• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • klimatisering- airconditioning en ventilatie - materialen

Resultaten voor

Klimatisering- airconditioning en ventilatie - materialen - Import export

 1. ESOLVE-SDC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2019 is ESOLVE-SDC een onafhankelijke dealer gespecialiseerd in materieel voor airco, ventilatie, verwarming en hydraulische systemen in Europa en daarbuiten (Afrika en Overzeese departementen en gebiedsdelen). Sinds 2019 selecteren wij de beste leveranciers en producten om aan de behoeften van onze professionele klanten te voldoen. Onze diensten: Technisch advies voor de verkoop, begeleiding indienststelling, klantenservice, reserveonderdelen, opleiding en samenwerkingsverbanden met de fabrikanten. Onze producten: Airco, verwarming, koelsystemen, ventilatie, hydraulische systemen, regeling en accessoires. Bij ons vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw projecten rond airco, verwarming en luchtbehandeling, inclusief alle randapparatuur. Wij bieden u diensten aan op maat en zijn zo reactief als de projecten van onze klanten dat eisen (adviesbureaus, installateurs, investeerders). Wij begeleiden onze klanten en prospects om technisch-economische oplossingen te vinden. Wij werken voortdurend aan de selectie van talrijke merken en producten die wij te koop aanbieden en aan de prestaties van onze aankopen om onze klanten van de meest aantrekkelijke prijzen te laten profiteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Texa industries biedt een compleet gamma met oplossingen aan voor industriële airconditioning of koeling. Ze is een unieke en volwaardige partner voor haar klanten, en dat voor alle eisen in temperatuurbeheer. Dit bedrijf produceert systemen voor klimaatregeling en warmte-uitwisseling, ventilatiesystemen en accessoires voor schakelkasten, koelsystemen en industriële temperatuurregeling, en dat allemaal 'Made in Italy'. Texa Industries is aanwezig op vijf continenten en 22 landen, dankzij zijn geavanceerde distributienetwerk en een internationaal netwerk van technici en ingenieurs die wereldwijd een continue dienstverlening garanderen. Het bedrijf heeft een zeer gestructureerde productcatalogus, maar biedt ook oplossingen en projecten 'op maat' aan indien de klant dat wenst.

 3. ONLINE B TRUST

  Spanje

  Verified by europages badge

  ONLINE B TRUST is een in Spanje gevestigd bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van plafondventilatoren. We bieden met name ventilatoren met of zonder lampen en met een klassiek, modern of design ontwerp. U kunt tevens ons assortiment ventilatoren voor buiten ontdekken. We leveren ventilatoren voor onder andere hotels of restaurants. Onze producten zijn bovendien geschikt voor alle vertrekken, alle stijlen en alle budgets. We werken met fabrikanten zoals KlassFan, Purline of Casafan. Het merendeel van onze modellen genieten 10 jaar garantie en sommige fabrikanten bieden zelfs 25 jaar garantie. We werken samen met deze betrouwenswaardige fabrikanten om u producten van topkwaliteit te bieden. We zijn uiterst reactief en onze teams staan tot uw beschikking om aan al uw behoeften te voldoen. We zetten ons uiteraard tevens in om u zo snel mogelijk te leveren.

 4. TROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Trotec Trade Division rust de industrie, handelaars en ambachtelijke bedrijven uit met professionele productoplossingen voor airconditioning. Wij bieden u het complete assortiment van machines en meetapparatuur tot speciale werktenten en privacyschermen. Ons uitgangspunt om innovatieve technologie tegen de best mogelijke prijzen te kunnen aanbieden, heeft ons niet alleen de afgelopen decennia tot een van de toonaangevende industriële leveranciers gemaakt, maar heeft ons nu ook tot een succesvolle aanbieder van bijbehorende productoplossingen voor privégebruik gemaakt. Van kleine draagbare apparaten tot stationaire airconditioningsconcepten De Trotec Group is een van de wereldmarktleiders op het gebied van mobiele en stationaire klimaatregelingsmachines. Met haar productportfolio van luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, verwarmings- en airconditioners, luchtreinigers en ventilatoren, dekt de Trotec Trade Division het hele assortiment van kleine draagbare apparaten tot stationaire industriële systemen.

 5. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons doel is niet alleen om de individuele technische taken te zien, maar om allesomvattende oplossingen te ontwikkelen, waarbij rentabiliteit, afschrijving, veiligheid en ecologische duurzaamheid op de voorgrond staat. Uw voordeel - is onze snelheid. De oprichting van de onderneming ELT vond plaats in 1996 door 2 Ingenieurs wiens ervaring is gebaseerd op 30 jaar activiteit in lucht- en ontstoffingstechnologie. Vanwege de flexibiliteit en de technische knowhow konden systemen van verschillende groottes in Duitsland en in het buitenland worden gerealiseerd.Onze kracht ligt in de verbondenheid van het bedrijf met korte afstanden tussen advies, gedetailleerde planning, levering en professionele assemblage.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GALLETTI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  De Galletti Groep biedt een nieuwe globale benadering van de HVACR-markt. In tegenstelling tot andere bedrijven op de markt, heeft Galletti een Groep opgericht bestaande uit zeven verschillende ondernemingen, elk met hun eigen specifieke vaardigheden in de sectoren verwarming, airconditioning, diepkoelen en hernieuwbare hulpbronnen. Door in nauwe samenwerking met elkaar te opereren op de markt, kunnen ze zich wanneer nodig presenteren als een unieke partner en geavanceerde oplossingen aanbieden.

 2. OAG INDUSTRIES

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn actief in de industriële, civiele en militaire sector voor het ontwerp, de bouw, de verkoop en de verhuur van elektriciteitsgeneratoren, motorpompen, lichtmasten en veld-airconditioners. We nemen ook opdrachten aan die niet binnen de klassieke productienormen vallen. Wij zorgen voor: assistentie na verkoop, opleidingen, training van operators en gebruikers wereldwijd, met stages en cursussen. Gecertificeerd kwaliteitssysteem sinds 1998. ISO 9001 conform: 2015.

 3. DELTA-TEMP

  België

  Verified by europages badge

  Delta-Temp is de specialist in verhuur en verkoop van industriële koeling, airconditioning, ventilatie en verwarming. Zij bieden oplossingen voor zowel comfortkoeling als voor industriële proceskoeling. Door hun sterke groei de afgelopen jaren kunnen ze hun vloot voortdurend uitbreiden met moderne en energiezuinige toestellen. De verhuurvloot bestaat uit moderne chillers, mobiele split-airco’s, adiabatische koelers, low-temp units, rooftops en luchtbehandelingskasten. De koeltechnici van Delta-Temp hebben heel wat projecten verwezenlijkt in de meest uiteenlopende sectoren zoals de voedingsindustrie, pharma- en chemiesector, de maakindustrie, IT, enz… Gaat de vaste koelinstallatie in storing of is er een onderhoud gepland? Is er tijdens de warme zomer meer koelcapaciteit nodig? Wenst u een magazijn tijdelijk te koelen? Bent u opzoek naar een mobiele airco voor kantoor of winkelruimte? Uw atelier koelen met onze mobiele adiabatische koelers? Contacteer ons gerust. Onze product managers vinden vast en zeker een oplossing op maat.

 4. WEGER WALTER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Marktleider in luchtbehandelingskasten. Weger voor de beste luchtkwaliteit. Onze onderneming werd opgericht in 1977. Vanaf het begin hebben we ons bij Weger altijd ingezet voor innovatie. De uitstekende positie verkregen op de markt is vooral te danken aan zijn flexibiliteit. Wij leveren namelijk niet alleen een product, maar volgen ook de levenscyclus van het product, zelfs na de verkoop, via de verlening van assistentie en periodieke onderhoudsbeurten.

 5. AIRVA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Airva is gespecialiseerd in de import van producten voor de ventilatie en airconditioning (ventilatoren, airconditioners en dak-airconditioners voor voertuigen). Airva is de exclusieve distributeur van de producten Coleman-Mach, Marvair en Maxxair. Wij verkopen verschillende assortimenten voor diverse toepassingen, o.m. 12V ventilatoren voor vakantievoertuigen (campers, caravans), dak-airconditioners voor vakantievoertuigen, bedrijfsvoertuigen en alle soorten voertuigen.

 1. EID

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EID, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires airconditioning, HVAC, fabrikant van koper voor airconditioning, gekoelde verbinding, flare verbinding, airco verbinding, KOELBUIS, buis van geïsoleerd koper, en geïsoleerd koper. Het is gevestigd in Avignon, Frankrijk.

 2. BEPA

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEPA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtdrogingsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Luchtdrogingsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, airconditioning, en industriële verwarmingsinstallaties. Het is gevestigd in Mornimont, België.

 1. FRANCE BRUMISATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANCE BRUMISATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sproeiers. Het is gevestigd in Sainte-Foy-D'aigrefeuille, Frankrijk.

 2. WEISSHAAR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEISSHAAR GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 3. SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Heddesheim, Duitsland.

 4. CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 6. CONECT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONECT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Rethwisch, Duitsland.

 7. GÖTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GÖTZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Germering, Duitsland.

 8. DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 1. EGO KÄLTESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EGO KÄLTESYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 2. SCHAKO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHAKO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Kolbingen, Duitsland.

 3. LAHNTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAHNTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Nassau, Duitsland.

 4. WEINREICH INDUSTRIEKÜHLUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEINREICH INDUSTRIEKÜHLUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 5. ERRE.GI. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERRE.GI. SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële filtratie, stralingsbuizen, stofzuigaccessoires, en ventilators. Het is gevestigd in Bene Vagienna, Italië.

 6. PROSATECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROSATECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Rötgesbüttel, Duitsland.

 7. CLIMATIC GFKK MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIMATIC GFKK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Esslingen, Duitsland.

 9. AL-KO THERM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AL-KO THERM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Jettingen-Scheppach, Duitsland.

 10. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOCYCLE HEAT PUMPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Airconditioning - materiaal, Warmtepompen - industrieel, installaties en verpakking van warmtepompen, montage warmtepompen, Verwarming met warmtepompen, Hernieuwbare energiebronnen, en industriële verwarming. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Klimatisering- airconditioning en ventilatie - materialen - Import export

Aantal resultaten

7.230 Bedrijven