• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - roestvrij staal

Resultaten voor

Ketelbouw - roestvrij staal - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. NOVELTY STEEL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Novelty Steel is opgericht in 2004 en is de toonaangevende exporteur van staalconstructies en metaalproductie in Turkije met klanten over de hele wereld. Bij Novelty Steel bieden we oplossingen voor verschillende industrieën met brede toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in staalproductie bieden we onze kernoplossingen voor staalconstructies, structuren en metaaltoepassingen. Onze belangrijkste werkgebieden zijn bouw, energie en kracht, mijnbouw en machines. Onze fabricaten zijn: • Staalconstructies en -constructies, • Metaalconstructies, • Stalen silo's en tanks, • Geluiddempers, kanalen en schoorstenen, • Staalconstructies, • Stalen hallen, magazijnen en gebouwen, • Lasersnijden, Buigen en Lassen van metaal • Machineonderdelen, frames • Metalen beugels, Flenzen en Ankers • CNC-bewerkingsonderdelen • CNC-freesonderdelen - CNC-draai-onderdelen • Transportbanden en brekers • Pijpleidingfabricage • Pijpspoelen • Roestvrijstaalfabricage • Giet- en smeedstukken • Drukvaten en ketels Novelty Steel exporteert zijn producten naar Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.Al onze producten hebben een CE-markering en zijn gecertificeerd volgens EN 1090-2. Wij bieden staalconstructies van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen in Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. ASTRA LT AB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Astra is een producent/exporteur van zwarte en roestvrijstalen tanks en drukvaten. We hebben onze eigen productie-, engineerings-, test en technische afdelingen die veel zorg besteden aan detail, van het ontwerp tot assemblage, om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen. Astra produceert tanks voor talloze industrieën: brouwerijen, zuivel, voedsel, farmaceutica, chemicaliën, opslagtanks. We kunnen tevens industriële wasinstallaties bieden en hebben perfecte las- en metaalbewerkingsapparatuur in het bedrijf die niet alleen voor cilindervormige tanks maar tevens voor overige vormen en doelen gebruikt kunnen worden. We produceren niet-standaard producten op basis van de technische specificaties van de klant. Astra biedt diensten zoals lasersnijden, mechanische bewerking, ponsen, beitsen en passiveren. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en hebben een ERPS systeem dat alle fasen van het project integreert, van het ontvangen van een bestelling tot het leveren van de geproduceerde apparatuur.

 4. STAES.COM

  België

  Verified by europages badge

  Wij hebben momenteel 3092 tanks in voorraad, klaar voor levering, en 160 tanks in productie. Wij bieden een breed scala aan roestvrijstalen en polyester tanks. Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte tanks die kunnen worden gekocht zoals ze zijn of aangepast in onze werkplaats. Wij verkopen roerwerken met en zonder procesondersteuning.

 5. LBI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PATENT KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen tanks en gespecialiseerd in grote industriële tanks van 10 m3 tot 5.000 m3, met constructie ter plekke voor grotere maten. In 2020, hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het bieden van bolle bodems en aanverwante diensten. Wij investeringen op constante wijze in de productie-infrastructuur. Onze vergunningen stellen ons in staat om drukvaten voor de EU te produceren met naleving van strenge kwaliteitsnormen en ISO-, PED- en TÜV-certificeringen. Wij bieden end-to-end project management en efficiënte oplossingen op maat.

 2. SINOP SMP

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SINOP SMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Poederlakinstallaties, producten voor metaalconstructies, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, blikwaren, mechanische machinale bewerking, buigen, lasersnijden, assemblage van platen, en aluminiumlassen. Het is gevestigd in Homole, Tsjechische Rep..

 3. ATELIERS PIRET SA

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATELIERS PIRET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Staal - speciaal, cilinderdoorsnede, knippen, Ketelbouw - roestvrij staal, en Staal - speciaal. Het is gevestigd in Ampsin, België.

 4. HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Ellerau, Duitsland.

 5. AQVAPOS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AQVAPOS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 1. EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Springe, Duitsland.

 2. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACCASTILLAGE VIOLLEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, ketelbouw rvs voor de bouwsector, bewerking van artikelen van rvs, ketelbouw rvs voor de medische sector, rvs meubilair, rvs reling, Inox, rvs bootbeslag, en bewerking van buizen van roestvrij staal. Het is gevestigd in La Mothe Achard, Frankrijk.

 1. CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 2. SVTM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SVTM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, artikelen van rvs voor de industrie, roestvrij stalen ketelbouw voor voedingsmiddelen uit de landbouw, Inox, en bewerking van aluminium onderdelen. Het is gevestigd in La Mothe Achard, Frankrijk.

 3. LABBE

  Frankrijk

  LABBE is een industriële ketelbouwer, gespecialiseerd in het Ontwerp en de Fabricage van keteltoestellen (tanks, reactorvaten, warmtewisselaars, kolommen) van Roestvrij staal en Nikkellegeringen. Zijn eigen ontwerpbureau zorgt voor de berekeningen, de bouwtekeningen & de technische dossiers. LABBE ontwerpt en produceert op maat buisvormige wartewisselaars en is geheel zelfstandig, zowel wat de berekeningen van de thermische en van de mechanische grootheden betreft, als bij alle stappen van de fabricage.

