• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kleefband

Resultaten voor

Kleefband - Import export

 1. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Stans- en snijwerkzaamheden voor de confectie van precisiestansonderdelen uit één en tweezijdig klevende plakband van alle beroemde fabrikanten. Verpakking van plakband van alle bekende fabrikanten op rollen van 3 mm tot 1550 mm.Vervaardiging van laminaten en composietmaterialen van bijna alle flexibele materialen tot rollen of vellen.Vervaardiging van materialen die door de opdrachtgever worden geleverd als loonarbeid, laminaat en samengestelde materialen, rollen- of boogartikelen. Advies en oplossingen van complexe klantspecifieke lijmproblemen. We verkopen onder andere plakband van de volgende fabrikanten: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Onze producten: Zelfklevende polyethyleenschuimen, industriële kleefbanden, technische kleefbanden, zelfklevende ponsdelen, dubbelzijdige kleefband voor industriële productie, zelfklevende films, zelfklevende siliconentapes, kleeffilms voor de auto-industrie, zelfklevende stippen, en nog veel meer.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en verkoop van celvormige elastomeren in de vorm van stansdelen, uitsnijdingen, zelfplakkende rollen etc. Wij produceren als middelgroot familiebedrijf alle producten uit celrubber, mosrubber, schuimrubber en celpolyethyleen. De meest gangbare vormen zijn strookproducten, rolproducten, profielen, platen en platte blokken. Eveneens stansdelen en lasergesneden delen. Wij zijn ook uw expert voor zelfplakkende folies die wij op alle producten aanbrengen. Voor verdere vragen kunt u ons bellen of mailen.

 3. F.W. BURMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De onbeperkte kwaliteit van de producten, een uitgebreid assortiment op ca.28.000 vierkante meter opslagruimte en de concentratie van Burmann vakmensen op de markt zijn enkele redenen waarom de bekendheid en het gebruik van Ulith producten steeds verder toeneemt. Maar al deze prestatie-elementen zouden niet bestaan zonder de mensen in het Burmann team. Een zeer gemotiveerd team van professionals die in detail weten en adviseren. Specialisten zorgen voortdurend voor de inkoop van goederen. Zij garanderen de materiaal- en afwerkingskwaliteit van onze eigen importen. Vriendelijk, flexibel en deskundig is hoe u de toegewijde mensen van Burmann Sales ervaart wanneer u snel een bestelling wilt plaatsen en erop kunt vertrouwen dat de goederen u via een directe route volledig bereiken. Betaalbare prestaties van vakmensen, verscheidenheid uit één hand en een breed scala aan voordelen van het merk Ulith overtuigen dagelijks en betrouwbaar. Probeer ons, het F.W.Burmann team, en het uitgebreide Ulith assortiment.

 4. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STEIERFORM omvat cirkelvormige geslagen exemplaren, technische etiketten alsook een uitgebreid assortiment van tape. STEIERPLAST produceert op maat ringbanden, mappen, enveloppen en nietmachine.

 5. BICKERS KLEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bickers - Al jarenlang staat onze naam voor universele oplossingen, innovatieve producten en totaaloplossingen in lijm en afdichtingsmaterialen. Als gespecialiseerde lijmfabrikant profiteren onze klanten van tientallen jaren ervaring en gespecialiseerde expertise, die we hebben verworven door voortdurende uitwisseling met gebruikers en die we voortdurend uitbreiden. Bickers Klebetechnik produceert niet alleen voor de binnenlandse markt, inmiddels behoren veel bedrijven wereldwijd tot de klantenkring. Lijmen op grote oppervlakken vereist professionele oplossingen. Als de lijm absoluut gelijkmatig en snel moet worden aangebracht om de hoogste stabiliteit van de gelijmde verbinding te garanderen, adviseren wij onze Bickers XY-lijmtafels en aanbrengsystemen aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en uitbreidingsstadia voor bijna alle industriële sectoren.Automatische vel-tot-vel lamineermachines van onze Zweedse partner Lamina Systems maken ons assortiment compleet. We adviseren u graag over de complexe toepassingsmogelijkheden en werken met u samen om optimale oplossingen te ontwikkelen voor specifieke toepassingen. Vertrouw op onze expertise.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WONDAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WONDAY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papierwaren - schoolartikelen, Papierwaren - kantoorartikelen, Nietmachines - kantoor, Perforeermachines - papier, Kleefband, Transportwagens, Karren en steekwagens, Pallettrucks, en Trapjes en krukjes. Het is gevestigd in Lezoux, Frankrijk.

 2. WINTERHALDER SELBSTKLEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1923 heeft Winterhalder GmbH zich ontwikkeld tot een innovatieve leverancier van oplossingen uit technisch schuim, vliesmateriaal en plakband. Meer dan 200 medewerkers ontwikkelen en produceren voor u producten en oplossingen op maat in de toepassingsgebieden bevestigen, verbinden, beschermen, isoleren, afdichten, isoleren, absorberen en filteren. Onze schuim- en vliesproducten beschermen tegen geluid en trillingen, koude/warmte en het binnendringen van vocht/water en worden voornamelijk gebruikt in de automobielsector, bij witgoed/huishoudelijke apparaten, in de bouw en in de algemene industrie. Met het zeer ruime assortiment enkelzijdige en dubbelzijdige kleefbanden kunnen wij voor elke toepassing de juiste oplossing vinden. Van verzending (verpakkingstapes en dispensers) tot verbruiksgoederen voor uw productie (bv. maskeertapes voor oppervlaktebehandeling) tot gestanste onderdelen van dubbelzijdig plakband voor permanente bevestiging in uw eindproducten. Certificeringen volgens IATF 16949 en ISO 9001 en langdurige partnerschappen met gerenommeerde OEM/OES-klanten en wereldwijd opererende fabrikanten van grondstoffen stellen ons in staat om zelfs aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitsbeheer en projectontwikkeling te voldoen. Onze verpakkingsafdeling rondt het assortiment af, zodat veel klanten ook gebruik maken van ons aanbod uit verschillende toepassings- en materiaalgebieden. Ons motto: uw aanvraag.onze oplossing. Perfect resultaat.

 3. SAS PCW EMBALLAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAS PCW EMBALLAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dozen - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleefband, Golfkarton, Kleefband, Golfkarton, houten pallets, en Rekfolie. Het is gevestigd in Issoudun, Frankrijk.

 4. DISTRIBUCIONES JULMARSA S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DISTRIBUCIONES JULMARSA S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren dubbelzijdige plakband, aluminium plakband, schuim plakband, kleefbanden voor elektrische toepassingen, kapton plakband, kleefbanden op hoge temperatuur, en weefsel plakband. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. AAAGILER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AAAGILER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren trillingwerende matras, Markering op de grond, industriële stellingen, palletstelling, bewijzering, slagbomen, Industriële stoelen, balansen, en kleefbanden. Het is gevestigd in Darmstadt, Duitsland.

 1. BRÄNDSTRÖM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRÄNDSTRÖM, is een Distributeur, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Applicators voor lijm- en kleefstoffen, kleefbanden voor verpakking, verstevigingsbanden, en Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Neuilly Sur Seine, Frankrijk.

 2. 1 & 1 PULSPACK E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 1 & 1 PULSPACK E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 1. DYMAFOL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DYMAFOL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Linsengericht, Duitsland.

 2. PARISI-PATTEN VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PARISI-PATTEN VERPACKUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Bergheim, Duitsland.

 3. SUPERTAPE DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUPERTAPE DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Geilenkirchen, Duitsland.

 4. OEHR EMBALLAGEN-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OEHR EMBALLAGEN-VERTRIEBS-GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 5. HELMUT BROSCH E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELMUT BROSCH E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Winterbach, Duitsland.

 6. SPAR-PACK NICO SPARHUBER E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPAR-PACK NICO SPARHUBER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Hagen Am Teutoburger Wald, Duitsland.

 7. NOVASOL KLEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVASOL KLEBETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 8. TANNER & CO. AG – VERPACKUNGSTECHNIK

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TANNER & CO. AG – VERPACKUNGSTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Meisterschwanden, Zwitserland.

 1. PAPKA E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAPKA E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Schwanstetten, Duitsland.

 2. KARTONFRITZE CARL EVERS OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARTONFRITZE CARL EVERS OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. LOHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOHMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Neuwied, Duitsland.

 4. DAJAPAC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAJAPAC GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Rösrath, Duitsland.

 5. BOEHM PAPIER & VERPACKUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOEHM PAPIER & VERPACKUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Hildesheim, Duitsland.

 6. HORN VERPACKUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORN VERPACKUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 7. PRO-VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO-VERPACKUNGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Burgdorf, Duitsland.

 8. PACKS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACKS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 9. SIPP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIPP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Textiel - bedrukken, reclame, bewegwijzering, en kleefbanden. Het is gevestigd in La Rochelle, Frankrijk.

 10. HANDLBAUER VERPACKUNGEN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANDLBAUER VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is gevestigd in Weigelsdorf, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis