• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kippen en kuikens - vers

Resultaten voor

Kippen en kuikens - vers - Import export

 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 2. CARGILL MEATS EUROPE

  Nederland

  Cargill Meats Europe is een privaat bedrijf met een volledig geintegreerde supply chain (van producent tot distributie richting de klant zonder extra tussenschakel). We produceren en verhandelen hoog kwalitatieve gepaneerde kipproducten, denk aan kipnuggets, kipburgers, kipstrips etc. Deze gepaneerde kipproducten worden in Frankrijk geproduceerd. Daarnaast produceren we zonder bot ook HALAL gekookte en geroosterde kippenblokjes, kippenreepjes, innerfillets etc. in verschillende grootte bestaande uit volledig borstvlees, pootvlees of natuurlijke verhouden 60/40. Dit allemaal zijn diepvriesproducten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

 3. BROEIERIJ DAVID

  België

  Welkom bij Broeierij David. We zijn gespecialiseerd in de productie van ééndagskuikens bestemd voor braadkippenhouders. We produceren ééndagskuikens van het ras Ross en Cobb, naargelang de wens van de klant, de braadkippenhouder. De ééndagskuikens leveren we met eigen geklimatiseerde vrachtwagens op de pluimveehouderijen af. Daar helpen onze ervaren chauffeurs de klant bij het lossen van de kuikens in de stal. We zijn na de levering altijd bereid nog advies te geven in de mate dit door de klant gewenst wordt.

 4. FIERS J&B

  België

  Specialist in vlees en kip. Stelt u hoge kwaliteitseisen aan vleesbereidingen en kipbereidingen? Fiers doet dat ook  al meer dan 50 jaar. Wij hebben de mensen en de middelen om hoogwaardige vleesbereidingen en gevogeltebereidingen te produceren. Met frequente bevoorradingen krijgt u ze vers aangeleverd. Door permanent te blijven innoveren volgen wij voor u de nieuwste trends in de sector. Zo groeit ons aanbod waardoor u vindt wat u zoekt. Vlees : een breed aanbod van klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Iers of Braziliaans rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dat. Maandelijks zetten we een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Gevogelteproducten : de specialiteit van het huis. Wildvlees : tijdens het wildseizoen presenteren we u een gevarieerde selectie van de beste soorten wildvlees. In onze aanbod vindt u ook diepvriesproducten.

 5. KLAASEN EN CO

  België

  Productie van levend pluimvee en leverancier van geslacht pluimvee en pluimveeproducten. Ons bedrijf beschikt over een hypermoderne slachterij welke gericht is op het slachten en verwerken van leghennen en brengt haar producten op de markt onder de eigen PLUVERA merknaam. NV Klaasen & Co behoort tot de top van de soepkip slachterijen/verwerkers binnen Europa. Wij verwerken dagelijks ong. 70.000 leghennen. Deze hennen worden na het slachten ofwel verpakt voor retail en groothandel, ofwel worden deze versneden voor verdere verwerking. Onze soepkipproducten waaronder filet en meat zijn als kipproduct uitzonderlijk door de meer uitgesproken kip-smaak en een steviger structuur. Deze eigenschap maakt ons product uniek en zorgt voor ongekende toepassingsmogelijkheden en een meerwaarde bij verwerking in bestaande kiprecepturen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VERVAEKE BELAVI

  België

  Vervaeke-Belavi is een zelfstandige broeierij in West-Vlaanderen (België) die eendagskuikens levert aan slachtkuikenbedrijven in België, Zuid Nederland en Noord Frankrijk. De broeierij heeft een jarenlange ervaring in het opfokken van moederdieren, productie van broedeieren en broeden van kuikens die drie generaties teruggaat tot 1931. Door levering van kwaliteitsvolle eendagskuikens voor braadkippen een positieve bijdrage leveren tot de productie van veilig en gezond pluimveevlees. Dit tegen de laagste kostprijs en op ethisch verantwoorde wijze.

 2. DE BIEST

  België

  DE BIEST beschikt over eigen opfok van haar moederdieren alsook eigen vermeerderingsbedrijven waar de broedeieren geproduceerd worden. De eigen broeierij voldoet aan de strengste sanitaire eisen en beschikt over een uitgebreid aantal moderne opfokbedrijven, verspreid over heel België. De produktiekolom van DE BIEST is gebonden aan het IKB-principe en garandeert zodoende aan haar klanten een perfecte controle alsmede een opwaartse retraceerbaarheid. De Biest verkoopt hoofdzakelijk broedeieren van bruine en witte legrassen, eendagspoeljekuikens van bruine en witte legrassen alsook legrijpe poeljen van bruine en witte legrassen.

 3. KATLOON

  Nederland

  Katloon bestaat nu meer dan 7 jaar en heeft zich bezig gehouden met handelen in diverse producten. Door de jaren heen heeft Katloon veel ervaring opgebouwd in verschillende productgroepen en weet de gevaren en mogelijkheden zijn. Katloon is opgericht door a competente manager met een visie. Na jaren in de vak te hebben gezeten, hebben we een groot netwerk opgebouwd met leveranciers waar we producten kunnen inkopen. Katloon is gevestigd in de haven van Rotterdam. Dit bied uitsteken voordeel in gebied van transport op internationale niveau. Dit leid ook tot het kennis van het omgaan met diverse duane afdelingen.

 4. WILLEM SPOORMANS

  België

  Groep Spoormans is de specialist in de vleeskippensector binnen de Groep AVEVE. Spoormans is vandaag succesvol in de productie en de verkoop van eendagskuikens via de eigen broeierij en opfok- en vermeerderingsbedrijven en de verkoop van kwaliteitsvolle vleeskippenvoeders. Spoormans wil zijn expertise verder uitbouwen en een toonaangevende rol blijven spelen in de vleeskippensector.

 5. ARTISLACH

  België

  Artislach is een industrieel kippenslachthuis met versnijding en ontbeenafdeling. Jozef Van den Steen is oprichter en bestuurder sinds 1964. Onder leiding van de familie Van den Steen is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in zijn branche waar kwaliteit en service belangrijk zijn.

 1. PLUIMVEESLACHERTIJD COOREMAN

  België

  Cooreman kippen, they don't come any fresher! Met onze jarenlange ervaring in ons vakgebied, bent u bij Cooreman aan het juiste adres. Wij slachten en versnijden kip en kipdelen. Vooral Belgische kippen slachten we op natuurlijke- en halalwijze. Onze doelgroep zijn bedrijven maar verenigingen verwelkomen we ook graag! Particuliere verkoop is niet mogelijk. Gelieve tijdig te informeren zodat we u verder kunnen helpen.

 2. VANOBEL

  België

  kippenstukken

 1. CALIBRA POULTRY

  België

  Kippenverwerkingsbedrijf.

 2. TEKER

  België

  Teker is volledig gespecialiseerd in de produktie van kipfilet. Onze 2 nieuwe produkten : gepaneerde kip met gele curry en kip met paprika. Sinds 2010, opent Teker zich naar het Europese markt.

 3. BINGHAM APPLIANCES

  Verenigd Koninkrijk

 4. HOTIMPEX

  Canada

 5. ACIASSYSTEM

  Brazilië

 6. KMC FOOD GROUP

  Verenigd Koninkrijk

 7. BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE

  Griekenland

 8. PAMPAFOODS

  Brazilië

 1. MERDA SP. Z O.O.

  Polen

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  België

 3. JBS USA

  Verenigde Staten

 4. POLLI AZZOLINA

  Italië

 5. LA POLLERÍA DE MIGUEL

  Spanje

 6. GRUPPO SICULA CARNI SRL

  Italië

 7. ARVY MEATS LIMITED UK

  Verenigd Koninkrijk

 8. NIFICO

  Polen

 9. PHU SUŁKOWSKI

  Polen

 10. AECOR

  Brazilië