• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen - koper

Resultaten voor

Kettingen - koper - Import export

 1. BOLLANI MINUTERIE METALLICHE TRANCIATE

  Italië

  Bollani Minuteria produceert en verkoopt kleine gesneden en diepgetrokken onderdelen. Het produceert, in volledige autonomie, ogen en ringen voor zeilen en dekzeilen, evenals talrijke bedekkingen, gespen voor riemen en rugzakken, karabijnhaken voor tassen, RVS pinnen voor isolatoren volgens norm UNI 1336 E372, belletjes en accessoires voor gordijnen. Houdt zich bezig met de uitvoering van details voor de rekening van derden op aanvraag of volgens tekening.Ontwerpt en produceert gietvormen met behulp van interne machines.

 2. TECHNE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECHNE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Kettingen - koper, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Kettingen - koper, Ventielen, en afsluiters. Het is gevestigd in Erba, Italië.

 3. MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - koper, emmertransporteurs, en kettingtransporteurs. Het is gevestigd in Korschenbroich, Duitsland.

 4. EUGANEA MINUTERIE

  Italië

  Het bedrijf EUGANEA MINUTERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Ponte San Nicolo', Italië.

 5. T.C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf T.C. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Pontassieve, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OLM SPORTECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OLM SPORTECH S.R.L., en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Cornuda, Italië.

 2. LA CELLINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA CELLINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ceintuurgespen, Kettingen - koper, Ceintuurgespen, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Assago, Italië.

 3. POLETTI LUIGI E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf POLETTI LUIGI E C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Varallo, Italië.

 4. BMAX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BMAX S.R.L., en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Rosa', Italië.

 5. EUROVIT DI BENAZZI LIVIO

  Italië

  Het bedrijf EUROVIT DI BENAZZI LIVIO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - koper, Kettingen, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni, Italië.

 1. DA VIA' LUIGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DA VIA' LUIGI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brilmonturen en accessoires, Kettingen - koper, Brilmonturen en accessoires, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Pieve Di Cadore, Italië.

 2. LA TECNICA

  Italië

  Het bedrijf LA TECNICA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Mirano, Italië.

 1. DRAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DRAS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - kunststof, Kettingen - koper, en Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. LMC DI LUIGI MONDINI & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LMC DI LUIGI MONDINI & C. S.N.C., en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Quinzano D'oglio, Italië.

 3. FIMMA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FIMMA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Osnago, Italië.

 4. BILMECC

  Italië

  Het bedrijf BILMECC, is een Onderaannemer, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Gardone Val Trompia, Italië.

 5. OFFICINE LANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE LANA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Kettingen - koper, Loodgieterij - industrieel, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Varallo, Italië.

 6. BRUSADELLI FORNITURE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRUSADELLI FORNITURE INDUSTRIALI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - koper, Kettingen, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. CA.TOR.CATENIFICIO TORINESE DI SACCONE UGO E C.SNC

  Italië

  Het bedrijf CA.TOR.CATENIFICIO TORINESE DI SACCONE UGO E C.SNC, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - kunststof, Kettingen - koper, en Kettingen - kunststof. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 8. PARADISI ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf PARADISI ( S.R.L. ), en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 1. COLOMBO FREDIANO

  Italië

  Het bedrijf COLOMBO FREDIANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Galbiate, Italië.

 2. FORLINI A. & C.

  Italië

  Het bedrijf FORLINI A. & C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - koper, Kettingen, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 3. F.LLI RAVASIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI RAVASIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Monte Marenzo, Italië.

 4. EMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EMA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - koper, Kettingen, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 5. A.T.I. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.T.I. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroeven, Kettingen - koper, Schroeven, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Arona, Italië.

 6. LECCO VENDE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LECCO VENDE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Civate, Italië.

 7. A.F.C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.F.C. S.R.L., en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Calalzo Di Cadore, Italië.

 8. BERARDI BULLONERIE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BERARDI BULLONERIE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Kettingen - koper, Kettingen, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 9. BETA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BETA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - ijzer en staal, Kettingen - koper, en Kettingen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Sesto Calende, Italië.

 10. EVA STAMPAGGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EVA STAMPAGGI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verlichting - huishoudelijk, Kettingen - koper, Verlichting - huishoudelijk, en Kettingen - koper. Het is gevestigd in Vazzola, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis