• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - precisie

Resultaten voor

Ketelbouw - precisie - Import export

 1. BBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, gevestigd in Freiberg am Neckar, kijkt terug op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van industriële warmtetechniek, thermische naverbranding en ketelbouw. BBS GmbH, opgericht in 2004 uit de fusie van de bedrijven BAY Wärme-technik GmbH en Bay Engineering and Consulting, combineert de productie van industriële ketelsystemen met de knowhow voor de engineering van moderne energiesystemen en milieutechniek.Naast de productie van serieproducten, ontwikkelen en vervaardigen wij ketels en apparaten voor speciale toepassingen die gebruikt worden in de cosmetische, chemische en petrochemische industrie. Hier zijn wij onder meer actief als fabrikant van stoom-, heetwater- en thermische olieketels.Ook de zuivere stoomgeneratoren en de restwarmteketels voor de meest uiteenlopende toepassingen maken deel uit van ons productportfolio.

 2. STORK

  België

  Stork, een onderdeel van Fluor, is een wereldwijde aanbieder van op kennis gebaseerde maintenance, modification en asset integrity (MM&AI) producten en diensten. Over ons : Stork heeft zich gespecialiseerd in de verbetering van de prestaties, veiligheid en kostenefficiëntie van assets voor klanten gedurende de gehele levenscyclus van hun assets. We willen de partner zijn voor de assetintegriteit van klanten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie en de procesindustrie, de metaal- en mijnbouwindustrie, de energie sector en de productie-industrie. We bieden een breed scala aan geïntegreerde oplossingen en specialistische services voor alle activiteiten op het gebied van maintenance, modification en asset integrity. Wat we doen : Stork houdt al 190 jaar assets van klanten in bedrijf. We werken continu aan de verbetering van de prestaties van assets van onze klanten via multidisciplinair onderhoud, turnarounds en projecten. We concentreren ons op het beperken van downtime, het verbeteren van een rendabele productie en het maximaliseren van het rendement op investeringen, terwijl we werken volgens de strengste HSSEQ-normen.

 3. DESART INDUSTRIES

  België

  Desart Industries is gespecialiseerd in de toelevering van alle draai- en freeswerk evenals van geslepen onderdelen. Dit zowel voor kleine en middelgrote series, alsook voor de aanmaak van prototypes. Desart bewerkt een zeer groot gamma aan diverse materialen. Naast de traditionele ferro materialen (automatenstaal, koolstofhoudende stalen, gelegeerde staalsoorten, gietijzer) worden ook non-ferro’s bewerkt zoals messing, RVS en kunststof. Desart is tevens gespecialiseerd in het aanmaken van onderdelen in exotische materialen zoals Duplex, Monel en andere nikkel-legeringen. Samen met een aantal betrouwbare partners kunnen we eveneens een zeer ruim aanbod aan nabewerkingen aanbieden zoals verzinken, vernikkelen, harden, lakken, hardverchromen, enz … Op basis van een tekening kunnen wij een aanbieding maken voor het aanmaken van onderdelen in diverse volumes. Daarbij wordt indien gevraagd het nodige advies geleverd om de producten te vereenvoudigen zodat deze goedkoper en efficiënter kunnen geproduceerd worden. Een uitstekende en correcte service aan de klant is voor ons motto. Ontdek de missie van Desart: ‘innovatie, kwaliteit, service- en klantgericht meedenken! '

 4. MECASPRING

  België

  De groep MECASPRING ontwerpt, produceert & verkoopt allerlei soorten veringen.MECASPRING heeft een internationale reputatie in de uitvoering van: Precisieveren in draad en van band (compressieveren, trekveren, draaiveren, veren met een vorm of op aanvraag van de klant), Mechanis precisielassen (gehelen en subgehelen), Uitvoering op maat in samenwerking met de klant voor de volgende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, auto's, bewapening, enz.

 5. HAG TECH

  Frankrijk

  De MKB Hag'Tech is gespecialiseerd in mechanica van grote afmetingen (fijnmechanica, mechanisch lassen), met name in freeswerk, draaiwerk en laswerk. Hag'Tech bewerkt alle grondstoffen, waaronder rvs, duplex, uranus en inconel. Hag'Tech werkt voor verschillende sectoren, zoals die van energie, agrovoeding, scheepvaart, luchtvaart, defensie, ruimtevaart, machinebouw, chemie en petrochemie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LESAGE METAALCONSTRUCTIE

  België

  Lesage N.V. is een industrieel metaalconstructiebedrijf met jaren expertise. Het vakmanschap om metaal te bewerken werd reeds drie generaties lang doorgegeven. Met een vijftigtal specialisten en 10.000 m² bebouwde oppervlakte, is Lesage N.V. uiterst vakkundig in alle mogelijke metaalbewerkingen. Van lasersnijden tot ponsen, van plooien tot lassen, van poederlakken tot verpakken. Lesage N.V. is reeds jarenlang sterk in metaalwerk. Op kwaliteit hebben we altijd gehamerd.

 2. BERLIER

  Frankrijk

  Het bedrijf BERLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Plooien - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Ketelbouw - precisie, Plooien - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, en transportbanden. Het is gevestigd in Saint Paul En Jarez, Frankrijk.

 3. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, zwaar, kalanderen metalen, zware metaalconstructies, Ketelbouw, zwaar, en timmerwerk. Het is gevestigd in Lallio, Italië.

 4. BAUMIER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BAUMIER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, en uitbesteding in mechanisch laswerk. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

 5. SERVIS BOJLERA GE

  Servië

  Het bedrijf SERVIS BOJLERA GE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is gevestigd in Belgarde, Servië.

 1. PLEGUIN METAL SL

  Spanje

  Het bedrijf PLEGUIN METAL SL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren met laser gesneden stukken, vouwen van metalen, ponsen van plaatstaal, en lassen van metalen. Het is gevestigd in Elche, Spanje.

 2. SATIL

  Frankrijk

  Het bedrijf SATIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren trillende filters, en trilzeven. Het is gevestigd in Chambery, Frankrijk.

 1. TRA-C ATLANTIC

  Frankrijk

  Het bedrijf TRA-C ATLANTIC, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - precisie, en ketelbouw rvs voor decoratieve producten. Het is gevestigd in Carquefou Cedex, Frankrijk.

 2. SAMGEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SAMGEL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Ketelbouw - precisie, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Ketelbouw - precisie, lasateliers, en Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is gevestigd in Couvrot, Frankrijk.

 3. AEMN

  Frankrijk

  Het bedrijf AEMN, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, en tig lassen. Het is gevestigd in Cordemais, Frankrijk.

 4. BRIVET MECANO SOUDURE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRIVET MECANO SOUDURE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - luchtvaart, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, ketelbouw van roestvrij staal, Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Pontchateau, Frankrijk.

 5. METALLERIE BOURDONCLE

  Frankrijk

  Het bedrijf METALLERIE BOURDONCLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Metalliseren, anti-roestbehandeling, Metaalconstructies - licht, zandstralen, en Metalliseren. Het is gevestigd in Firmi, Frankrijk.

 6. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - scheepvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw, Ketelbouw - lichtmetaal, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw, Ketelbouw - lichtmetaal, en Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in As Pontes-A Coruña, Spanje.

 7. TRONCY

  Frankrijk

  Het bedrijf TRONCY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, Ketelbouw - precisie, Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Ketelbouw, en Ketelbouw - precisie. Het is gevestigd in Genelard, Frankrijk.

 8. CEACSA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CEACSA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, bolle bodems van roestvrij staal, Ketelbouw, Ketelbouw - precisie, en thermische bewerkingen van metalen. Het is gevestigd in Montmeló, Spanje.

 1. CLAUDE INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf CLAUDE INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Onderaanneming in fijn plaatwerk, Ketelbouw - precisie, bewerkingscentrums voor lasersnijwerk, en ponsen van metalen. Het is gevestigd in Pontchateau, Frankrijk.

 2. BRETAGNE LASER

  Frankrijk

  Het bedrijf BRETAGNE LASER, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plooien - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, en lassen van metalen. Het is gevestigd in Guer, Frankrijk.

 3. MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS

  Frankrijk

  Het bedrijf MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ketelbouw - precisie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ketelbouw - precisie, elektro-erosie, en metrologie. Het is gevestigd in Ligny En Barrois, Frankrijk.

 4. LESAGE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf LESAGE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw - precisie, ketelbouw van roestvrij staal, Plaatwerkerij - industrieel, en Onderaanneming in fijn plaatwerk. Het is gevestigd in Pontchâteau, Frankrijk.

 5. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LOIRE INOX INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, en Ketelbouw - precisie. Het is gevestigd in Ancenis Cedex, Frankrijk.

 6. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  België

  Het bedrijf FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Smeedijzer voor bouw en industrie, Noodtrappen, Ketelbouw - precisie, Smeedijzer voor bouw en industrie, bedieningskasten - elektriciteit, en Noodtrappen. Het is gevestigd in Namur, België.

 7. COMO TOLERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMO TOLERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - lichtmetaal, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - lichtmetaal, lasersnijden van roestvrij staal, en centra voor lasersnijden. Het is gevestigd in Ancenis, Frankrijk.

 8. METAL PERFORMANCES

  Frankrijk

  Het bedrijf METAL PERFORMANCES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, verspaning roestvrije staal, machinale bewerkingen staalplaat en pijpen, en Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Le Beignon, Frankrijk.

 9. LAUAK

  Frankrijk

  Het bedrijf LAUAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw - precisie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw - precisie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Ayherre, Frankrijk.

 10. JAKUBOWSKI SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf JAKUBOWSKI SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - precisie, Ketelmakerij staal en rvs, metalen ketelbouw, en industriële ketelbouw. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis