• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding

Resultaten voor

Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Duitsland

  De Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH is sinds 1968 specialist in de ontwikkeling en de productie van masterbatches en additieven. Individueel bewerken wij uit een viertal kunststofdragers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU enz.) verfoplossingen, om onze klanten optimale oplossingen te kunnen bieden. Bovendien bieden we kleurinstelling op locatie aan (Color Mobil Service) waardoor een probleemloze toepassing van het product gegarandeerd is. Ons productfolio in de sector van masterbatches omvat verder compounds, pigmenten, vloeibare waterverf en speciale batches (effectpigmenten, multifyconcentraten en combinatiebatches). Het veelzijdige additievenprogramma omvat: Anticondens, uv-bescherming, brandvertragers, antistatica, antiblokkeermiddelen en nog veel meer. Onze oplossingen worden met succes ingezet in toepassingen voor de bouw-, auto-, elektro-, cosmetica- en levensmiddelenindustrie evenals voor de medische techniek of de algemene verpakkingsindustrie.

 2. FBW GMBH

  Duitsland

 3. COLTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. PURPURLAB GMBH

  Duitsland

 5. FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VISA S.R.L.

  Italië

 2. RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. STOOPEN & MEEÛS

  België

  Passie voor kleur. Dat is wat Stoopen & Meeûs al meer dan 120 jaar drijft. Vanuit het hart van Europa delen wij deze passie met onze klanten door het leveren van pigmenten, kleurstoffen en minerale producten van premium kwaliteit aan een eerlijke prijs. Onze klanten en hun noden staan daarbij centraal: samen zoeken wij een antwoord op elke unieke kleurbehoefte. Met een ideale strategische locatie bij de haven van Antwerpen, een globaal netwerk van vertegenwoordigers en meer dan honderd jaar ervaring, is Stoopen & Meeûs een betrouwbare schakel in de waardeketen van klanten in meer dan 80 landen wereldwijd. Historisch verwierf Stoopen & Meeûs speciale bekendheid voor zijn rijke, diepe groene en blauwe kleuren.

 4. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusland

  Zavod Kronakril is de belangrijkste Russische producent van anorganisch zinkfosfaat - een corrosiewerend pigment voor industriële verven in de vorm van een wit poeder dat een lage toxiciteit vertoont, de hechting verhoogt en de beschermende eigenschappen van verven en vernissen verbetert. De onderneming produceert ook non-food pigmenten en kleurstoffen voor de vervaardiging van verven en vernissen. Het assortiment corrosie-inhibitoren dat door de fabriek wordt geproduceerd, omvat: •KRONPHOS® PZ is het zinkfosfaatdihydraat met een zinkgehalte van 45, 0-52, 0%. •KRONPHOS® PZC is een pigment met een optimale combinatie van zink, fosfor en calcium.. •KRONPHOS® PZM is het basishydraat van zinkorthofosfaat en molybdeen. Het vertoont een verhoogde weerstand tegen corrosiestromen, zowel anionische als kationische eigenschappen. •KRONPHOS® CP is een calciumfosfaat. Het verbetert de anticorrosieve eigenschappen en de hechtingskracht. Sinds 2019 zijn de producten van Zavod Kronakril® gecertificeerd volgens de REACH-norm voor het vrije verkeer in de EU.

 5. INTER - MINERALS

  België

  Inter-Minerals is een onafhankelijk familiebedrijf dat kleurgranulaten in verschillende gradaties levert voor diverse toepassingen als industriebouw, klinkers, wegenbouw, siergrind... De firma biedt u een omvangrijk pallet aan van CE-gecertificeerde producten zodat u kan voldoen aan de noden van een snel veranderende markt. Een belangrijke troef bij dit alles is de logistiek en het centraal gelegen depot aan het Zeekanaal waar tienduizenden tonnen per jaar gelost, gestockeerd en geladen worden.  Andere activiteiten zijn het opzakken, mengen, drogen en afzeven van de geloste materialen.

 1. CATHAY PIGMENS EUROPE

  België

  CATHAY INDUSTRIES is een wereldwijde leverancier van Color Concept Solutions. Onze producten zijn meer dan alleen eenvoudige pigmenten, zijn ze complete kleursystemen, aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften. Elke kleur die je kunt voorstellen, zal CATHAY INDUSTRIES ze tot leven te brengen. We serveren een breed scala van industrieën en bedrijven, van de makers van verven en coatings, aan fabrikanten van bouwmaterialen, papier producten en consumptiegoederen, zoals cosmetica. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, afgestemd op de perfecte pasvorm.

 2. DEIFEL GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH

  Duitsland

 2. ALICHEM P. & C. S.R.L.

  Italië

 3. SUN GRUP

  Turkije

 4. COLUX GMBH

  Duitsland

 5. BATCHWERK GMBH

  Duitsland

 6. MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

 7. C.P.C.M.

  Marokko

 8. H. M. RUBENSPERGER GMBH

  Duitsland

 1. S.C.I.M. CHIMIQUE

  Marokko

 2. AKEMI CHEMISCH TECHNISCHE SPEZIALFABRIK GMBH

  Duitsland

 3. CHEMCOLOUR'S GMBH

  Duitsland

 4. SOMAFACO

  Marokko

 5. TIANJIN JOHNSON CHEMICALS CO., LTD

  China

 6. VECO PIGMENT CO.,LTD

  China

 7. PIGMENTOS INORGÁNICOS G&C COLORS

  Spanje

 8. BRILLIANT OPTICAL. CO., LTD.

  China

 9. HADES MASTERBATCH S.L

  Spanje

 10. ALLCHEM

  België

Filters

Resultaten voor

Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding - Import export

Aantal resultaten

580 bedrijven