• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • klinknagels

Resultaten voor

Klinknagels - Import export

 1. MICRON AMERICA

  Turkije

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA, firma gevestigd in Izmir, Turkije, is een leverancier van messing-metalen-plastic ringen, gordijnringen, drukknopen, afgedekte knopen, jeans knopen, klinknagels en bevestigingsapparaten sinds 1995. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en inzet voor een superieure klantendienst heeft ervoor gezorgd dat wij een leidende leverancier zijn geworden van plastic ringen, metalen ringen, druk clips, knopen, afgedekte knopen, jeans knopen, jeans klinknagels, ringzetmachines, knoopafdekmachines en kleurstoffen voor de kledingsector, auto-industrie en veel andere sectoren. Micron America is beroemd om zijn grote inspanning om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zijn service en zijn prijzen. Ons hoofddoel is een volledige klanttevredenheid. Ons sterke punt is onze capaciteit om snel en doeltreffend te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij maken het voor al onze klanten gemakkelijk het juiste product te kiezen aangepast aan hun behoeftes. Ons hoog opgeleid personeel kan u helpen de juiste bevestigingstang en/of -machine te vinden om uw werk uit te voeren. Wij hebben miljoenen bevestigingsapparaten in voorraad om snel en onmiddellijk te kunnen leveren. Wij zijn trots op ons vriendelijk en goed opgeleid personeel en op de snelle verzending van artikelen in voorraad. Onze ervaring stelt ons in staat u te leveren met de waarborg van een constante kwaliteit, tijdelijke dienstverlening en scherpe prijzen. Wij leveren over de hele wereld met de verzekering van een snelle, veilige en efficiënte dienstverlening. Wij bereiken de kwaliteit van het leven voor de hele wereld. Wij zetten ons in om een sterke en succesvolle organisatie in stand te houden met focus om klanttevredenheid.Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters is uw partner voor roest- en zuurbestendige bevestigingsmiddelen, DIN en standaard onderdelen zoals bv.: Houtschroeven, metrische schroeven, plaatschroeven, sluitringen, moeren of producten zoals zware bevestigingen, veiligheidsschroeven en bevestigingen voor zonnepanelen, evenals speciale onderdelen en componenten volgens tekening - allemaal in verschillende uitvoeringen.We onderhouden een roestvrije verbinding met onze klanten! Daarvoor zorgen we met meer dan 32.000 verschillende artikelen op voorraad, meer dan 200 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en modern kwaliteitsmanagement.In onze webshop vindt u alle voorraadartikelen zoals diverse RVS schroeven, RVS moeren, RVS sluitringen, RVS bouten, RVS touwen, RVS kettingen, RVS pinnen en vele andere verbindingselementen van RVS.Neem voor toegang tot de S+P online shop contact op met ons verkoopteam.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in Frankrijk in 1996, is gespecialiseerd in de fabricage van en groothandel in flenzen en gegoten artikelen bestemd voor projecten in de petroleum- en gasindustrie, petrochemie, energie- en watersector wereldwijd. • Een compleet assortiment standaardproducten is te verkrijgen overeenkomstig de normen EN1092-1 /DIN, ANSI/ASME, BS en JIS in koolstofstaal, legering, RVS, Duplex / Super Duplex en nikkellegering. De nominale afmeting ligt tussen DN15 en DN 3000 of ½” en 196” en de nominale druk varieert van PN2, 5 tot PN400 of van 150Lbs tot 2500Lbs. • Ook zijn speciale gegoten artikelen te verkrijgen in complete staalnuances volgens de normen en tekeningen van de klant, tot 36 ton per stuk en van 2 000 psi tot 15 000 psi. • Onze fabriek is TÜV PED, BV, LR, DNV/GL, NORSOK M650, API, ISO14001, ISO9001 gecertificeerd en is officieel goedgekeurd of gekozen door o.m. Shell, CNPC, Sinopec, BP, ExxonMobil, Total, Technip, Basf, Linde, Samsung en Krohne. Bovendien zijn wij ook fabrikant van en groothandel in schroefwerk en bevestigingsmateriaal voor toeleveranciers van de auto-industrie, ISO9001 en IATF16949 gecertificeerd en vereerd als Tier 2 Supplier van o.m. Ford, GM, Fiat-Chrysler en Toyota. Dankzij onze geoptimaliseerde productie, grote flexibiliteit en uitstekende kwaliteit zijn wij een van de belangrijkste leveranciers in deze industrietakken.

 4. SPIROL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPIROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rvs anker bevestigingsmiddelen, Stansdelen voor de verbindingsindustrie, Stalen pennen, conische veren, en Inzetschroefdraad. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. KLIP-IT BY K PLAST

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLIP-IT BY K PLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinknagels, Klinknagels, montageonderdelen, bevestigingsmateriaal, moeren met kooi, dop, snelsluitingen, en kabelklemmen. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RIVET-EXPERT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIVET-EXPERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. KAISER & WALTERMANN GMBH METALLWARENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAISER & WALTERMANN GMBH METALLWARENFABRIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 3. FRANZ MIEDERHOFF OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANZ MIEDERHOFF OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren perforators, en twist-off capsules. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 4. A. EICHLER INHABER THOMAS EICHLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. EICHLER INHABER THOMAS EICHLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Wäschenbeuren, Duitsland.

 5. FAR SRL SISTEMI DI FISSAGGIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAR SRL SISTEMI DI FISSAGGIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren klinknagels voor lostrekken. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 1. CONSTANTIN HANG MASCHINEN-PRODUKTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONSTANTIN HANG MASCHINEN-PRODUKTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 2. Metalci Dugme Aksesuar

  Turkije

  Wij zijn fabrikant van knopen en accessoires voor groothandelbedrijven in Turkije. Tegenwoordig worden de technologie en de productiematerialen constant ontwikkeld en herzien, de textielindustrie hernieuwt zichzelf op constante wijze en richt zich op meer functionele en creatieve producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment knoppen en kledingsaccessoires zoals: •Knopen • Drukknoopsystmen • Nagels • Oogjes • Gespen •Stoppers en Binders enz. Naast ons uitgebreide assortiment knopen en accessoires, die een extra dimensie aan de textielindustrie bieden dankzij creatieve ontwerpen, produceren we tevens unieke oplossingen. Ons bedrijf, die de trends op de voet volgt, past op constante wijze het aanbod van productiematerialen en technologieën aan en zet zich voortdurend in om op efficiënte wijze meer voordelige producten te vervaardigen. Ons permanent R&D onderzoek voor milieubescherming en niet schadelijk afval resulteert in milieubewuste verwerkingsmethodes in onze fabrieken. Alle grondstoffen en coating/verf materialen die wij gebruiken in onze productie voldoen aan de internationale normen en zijn vrij van kankerverwekkende stoffen. Wij hechten een groot belang aan snelle en stipte levering / distributie van originele producten die voldoen aan internationale normen. Wij bieden onze klanten snelle en zorgvuldig uitgevoerde leveringen van hoogwaardige producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. ECKOLD GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ECKOLD is uw specialist voor clinchen, ponsen, zelfponsklinken en vervormen van plaatwerk en profielen. De naam ECKOLD staat voor hoogwaardige producten en een goede service. Als pioniers van de innovatieve clinchtechnologie voor het verbinden van plaatmetaal en profielen beschikken wij over een ongeëvenaarde schat aan ervaring op het gebied van koudvervormen. In de plaatbewerkingsindustrie staan wij met onze decennialange ervaring bekend als probleemoplossers en zijn wij inmiddels wereldwijd actief. Als werktuigbouwkundig bedrijf ontwerpen en vervaardigen wij gereedschappen, machines en systemen voor het vormen, verbinden en ponsen van plaatwerk en profielen voor onze klanten in de automobielindustrie, de vliegtuigbouw, de scheeps- en wagenbouw en de gehele plaatverwerkende industrie.

 2. METALMAX LECH MIKITA

  Polen

  Voldoen aan alle verwachtingen van onze klanten hoe moeilijk de taak ook is, dat is het basisprincipe van onze onderneming. De jarenlange ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met de beste experts zijn een waarborg voor een professionele dienstverlening aan onze klanten.

 3. STAR BAGLANTI ELEMANLARI POMPA VE ENDUSTRIYEL URUNLER SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf STAR BAGLANTI ELEMANLARI POMPA VE ENDUSTRIYEL URUNLER SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Multi-Category, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelkasten voor graanproducten, en membraanpompen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CLIPSSHOP DIS TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf CLIPSSHOP DIS TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren oogjes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. FIXI SRL

  Italië

  Het bedrijf FIXI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevestigingssystemen, metalen bevestigingssystemen, klinknagels, en klinknagels voor lostrekken. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 6. PERFFIXE

  Frankrijk

  Het bedrijf PERFFIXE, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtschroeven. Het is gevestigd in Le Plessis Sainte Opportune, Frankrijk.

 7. RIVIT FASTENES & TOOLS

  Italië

  Het bedrijf RIVIT FASTENES & TOOLS, is een Distributeur, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmateriaal - metaal, randmachines, klinknagels voor lostrekken, Bevestigingsmateriaal - metaal, en volle klinknagels. Het is gevestigd in Ozzano Dell'emilia, Italië.

 8. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitringen, Sluitringen, steunvoeten, dopjes, en Toebehoren voor kabelbeschermingsbuizen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. METALNIT PAWEŁ WARZECHA

  Polen

  Het bedrijf METALNIT PAWEŁ WARZECHA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Bogumiłowice, Polen.

 2. IN-CO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IN-CO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - onderdelen en componenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinknagels, ELEKTRISCH MATERIAAL, Klinknagels, en ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Desio, Italië.

 3. INCOP

  Polen

  Het bedrijf INCOP, is een Distributeur, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Bytom, Polen.

 4. TITANOX FASTENING TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf TITANOX FASTENING TECHNOLOGIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinknagels, en Klinknagels. Het is gevestigd in Bezons Cedex, Frankrijk.

 5. ATELIERS HAUTE GARONNE ETS AURIOL ET CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIERS HAUTE GARONNE ETS AURIOL ET CIE, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinknagels, Klinknagels, Speciale schroeven, luchtvaarttechniek, en bevestigingssystemen. Het is gevestigd in Flourens, Frankrijk.

 6. HALBACH + BÖCKMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HALBACH + BÖCKMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 7. RIFIX

  Frankrijk

  Het bedrijf RIFIX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinknagels, schroeven-moeren - fasteners, schroeven, Klinknagels, en bevestigingspluggen. Het is gevestigd in Sierentz, Frankrijk.

 8. CERGY-VIS

  Frankrijk

  Het bedrijf CERGY-VIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadstangen, Klinknagels, schroeven, Draadstangen, ringen, en Klinknagels. Het is gevestigd in Saint-Ouen L'aumone, Frankrijk.

 9. A. FOUBERT VISSERIE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf A. FOUBERT VISSERIE SA, is een Distributeur, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinknagels, schroeven, Klinknagels, en ringen. Het is gevestigd in Val-De-Reuil, Frankrijk.

 10. ATELIERS DE LA HAUTE GARONNE - AHG

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIERS DE LA HAUTE GARONNE - AHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klinknagels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Bevestigingsmaterialen, volle klinknagels, schroeven, en montageonderdelen. Het is gevestigd in Balma Cedex, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis