• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ketels - gietijzer

Resultaten voor

Ketels - gietijzer - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Relatiegeschenken, platen van gietijzer, pannen, paellaschotels, pannen, anti-aanbakpannen, kastanjeovens, en koekenpannen. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Kiev Region, Oekraïne.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALDAIE MELGARI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, stoomketels voor industrieel gebruik, verhuur ketels, Ketels - gietijzer, gasketels voor industrieel gebruik, stoomketels voor staalfabrieken, en ketels voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Gadesco-Pieve Delmona, Italië.

 3. RIMA HEATING SYSTEMS

  Turkije

  Rima Heating Systems werd opgericht in 1969 en is een in Istanboel gevestigde onderneming met een geregistreerd handelsmerk Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal Casting Industry) met meer dan 50 jaar ervaring in het gieten van ijzer en aluminium in Turkije. Ons aanbod bestaat uit staande of wandgemonteerde condensatieketels met aluminium wisselaar geproduceerd door ons bedrijf onder ons eigen patent, ketels die gestookt worden op vaste brandstof, combiketels en ketels met warmtewisselaars, luchtketels, gietijzeren ketels en gas- en olieketels vervaardigd met door ons eigen bedrijf geproduceerde gietijzeren elementen. Voor meer dan 30 jaar, werden tienduizenden woningen in Europa, het Midden-Oosten, de Balkanlanden, Rusland, China en Mexico verwarm via Rima verwarmingssystemen. Het bedrijf exporteert naar meer dan 35 landen en maakt ketels en warmtewisselaars met gegoten segmenten onder zijn eigen merknaam voor diverse toonaangevende bedrijven binnen de verwarmingsindustrie in Turkije en overige landen. Wij ontwerpen nieuwe producen via onze R&D afdeling en voeren tests uit in onze laboratoria bij alle productiestappen alvorens de producten op de markt te brengen. Al onze producten voldoen aan de CE, GOST-R en TSE (Turks Normeninstituut) normen en ons bedrijf verkreeg de ISO 9001 certificering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. BENESSERE SRL

  Italië

  Wij bieden alle service die u verwacht van een grote onderneming, met deskundige en regelmatig bijgeschoolde technici. Wij zijn een door BUDERUS en CS THERMOS erkend centrum voor technische assistentie

 5. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Duitsland

  Het bedrijf IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Sondershausen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Montage en demontage van industriële constructies, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketels - gietijzer, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Montage en demontage van industriële constructies, en Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 2. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Het bedrijf Z.P.H.U. OKSANA, is een Multi-Category, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasketels, en kachels. Het is gevestigd in Pleszew, Polen.

 3. MENESTRINA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MENESTRINA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltketels voor teer en asfalt voor wegenbouw, en installaties en apparatuur voor het mengen en emulgeren van teer. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 4. DELLIS ETS

  België

  Het bedrijf DELLIS ETS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Afvalverwerking en milieubescherming, verwarmingsketels huishoudelijk gebruik, Kuipen - metaal, Ontgassingsbedrijven, en Afvalverwerking en milieubescherming. Het is gevestigd in Neuville, België.

 5. CENTROMETAL D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf CENTROMETAL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische stookketels. Het is gevestigd in Macinec, Kroatië.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf WÄRME SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Pompen, Warmtewisselaars, Gasappendages, Loodgieterij - industrieel, Pompen, Warmtewisselaars, en Gasappendages. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 2. PERI GIORGIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf PERI GIORGIO & C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Savona, Italië.

 1. COLOMBO IMPIANTI DI GIUSEPPE COLOMBO & C. (S.N.C.)

  Italië

  Het bedrijf COLOMBO IMPIANTI DI GIUSEPPE COLOMBO & C. (S.N.C.), is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Lainate, Italië.

 2. S.T.A.C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.T.A.C. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - gietijzer, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Como, Italië.

 3. DI SALVIO F.LLI (S.N.C.)

  Italië

  Het bedrijf DI SALVIO F.LLI (S.N.C.), is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Maranello, Italië.

 4. AMICI MARCO

  Italië

  Het bedrijf AMICI MARCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Terni, Italië.

 5. DOMO SERVICE S.N.C. DI GERON E. & PISANI M

  Italië

  Het bedrijf DOMO SERVICE S.N.C. DI GERON E. & PISANI M, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Collegno, Italië.

 6. BIELLA CLIMA

  Italië

  Het bedrijf BIELLA CLIMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Heteluchtgeneratoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Branders - industrieel, Ketels - gietijzer, en Branders - industrieel. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 7. HEIZUNGSBAU S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HEIZUNGSBAU S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Appiano Sulla Strada Del Vino, Italië.

 8. TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO

  Italië

  Het bedrijf TERMOIDRAULICA PIZZI MAURIZIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Flero, Italië.

 1. RINNAI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RINNAI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Carpi, Italië.

 2. LA POLITERMICA A R.L. - COOPER ATIVA DI ARTIGIANI

  Italië

  Het bedrijf LA POLITERMICA A R.L. - COOPER ATIVA DI ARTIGIANI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Ketels - gietijzer, Waterkrachtcentrales, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 3. ASTIGAS

  Italië

  Het bedrijf ASTIGAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Asti, Italië.

 4. TECNO TERM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNO TERM S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren ketels voor industrieel gebruik, en gasketels voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Tribiano, Italië.

 5. EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA

  Italië

  Het bedrijf EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Kachels - gietijzer, Ketels - gietijzer, en Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Tufino, Italië.

 6. SANTORO FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf SANTORO FRANCESCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Saluzzo, Italië.

 7. TECNO SERVICE G.M.A. S.N.C. DI FANTINI GIORGIO ZANETTI MICHELE &GIORGIONI ANDREA

  Italië

  Het bedrijf TECNO SERVICE G.M.A. S.N.C. DI FANTINI GIORGIO ZANETTI MICHELE &GIORGIONI ANDREA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - industrieel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Ketels - industrieel, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Forli', Italië.

 8. TERMATECH DI ASTORI P.I. ANTONIO E C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf TERMATECH DI ASTORI P.I. ANTONIO E C. S.A.S., en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Ketels - gietijzer, Verwarming - huishoudelijk, en Ketels - gietijzer. Het is gevestigd in Novara, Italië.

 9. MI.DI CLIMA DI DI CAPUA MIGUEL ALEJANDRO

  Italië

  Het bedrijf MI.DI CLIMA DI DI CAPUA MIGUEL ALEJANDRO, en actief in de sector Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Ketels - industrieel, Ketels - gietijzer, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in San Fermo Della Battaglia, Italië.

 10. S.I.A.T. ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.I.A.T. ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Ketels - industrieel, Warmtewisselaars, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Rho, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis