• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kettingen

Resultaten voor

Kettingen - Import export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Duitsland

  Fördertechnik Kentzler GmbH is uw betrouwbare partner voor aandrijf-, transport- en lastkettingen, kettingwielen en speciale producten. Ervaring en deskundigheid vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Profiteer meteen van onze diensten: Van het raadplegen en selecteren van componenten die afgestemd zijn op uw behoeften tot de voltooiing van het product. : Van speciale kettingen tot tandwielen en op maat gemaakte kettingen van welke aard dan ook, wij bieden u een breed scala aan standaardproducten en individuele complete oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door jarenlange ervaring en naleving van de huidige DIN-normen garanderen wij eersteklas productontwikkelingen van ons bedrijf. Hoe tevredenheid onze klanten ook met onze producten zijn, we verhogen voortdurend deze hoogwaardigheid, de prestaties en de kwaliteit van onze producten.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Duitsland

  Jarenlang is de naam van de familie Roeder verbonden geweest met de rolketting.Vandaag de dag staat de naam Kettentechnik Roeder voor producten die een idee in werkelijkheid omzetten. Dit is alleen mogelijk dankzij de moderne productietechnologie. Dit alleen is echter niet voldoende om onze kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te rechtvaardigen. Dit vereist ervaring, vaardigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie van het personeel. Onze leveranciers, waaronder alle bekende Duitse en internationale kettingfabrikanten, zijn de basis van onze kwaliteit. Ons bedrijf wordt ook gekenmerkt door een open omgang met klanten en leveranciers. Op deze website vindt u niet alleen alle informatie over ons bedrijf, u kunt ons ook bezoeken. Hetzij virtueel op deze website of in het echt. U bent altijd welkom.

 3. HEINZE & STRENG GMBH

  Duitsland

  Heinze & Streng werd opgericht in 1994 en beschouwt zichzelf als een internationaal opererende en innovatieve handelsonderneming met jarenlange ervaring en interdisciplinaire expertise in de draad- en kabelindustrie. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de snel veranderende eisen van de markten en vooral van onze klanten. Wij bieden een wereldwijde service, flexibele, klantgerichte en efficiënte oplossingen.Milieubewustzijn is ook belangrijk voor Heinze & Streng. Binnen onze mogelijkheden willen we een bijdrage leveren aan het milieu door onze producten verder te ontwikkelen met de nadruk op energiebesparing en consolidatie van bestellingen en recyclebare verpakkingsmaterialen. Centraal gelegen tussen Frankfurt en Keulen, heeft ons hoofdkantoor in Mengerskirchen-Waldernbach ongeveer.800 vierkante meter kantoren en dienstruimte.

 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 5. COMEX SRL

  Italië

  Comex is actief op de wereldmarkt sinds 1980 en heeft de laatste jaren een sterke positie verworven dankzij de vervaardiging en distributie van uitwisselbare reserveonderdelen van hoogwaardige kwaliteit voor maaidorsers van het merk Laverda, Fiat Agri. In de loop der jaren heeft onze structuur zich ontwikkeld om zich aan de vraag aan te passen. Vandaag bestaat de onderneming uit drie gebouwen waarin alle activiteiten zijn ondergebracht: ontwerp, productie, logistiek en verkoop, administratie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  China

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD is gevestigd te NingBo met een bloeiende economie en een goede infrastructuur. Een in 2006 opgerichte onderneming die gespecialiseerd is in gelaste schakelkettingen, kogelkettingen, kunststof kettingen, sierkettingen, hondenkettingen, schakelkettingen, transportkettingen en kettingaccessoires, bedrading, draadkabel, hangsloten, glasvezel producten en kledinglijnen en overige hardware, kunststof producten. We houden ons aan het principe van "gelijkheid en wederzijds voordeel, de grootste eerlijkheid en glorie, efficiëntie en praktische innovatie".

 2. LORTEL

  Luxemburg

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 3. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Transportkettingen, Kettingen, Compensatoren, Transportbanden, Transportkettingen, schroeftransportbanden, Kettingen, en Compensatoren. Het is gevestigd in Traiskirchen, Oostenrijk.

 4. JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA

  Portugal

  Het bedrijf JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Juwelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, Juwelen en sieraden, halskettingen, oorbellen, zilveren sierraden, Kettingen, fabrikant zilveren kettingen, zilveren armbanden, en oorbellen van zilver. Het is gevestigd in Mira, Portugal.

 5. F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Schloß Holte – Stukenbrock, Duitsland.

 1. J. D. THEILE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf J. D. THEILE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 2. KETTEN FUCHS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KETTEN FUCHS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Neckartenzlingen, Duitsland.

 1. ORTLINGHAUS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ORTLINGHAUS AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Gams, Zwitserland.

 2. URNY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf URNY GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Oelde, Duitsland.

 3. CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 4. FRANCIA CATENE

  Italië

  Het bedrijf FRANCIA CATENE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, rolkettingen voor transmissies, industriële kettingen, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Castel Maggiore, Italië.

 5. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen, karabijn veiligheidshaken, Kettingen, S-haken, Kabelaccessoires, bevestigingsartikelen, ringbout, gespen, en frames voor gordijnen. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

 6. ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER

  Duitsland

  Het bedrijf ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Bad Waldsee, Duitsland.

 7. FORCE KETTEN GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FORCE KETTEN GERMANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 8. LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Tanna, Duitsland.

 1. KTS KETTENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KTS KETTENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is gevestigd in Pampow, Duitsland.

 2. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litouwen

  Nosted mechanika, UAB is een bedrijf met een brede ervaring in de productie van TRYGG antislip wielkettingen en sneeuwruimen, lichte bosapparatuur en hefapparatuur van IGLAND. TRYGG kettingen is bekend sinds 1939 en is synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We produceren TRYGG kettingen in verschillende typen, afmetingen, dikten en gewicht voor auto's, ATV's, vrachtwagens en bussen, grote machines voor sneeuwruimen, bosvoertuigen, landbouwvoertuigen, de visindustrie en bouwvoertuigen. De door onze klanten gewaardeerde producten van IGLAND zijn: krukken voor het vervoeren van boomstronken, houtsplinters en processors, sneeuwblazers, zandverstuivers, achterbladen, sneeuwploegen, palletvorken, multigrips, enterhaken en dozerbladen. Onze nieuwste artikelen zijn: grijper van strobalen, steenemmers, liftapparatuur voor zakken kunstmest en emmers voor het gieten van materialen. Nosted mechanika biedt ook diensten als: lasersnijden van plaatstaal, CNC-snijden, draaien, frezen, buigen; bereiding van metalen oppervlakken door gritstralen voor verfwerkzaamheden en verven.

 3. Z.M.C. ITALIA

  Italië

  ZMC ITALIA, opgericht in 1954, is een belangrijke producent van industriële transportbandkettingen. De onderneming vervaardigt, naar het ontwerp van de klant, kettingen die aan iedere toepassing zijn aangepast, die aan de normen ISO-DIN-BRITISH STANDARD-ANSI voldoen of die niet-gestandaardiseerd zijn, met metrische steek. Kettingsteek van 25 tot 600 mm en meer. Breukbelasting tot 1 200 000 N. Dikte van de platen van 2 tot 60 mm. Productiematerialen: van ijzer tot en met nikkellegeringen. Alle belangrijkste chemische, thermochemische behandelingen en galvanische en chemische coatings.

 4. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van rondstaalkettingen en ijzerwaren: kettingen voor mestverspreiders, laadkettingen (slachthuiskettingen, in lengten van 50m. Vlechtwerk: Galvanisch verzinkt of roestvrijstaal (1.4571), goederenkettingen (rondstaalkettingen DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , kettingen voor heftoestellen (DIN 5684-5, EN 818-7), kettingen voor de landbouw, kettingen voor draagvermogen (aanslagketting volgens DIN 695 en EN 818-2), roestvrij stalen kettingen, knopenkettingen, kunststof kettingen, gelaste rondstaalkettingen.

 5. HEF-SPAN

  België

  Hef-Span : uw vertrouwde specialist in hef- en stuwoplossingen. Hijs- en stuwproblemen? Die zijn verleden tijd met uw keuze voor het ruime aanbod hijsmateriaal, spanbanden, valbeveiligingssystemen, plaatklemmen, takels, rolwagens en lieren van Hef-Span. Topmerken zoals Gunnebo, Allsafe Jungfalk en Tractel zijn uw kwaliteitsgarantie. De voorbije dertig jaar is Hef-Span uitgegroeid tot specialist en vaste waarde in de regionale transportsector, bouw- en textielnijverheid en metallurgie. U kunt rekenen op een klantgerichte service en een persoonlijke begeleiding in uw zoektocht naar het geschikte product. Bij ons is maatwerk geen hol begrip.Hef-Span heeft een oplossing voor al uw specifieke hijs- en stuwproblemen. Meer nog. We gaan ook zelf aan de slag. Voor u. Met het produceren van hijsjukken of spanbanden bijvoorbeeld. Perfect op maat van uw werkomgeving.

 6. HIPPESIERADEN.COM

  Nederland

  Een persoonlijk sieraad als een onvergetelijk cadeau. Bij een geboorte, huwelijk, jubileum of bij een ander mijlpaal kan een persoonlijk cadeau natuurlijk niet ontbreken. Bij HippeSieraden maken wij jouw sieraad uniek door er jouw gewenste tekst op te maken. Wat dacht je van een met de hand geslagen armband of ketting? ! Letter voor letter wordt de tekst met de hand geslagen, geen enkel sieraad is hetzelfde. Hierdoor heb je altijd een uniek exemplaar in handen. Er zijn ook verschillende symbolen om jouw sieraad helemaal naar wens te maken. "Hand made with love for the most special moments" , is daarom ook de quote van HippeSieraden. Heb je een speciale wens? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken of jouw ideeën te realiseren zijn. Een persoonlijk cadeau, Met liefde uitgezocht door jou en met liefde handgemaakt door ons. Daarnaast vind je bij ons ook accessoires waarop je je eigen tekst, quote, naam of foto kunt laten zetten; leuk als persoonlijk cadeautje voor bijvoorbeeld je vriendin, moeder, zus, collega en alle andere die dit verdienen! Behalve persoonlijke sieraden hebben wij ook bangles, leren armbanden, oorbellen, kettingen, sleutelhangers, tassen, boekenleggers en nog veel meer! Nieuw binnen spot de laatste Trends. Veilig betalen * Shop de laatste Trends * Altijd verpakt als cadeautje * Persoonlijke contact

 7. LEELAVDEE JEWELRY

  Nederland

  Welkom bij Leelavadee Jewelry, DE website met hippe eigentijdse Bohemian en Hippy Ibiza style sieraden. Trendy sieraden, handgemaakt en fair-trade ingekocht, die opvallen door de fraaie vormen en kleuren. Vandaag bestellen (voor 15: 00 uur), morgen in huis. Zo heeft u altijd een fraai sieraad om uw outfit compleet te maken.

 8. CHOICE JUWELEN

  België

  Het aanbod juwelen is er immers zo uitgebreid dat je niet snel rond bent. Waardevolle zilveren ringen, anti-allergische pronkstukken, tijdloze...of is het tijdsvolle...uurwerken, hippe oorbellen en leuke halssnoertjes. Je kan er zelfs langsgaan om oorbellen te laten schieten of om een piercing te laten plaatsen.

 9. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Oostenrijk

  Ons missionstatement, onze waarden! We zien onze klanten, medewerkers en leveranciers als partners. Partnerschap is voor ons een persoonlijke belofte en een eerlijke opdracht tot een geslaagde samenwerking. Op deze visie stemmen we dagelijks onze handelwijze af.

 10. ILSA

  België

  Ilsa heeft een uitgebreid gama van : takels, kettingen, klemmen, hefbalken, lieren, kabels, kranen, rolbruggen, harnassen, rollenwagens, dommekrachenten, vijzels, ladders, werkkooien, netten, dekzeilen, hijsbanden, dynamometers, kabelschijven, blokken, gewichtcompensatoren, anemometers, zuignap, hefmagneten, enz.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kettingen - Import export

Aantal resultaten

3.011 Bedrijven