• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kledingindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Kledingindustrie - machines en materialen - Import export

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Eichenzell, Duitsland.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CASA VACANZE SELVA DI MONTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires van metaal voor naaiwerk. Het is gevestigd in Empoli, Italië.

 3. SICILIA CONFEZIONI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICILIA CONFEZIONI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingbenodigdheden, accessoires van textiel, onderdelen textiel, Kledingbenodigdheden, en atelier. Het is gevestigd in Bronte, Italië.

 4. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mörfelden-Walldorf, Duitsland.

 5. RDF GROUP LLC

  Rusland

  Royal Dress Forms (RDf) is een Russische fabrikant van hoogwaardige paspoppen en accessoires voor maatwerk sinds 2014. Elastische etalagepoppen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en klanten.Het bijzondere aan de mannequins van RDf is dat ze goed samendrukbaar zijn, bestand zijn tegen schokken en vallen en perfect hun vorm behouden. kleding kan direct op de paspop worden gestreken.Het assortiment RDf omvat kleedvormen voor verschillende taken: Monica is een etalagepop waarmee u gemakkelijk papieren patronen voor kleding kunt maken; Penelope is een professionele superzachte etalagepop voor het maken van bustiers, lingerie en korsetten; Betty is een mannequin van halve grootte, geschikt voor cursussen in knippen en maatwerk; Richard is een heren etalagepop met schoudervullingen voor het maken van jassen en jacks.Etalagepoppen met een vaste hoogte en lichaamsbouw zijn ontworpen voor verschillende soorten lichaamsvormen.RDf biedt ook de productie van persoonlijke mannequins aan op basis van de lichaamsvorm van de klant.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BROOKLYN

  België

  Zouden jullie een kleine aanpassing kunnen doen op jullie website om onze linkbuilding te verbeteren? Het zou super zijn mochten jullie onderstaande tekst bij de link naar Brooklyn kunnen plaatsen: Brooklyn, da’s een mix van merken en heel veel broeken. Dat laatste nemen we als broekenspecialist au sérieux met een jeans assortiment om ‘u’ tegen te zeggen. Verder shop je bij ons zonder problemen sustainable én geniet je, zowel in onze 7 winkels als online, steeds van een persoonlijke service. Bovendien geniet je met een klantenkaart altijd van 10% korting. Op zoek naar iets specifieks? Onze Profashionals helpen je met plezier verder! Ook browsen op onze webshop is poepsimpel. Bestelling geplaatst? Dan mag je de postbode binnen 1 à 2 werkdagen aan de deur verwachten. Retourneren is gratis vanuit België.

 2. AKC TEXTILES

  Nederland

  AKC Textiles Have a clothing brand and or company clothing produced What do we offer? We offer the possibility to have all your clothing (brand) and or company clothing produced abroad. We are sure of our case and we guarantee a hundred percent satisfaction guarantee. Specialized in: trousers, jackets, shirts, shoes, sweaters, t-shirts and caps. Why choose us? 40 years of experience in the textile industry 60 facilities ready for production Purchase capacity more than million (s) Own transpot in possession More than 1000 employees Own design possible Clothing samples available for production Private label with your own design possible Posibilities Own design Have your own design converted into a pattern and have the clothing made, for large-scale production. clothing samples Have professional clothing samples made. Do you have a clothing company that wants to launch a new garment Private Label Provides private labels for your clothing brand

 3. HABRAKEN MACHINES BELGIUM

  België

  In 35 jaar is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naai- en ZSK borduurmachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. Door ons te verdiepen in uw toepassing en uitstekende kennis van zaken zijn we in staat een betrouwbare, efficiënte en creatieve oplossing te bedenken voor elk budget. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen. Hiermee kunnen we uw machines in perfecte conditie brengen en houden. Hiernaast hebben we een eigen R&D afdeling waar klantspecifieke oplossingen uitgewerkt worden. Dit kan gaan om een modificatie of het ontwikkelen en bouwen van een volledige werkplek.

 4. KNITOFFICE

  België

  Knitoffice bestaat uit een team van experts in breigoed (vlakbrei en handbrei). Door onze vier generaties knowhow in breitechniek zijn wij in staat mee te denken met u als ontwerper en creatieve oplossingen voor te stellen. U heeft direct contact met technisch gekwalificeerde mensen, die zichzelf dwingen om nieuwe grenzen af te tasten. Wij zijn een centraal aanspreekpunt en consultant voor zowel startende als gevestigde ontwerpers. Door onze internationale contacten vormen wij een link tussen ontwerpers en breigoedfabrikanten wereldwijd. Bij Knitoffice vinden ontwerpers uit heel Europa een creatieve partner dicht bij huis, een partner die hen onmiddellijk begrijpt en de finesses van het vak kent. Onze centrale ligging en de uitstekende talenkennis van onze technici vormen hierbij duidelijk een pluspunt.

 5. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 1. PICANOL

  België

  Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan vijfenzeventig jaar wereldwijd een pioniersrol en behoort vandaag tot de wereldtop van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner.

 2. ARA

  België

  Reeds meer dan vijfentwintig jaar is ARA NV België dè specialist wereldwijd in sublimatie transfers. Sublimatieprints worden veelvuldig gebruikt bij de fabricatie van sportkleding, tapijten, etc. Onder hoge druk en bij een temperatuur van +/- 210°C worden de in patroon gesneden polyesterstoffen voor assemblage van de kledij bedrukt. Ara levert u de sublimatiepapieren in vellen op grootformaat (max 180 x 140) in een ongeëvenaarde kwaliteit.

 1. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 2. BLUE STAR

  België

  Blue Star, een familiebedrijf dat sinds meer dan 100 jaar passioneel in dienst is van de mode.

 3. TRIBU DE PARIS

  Frankrijk

  Het bedrijf TRIBU DE PARIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Velveteren, textiel, op maat gemaakte kleding, borduurwerk, Textiel - bedrukken, en Velveteren, textiel. Het is gevestigd in Ivry Sur Seine, Frankrijk.

 4. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PIERANGELO SERVICE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, fabricage van speciale machines, onderhoud van machines, en bewerking tegen maakloon. Het is gevestigd in Teolo, Italië.

 5. SEWPORT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEWPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. RIMGM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIMGM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Naaimachines en accessoires - industrieel, strijkster, en stoomproducent. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 7. SPETSTEHPROM SIG

  Oekraïne

  Het bedrijf SPETSTEHPROM SIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor de kledingindustrie, en stoelen voor laboratoriums. Het is gevestigd in Cherkassy, Oekraïne.

 8. CONSULENZATTIVA

  Italië

  Het bedrijf CONSULENZATTIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorpompen, en bouwwerken en uitrustingen voor burgerlijke bescherming. Het is gevestigd in Lograto, Italië.

 1. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Passementen, borduursels en tule. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Kledingindustrie - machines en materialen, Stoffen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gerstetten, Duitsland.

 2. HENRI PETIT & CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf HENRI PETIT & CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Aubenas, Frankrijk.

 3. BENTEC HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf BENTEC HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf SCHENK-TEXTILMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 5. ZELLWEGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZELLWEGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Keukens - meubilair, Afbouw, Elektriciteit - uitvoering, Naaimachines en accessoires - industrieel, Keukens - meubilair, Afbouw, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 6. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Duitsland

  Het bedrijf STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breimachines - industrieel en accessoires, Snijmachines - textiel, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breimachines - industrieel en accessoires, en Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 7. GEWATEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEWATEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Zwiefalten, Duitsland.

 8. JOHANN BINDER NÄHMASCHINEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOHANN BINDER NÄHMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Passail, Oostenrijk.

 9. CONTRADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONTRADE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Afbouw, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Afbouw. Het is gevestigd in Bad Schönborn, Duitsland.

 10. PULFER BERNINA NÄHCENTER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PULFER BERNINA NÄHCENTER AG, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kledingindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.990 Bedrijven