• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • klei- en porseleinaarde

Resultaten voor

Klei- en porseleinaarde - Import export

 1. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BASSERMANN Minerals - Experts in industriële mineralen en speciale chemicaliën. BASSERMANN minerals heeft een lange traditie op het gebied van minerale vulstoffen en speciale chemicaliën. Al meer dan 190 jaar zijn we gefascineerd door de mogelijke toepassingen van deze vaak schijnbaar onbeduidende stoffen. BASSERMANN minerals maakt sinds 2013 deel uit van de STOCKMEIER Group. We delen niet alleen een passie voor chemie met dit door de eigenaar geleide familiebedrijf, maar ook dezelfde ondernemerswaarden. Wij zien het als onze belangrijkste taak om het juiste product te vinden om uw ideeën te realiseren. We hebben veel ervaring op het gebied van verven en lakken, kunststoffen, elastomeren, kleefstoffen en afdichtingsmiddelen, evenals keramiek en vuurvaste materialen, en we ontwikkelen graag voor u individuele en op maat gemaakte oplossingen. Onze doelmarkten: - Verven en vernissen - Kunststoffen - Elastomeren - Lijmen en afdichtingsmiddelen - Keramiek en vuurvaste materialen.We geven onze jarenlange ervaring met speciale chemicaliën graag aan u door. Of het nu gaat om de ontwikkeling van nieuwe formuleringen, de optimalisatie van bestaande formuleringen of het opzetten van individuele logistieke systemen. We geven u graag advies en leggen de nadruk op langdurige samenwerking op basis van partnerschap. Een team van ervaren toepassingstechnici, wetenschappers en ingenieurs staat ter beschikking voor persoonlijk advies.

 2. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Großheirath, Duitsland.

 3. LES ARGILES DU SOLEIL

  Frankrijk

  Wij zijn gevestigd in de Gard en producent van Argiles du Soleil, schoonheidsproducten en Ambroise Rico zeep en leverancier van grondstoffen voor de cosmetica en de zeepindustrie. Onze klei is 100% natuurlijk en kenmerkt zich door meerdere weldadige eigenschappen voor de huid en het haar. Onze klei is uiteraard milieuvriendelijk. Onze zeep is voor het grootste gedeelte gekleurd met toevoeging van plantaardige extracten of klei en geparfumeerd met etherische oliën.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Oekraïne

  Het bedrijf PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren bentoniet. Het is gevestigd in Konstantinovka, Oekraïne.

 5. MUSA YAPI DIS TICARET

  Turkije

  Het bedrijf MUSA YAPI DIS TICARET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten van cement, Kalkstenen, basalt, en dolomiet. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Marmer en natuursteen, Grondstoffen voor de keramische industrie, Klei- en porseleinaarde, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Marmer en natuursteen, Grondstoffen voor de keramische industrie, en Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Burbach, Duitsland.

 2. CEYLAN MINERAL MINING

  Turkije

  Het bedrijf CEYLAN MINERAL MINING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren zand voor kattenbakken, en bentoniet. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Spanje

  Het bedrijf JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Fortuna, Spanje.

 4. STORIVIA

  Frankrijk

  Het bedrijf STORIVIA, is een Multi-Category, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren bariumsulfaat, en bentoniet. Het is gevestigd in Metz, Frankrijk.

 5. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, Klei- en porseleinaarde, Veldspaat, en kwarts. Het is gevestigd in Meirinhas, Portugal.

 1. LEHM EIDER

  Duitsland

  Het bedrijf LEHM EIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Bisterschied, Duitsland.

 2. DAL CIN SPA

  Italië

  Het bedrijf DAL CIN SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Concorezzo, Italië.

 1. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, grafiet, kaolien, Klei- en porseleinaarde, en hittebestendige grafiet. Het is gevestigd in Eltville, Duitsland.

 2. COMMERCE-INVEST

  Oekraïne

  Het bedrijf COMMERCE-INVEST, is een Groothandelaar, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 3. SILMIN IBERICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SILMIN IBERICA S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Rubi, Spanje.

 4. CLAYS OF UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf CLAYS OF UKRAINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Porseleinaarde. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. EGAP SRL

  Italië

  Het bedrijf EGAP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, moddersoorten voor het lichaam, natuurlijke cosmetische middelen, Klei- en porseleinaarde, en Grondstoffen voor cosmetica. Het is gevestigd in Rosà, Italië.

 6. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf TURBOV KAOLIN COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwartszand. Het is gevestigd in Turbov, Oekraïne.

 7. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Klei- en porseleinaarde, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Ransbach-Baumbach, Duitsland.

 8. CLAYSERVER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLAYSERVER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, Zand en grind, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Klei- en porseleinaarde, Zand en grind, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Ostercappeln, Duitsland.

 1. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italië

  Het bedrijf E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertswinning, Ertswinning, bentoniet, en korrelvormige absorbeermiddelen. Het is gevestigd in Villanova Tulo, Italië.

 2. DECOMAN

  Spanje

  Het bedrijf DECOMAN, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoratie particulieren. Het is gevestigd in BENIPARRELL - VALENCIA, Spanje.

 3. EUROMINERAL LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf EUROMINERAL LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren klei, en grondstoffen voor vuurvast keramiek. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

 4. SM&K LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SM&K LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in St Newlyn East, Verenigd Koninkrijk.

 5. ARGILETZ SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ARGILETZ SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Lizy-Sur-Ourcq, Frankrijk.

 6. AJOS SL

  Spanje

  Het bedrijf AJOS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 7. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, en Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 8. WATTS BLAKE BEARNE ESPANA S.A.

  Spanje

  Het bedrijf WATTS BLAKE BEARNE ESPANA S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, en Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Castellon, Spanje.

 9. JOSE ALDEIA LAGOA E FILHOS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf JOSE ALDEIA LAGOA E FILHOS S.A., en actief in de sector Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Roussa, Portugal.

 10. CAMINAUER KAOLINWERK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CAMINAUER KAOLINWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, en Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Königswartha, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis