• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding

Resultaten voor

Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH is sinds 1968 specialist in de ontwikkeling en de productie van masterbatches en additieven. Individueel bewerken wij uit een viertal kunststofdragers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU enz.) verfoplossingen, om onze klanten optimale oplossingen te kunnen bieden. Bovendien bieden we kleurinstelling op locatie aan (Color Mobil Service) waardoor een probleemloze toepassing van het product gegarandeerd is. Ons productfolio in de sector van masterbatches omvat verder compounds, pigmenten, vloeibare waterverf en speciale batches (effectpigmenten, multifyconcentraten en combinatiebatches). Het veelzijdige additievenprogramma omvat: Anticondens, uv-bescherming, brandvertragers, antistatica, antiblokkeermiddelen en nog veel meer. Onze oplossingen worden met succes ingezet in toepassingen voor de bouw-, auto-, elektro-, cosmetica- en levensmiddelenindustrie evenals voor de medische techniek of de algemene verpakkingsindustrie.

 2. FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Obermichelbach, Duitsland.

 3. COLTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Besigheim, Duitsland.

 4. PURPURLAB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PURPURLAB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Düren, Duitsland.

 5. VISA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Inkten, kleuren - productie, verffabriek, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, verf, Inkten, verven voor buiten, en lakverven. Het is gevestigd in Gropello Cairoli, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Prisdorf, Duitsland.

 2. STOOPEN & MEEÛS

  België

  Passie voor kleur. Dat is wat Stoopen & Meeûs al meer dan 120 jaar drijft. Vanuit het hart van Europa delen wij deze passie met onze klanten door het leveren van pigmenten, kleurstoffen en minerale producten van premium kwaliteit aan een eerlijke prijs. Onze klanten en hun noden staan daarbij centraal: samen zoeken wij een antwoord op elke unieke kleurbehoefte. Met een ideale strategische locatie bij de haven van Antwerpen, een globaal netwerk van vertegenwoordigers en meer dan honderd jaar ervaring, is Stoopen & Meeûs een betrouwbare schakel in de waardeketen van klanten in meer dan 80 landen wereldwijd. Historisch verwierf Stoopen & Meeûs speciale bekendheid voor zijn rijke, diepe groene en blauwe kleuren.

 3. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusland

  Zavod Kronakril is de belangrijkste Russische producent van anorganisch zinkfosfaat - een corrosiewerend pigment voor industriële verven in de vorm van een wit poeder dat een lage toxiciteit vertoont, de hechting verhoogt en de beschermende eigenschappen van verven en vernissen verbetert. De onderneming produceert ook non-food pigmenten en kleurstoffen voor de vervaardiging van verven en vernissen. Het assortiment corrosie-inhibitoren dat door de fabriek wordt geproduceerd, omvat: •KRONPHOS® PZ is het zinkfosfaatdihydraat met een zinkgehalte van 45, 0-52, 0%. •KRONPHOS® PZC is een pigment met een optimale combinatie van zink, fosfor en calcium.. •KRONPHOS® PZM is het basishydraat van zinkorthofosfaat en molybdeen. Het vertoont een verhoogde weerstand tegen corrosiestromen, zowel anionische als kationische eigenschappen. •KRONPHOS® CP is een calciumfosfaat. Het verbetert de anticorrosieve eigenschappen en de hechtingskracht. Sinds 2019 zijn de producten van Zavod Kronakril® gecertificeerd volgens de REACH-norm voor het vrije verkeer in de EU.

 4. CHT-BELGIUM

  België

  CHT BELGIË werd in 1986 opgericht. Vandaag bied CHT BELGIË een breed scala aan producten die het grootste deel van de business velden van CHT / Bezema . Met ons assortiment van hulpmiddelen en kleurstoffen zijn we in staat om een ​​sterke technische ondersteuning op alle textiel marktsegmenten in België te bieden. Met onze producten en diensten voor de performance chemicals - siliconen en de constructie chemie zijn we in nauw contact met onze klanten, niet alleen in België, maar in ook Nederland en Luxemburg. We geven ook enorme steun met ons volledig uitgerust laboratoria in Kortrijk .

 5. INTER - MINERALS

  België

  Inter-Minerals is een onafhankelijk familiebedrijf dat kleurgranulaten in verschillende gradaties levert voor diverse toepassingen als industriebouw, klinkers, wegenbouw, siergrind... De firma biedt u een omvangrijk pallet aan van CE-gecertificeerde producten zodat u kan voldoen aan de noden van een snel veranderende markt. Een belangrijke troef bij dit alles is de logistiek en het centraal gelegen depot aan het Zeekanaal waar tienduizenden tonnen per jaar gelost, gestockeerd en geladen worden.  Andere activiteiten zijn het opzakken, mengen, drogen en afzeven van de geloste materialen.

 1. CATHAY PIGMENS EUROPE

  België

  CATHAY INDUSTRIES is een wereldwijde leverancier van Color Concept Solutions. Onze producten zijn meer dan alleen eenvoudige pigmenten, zijn ze complete kleursystemen, aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften. Elke kleur die je kunt voorstellen, zal CATHAY INDUSTRIES ze tot leven te brengen. We serveren een breed scala van industrieën en bedrijven, van de makers van verven en coatings, aan fabrikanten van bouwmaterialen, papier producten en consumptiegoederen, zoals cosmetica. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, afgestemd op de perfecte pasvorm.

 2. FERRO PERFORMANCE PIGMENTS BELGIUM

  België

  Gekend voor zijn producten met hoge transparantie en kleurkracht, brengt Cappelle Pigments een breed gamma van pigmenten op de markt bestemd voor de inktindustrie. Dit gamma van producten gaat van traditionele azo- geel en oranje pigmenten, over Naphthol rood pigmenten tot onze op kleurstoffen gebaseerde lumieres. Cappelle Pigments brengt oplossingen voor de meest veeleisende marktverlangens in vele toepassingen zoals in water-, solvent- en UV-inkten, screen inkten, metal deco, etc.

 1. SUMITOMO CHEMICAL EUROPE

  België

  Sumitomo Chemical is één van de wereldwijde marktleiders in de productie en de verkoop van een breed gamma basischemicaliën, petrochemicaliën, plastics, fijne chemicaliën, Health & Crop Sciences en textielkleurstoffen. De producten worden verkocht in meer dan 100 landen. Sumitomo Chemical Europe is onder meer verantwoordelijk voor de commercialisatie van een gamma chemicaliën voor de Europese markt.

 2. DEIFEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DEIFEL GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Schweinfurt, Duitsland.

 3. FBW GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FBW GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Niederzier, Duitsland.

 4. BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Roth, Duitsland.

 5. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL FINKE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, pigmenten voor kunststof, masterbatch voor kunststoffen, kleurstoffen en pigmenten industrie, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 6. ALICHEM P. & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALICHEM P. & C. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylaatharsen, en ptfe. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 7. BATCHWERK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BATCHWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, masterbatch voor kunststoffen, additieven voor kunststoffen, Granulaten voor kunststofindustrie, en Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 8. TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmiddelen. Het is gevestigd in Malakoff, Frankrijk.

 1. FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren pigmenten, en pigmenten voor kunststof. Het is gevestigd in Wunsiedel, Duitsland.

 2. COLORANT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COLORANT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, composiete materialen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, kleurstoffen en pigmenten industrie, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 3. MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Bockenem, Duitsland.

 4. SUN GRUP

  Turkije

  Het bedrijf SUN GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgieten van kunststoffen, afwerking en verven van textiel- en garenvezels, en toevoegingen, kleurmiddelen en pigmenten voor gebruik van voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. COLUX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COLUX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Niederkirchen, Duitsland.

 6. SOLUNARIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SOLUNARIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Inkten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 7. ROWA MASTERBATCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROWA MASTERBATCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, en Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Pinneberg, Duitsland.

 8. COVERPLAST AG

  Zwitserland

  Het bedrijf COVERPLAST AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Inkten, Chemische industrie - machines en materialen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Goldach, Zwitserland.

 9. EINZA GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf EINZA GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Afbouw, Verf en lak, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Afbouw. Het is gevestigd in Dahlenwarsleben, Duitsland.

 10. C.P.C.M.

  Marokko

  Het bedrijf C.P.C.M., en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gezaagd en bewerkt, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Hout - gezaagd en bewerkt, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding - Import export

Aantal resultaten

580 Bedrijven