• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • klembeugels - kunststof

Resultaten voor

Klembeugels - kunststof - Import export

 1. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 2. UTE SEFFER GRAVIERUNGEN - SCHILDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UTE SEFFER GRAVIERUNGEN - SCHILDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Peine, Duitsland.

 3. GIPEA EASY FIX OPTIMAL VISIBILITY PROTECTION FOR GATE & FENCE

  Nederland

  About us Gipea owes its origin to the need for privacy and the creation of its own identity. Privacy and an individual identity for owners of houses with gardens, which are separated from the public space by means of a fence. Gipea started in 2014 from our home, Viviana Vissers and Remco de Groot, Gipea Good In Privacy And Finishing With a consumer-oriented online company and the cooperation of DHL so that orders could be quickly offered to our customers at home. Gipea started in 2014 Due to the successful developments of the Gipea online company, prospects were given for the further growth of a sales unit for the sale of its products to the business market. To this end, an office building with a showroom and storage warehouse was set up at Bruggen 2A in Rosmalen in 2017. Meanwhile Feb. In 2021 the company has grown and I settled at Engelenweg 165 E in Oss with more space and storage to be able to serve our customers even better. Why is Gipea Easy To Fix different? About me: Remco de Groot I am an expert in my field, but I wouldn't be where I am today without the people who helped me along my way. That's why I like to get in touch with like-minded people and use my passion and what I can do to really make a difference. Do you want to know more? Gipea Easy Fix Optimal Visibility Protection For Gate & Fence Mr. Re. de Groot Position Owner Street address: Angelenweg 165 E postal code: 5349 TG Oss Customer Service, Telephone: +31412489438 Website: https: //www.gipea.nl

 4. MECKIND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MECKIND S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen buisklembeugels, slangbeugels, ijzerwaren, en artikelen voor rookafvoersystemen. Het is gevestigd in Busnago, Italië.

 5. PATERNO METALL- UND BLECHBEARBEITUNG INH. NINO PATERNO

  Duitsland

  Het bedrijf PATERNO METALL- UND BLECHBEARBEITUNG INH. NINO PATERNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Tuttlingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IFVZ - INH. MATTHIAS HEINZELMANN

  Duitsland

  Het bedrijf IFVZ - INH. MATTHIAS HEINZELMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Eschborn, Duitsland.

 2. ADELBRAND

  Turkije

  Het bedrijf ADELBRAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren orthopedische korsetten, armbanden, orthopedische kniebeschermers, en orthopedisch polsverband. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. OTLINGHAUS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf OTLINGHAUS E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 4. MALACHOWSKI SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MALACHOWSKI SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Saulnot, Frankrijk.

 5. OPASKI KABLOWE.PL - PRODUCENT OPASEK ZACISKOWYCH

  Polen

  Het bedrijf OPASKI KABLOWE.PL - PRODUCENT OPASEK ZACISKOWYCH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Slupsk, Polen.

 1. SERENA-GUMKI

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SERENA-GUMKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Nové Mesto Nad Metuji, Tsjechische Rep..

 2. KIRCHHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KIRCHHOFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnieren, Kunststofindustrie - machines, Kunststofindustrie - grondstoffen, Klembeugels - kunststof, Scharnieren, Kunststofindustrie - machines, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in Halver, Duitsland.

 1. CELT SUPPORTAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf CELT SUPPORTAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in SERRIS, Frankrijk.

 2. CIEFFEPLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf CIEFFEPLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabelbeugels, en slangbeugels. Het is gevestigd in Maserà Di Padova, Italië.

 3. PETVIYA

  Turkije

  Het bedrijf PETVIYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren halsbanden voor huisdieren. Het is gevestigd in Mustafa Kemal Pasa/bursa, Turkije.

 4. POLIRROS SL

  Spanje

  Het bedrijf POLIRROS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klembeugels - kunststof, en Klembeugels - kunststof. Het is gevestigd in O Rosal, Spanje.

 5. OETIKER ESPAÑA SA

  Spanje

  Het bedrijf OETIKER ESPAÑA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klembeugels - kunststof, Bouwbeslag, Klembeugels - kunststof, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in El Puerto De Santa Maria, Spanje.

 6. AKL FLEXO TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AKL FLEXO TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Warburg, Duitsland.

 7. AMERI-POL TRADING LTD. SP. Z O.O.

  Polen

 8. BLIBY PLASTICS

  Verenigd Koninkrijk

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italië

  Verified by europages badge

  Veloxbloc is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten slangklemmen. Het in Milaan gevestigde bedrijf produceert een breed scala aan artikelen, zoals wormschroefklemmen, met zeskantkop met geperforeerde band of met volledige band. Het produceert ook doorlopende bandklemmen met nieten en doorlopende geperforeerde tape. Bovendien maakt het Milanese bedrijf ook een- of tweeoorklemmen, metalen ringklemmen voor sterke torsies, nylon kabelbinders en nylon hulpstukken. Veloxbloc biedt ook de bedradingsservice voor elektrische systemen.