• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - ijzer en staal

Resultaten voor

Kettingen - ijzer en staal - Import export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH is uw betrouwbare partner voor aandrijf-, transport- en lastkettingen, kettingwielen en speciale producten. Ervaring en deskundigheid vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Profiteer meteen van onze diensten: Van het raadplegen en selecteren van componenten die afgestemd zijn op uw behoeften tot de voltooiing van het product. : Van speciale kettingen tot tandwielen en op maat gemaakte kettingen van welke aard dan ook, wij bieden u een breed scala aan standaardproducten en individuele complete oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door jarenlange ervaring en naleving van de huidige DIN-normen garanderen wij eersteklas productontwikkelingen van ons bedrijf. Hoe tevredenheid onze klanten ook met onze producten zijn, we verhogen voortdurend deze hoogwaardigheid, de prestaties en de kwaliteit van onze producten.

 2. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom in de wereld van Harvest Trading Chain en onderdelen voor maaidorsers. HTC is de primaire distributeur van DONGHUA landbouwkettingen en garandeert OEM-kwaliteit. De kernactiviteit van de DONGHUA-ketengroep ligt op het gebied van landbouwmachines. HTC biedt een breed assortiment van meer dan 5000 producttypen voor kettingen en reserveonderdelen voor landbouw- en industriële machines, voor alle merken maaidorsers. HTC produceert ook assen en askoppen, motorassen met mesoverbrenging, transmissies, assen, tandwielen, poelies en schijven, lagerhuizen, bussen, hydrostatische assen en koppen, elevatortransmissies, giettransmissies en vijzels voor Claas, New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew maaidorsers, evenals voor Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria en John Deere balenpersen. Het bedrijf is trots op de kwaliteit en de efficiënte levering van reserveonderdelen in binnen- en buitenland. Onze producten voldoen aan de OEM-kwaliteitsnormen. Onze productgroepen: • Oogstkettingen: Voederkettingen, elevatorkettingen, verzamelkettingen, transmissiekettingen en transportkettingen. Alle kettingen zijn ontworpen om verschillende producten te verwerken, zoals koffie, maïs, graan, druiven, rijst, suikerriet, zonnebloem, enz. • Kettingen voor balenpersen: Ronde balenperskettingen, versterkte kettingen, kettingen met verlengde levensduur en speciale kettingen.• Speciale landbouwmachines: Speciale kettingen voor het transporteren van graan in silo's, aardappelrooiers, verwerkingsapparatuur.Neem contact met ons op!

 3. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Lotte, Duitsland.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litouwen

  Nosted mechanika, UAB is een bedrijf met een brede ervaring in de productie van TRYGG antislip wielkettingen en sneeuwruimen, lichte bosapparatuur en hefapparatuur van IGLAND. TRYGG kettingen is bekend sinds 1939 en is synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We produceren TRYGG kettingen in verschillende typen, afmetingen, dikten en gewicht voor auto's, ATV's, vrachtwagens en bussen, grote machines voor sneeuwruimen, bosvoertuigen, landbouwvoertuigen, de visindustrie en bouwvoertuigen. De door onze klanten gewaardeerde producten van IGLAND zijn: krukken voor het vervoeren van boomstronken, houtsplinters en processors, sneeuwblazers, zandverstuivers, achterbladen, sneeuwploegen, palletvorken, multigrips, enterhaken en dozerbladen. Onze nieuwste artikelen zijn: grijper van strobalen, steenemmers, liftapparatuur voor zakken kunstmest en emmers voor het gieten van materialen. Nosted mechanika biedt ook diensten als: lasersnijden van plaatstaal, CNC-snijden, draaien, frezen, buigen; bereiding van metalen oppervlakken door gritstralen voor verfwerkzaamheden en verven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanje

  Specialisten in uitrustingen voor hijswerk. Kettingen, harpsluitingen, windturbine, polyester. werkzaamheden op nationaal en internationaal niveau. We streven elke dag opnieuw naar innovatieve en betrouwbare ontwerpen voor de windindustrie. Wij verkopen gecertificeerde en premium producten. Onze engineeringafdeling werkt hand in hand met onze klanten voor het ontwerp en de ontwikkeling van alle soorten hefsystemen. We certificeren hefwerktuigen vervaardigd volgens niet-gestandaardiseerde criteria.

