• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • klokkengieterijen

Resultaten voor

Klokkengieterijen - Import export

 1. HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 2. J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS

  België

  Uw expert in Torenuurwerken. Bij Beiaarden & Torenuurwerken Michiels krijgt u gratis professioneel advies en een offerte voor de restauratie en/of de automatisering van historische torenuurwerken en beiaarden.

 4. CLOCK-O-MATIC

  België

  Clock-O-Matic werkt voor openbare en privé gebouwen als ontwerper en installateur van klokkeninstallaties, uurwerksystemen, monumentale uurwerken en beiaarden. Alle materialen en onderdelen worden in eigen huis en handmatig aangemaakt in functie van het lopende project. Ook voor de restauratie van historische, mechanische torenuurwerken staat Clock-O-Matic ter beschikking.

 5. MERIDIAAN

  België

  Meridiaan heeft veel ervaring op gebied van constructie, plaatsing, restauratie, herstel, onderhoud van klokken, torenuurwerken en beiaarden voor kerkgebouwen, openbare gebouwen en privé woningen. Ook belinstallaties voor scholen en het plaatsen van duivenwering behoren tot onze activiteiten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLOCKS & BELLS

  België

  Clocks & Bells is gespecialiseerd in onderhoud, herstel & restauratie en installatie & vernieuwing van klokken (luidklokken & beiaardklokken), torenuurwerken (wijzerplaten), klokkenspelen (automatische beiaarden), schoolbellen en veiligheidsmaatregelen. Clocks & Bells staat ook garant voor het onderhoud, het herstel en de optimalisatie van uw installatie aan een correcte prijs.

 2. FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Rothenburg, Duitsland.

 3. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE CORNILLE HAVARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, en Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Villedieu-Les-Poêles, Frankrijk.

 4. JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE

  Frankrijk

  Het bedrijf JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, en Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Morteau, Frankrijk.

 5. BREVETTI GIANNATTASIO SAS

  Italië

  Het bedrijf BREVETTI GIANNATTASIO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klokkengieterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrificatie van klokken, en torenuurwerken. Het is gevestigd in Pontecagnano Faiano, Italië.

 1. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Zwitserland

  Het bedrijf GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Gieterijen - koper, brons en messing, Klokkengieterijen, Wielen en wieltjes - metaal, Koper en -legeringen, Gieterijen - koper, brons en messing, Klokkengieterijen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Uetendorf, Zwitserland.

 2. BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Koper en -legeringen, Klokkengieterijen, Industriebouw, Koper en -legeringen, gieterij gietijzer, en Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Berga, Duitsland.

 1. SQUADRITO

  Italië

  Het bedrijf SQUADRITO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uurwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, programmeerbare geluidssystemen voor torenklok, elektrificatie van klokken, en Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Pedara, Italië.

 2. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Duitsland

  Het bedrijf TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Gräfenhain, Duitsland.

 3. THOMAS BERGER

  Oostenrijk

  Het bedrijf THOMAS BERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Virgen, Oostenrijk.

 4. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO-BUER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 5. ING.WOLFGANG OLIVER KEG

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING.WOLFGANG OLIVER KEG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Aluminiumgieterij, Koper en -legeringen, Klokkengieterijen, Aluminium en -legeringen, Aluminiumgieterij, Koper en -legeringen, en Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Waidring, Oostenrijk.

 6. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Wittstock, Duitsland.

 7. MURIBAER

  Zwitserland

  Het bedrijf MURIBAER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Büron, Zwitserland.

 8. UWE EISENHART

  Duitsland

  Het bedrijf UWE EISENHART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Kogel-, naald- en rollagers, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Klokkengieterijen, Kogel-, naald- en rollagers, Huishoudelijke artikelen - metaal, en Uurwerken. Het is gevestigd in Möglingen, Duitsland.

 1. RICHARDT RESTAURIERUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARDT RESTAURIERUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Klokkengieterijen, Plafonds, Ruwbouw, Koper en -legeringen, Klokkengieterijen, Plafonds, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Rodeberg, Duitsland.

 2. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Messen - huishoudelijk, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Messen - huishoudelijk, en Uurwerken. Het is gevestigd in Absam, Oostenrijk.

 3. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Flörsheim, Duitsland.

 4. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Triengen, Zwitserland.

 5. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Duitsland

  Het bedrijf GERD-GÜNTHER KISSELBACH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Baunatal, Duitsland.

 6. RUDOLF PERNER

  Oostenrijk

  Het bedrijf RUDOLF PERNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Schärding, Oostenrijk.

 7. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Parthenstein, Duitsland.

 8. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Duitsland

  Het bedrijf GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerkenindustrie - benodigdheden, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerkenindustrie - benodigdheden. Het is gevestigd in Salzatal, Duitsland.

 9. KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS

  Zwitserland

  Het bedrijf KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Kantoorartikelen - papierwaren, Klokkengieterijen, Optiek - instrumenten, Uurwerken, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Lenzburg, Zwitserland.

 10. CAMPA

  België

  Het bedrijf CAMPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klokkengieterijen. Het is gevestigd in Tellin, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis