• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketels - gietijzer

Resultaten voor

Ketels - gietijzer - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Relatiegeschenken, platen van gietijzer, pannen, paellaschotels, pannen, anti-aanbakpannen, kastanjeovens, en koekenpannen. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Kiev Region, Oekraïne.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALDAIE MELGARI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, stoomketels voor industrieel gebruik, verhuur ketels, Ketels - gietijzer, gasketels voor industrieel gebruik, stoomketels voor staalfabrieken, en ketels voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Gadesco-Pieve Delmona, Italië.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Turkije

  Rima Heating Systems werd opgericht in 1969 en is een in Istanboel gevestigde onderneming met een geregistreerd handelsmerk Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal Casting Industry) met meer dan 50 jaar ervaring in het gieten van ijzer en aluminium in Turkije. Ons aanbod bestaat uit staande of wandgemonteerde condensatieketels met aluminium wisselaar geproduceerd door ons bedrijf onder ons eigen patent, ketels die gestookt worden op vaste brandstof, combiketels en ketels met warmtewisselaars, luchtketels, gietijzeren ketels en gas- en olieketels vervaardigd met door ons eigen bedrijf geproduceerde gietijzeren elementen. Voor meer dan 30 jaar, werden tienduizenden woningen in Europa, het Midden-Oosten, de Balkanlanden, Rusland, China en Mexico verwarm via Rima verwarmingssystemen. Het bedrijf exporteert naar meer dan 35 landen en maakt ketels en warmtewisselaars met gegoten segmenten onder zijn eigen merknaam voor diverse toonaangevende bedrijven binnen de verwarmingsindustrie in Turkije en overige landen. Wij ontwerpen nieuwe producen via onze R&D afdeling en voeren tests uit in onze laboratoria bij alle productiestappen alvorens de producten op de markt te brengen. Al onze producten voldoen aan de CE, GOST-R en TSE (Turks Normeninstituut) normen en ons bedrijf verkreeg de ISO 9001 certificering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. BENESSERE SRL

  Italië

  Wij bieden alle service die u verwacht van een grote onderneming, met deskundige en regelmatig bijgeschoolde technici. Wij zijn een door BUDERUS en CS THERMOS erkend centrum voor technische assistentie

 5. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Duitsland

  Het bedrijf IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Sondershausen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MENESTRINA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MENESTRINA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltketels voor teer en asfalt voor wegenbouw, en installaties en apparatuur voor het mengen en emulgeren van teer. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 2. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Het bedrijf Z.P.H.U. OKSANA, is een Multi-Category, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasketels, en kachels. Het is gevestigd in Pleszew, Polen.

 3. DELLIS ETS

  België

  Het bedrijf DELLIS ETS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Afvalverwerking en milieubescherming, verwarmingsketels huishoudelijk gebruik, Kuipen - metaal, Ontgassingsbedrijven, en Afvalverwerking en milieubescherming. Het is gevestigd in Neuville, België.

 4. CENTROMETAL D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf CENTROMETAL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische stookketels. Het is gevestigd in Macinec, Kroatië.

 5. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Montage en demontage van industriële constructies, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketels - gietijzer, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Montage en demontage van industriële constructies, en Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf WÄRME SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Pompen, Warmtewisselaars, Gasappendages, Loodgieterij - industrieel, Pompen, Warmtewisselaars, en Gasappendages. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 2. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., is een Multi-Category, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanitaire artikelen, Loodgieterswerk - sanitair, Ketels - gietijzer, Sanitaire artikelen, Loodgieterswerk - sanitair, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Teplice , Tsjechische Rep..

 1. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietijzeren fitting, en metalen sluitingen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in cangzhou, China.

 2. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Weifang, China.

 3. F.LLI LEDRI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI LEDRI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Airconditioning - materiaal, Ketels - gietijzer, en Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 4. BERTONI S.N.C. DI BERTONI GIACOMO E C.

  Italië

  Het bedrijf BERTONI S.N.C. DI BERTONI GIACOMO E C., en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 5. JONICA IMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf JONICA IMPIANTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Acireale, Italië.

 6. TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO

  Italië

  Het bedrijf TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Flero, Italië.

 7. A.T.A. SERVICE S.A.S. DI DEMARTINI EMANUELE MARCO

  Italië

  Het bedrijf A.T.A. SERVICE S.A.S. DI DEMARTINI EMANUELE MARCO, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookketels voor openbare instanties. Het is gevestigd in Rapallo, Italië.

 8. BLASCO MICHELE

  Italië

  Het bedrijf BLASCO MICHELE, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. CECCARELLI PAOLO CLAUDIO C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf CECCARELLI PAOLO CLAUDIO C. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Centrale verwarmingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Branders - industrieel, Ketels - gietijzer, en Branders - industrieel. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 2. CALOR SERVICE DI PAOLO MARRAI

  Italië

  Het bedrijf CALOR SERVICE DI PAOLO MARRAI, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - gietijzer, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 3. CALOR CLIMA DI PORTESAN GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf CALOR CLIMA DI PORTESAN GIUSEPPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Rovigo, Italië.

 4. GAS NAPOLETANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GAS NAPOLETANA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 5. SANTORO FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf SANTORO FRANCESCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Saluzzo, Italië.

 6. 01038680524

  Italië

  Het bedrijf 01038680524, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - gietijzer, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Poggibonsi, Italië.

 7. AR RISCALDAMENTO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AR RISCALDAMENTO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Branders - industrieel, Ketels - gietijzer, en Branders - industrieel. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 8. OEKOFEN ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OEKOFEN ITALIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - gietijzer, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Naturno, Italië.

 9. S.A.T.I.R. S.N.C. & CLEMENTI

  Italië

  Het bedrijf S.A.T.I.R. S.N.C. & CLEMENTI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Ancona, Italië.

 10. IMPIANTISTICA D&D DI DORIA MASSIMILIANO E ALESSIO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf IMPIANTISTICA D&D DI DORIA MASSIMILIANO E ALESSIO S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Venezia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis