• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - roestvrij staal

Resultaten voor

Ketelbouw - roestvrij staal - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. STAES.COM

  België

  Wij hebben momenteel 3092 tanks in voorraad, klaar voor levering, en 160 tanks in productie. Wij bieden een breed scala aan roestvrijstalen en polyester tanks. Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte tanks die kunnen worden gekocht zoals ze zijn of aangepast in onze werkplaats. Wij verkopen roerwerken met en zonder procesondersteuning.

 3. LBI

  Frankrijk

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

 4. CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 5. HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Ellerau, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQVAPOS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AQVAPOS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 2. ATELIERS PIRET SA

  België

  Het bedrijf ATELIERS PIRET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Staal - speciaal, cilinderdoorsnede, knippen, Ketelbouw - roestvrij staal, en Staal - speciaal. Het is gevestigd in Ampsin, België.

 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf ACCASTILLAGE VIOLLEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, ketelbouw rvs voor de bouwsector, bewerking van artikelen van rvs, ketelbouw rvs voor de medische sector, rvs meubilair, rvs reling, Inox, rvs bootbeslag, en bewerking van buizen van roestvrij staal. Het is gevestigd in La Mothe Achard, Frankrijk.

 4. EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Springe, Duitsland.

 5. SVTM

  Frankrijk

  Het bedrijf SVTM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, artikelen van rvs voor de industrie, roestvrij stalen ketelbouw voor voedingsmiddelen uit de landbouw, Inox, en bewerking van aluminium onderdelen. Het is gevestigd in La Mothe Achard, Frankrijk.

 1. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Fabrikant van rvs deuren voor mangaten, Hermetische deur voor vaten en tanks, Ovale deur van rvs 3A, Rechthoekige rvs deur, Deur voor autoclaven van rvs 3A, Rvs luik 3A, Aseptische drukdeur, en Hermetische luiken zonder druk. Het is gevestigd in Cestas, Frankrijk.

 2. LABBE

  Frankrijk

  LABBE is een industriële ketelbouwer, gespecialiseerd in het Ontwerp en de Fabricage van keteltoestellen (tanks, reactorvaten, warmtewisselaars, kolommen) van Roestvrij staal en Nikkellegeringen. Zijn eigen ontwerpbureau zorgt voor de berekeningen, de bouwtekeningen & de technische dossiers. LABBE ontwerpt en produceert op maat buisvormige wartewisselaars en is geheel zelfstandig, zowel wat de berekeningen van de thermische en van de mechanische grootheden betreft, als bij alle stappen van de fabricage.

 1. KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO)

  Rusland

  Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment (KZKEO) produceert ketels, ECO-PAR stoomgeneratoren voor industriële toepassingen en modulaire stoom- en heetwaterketelunits op basis daarvan. Het bedrijf ontwerpt, assembleert, produceert en installeert de volgende apparatuur: —stoomketels met een stoomopwekkingscapaciteit van 100 tot 10.000 kg/h; —modulaire stoomketels; —warmtekrachtkoppelingseenheden; —warmwaterketels; —onderstations voor verwarming; —draagbare stoomgeneratoren; —schoorstenen en warmtebuizen; —ontluchters; —andere tanks en vaartuigen en bijbehorende uitrusting. KZKEO produceert stoom- en warmwaterverwarmingsinstallaties, industriële stoomgeneratoren en stoomketels met een laag brandstofverbruik, een hoog rendement, een geautomatiseerde regeling en een veilige werking. De ingenieurs van de fabriek zorgen voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van alle geproduceerde uitrusting. Het bedrijf voert projecten uit met betrekking tot warmte- en krachtinstallaties voor industriële, residentiële en openbare toepassingen. De artikelen die worden geproduceerd door Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment worden op grote schaal gebruikt door de bedrijven van Azerbeidzjan, Armenië, Wit-Rusland, Oekraïne, Moldavië, Kazachstan, Kirgizstan, Tadzjikistan, Turkmenistan, Oezbekistan, Chili, enz. De onderneming heeft in 15 jaar meer dan 530 projecten verwezenlijkt. De fabriek telt meer dan 100 gekwalificeerde werknemers. De technologisch geavanceerde productie-installaties zijn gecertificeerd volgens het kwaliteitssysteem ЕАС, en de uitrusting voldoet aan de eisen van de TR CU.

 2. OGE GROUP

  Duitsland

  De OGE-groep is de verkooporganisatie van een groep van particuliere ondernemingen uit verschillende industriële sectoren.Ons strategische leveranciersnetwerk voldoet aan alle eisen van een globale waardecreatie met een concurrerende mix van goedkope productiesites, hoogwaardig leiderschap, gespecialiseerde niche fabrikanten en kwaliteitsleiderschap van industriële goederen en diensten .Daarnaast onze service uit een enkele bron, snelle follow-up alsook betrouwbaarheid van de levering. U ziet onze volledige portfolio hier en stuur ons gerust een offerte-aanvraag! !

 3. HELMES APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor RVS oplossingen. Voor elk systeem en elk productieproces De firma Helmes werd bijna 100 jaar geleden in Warendorf opgericht. Toen als leverancier voor melkfabrieken hier in Münsterland. In de tussentijd worden de producten van Helmes overal in de wereld gebruikt. Zowel bij de verwerking van roestvrij staal als bij de constructie van containers, apparaten en installaties. Daarnaast bieden wij advies, planning, projectplanning en de implementatie van op maat gemaakte producten en complete systemen. Voor de levensmiddelenindustrie en in de chemische en farmaceutische sector.

 4. VERGO-INOX

  België

  VERGO-INOX heeft als hoofdactiviteiten hebben zich gaandeweg verlegd van leidingwerk naar constructiewerken en plaatbewerking. Door de jaren heen hebben ze hen, naast de gewone staalconstructies, ook weten te specialiseren in toepassingen uitgevoerd in aluminium en roestvrij staal. Dit zowel voor designtoepassingen allerhande, voor de veeleisende voedingsindustrie en voor tal van openbare nutsvoorzieningsmaatschappijen zoals Aquafin. Dankzij een modern machinepark dat steeds up-to-date gehouden wordt zijn ze in staat om tegemoet te komen aan de hedendaagse industriële noden en strenge kwaliteitseisen. Een uitgebreid klantenbestand en de grote variëteit aan sectoren waarin hun klanten werkzaam zijn vormen een mooi bewijs van hun creativiteit, veelzijdigheid en technische expertise.

 5. TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA

  Spanje

  Vooraanstaande onderneming op het gebied van het ontwerp van machines voor de voedselindustrie, de vervaardiging van allerlei apparatuur van roestvrij staal, steeds voorzien van de beste technologische oplossingen.

 6. S.T.M. SRL

  Italië

  Wij voeren halfzware en lichte constructies uit volgens tekening bestemd voor diverse industrietakken: papier, chemicaliën, voedingsmiddelen, wijn, zuivel- en kaasproducten. Halfzware en lichte constructies van roestvrij staal, vormpersen, vouwen, kalanderen, lassen, assembleren van platen, vouwen van profielen en bouw van tanks.

 7. HERTECANT FLANGES

  België

  Producent van roestvrij stalen flenzen.

 8. CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL

  Spanje

 1. CLÉNTAH INOX

  Frankrijk

 2. ACHENBACH GMBH

  Duitsland

 3. MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE

  Frankrijk

 4. HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE

  Duitsland

 6. MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK

  Duitsland

 7. Clenath inox

  Frankrijk

 8. SOREMAT AD

  Frankrijk

 9. RBX INDUSTRIES

  Frankrijk

 10. R2B TECHNOLOGIE

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis