• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - ijzer en staal

Resultaten voor

Kettingen - ijzer en staal - Import export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH is uw betrouwbare partner voor aandrijf-, transport- en lastkettingen, kettingwielen en speciale producten. Ervaring en deskundigheid vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Profiteer meteen van onze diensten: Van het raadplegen en selecteren van componenten die afgestemd zijn op uw behoeften tot de voltooiing van het product. : Van speciale kettingen tot tandwielen en op maat gemaakte kettingen van welke aard dan ook, wij bieden u een breed scala aan standaardproducten en individuele complete oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door jarenlange ervaring en naleving van de huidige DIN-normen garanderen wij eersteklas productontwikkelingen van ons bedrijf. Hoe tevredenheid onze klanten ook met onze producten zijn, we verhogen voortdurend deze hoogwaardigheid, de prestaties en de kwaliteit van onze producten.

  Website Open In New icon
 2. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Specialisten in uitrustingen voor hijswerk. Kettingen, harpsluitingen, windturbine, polyester. werkzaamheden op nationaal en internationaal niveau. We streven elke dag opnieuw naar innovatieve en betrouwbare ontwerpen voor de windindustrie. Wij verkopen gecertificeerde en premium producten. Onze engineeringafdeling werkt hand in hand met onze klanten voor het ontwerp en de ontwikkeling van alle soorten hefsystemen. We certificeren hefwerktuigen vervaardigd volgens niet-gestandaardiseerde criteria.

  Website Open In New icon
 3. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litouwen

  Nosted mechanika, UAB is een bedrijf met een brede ervaring in de productie van TRYGG antislip wielkettingen en sneeuwruimen, lichte bosapparatuur en hefapparatuur van IGLAND. TRYGG kettingen is bekend sinds 1939 en is synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We produceren TRYGG kettingen in verschillende typen, afmetingen, dikten en gewicht voor auto's, ATV's, vrachtwagens en bussen, grote machines voor sneeuwruimen, bosvoertuigen, landbouwvoertuigen, de visindustrie en bouwvoertuigen. De door onze klanten gewaardeerde producten van IGLAND zijn: krukken voor het vervoeren van boomstronken, houtsplinters en processors, sneeuwblazers, zandverstuivers, achterbladen, sneeuwploegen, palletvorken, multigrips, enterhaken en dozerbladen. Onze nieuwste artikelen zijn: grijper van strobalen, steenemmers, liftapparatuur voor zakken kunstmest en emmers voor het gieten van materialen. Nosted mechanika biedt ook diensten als: lasersnijden van plaatstaal, CNC-snijden, draaien, frezen, buigen; bereiding van metalen oppervlakken door gritstralen voor verfwerkzaamheden en verven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van rondstaalkettingen en ijzerwaren: kettingen voor mestverspreiders, laadkettingen (slachthuiskettingen, in lengten van 50m. Vlechtwerk: Galvanisch verzinkt of roestvrijstaal (1.4571), goederenkettingen (rondstaalkettingen DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , kettingen voor heftoestellen (DIN 5684-5, EN 818-7), kettingen voor de landbouw, kettingen voor draagvermogen (aanslagketting volgens DIN 695 en EN 818-2), roestvrij stalen kettingen, knopenkettingen, kunststof kettingen, gelaste rondstaalkettingen.

 2. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  iwis telt tot de belangrijkste aanbieders van precisiekettingsystemen voor aandrijvings- en transportdoeleinden en biedt een groot productaanbod voor alle industriële toepassingen.

 3. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkije

 4. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Duitsland

 5. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Duitsland

 1. ESFAHANAHAN

  Verenigde Staten

 2. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Duitsland

 3. MITTELMANN SICHERHEITSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Duitsland

 5. AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN

  Polen

 6. BORIS GRUBER

  Duitsland

 7. KITO EUROPE GMBH

  Duitsland

 8. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Duitsland

 9. TECHNISCHER HANDEL THOMAS WITZORECK

  Duitsland

 10. EDEL & STAHL INTERNETVERTRIEB

  Duitsland

 1. DIPL.-ING. ROEDER GMBH

  Duitsland

 2. HZT HEBE & ZURRTECHNIK PETER SCHMEINTA

  Duitsland

 3. KWB KETTEN AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

 4. SEACAT-SCHMEDING INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 5. SMF SPORT MODE FREIZEIT SCHWAIGHOFER GMBH. & CO.KG.

  Oostenrijk

 6. TSUBAKI KABELSCHLEPP GMBH

  Duitsland

 7. SCHICKHOFF GMBH

  Duitsland

 8. FB KETTEN GMBH

  Duitsland

 9. WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

 10. ZIMAS

  Turkije