• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kledingindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Kledingindustrie - machines en materialen - Import export

 1. RDF GROUP LLC

  Rusland

  Royal Dress Forms (RDf) is een Russische fabrikant van hoogwaardige paspoppen en accessoires voor maatwerk sinds 2014. Elastische etalagepoppen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en klanten.Het bijzondere aan de mannequins van RDf is dat ze goed samendrukbaar zijn, bestand zijn tegen schokken en vallen en perfect hun vorm behouden. kleding kan direct op de paspop worden gestreken.Het assortiment RDf omvat kleedvormen voor verschillende taken: Monica is een etalagepop waarmee u gemakkelijk papieren patronen voor kleding kunt maken; Penelope is een professionele superzachte etalagepop voor het maken van bustiers, lingerie en korsetten; Betty is een mannequin van halve grootte, geschikt voor cursussen in knippen en maatwerk; Richard is een heren etalagepop met schoudervullingen voor het maken van jassen en jacks.Etalagepoppen met een vaste hoogte en lichaamsbouw zijn ontworpen voor verschillende soorten lichaamsvormen.RDf biedt ook de productie van persoonlijke mannequins aan op basis van de lichaamsvorm van de klant.

 2. TRIBU DE PARIS

  Frankrijk

 3. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Duitsland

 4. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italië

 5. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SICILIA CONFEZIONI

  Italië

 2. AKC TEXTILES

  Nederland

  AKC Textiles Have a clothing brand and or company clothing produced What do we offer? We offer the possibility to have all your clothing (brand) and or company clothing produced abroad. We are sure of our case and we guarantee a hundred percent satisfaction guarantee. Specialized in: trousers, jackets, shirts, shoes, sweaters, t-shirts and caps. Why choose us? 40 years of experience in the textile industry 60 facilities ready for production Purchase capacity more than million (s) Own transpot in possession More than 1000 employees Own design possible Clothing samples available for production Private label with your own design possible Posibilities Own design Have your own design converted into a pattern and have the clothing made, for large-scale production. clothing samples Have professional clothing samples made. Do you have a clothing company that wants to launch a new garment Private Label Provides private labels for your clothing brand

 3. HABRAKEN MACHINES BELGIUM

  België

  In 35 jaar is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naai- en ZSK borduurmachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. Door ons te verdiepen in uw toepassing en uitstekende kennis van zaken zijn we in staat een betrouwbare, efficiënte en creatieve oplossing te bedenken voor elk budget. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen. Hiermee kunnen we uw machines in perfecte conditie brengen en houden. Hiernaast hebben we een eigen R&D afdeling waar klantspecifieke oplossingen uitgewerkt worden. Dit kan gaan om een modificatie of het ontwikkelen en bouwen van een volledige werkplek.

 4. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 5. PICANOL

  België

  Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan vijfenzeventig jaar wereldwijd een pioniersrol en behoort vandaag tot de wereldtop van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner.

 1. ARA

  België

  Reeds meer dan vijfentwintig jaar is ARA NV België dè specialist wereldwijd in sublimatie transfers. Sublimatieprints worden veelvuldig gebruikt bij de fabricatie van sportkleding, tapijten, etc. Onder hoge druk en bij een temperatuur van +/- 210°C worden de in patroon gesneden polyesterstoffen voor assemblage van de kledij bedrukt. Ara levert u de sublimatiepapieren in vellen op grootformaat (max 180 x 140) in een ongeëvenaarde kwaliteit.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 1. BLUE STAR

  België

  Blue Star, een familiebedrijf dat sinds meer dan 100 jaar passioneel in dienst is van de mode.

 2. BROOKLYN

  België

  Brands and pants. Met een unieke mix van trendy en smart fashion merken is Brooklyn de mode steeds een stapje voor.

 3. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italië

 4. SPETSTEHPROM SIG

  Oekraïne

 5. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Duitsland

 6. HENRI PETIT & CIE

  Frankrijk

 7. SEWPORT

  Verenigd Koninkrijk

 8. RIMGM GMBH

  Duitsland

 1. CONSULENZATTIVA

  Italië

 2. HENSCHEL KG

  Duitsland

 3. GEISSMANN AND FILS

  Marokko

 4. SACOM

  Marokko

 5. RODERER GMBH

  Duitsland

 6. GEBR. MENZEL MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Duitsland

 7. MICHAEL REICHL REMITEX TEXTILMASCHINEN E.U

  Oostenrijk

 8. M & S GMBH

  Duitsland

 9. HEINZ BESSER WÄSCHEREIMASCHINEN INH. CHRISTIAN BESSER

  Duitsland

 10. NITVEN IS GUEVENLIK MALZEMELERI SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Kledingindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

16.025 bedrijven