 2. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van rondstaalkettingen en ijzerwaren: kettingen voor mestverspreiders, laadkettingen (slachthuiskettingen, in lengten van 50m. Vlechtwerk: Galvanisch verzinkt of roestvrijstaal (1.4571), goederenkettingen (rondstaalkettingen DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , kettingen voor heftoestellen (DIN 5684-5, EN 818-7), kettingen voor de landbouw, kettingen voor draagvermogen (aanslagketting volgens DIN 695 en EN 818-2), roestvrij stalen kettingen, knopenkettingen, kunststof kettingen, gelaste rondstaalkettingen.

 3. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  iwis telt tot de belangrijkste aanbieders van precisiekettingsystemen voor aandrijvings- en transportdoeleinden en biedt een groot productaanbod voor alle industriële toepassingen.

 4. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - ijzer en staal, Rollenkettingen, en metalen kettingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - non-ferro, kunststof kettingen, horlogekettingen, en Kettingen - non-ferro. Het is gevestigd in Ötisheim, Duitsland.

 1. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Duitsland

  Het bedrijf PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasthaken, harpsluitingen, kabels van RVS-draad, en ringbout. Het is gevestigd in Hemmingen, Duitsland.

 2. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Möchengladbach, Duitsland.

 1. MAKROMET METALLURJY MACHINE AUTOMOTIVE INDUSTRIAL TRADE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf MAKROMET METALLURJY MACHINE AUTOMOTIVE INDUSTRIAL TRADE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Kettingen - ijzer en staal, Gietijzerproducten, storting, Gelegeerd gietijzer, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Duitsland

  Het bedrijf IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 3. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WIEDENMANN-SEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, Kabels - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Brehna, Duitsland.

 4. ALANSAN PANEL FENCE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf ALANSAN PANEL FENCE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaat. Het is gevestigd in Diyarbakir, Turkije.

 5. SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS

  Duitsland

  Het bedrijf SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Rogätz, Duitsland.

 6. I.T. INDUSTRIETECHNIK OELLER KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf I.T. INDUSTRIETECHNIK OELLER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bouten en moeren, Wielen en rollen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bouten en moeren, en Wielen en rollen. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 7. AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN

  Polen

  Het bedrijf AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelaste kettingen, en landbouwkettingen. Het is gevestigd in Gliwice, Polen.

 8. NORDDEUTSCHES DRAHT- U. SEIL-KONTOR A.CORDES E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf NORDDEUTSCHES DRAHT- U. SEIL-KONTOR A.CORDES E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Kettingen, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 1. WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Loodgieterij - industrieel, Wielen en rollen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Loodgieterij - industrieel, en Wielen en rollen. Het is gevestigd in Frankenthal, Duitsland.

 2. KREMOS-KETTEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KREMOS-KETTEN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bouten en moeren, Wielen en rollen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bouten en moeren, en Wielen en rollen. Het is gevestigd in Wiler B. Seedorf, Zwitserland.

 3. KWB KETTEN AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KWB KETTEN AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bevestigingsmaterialen, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 4. HEINZ KELLER

  Duitsland

  Het bedrijf HEINZ KELLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hijskraanwagens, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Hijskraanwagens. Het is gevestigd in Rosenfeld, Duitsland.

 5. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLÖCKNER-SEILE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - toebehoren, Bevestigingsmaterialen, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - toebehoren, en Bevestigingsmaterialen. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 6. TINKA HANDELSGES.MBH

  Duitsland

  Het bedrijf TINKA HANDELSGES.MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, Singels en sjorriemen, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Singels en sjorriemen. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 7. ABZ HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABZ HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Kranen en rolbruggen, Metaalconstructies - licht, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, en Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Ramstein-Miesenbach, Duitsland.

 8. CADENA HEBETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf CADENA HEBETECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Bouw - materieel en installaties, Kranen en rolbruggen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Kettingen - ijzer en staal, Bouw - materieel en installaties, Kranen en rolbruggen, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Plaidt, Duitsland.

 9. SCHICKHOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHICKHOFF GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, Bevestigingsmaterialen, Kettingen, Kettingen - ijzer en staal, Transportkettingen, en Bevestigingsmaterialen. Het is gevestigd in Soest, Duitsland.

 10. ROPE & RESCUE

  Duitsland

  Het bedrijf ROPE & RESCUE, is een Distributeur, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Kettingen - ijzer en staal, Hijswerk - materiaal en accessoires, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Schongau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis