• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • klossen en haspels

Resultaten voor

Klossen en haspels - Import export

 1. FIRMA STEINNAGEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Steinnagel ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve en klantspecifieke totaaloplossingen van hout in samenwerking met toonaangevende producenten.Naast een ruim assortiment houten vaten, omvat ons assortiment ook verlijmde houten panelen en gezaagd hout.We werken samen met de bedrijven Tartak Zebowo, Tartak Chojno Somapol en Tartak Bogdan Michalski.Productie en logistiek vinden plaats in Polen.In onze zagerijen verwerken we voornamelijk beuken, eiken en grenen.We vermelden de modernste machines voor houtbewerking.Door de jarenlange ervaring, flexibiliteit en de hoge kwaliteit van onze producten, neemt ons bedrijf een belangrijke plaats in bij de productie van houten vaten op de Europese markt.Ons doel is om een ​​optimale oplossing te vinden voor de individuele behoeften van onze klanten.Wij garanderen een snelle en betrouwbare verwerking en levering in binnen- en buitenland.

 2. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 3. ALKOBEL

  België

  Al meer dan 20 jaar is Alkobel een gespecialiseerde groothandel in signalisatie, werfuitrusting & veiligheidsmaterialen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een assortiment van inmiddels meer dan 5.000 artikelen. Alkobel beschikt over eigen magazijnen waar een aanzienlijke voorraad van het artikelassortiment wordt opgeslagen. Voor de meeste goederen kunnen we dan ook een snelle leveringstermijn hanteren. Ook buiten de landsgrenzen is Alkobel actief. Niet enkel de verkoop- maar ook onze inkoopafdeling heeft haar ogen gericht op de hele wereld Zo beschikken wij over een uitgebreide databank aan fabrikanten die ons toelaat om alternatieve artikels met verschillende prijszetting te kunnen aanbieden. Ook transporten naar het buitenland vormen geen probleem. Misschien zoekt u een product dat niet in onze catalogus staat of u heeft een andere specifieke vraag op maat van uw onderneming? Aarzel niet en contacteer het Alkobel Team, wij denken graag met u mee!

  Alle producten voor "klossen en haspels"

 4. ARNO FUCHS GMBH

  Duitsland

  Sinds Arno Fuchs in het jaar 1950 ons bedrijf oprichtte, zijn wij in gesprek met onze klanten. Aan het begin ging het om isolatiemateriaal voor elektromotoren en transformatoren. Vandaag adviseren wij onze klanten overal in de wereld ten aanzien van de kabelproductie. Speciaal bij kleine en middelgrote series, zij wij een aanspreekpartner voor oplossingen op maat. Het partnerschap met meer dan 40 fabrikanten vormt de basis voor een grote en doeltreffende klantenservice. We doen er alles aan om u deskundig te adviseren, kwalitatief hoogwaardige machines te leveren en om u een uitstekende service te bieden. Houd ons aan ons woord en test ons. Onze producten: Isoleer- en krimpmachines; Isoleermachines voor kabels; s Afkortmachines voor kabels; Inkortmachines; Stripgereedschap; felsgereedschap; Isolatiemachines voor draad; Afkortmachines voor draad; Speciale machines voor de kabelindustrie Meters voor kabelbewerkingsmachines

 5. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Estland

  Technomar & Adrem LTD levert producten op houtbasis, zoals: Berkenmultiplex, gelakte multiplex en mdf, panelen met verstekverbinding, lade zijkanten, houten treden, houten trappen, steigers, vloeren voor aanhangwagens en containers, houten pallets, ledikanten, stoelzetels, multiplex schappen, boekenplanken, boekenkasten en -planken, sportvloeren, industriële vloeren, eiken parket, essen parket, parket van tropisch hout, vloeren voor aanhangers en containers, multiplex voor de auto-industrie, industriële multiplex, triplex - halffabricaat

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JACOBS REELS

  België

  Jacobs Reels is een Belgische onderneming die actief is in de productie van haspels (kabeltrommels). Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring en behoort vandaag tot de Europese top inzake multiplexhaspels. De klanten zijn bedrijven die voornamelijk in de kabel‐, draad‐, touw‐ of staalsector opereren. Jacobs Reels kan haspels vervaardigen in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, in kleine of grote hoeveelheden.

 2. SVENSSON GROUP SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SVENSSON GROUP SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabeltrommels en -rollen, haspels, thermisch samentrekkende doppen voor verpakking, en karton voor verpakking. Het is gevestigd in Domevre Sur Aviere, Frankrijk.

 3. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Klossen en haspels, spoelen voor de textielindustrie, spoelen, en kartonnen spoelen. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 4. EDS LOGISTIC

  Frankrijk

  Het bedrijf EDS LOGISTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is gevestigd in Jeumont, Frankrijk.

 5. FALLKLANDY

  Polen

  Het bedrijf FALLKLANDY, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gezaagd en geschaafd, Haspels en klossen voor kabels, Kabeltrommels en -rollen, Hout - gezaagd en geschaafd, en oprolhaspels. Het is gevestigd in ZAHUTYN, Polen.

 1. PANOPACK

  Frankrijk

  Het bedrijf PANOPACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, houten kisten, Verpakkingsbedrijven, en oprolhaspels. Het is gevestigd in Bart, Frankrijk.

 2. EUREEL

  Nederland

  Het bedrijf EUREEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoel- en haspelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, en Klossen en haspels. Het is gevestigd in Valkenburg, Nederland.

 1. OZREELS AMBALAJ

  Turkije

  Het bedrijf OZREELS AMBALAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren spoelen voor kabels. Het is gevestigd in Kayseri-Osb, Turkije.

 2. GALIS GLOBAL LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf GALIS GLOBAL LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is gevestigd in Khust, Oekraïne.

 3. NORDKAPP-SL

  Spanje

  Het bedrijf NORDKAPP-SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. UP BELVNESHPRODUCT

  Wit Rusland

  Het bedrijf UP BELVNESHPRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren wikkeling, en naalden voor geneeskundig gebruik. Het is gevestigd in Minskiy R-N, Tarasovo, Wit Rusland.

 5. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren spoelen voor kabels, en houten spoelen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEINGÄRTNER KABEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Klossen en haspels, en Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is gevestigd in Eutingen, Duitsland.

 7. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., en actief in de sector Elektriciteitssnoeren met aangevulcaniseerde stekkers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Kabelgoten, Klossen en haspels, en Kabelgoten. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 8. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Polen

  Het bedrijf ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Metaalconstructies - licht, Klossen en haspels, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Strzyzowice, Polen.

 1. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, Klossen en haspels, Elektromotoren en onderdelen, en Klossen en haspels. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 2. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEMMANN-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Informatica - computerbenodigdheden, Klossen en haspels, en Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Schüttorf, Duitsland.

 3. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Montage en demontage van industriële constructies, Klossen en haspels, en Montage en demontage van industriële constructies. Het is gevestigd in CADEO, Italië.

 4. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BOBINE ROMANO S.R.L., en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - maatwerk, Klossen en haspels, Verpakkingsindustrie - maatwerk, en Klossen en haspels. Het is gevestigd in Cervinara, Italië.

 5. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., en actief in de sector Transformatoren, convertors en gelijkrichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, Transformatoren, Klossen en haspels, en Transformatoren. Het is gevestigd in Campi Bisenzio, Italië.

 6. NKT HOLDING A/S

  Denemarken

  Het bedrijf NKT HOLDING A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Hoogspanningsleidingen, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Brondby, Denemarken.

 7. DREWMAT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DREWMAT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabeltrommels en -rollen. Het is gevestigd in Myslenice, Polen.

 8. HOMBURG HASPELS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HOMBURG HASPELS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klossen en haspels, en Klossen en haspels. Het is gevestigd in Oostzaan, Nederland.

 9. FRATELLI MORRA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI MORRA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelen en solenoïdes, elektrische spoelen voor relais, en Spoelen en solenoïdes. Het is gevestigd in Bacoli, Italië.

 10. NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klossen en haspels. Het is gevestigd in Us, Verenigde Staten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis