• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kledingindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Kledingindustrie - machines en materialen - Import export

 1. RDF GROUP LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Royal Dress Forms (RDf) is een Russische fabrikant van hoogwaardige paspoppen en accessoires voor maatwerk sinds 2014. Elastische etalagepoppen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en klanten.Het bijzondere aan de mannequins van RDf is dat ze goed samendrukbaar zijn, bestand zijn tegen schokken en vallen en perfect hun vorm behouden. kleding kan direct op de paspop worden gestreken.Het assortiment RDf omvat kleedvormen voor verschillende taken: Monica is een etalagepop waarmee u gemakkelijk papieren patronen voor kleding kunt maken; Penelope is een professionele superzachte etalagepop voor het maken van bustiers, lingerie en korsetten; Betty is een mannequin van halve grootte, geschikt voor cursussen in knippen en maatwerk; Richard is een heren etalagepop met schoudervullingen voor het maken van jassen en jacks.Etalagepoppen met een vaste hoogte en lichaamsbouw zijn ontworpen voor verschillende soorten lichaamsvormen.RDf biedt ook de productie van persoonlijke mannequins aan op basis van de lichaamsvorm van de klant.

  Website Open In New icon
 2. TRIBU DE PARIS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. SICILIA CONFEZIONI

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AKC TEXTILES

  Nederland

  AKC Textiles Have a clothing brand and or company clothing produced What do we offer? We offer the possibility to have all your clothing (brand) and or company clothing produced abroad. We are sure of our case and we guarantee a hundred percent satisfaction guarantee. Specialized in: trousers, jackets, shirts, shoes, sweaters, t-shirts and caps. Why choose us? 40 years of experience in the textile industry 60 facilities ready for production Purchase capacity more than million (s) Own transpot in possession More than 1000 employees Own design possible Clothing samples available for production Private label with your own design possible Posibilities Own design Have your own design converted into a pattern and have the clothing made, for large-scale production. clothing samples Have professional clothing samples made. Do you have a clothing company that wants to launch a new garment Private Label Provides private labels for your clothing brand

 2. HABRAKEN MACHINES BELGIUM

  België

  In 35 jaar is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naai- en ZSK borduurmachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. Door ons te verdiepen in uw toepassing en uitstekende kennis van zaken zijn we in staat een betrouwbare, efficiënte en creatieve oplossing te bedenken voor elk budget. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen. Hiermee kunnen we uw machines in perfecte conditie brengen en houden. Hiernaast hebben we een eigen R&D afdeling waar klantspecifieke oplossingen uitgewerkt worden. Dit kan gaan om een modificatie of het ontwikkelen en bouwen van een volledige werkplek.

 3. ALLINVENT

  België

  Stoffenverkoop: modieuze stoffen van goede kwaliteit aan betaalbare prijzen Stoffen voor gordijnen, overgordijnen, allerlei kleding, ... Dat is wat u bij ons vindt. Al meer dan een decennium: kwaliteit, modieus, en toch betaalbaar. Midden in een groene en rustige omgeving waar parkeren nog mogelijk is kunt U kiezen uit meer dan 5000 verschillende stoffen van de stoffengroothandel Allinvent BVBA aan groothandelsprijzen en minder. Op een oppervlakte van bijna vierhonderd vierkante meter en 700 strekkende meter legschappen vindt u een enorme keuze topkwaliteiten aan de laagste prijzen. Wij hebben bovendien het ganse jaar door winter- en zomerstoffen in voorraad.

 4. KNITOFFICE

  België

  Knitoffice bestaat uit een team van experts in breigoed (vlakbrei en handbrei). Door onze vier generaties knowhow in breitechniek zijn wij in staat mee te denken met u als ontwerper en creatieve oplossingen voor te stellen. U heeft direct contact met technisch gekwalificeerde mensen, die zichzelf dwingen om nieuwe grenzen af te tasten. Wij zijn een centraal aanspreekpunt en consultant voor zowel startende als gevestigde ontwerpers. Door onze internationale contacten vormen wij een link tussen ontwerpers en breigoedfabrikanten wereldwijd. Bij Knitoffice vinden ontwerpers uit heel Europa een creatieve partner dicht bij huis, een partner die hen onmiddellijk begrijpt en de finesses van het vak kent. Onze centrale ligging en de uitstekende talenkennis van onze technici vormen hierbij duidelijk een pluspunt.

 5. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 1. PICANOL

  België

  Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan vijfenzeventig jaar wereldwijd een pioniersrol en behoort vandaag tot de wereldtop van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner.

 2. ARA

  België

  Reeds meer dan vijfentwintig jaar is ARA NV België dè specialist wereldwijd in sublimatie transfers. Sublimatieprints worden veelvuldig gebruikt bij de fabricatie van sportkleding, tapijten, etc. Onder hoge druk en bij een temperatuur van +/- 210°C worden de in patroon gesneden polyesterstoffen voor assemblage van de kledij bedrukt. Ara levert u de sublimatiepapieren in vellen op grootformaat (max 180 x 140) in een ongeëvenaarde kwaliteit.

 3. BLUE STAR

  België

  Blue Star, een familiebedrijf dat sinds meer dan 100 jaar passioneel in dienst is van de mode.

 4. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 5. BROOKLYN

  België

  Brands and pants. Met een unieke mix van trendy en smart fashion merken is Brooklyn de mode steeds een stapje voor.

 6. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italië

 7. SPETSTEHPROM SIG

  Oekraïne

 8. RIMGM GMBH

  Duitsland

 9. SEWPORT

  Verenigd Koninkrijk

 10. CONSULENZATTIVA

  Italië

 1. HENRI PETIT & CIE

  Frankrijk

 2. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Duitsland

 3. REPMO GMBH

  Zwitserland

 4. GRUMMTMECHANIK

  Duitsland

 5. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

  Duitsland

 6. H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK

  Duitsland

 7. NÄHMASCHINEN HENTSCHEL

  Duitsland

 8. JET TEXTILREINIGUNG & WÄSCHEREIMASCHINEN GMBH

  Zwitserland

 9. E.U.H. PAUER GMBH

  Oostenrijk

 10. NÄHMASCHINEN DEALER

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Kledingindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

15.559 bedrijven