• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketelbouw - scheepvaart

Resultaten voor

Ketelbouw - scheepvaart - Import export

 1. COTERENA SL

  Spanje

  Installatie, reparatie en indienststelling van scheepsmachines en vaste uitrustingen met een hoog kennisniveau i.v.m. voortstuwingssystemen. Werkgebieden: scheepsbouw, warmtekrachtkoppeling, windenergie, spoorwegen, openbare werken, I+D+i projecten met universiteiten, openbare instellingen en technische centra. Merken: REINTJES, SAUER COMPRES, ALVA LAVAL, PURE CLEAN, RINA 1861, MAN.

 2. FUTUR NÀUTIC SL

  Spanje

  In 1993 opgerichte onderneming gewijd aan timmerwerk en schrijnwerk voor de scheepsbouw met een gedegen ervaring in de sector. Wij verzorgen diensten voor: reparatie, timmerwerk, schrijnwerk, pleziervaartuigen. Scheepswerf.

 3. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italië

  Het bedrijf AGNELLO METALLURGICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, gecertificeerde metalen structuren, Ketelbouw - scheepvaart, en staalplaten op maat. Het is gevestigd in Termini Imerese, Italië.

 4. BAUMIER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BAUMIER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, en uitbesteding in mechanisch laswerk. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

 5. C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Montirone, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AEMN

  Frankrijk

  Het bedrijf AEMN, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, en tig lassen. Het is gevestigd in Cordemais, Frankrijk.

 2. BRIVET MECANO SOUDURE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRIVET MECANO SOUDURE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw - precisie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - luchtvaart, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw - roestvrij staal, ketelbouw van roestvrij staal, Ketelbouw - luchtvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Pontchateau, Frankrijk.

 3. TISSOT SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf TISSOT SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Engineering - industriële aannemers, Industrieel onderhoud, Ketelbouw - scheepvaart, Engineering - industriële aannemers, industriele montages, Industrieel onderhoud, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Cahors, Frankrijk.

 4. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - scheepvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - precisie, Ketelbouw, Ketelbouw - lichtmetaal, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - precisie, Ketelbouw, Ketelbouw - lichtmetaal, en Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in As Pontes-A Coruña, Spanje.

 5. TOMSTEEL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf TOMSTEEL SARL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, Industrieel onderhoud, industriele leidingen, Ketelbouw - scheepvaart, Industrieel onderhoud, en hang- en sluitwerk. Het is gevestigd in Cambo-Les-Bains, Frankrijk.

 1. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  Het bedrijf STEELWORKSOLUTIONS.LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Ketelbouw - scheepvaart, laswerk, zware metaalconstructies, Buisconstructies, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in St Julian's, Malta.

 2. C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL

  Italië

  Het bedrijf C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, mechanische machinale bewerking, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Santa Maria La Carità, Italië.

 1. IRUMAR

  Spanje

  Het bedrijf IRUMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Galdakao, Spanje.

 2. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Spanje

  Het bedrijf CALDERERIA DE HUMANES SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, Breek- en maalmachines, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - scheepvaart, Breek- en maalmachines, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Humanes De Madrid, Spanje.

 3. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Denemarken

  Het bedrijf AALBORG INDUSTRIES A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, Warmtewisselaars, Radiatoren - leden, Ketels - industrieel, Ketelbouw - scheepvaart, Warmtewisselaars, Radiatoren - leden, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Aalborg, Denemarken.

 4. TALLERES GANOMAGOGA SL

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES GANOMAGOGA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - scheepvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - koper, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - roestvrij staal, Ketelbouw - koper, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Ponteareas, Spanje.

 5. G.S.G. METAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.S.G. METAL S.R.L., en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, zware metaalconstructie, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Villa Di Chiavenna, Italië.

 6. LEONI NELLO

  Italië

  Het bedrijf LEONI NELLO, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Valsamoggia, Italië.

 7. ALFA AUTOMATION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALFA AUTOMATION S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Gottolengo, Italië.

 8. F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C., en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, producten voor metalen skeletbouw, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Imola, Italië.

 1. SARACCHI S.A.S. DI SARACCHI CHRISTIAN E C.

  Italië

  Het bedrijf SARACCHI S.A.S. DI SARACCHI CHRISTIAN E C., en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Vittuone, Italië.

 2. D.D.S. DI DAL SASSO DEMMIS

  Italië

  Het bedrijf D.D.S. DI DAL SASSO DEMMIS, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, Ramen - aluminium, Ketelbouw - scheepvaart, en Ramen - aluminium. Het is gevestigd in Pray, Italië.

 3. METALARREDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METALARREDO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, artikelen en benodigdheden voor apotheken, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Triuggio, Italië.

 4. C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C.

  Italië

  Het bedrijf C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C., en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, draadtrekken van metalen, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Bareggio, Italië.

 5. CARPENTERIA MECCANICA ALMICI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CARPENTERIA MECCANICA ALMICI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, booglassen, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Vobarno, Italië.

 6. BIANCIOTTO GUIDO

  Italië

  Het bedrijf BIANCIOTTO GUIDO, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, trap, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Pinerolo, Italië.

 7. C.B.S.

  Italië

  Het bedrijf C.B.S., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 8. BUSCAFER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BUSCAFER S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - scheepvaart, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Busca, Italië.

 9. O.M.A.

  Italië

  Het bedrijf O.M.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, draadtrekken van metalen, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Arco, Italië.

 10. MILES-ASH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MILES-ASH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - luchtvaart, Tanks - metaal, Ketelbouw - scheepvaart, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw - luchtvaart, Tanks - metaal, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in Newtownabbey, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis