties: cyclonen, luchtverdeelkamers, stoomdommen, risers, roosters. Uitrustingen voor ovens en ketels: prefabricage van buizenpanelen, convecties en radiators, oververhitters. Drukapparaten: alle types en alle types metaalbewerkingen. Bundels van koelsystemen. Industrieel onderhoud: herstel van petrochemische units en units voor energieproductie. Uitschakeling van units: beheer en uitvoer van globale werkzaamheden in het kader van geprogrammeerde technische uitschakelingen van units in raffinaderijen en de petrochemische industrie. LAGADEC OVEN: industrieel onderhoudscontract, nucleair onderhoud, scheepsonderhoud, onderhoud van raffinaderijen en binnen de petrochemische industrie.

 5. STORK

  België

  Stork, een onderdeel van Fluor, is een wereldwijde aanbieder van op kennis gebaseerde maintenance, modification en asset integrity (MM&AI) producten en diensten. Over ons : Stork heeft zich gespecialiseerd in de verbetering van de prestaties, veiligheid en kostenefficiëntie van assets voor klanten gedurende de gehele levenscyclus van hun assets. We willen de partner zijn voor de assetintegriteit van klanten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie en de procesindustrie, de metaal- en mijnbouwindustrie, de energie sector en de productie-industrie. We bieden een breed scala aan geïntegreerde oplossingen en specialistische services voor alle activiteiten op het gebied van maintenance, modification en asset integrity. Wat we doen : Stork houdt al 190 jaar assets van klanten in bedrijf. We werken continu aan de verbetering van de prestaties van assets van onze klanten via multidisciplinair onderhoud, turnarounds en projecten. We concentreren ons op het beperken van downtime, het verbeteren van een rendabele productie en het maximaliseren van het rendement op investeringen, terwijl we werken volgens de strengste HSSEQ-normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. DESART INDUSTRIES

  België

  Desart Industries is gespecialiseerd in de toelevering van alle draai- en freeswerk evenals van geslepen onderdelen. Dit zowel voor kleine en middelgrote series, alsook voor de aanmaak van prototypes. Desart bewerkt een zeer groot gamma aan diverse materialen. Naast de traditionele ferro materialen (automatenstaal, koolstofhoudende stalen, gelegeerde staalsoorten, gietijzer) worden ook non-ferro’s bewerkt zoals messing, RVS en kunststof. Desart is tevens gespecialiseerd in het aanmaken van onderdelen in exotische materialen zoals Duplex, Monel en andere nikkel-legeringen. Samen met een aantal betrouwbare partners kunnen we eveneens een zeer ruim aanbod aan nabewerkingen aanbieden zoals verzinken, vernikkelen, harden, lakken, hardverchromen, enz … Op basis van een tekening kunnen wij een aanbieding maken voor het aanmaken van onderdelen in diverse volumes. Daarbij wordt indien gevraagd het nodige advies geleverd om de producten te vereenvoudigen zodat deze goedkoper en efficiënter kunnen geproduceerd worden. Een uitstekende en correcte service aan de klant is voor ons motto. Ontdek de missie van Desart: ‘innovatie, kwaliteit, service- en klantgericht meedenken! '

 2. MECASPRING

  België

  De groep MECASPRING ontwerpt, produceert & verkoopt allerlei soorten veringen.MECASPRING heeft een internationale reputatie in de uitvoering van: Precisieveren in draad en van band (compressieveren, trekveren, draaiveren, veren met een vorm of op aanvraag van de klant), Mechanis precisielassen (gehelen en subgehelen), Uitvoering op maat in samenwerking met de klant voor de volgende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, auto's, bewapening, enz.

 3. HAG TECH

  Frankrijk

  De MKB Hag'Tech is gespecialiseerd in mechanica van grote afmetingen (fijnmechanica, mechanisch lassen), met name in freeswerk, draaiwerk en laswerk. Hag'Tech bewerkt alle grondstoffen, waaronder rvs, duplex, uranus en inconel. Hag'Tech werkt voor verschillende sectoren, zoals die van energie, agrovoeding, scheepvaart, luchtvaart, defensie, ruimtevaart, machinebouw, chemie en petrochemie.

 4. LESAGE METAALCONSTRUCTIE

  België

  Lesage N.V. is een industrieel metaalconstructiebedrijf met jaren expertise. Het vakmanschap om metaal te bewerken werd reeds drie generaties lang doorgegeven. Met een vijftigtal specialisten en 10.000 m² bebouwde oppervlakte, is Lesage N.V. uiterst vakkundig in alle mogelijke metaalbewerkingen. Van lasersnijden tot ponsen, van plooien tot lassen, van poederlakken tot verpakken. Lesage N.V. is reeds jarenlang sterk in metaalwerk. Op kwaliteit hebben we altijd gehamerd.

 5. BERLIER

  Frankrijk

 1. BAUMIER SA

  Frankrijk

 2. SERVIS BOJLERA GE

  Servië

 3. PLEGUIN METAL SL

  Spanje

 4. SATIL

  Frankrijk

 5. SARL GOLLEAU

  Frankrijk

 6. EUROLASER

  Roemenië

 7. CLAUDE INDUSTRIES

  Frankrijk

 8. GUERTON

  Frankrijk

 9. AFCA SA

  Frankrijk

 10. METAL PERFORMANCES

  Frankrijk

 1. LESAGE SAS

  Frankrijk

 2. BRETAGNE LASER

  Frankrijk

 3. LAUAK

  Frankrijk

 4. CHAUDRO 2000

  België

 5. MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS

  Frankrijk

 6. HALGAND

  Frankrijk

 7. TRONCY

  Frankrijk

 8. SAMGEL

  Frankrijk

 9. AEMN

  Frankrijk

 10. METALLERIE BOURDONCLE

  Frankrijk