• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kikkers

Resultaten voor

Kikkers - Import export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds meer dan 30 jaar is de in Boulogne-sur-Mer gevestigde firma Channel Sea Food één van de grootste Europese leveranciers van zeeproducten en diepgevroren etnische producten: schaaldieren, weekdieren, vis, inktvissen, kikkerbilletjes, fruit, groente en verwerkte producten… Bij aankomst in Frankrijk worden de producten in een specifieke opslagplaats bewaard, wat een traceerbaarheid van het product vanaf de kwekerij tot de klant en de flexibiliteit voor gecombineerde verzendingen mogelijk maakt.

 2. DUTCHRANA

  Nederland

  DutchRana is opgericht in 1994 en is ontstaan uit de hobby van eigenaar Ruud Schouten die zich sinds 1979 bezig houdt met het houden en kweken van pijlgifkikkers. In 2016 is Rana Terrarienbau.de. opgericht. Onder leiding van onze zeer ervaren medewerker Johannes Cober. Om zo de producten van de firma Rana meer te promoten in Duitsland en andere Duitstalige landen. Onze doelstelling is, om het door middel van een deskundig en persoonlijk advies voor onze klanten makkelijker te maken een juiste keuze te doen uit het grote aanbod van terrariumdieren, planten en toebehoren. U kunt altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Wij bouwen gewone glazen en houten terraria, maar ook complete showterraria met alle techniek en volledig ingericht met tropisch wortelhout en prachtige planten. Tevens bouwen wij complete terrariumstellingen volledig op maat en naar wens van de klant. Zo hebben we ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor terraria die het houden van deze bijzondere dieren mogelijk maken en vereenvoudigen. We zijn continue bezig om ons aanbod voor de terrarium hobby uit te breiden en te vernieuwen.

 3. ROMANZINI SAS

  Frankrijk

  Romanzini is de Franse specialist in de bereidings van ingeblikte slakken, schelpdieren en gevulde slakken… De slak is een familieaangelegenheid. Romanzini is buikpotigen trouw sinds 1921: naturel slakken, slakken in saus, kant-en-klaargerechten van slakken, tartelines van slakken, peterselieboter, mosselen, kikkers, slakken zonder toevoeging, recepten voor ingeblikt slakken, diepvriesslakken of gekoelde slakken.

 4. ÖZSAMBAY

  Turkije

  Het bedrijf ÖZSAMBAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kikkers. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwekerij kikkers, kant en klare kikkers, en behandelde kikkers. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 5. FROOG

  Turkije

  Het bedrijf FROOG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kikkers. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SEWURO B.V.

  Nederland

  Import-Export / Food-Non Food van olijf, feta kaas, grana padano kaas, drinken, cola, fanta, 7-up, food, non-food, linzen, rijst, telefoons, televisie, computers, laptop, fruit, appel, aardbei, aardappel, banaan, peer, noten, pistache, amandel noten, kaas, gouda kaas, nescafe, nutella, chocolade, twix, mars, bounty, kinder, olijf olie, zonnebloem olie, room boter, boter, frituur olie, AA, sprite, bonen, kikker erwten, tomaten, tonijn, eten in blik, fruit in blik, groenten in blik, drinken in pak, drinken in blik, drinken in fles, witgoed, keuken apparatuur, afwas machine, koelkasten, stofzuiger, gasfornuis