 4. KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO)

  Rusland

  Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment (KZKEO) produceert ketels, ECO-PAR stoomgeneratoren voor industriële toepassingen en modulaire stoom- en heetwaterketelunits op basis daarvan. Het bedrijf ontwerpt, assembleert, produceert en installeert de volgende apparatuur: —stoomketels met een stoomopwekkingscapaciteit van 100 tot 10.000 kg/h; —modulaire stoomketels; —warmtekrachtkoppelingseenheden; —warmwaterketels; —onderstations voor verwarming; —draagbare stoomgeneratoren; —schoorstenen en warmtebuizen; —ontluchters; —andere tanks en vaartuigen en bijbehorende uitrusting. KZKEO produceert stoom- en warmwaterverwarmingsinstallaties, industriële stoomgeneratoren en stoomketels met een laag brandstofverbruik, een hoog rendement, een geautomatiseerde regeling en een veilige werking. De ingenieurs van de fabriek zorgen voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van alle geproduceerde uitrusting. Het bedrijf voert projecten uit met betrekking tot warmte- en krachtinstallaties voor industriële, residentiële en openbare toepassingen. De artikelen die worden geproduceerd door Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment worden op grote schaal gebruikt door de bedrijven van Azerbeidzjan, Armenië, Wit-Rusland, Oekraïne, Moldavië, Kazachstan, Kirgizstan, Tadzjikistan, Turkmenistan, Oezbekistan, Chili, enz. De onderneming heeft in 15 jaar meer dan 530 projecten verwezenlijkt. De fabriek telt meer dan 100 gekwalificeerde werknemers. De technologisch geavanceerde productie-installaties zijn gecertificeerd volgens het kwaliteitssysteem ЕАС, en de uitrusting voldoet aan de eisen van de TR CU.

 5. HELMES APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor RVS oplossingen. Voor elk systeem en elk productieproces De firma Helmes werd bijna 100 jaar geleden in Warendorf opgericht. Toen als leverancier voor melkfabrieken hier in Münsterland. In de tussentijd worden de producten van Helmes overal in de wereld gebruikt. Zowel bij de verwerking van roestvrij staal als bij de constructie van containers, apparaten en installaties. Daarnaast bieden wij advies, planning, projectplanning en de implementatie van op maat gemaakte producten en complete systemen. Voor de levensmiddelenindustrie en in de chemische en farmaceutische sector.

 6. OGE GROUP

  Duitsland

  De OGE-groep is de verkooporganisatie van een groep van particuliere ondernemingen uit verschillende industriële sectoren.Ons strategische leveranciersnetwerk voldoet aan alle eisen van een globale waardecreatie met een concurrerende mix van goedkope productiesites, hoogwaardig leiderschap, gespecialiseerde niche fabrikanten en kwaliteitsleiderschap van industriële goederen en diensten .Daarnaast onze service uit een enkele bron, snelle follow-up alsook betrouwbaarheid van de levering. U ziet onze volledige portfolio hier en stuur ons gerust een offerte-aanvraag! !

 7. VERGO-INOX

  België

  VERGO-INOX heeft als hoofdactiviteiten hebben zich gaandeweg verlegd van leidingwerk naar constructiewerken en plaatbewerking. Door de jaren heen hebben ze hen, naast de gewone staalconstructies, ook weten te specialiseren in toepassingen uitgevoerd in aluminium en roestvrij staal. Dit zowel voor designtoepassingen allerhande, voor de veeleisende voedingsindustrie en voor tal van openbare nutsvoorzieningsmaatschappijen zoals Aquafin. Dankzij een modern machinepark dat steeds up-to-date gehouden wordt zijn ze in staat om tegemoet te komen aan de hedendaagse industriële noden en strenge kwaliteitseisen. Een uitgebreid klantenbestand en de grote variëteit aan sectoren waarin hun klanten werkzaam zijn vormen een mooi bewijs van hun creativiteit, veelzijdigheid en technische expertise.

 8. TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA

  Spanje

  Vooraanstaande onderneming op het gebied van het ontwerp van machines voor de voedselindustrie, de vervaardiging van allerlei apparatuur van roestvrij staal, steeds voorzien van de beste technologische oplossingen.

 1. S.T.M. SRL

  Italië

  Wij voeren halfzware en lichte constructies uit volgens tekening bestemd voor diverse industrietakken: papier, chemicaliën, voedingsmiddelen, wijn, zuivel- en kaasproducten. Halfzware en lichte constructies van roestvrij staal, vormpersen, vouwen, kalanderen, lassen, assembleren van platen, vouwen van profielen en bouw van tanks.

 2. APERAM SERVICES & SOLUTIONS BENELUX

  België

  Aperam Genk is wereldspeler in roestvast staal (inox) dat onder meer in onze fabriek in Genk geproduceerd en bewerkt wordt. Ons dynamisch en kwaliteitsbewust bedrijf behoort tot de grootste van Limburg en is toonbeeld van moderne technologie en werkkracht.

 3. HERTECANT FLANGES

  België

  Producent van roestvrij stalen flenzen.

 4. CLÉNTAH INOX

  Frankrijk

  Het bedrijf CLÉNTAH INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoire roestvrij staal, zwembadaccessoires, fabricage van roestvrij staal, en voor gehandicapten toegankelijke lift. Het is gevestigd in Méjannes Lès Alès, Frankrijk.

 5. CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL

  Spanje

  Het bedrijf CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele montages. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 6. MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen van rvs voor de industrie, roestvrij stalen ketelbouw voor de industrie, bewerking van artikelen van rvs, en roestvrij stalen ketelbouw voor de geneeskunde. Het is gevestigd in La Mothe Achard, Frankrijk.

 7. ACHENBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACHENBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 8. HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE

  Duitsland

  Het bedrijf HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Borgholzhausen, Duitsland.

 9. HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Darmstadt, Duitsland.

 10. MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK

  Duitsland

  Het bedrijf MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis