• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kippen en kuikens - vers

Resultaten voor

Kippen en kuikens - vers - Import export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 3. COQ DES PRES

  België

  Verified by europages badge

  De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

 4. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 5. GELDOF POULTRY PRODUCTS

  België

  Sinds de jaren 40 is Geldof Poultry gespecialiseerd in het verhandelen van broedeieren en eendagskuikens. Dankzij onze knowhow en langetermijnvisie slagen we er al drie generaties in om de beste service te bieden en duurzame relaties op te bouwen met onze klanten. Dankzij een strikte planning, 24/24 & 7/7 service en geklimatiseerde vrachtwagens voor transport brengen we elke opdracht tot een geslaagd einde. Bij Geldof Poultry houden we het volledige proces in handen. Van het broeden tot het transport naar het land van bestemming zorgen we ervoor dat de dieren en broedeieren maximaal opgevolgd worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BROEIERIJ DAVID

  België

  Welkom bij Broeierij David. We zijn gespecialiseerd in de productie van ééndagskuikens bestemd voor braadkippenhouders. We produceren ééndagskuikens van het ras Ross en Cobb, naargelang de wens van de klant, de braadkippenhouder. De ééndagskuikens leveren we met eigen geklimatiseerde vrachtwagens op de pluimveehouderijen af. Daar helpen onze ervaren chauffeurs de klant bij het lossen van de kuikens in de stal. We zijn na de levering altijd bereid nog advies te geven in de mate dit door de klant gewenst wordt.

 2. FIERS J&B

  België

  Specialist in vlees en kip. Stelt u hoge kwaliteitseisen aan vleesbereidingen en kipbereidingen? Fiers doet dat ook  al meer dan 50 jaar. Wij hebben de mensen en de middelen om hoogwaardige vleesbereidingen en gevogeltebereidingen te produceren. Met frequente bevoorradingen krijgt u ze vers aangeleverd. Door permanent te blijven innoveren volgen wij voor u de nieuwste trends in de sector. Zo groeit ons aanbod waardoor u vindt wat u zoekt. Vlees : een breed aanbod van klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Iers of Braziliaans rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dat. Maandelijks zetten we een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Gevogelteproducten : de specialiteit van het huis. Wildvlees : tijdens het wildseizoen presenteren we u een gevarieerde selectie van de beste soorten wildvlees. In onze aanbod vindt u ook diepvriesproducten.

 3. VERVAEKE BELAVI

  België

  Vervaeke-Belavi is een zelfstandige broeierij in West-Vlaanderen (België) die eendagskuikens levert aan slachtkuikenbedrijven in België, Zuid Nederland en Noord Frankrijk. De broeierij heeft een jarenlange ervaring in het opfokken van moederdieren, productie van broedeieren en broeden van kuikens die drie generaties teruggaat tot 1931. Door levering van kwaliteitsvolle eendagskuikens voor braadkippen een positieve bijdrage leveren tot de productie van veilig en gezond pluimveevlees. Dit tegen de laagste kostprijs en op ethisch verantwoorde wijze.

 4. KLAASEN EN CO

  België

  Productie van levend pluimvee en leverancier van geslacht pluimvee en pluimveeproducten. Ons bedrijf beschikt over een hypermoderne slachterij welke gericht is op het slachten en verwerken van leghennen en brengt haar producten op de markt onder de eigen PLUVERA merknaam. NV Klaasen & Co behoort tot de top van de soepkip slachterijen/verwerkers binnen Europa. Wij verwerken dagelijks ong. 70.000 leghennen. Deze hennen worden na het slachten ofwel verpakt voor retail en groothandel, ofwel worden deze versneden voor verdere verwerking. Onze soepkipproducten waaronder filet en meat zijn als kipproduct uitzonderlijk door de meer uitgesproken kip-smaak en een steviger structuur. Deze eigenschap maakt ons product uniek en zorgt voor ongekende toepassingsmogelijkheden en een meerwaarde bij verwerking in bestaande kiprecepturen.

 5. DE BIEST

  België

  DE BIEST beschikt over eigen opfok van haar moederdieren alsook eigen vermeerderingsbedrijven waar de broedeieren geproduceerd worden. De eigen broeierij voldoet aan de strengste sanitaire eisen en beschikt over een uitgebreid aantal moderne opfokbedrijven, verspreid over heel België. De produktiekolom van DE BIEST is gebonden aan het IKB-principe en garandeert zodoende aan haar klanten een perfecte controle alsmede een opwaartse retraceerbaarheid. De Biest verkoopt hoofdzakelijk broedeieren van bruine en witte legrassen, eendagspoeljekuikens van bruine en witte legrassen alsook legrijpe poeljen van bruine en witte legrassen.

 1. KATLOON

  Nederland

  Katloon bestaat nu meer dan 7 jaar en heeft zich bezig gehouden met handelen in diverse producten. Door de jaren heen heeft Katloon veel ervaring opgebouwd in verschillende productgroepen en weet de gevaren en mogelijkheden zijn. Katloon is opgericht door a competente manager met een visie. Na jaren in de vak te hebben gezeten, hebben we een groot netwerk opgebouwd met leveranciers waar we producten kunnen inkopen. Katloon is gevestigd in de haven van Rotterdam. Dit bied uitsteken voordeel in gebied van transport op internationale niveau. Dit leid ook tot het kennis van het omgaan met diverse duane afdelingen.

 2. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  België

  Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

 1. WILLEM SPOORMANS

  België

  Groep Spoormans is de specialist in de vleeskippensector binnen de Groep AVEVE. Spoormans is vandaag succesvol in de productie en de verkoop van eendagskuikens via de eigen broeierij en opfok- en vermeerderingsbedrijven en de verkoop van kwaliteitsvolle vleeskippenvoeders. Spoormans wil zijn expertise verder uitbouwen en een toonaangevende rol blijven spelen in de vleeskippensector.

 2. ARTISLACH

  België

  Artislach is een industrieel kippenslachthuis met versnijding en ontbeenafdeling. Jozef Van den Steen is oprichter en bestuurder sinds 1964. Onder leiding van de familie Van den Steen is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in zijn branche waar kwaliteit en service belangrijk zijn.

 3. PLUDIS

  België

  Pludis, pluimveedistributie. Wij zijn gespecialiseerd in het slachten, versnijden en verwerken van gevogelte en konijnen. Verkoop van een uitgebreid gamma vers geslacht wild alsook verkoop van eieren.

 4. PLUIMVEESLACHERTIJD COOREMAN

  België

  Cooreman kippen, they don't come any fresher! Met onze jarenlange ervaring in ons vakgebied, bent u bij Cooreman aan het juiste adres. Wij slachten en versnijden kip en kipdelen. Vooral Belgische kippen slachten we op natuurlijke- en halalwijze. Onze doelgroep zijn bedrijven maar verenigingen verwelkomen we ook graag! Particuliere verkoop is niet mogelijk. Gelieve tijdig te informeren zodat we u verder kunnen helpen.

 5. LAMMENS

  België

  Sinds de oprichting in 1933, is de pluimveeslachterij Lammens NV gegroeid tot één van de belangrijkste slachterijen binnen de pluimveesector. Zowel nationaal, als ver buiten de grenzen, wordt het familiale bedrijf Lammens NV als een toonaangevende partner aanzien inzake kwaliteit en traceerbaarheid binnen de sector van vers en diepgevroren gevogelteproducten.

 6. VANOBEL

  België

  kippenstukken

 7. TEKER

  België

  Teker is volledig gespecialiseerd in de produktie van kipfilet. Onze 2 nieuwe produkten : gepaneerde kip met gele curry en kip met paprika. Sinds 2010, opent Teker zich naar het Europese markt.

 8. CALIBRA POULTRY

  België

  Kippenverwerkingsbedrijf.

 1. DPAQ LDA

  Portugal

  Het bedrijf DPAQ LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kippen en kuikens - vers, Geraffineerde zonnebloemolie, organische mest, dranken groothandel, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Baleizao, Portugal.

 2. ZOURAS POULTRY

  Griekenland

  Het bedrijf ZOURAS POULTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kippen en kuikens - vers, broedeieren, gepasteuriseerde verse eieren, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Alexandroupoli, Griekenland.

 3. BINGHAM APPLIANCES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BINGHAM APPLIANCES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kippen en kuikens - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren tokkel- en strijkstokinstrumenten, en plukmachines. Het is gevestigd in Waltham Abbey, Verenigd Koninkrijk.

 4. ANZCO FOODS EUROPE

  België

  Het bedrijf ANZCO FOODS EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Kippen en kuikens - vers, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Oudenaarde, België.

 5. MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kippen en kuikens - vers, voorgekookte levensmiddelen, kippenvlees, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Calahorra, Spanje.

 6. MERDA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MERDA SP. Z O.O., en actief in de sector Kippen en kuikens - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Slagerijvlees en vers pluimvee, kippen voor gastronomie, kippenvlees, en vlees groothandel. Het is gevestigd in Keblowo, Polen.

 7. GRUPPO SICULA CARNI SRL

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO SICULA CARNI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kippen en kuikens - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers vlees groothandel, opslagplaats diepvriesproducten, verse pluimveevlees, en voedingsmiddelen groothandel. Het is gevestigd in Bronte, Italië.

 8. AN CONSULTING

  Turkije

  Het bedrijf AN CONSULTING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kippen en kuikens - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren mest, houtkorrels, en installatie voor luchtvaartindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. LA POLLERÍA DE MIGUEL

  Spanje

  Het bedrijf LA POLLERÍA DE MIGUEL, is een Distributeur, en actief in de sector Kippen en kuikens - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische kippen, en fitnessartikelen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 10. POLLI AZZOLINA

  Italië

  Het bedrijf POLLI AZZOLINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Mineo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis