• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kluizen

Resultaten voor

Kluizen - Import export

 1. ROTSTAHL GMBH

  Duitsland

  rotstahl GmbH is uw professional als het gaat om het uitrusten van bedrijven, scholen, vrijetijds- en sociale voorzieningen met hoogwaardige stalen meubelen. Met een grote verscheidenheid aan lockers, garderobekasten en kastjes bieden wij u aantrekkelijke uitrustingsopties voor uw instelling. Door verschillende sluitsystemen in combinatie met slimme aanbouw als schuine daken en zitbanken, leveren wij voor elk doel de juiste oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren en kunnen daardoor perfect worden aangepast aan uw huisstijl. Speciaal voor de kleedkamers van brandweer en reddingswerkers hebben we samen met experts lockers ontwikkeld die een optimale opslag van de PBM mogelijk maken en zorgen voor snelle toegang in geval van nood. Ons assortiment omvat ook batterij-oplaadkasten voor een breed scala aan apparaten - van smartphones tot e-bikes. Neem gerust contact met ons op.Vraag om advies. Want een goed project begint met een goed gesprek.

 2. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Italië

 3. DUJARDIN BRANDKASTEN B.V.

  Nederland

  Dujardin Brandkasten is al meer dan 30 jaar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van kluizen en brandkasten die streeft naar kwalitatieve oplossingen voor het opbergen van uw geld en waardevolle zaken. Dujardin biedt hiervoor een uitgebreid scala aan inbraak- en brandwerende producten zoals vloerkluizen, brandkasten, documentenkasten, wapenkasten, mobiele sleutelcontainers en elektronische sloten. De producten van Dujardin worden veelal voor u op maat samengesteld. Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van de complete logistiek tot storingsafhandeling met 24-uurs servicedienst. Dujardin, sterk in zekerheid!

 4. PARITET-K

  Oekraïne

 5. IPEK ENDUSTRI

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ABC SECURITY

  België

 2. LIOTTI VITTORIO

  Italië

 3. SIMPLYSAFES.CO.UK

  Verenigd Koninkrijk

 4. SIDERTECK DI LOBERTO TOMMASO

  Italië

 5. MANGILI S.R.L.

  Italië

 1. RAPISARDA MOSCHETTO DI RAPISARDA ANTONINO

  Italië

 2. JUWEL S.P.A.

  Italië

 1. MAVER SRLS

  Italië

 2. PARMA ANTONIO & FIGLI S.P.A.

  Italië

 3. LA FORGIA S.R.L.

  Italië

 4. SCIBO S.N.C. DI SCICOLONE B. E BOZZI PIETRA R.

  Italië

 5. CIPRIANI SICUREZZA S.R.L.

  Italië

 6. SA.FI. S.N.C. DI SALVAGGIO LEONARDO & C.

  Italië

 7. FONTANA SICUREZZA S.R.L.

  Italië

 8. PLIENINIS SKYDAS, UAB

  Litouwen

  JSC PLIENINIS SKYDAS produceert gepantserde veiligheidsdeuren (klasse RC2, RC3, RC4 volgens EN 1627: 2011), brandbestendig (EI30/45/60/120), kogelbestendig FB4 en toegangsdeuren. Onze andere producten zijn veiligheidsramen, hekken, beveiligde ruimten. De deuren worden getest in het laboratorium Ift Rosenheim, Duitsland. Fabriek is ISO-gecertificeerd. Onbeperkte ontwerpmogelijkheden in combinatie met het zeer hoge veiligheidsniveau maken SKYDAS deuren uniek. Skydas deuren - veilig en mooi!

 1. TRESOR-BAUMANN GMBH

  Duitsland

 2. CONSORZIO GOSSITALIA

  Italië

 3. APEX CASSEFORTI S.R.L.

  Italië

 4. TEKNOSERVICE S.N.C. DI TOMASELLI DANIELE E VALLE CLAUDIO

  Italië

 5. MESTIERERIA RONCHINI S.R.L.

  Italië

 6. GICOS S.A.S. DI COLOMBO A. E C.

  Italië

 7. THISTED RIDECENTER V/JENS OVERGAARD

  Denemarken

 8. COARDOS OLIMPIU IONUT

  Italië

 9. KLUISSHOP.BE

  België

  KluisShop is een full service kluizenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. Bij Kluisshop.be koopt u brandkasten en kluizen tegen scherpe prijzen met goede service. Profiteer van vakkundig advies op maat, snelle afhandeling en professionele installatie van elke kluis. Wij geven duidelijke uitleg en begeleiden u naar de juiste keuze zodat uw geld en waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen. KluisShop.be levert en plaatst kluizen door heel België bij zowel particuliere en zakelijke klanten. Geen klus is ons te moeilijk; of het nu gaat om het plaatsen van een kluis op zolder in een woonhuis of een het plaatsen van een grote datakluis in een kantorengebouw op de 12e verdieping. Tevens verzorgen wij (interne) verhuizingen en het milieuvriendelijk afvoeren van kluizen. Naast levering kunt u KluisShop.be ook inschakelen voor service en het openen van kluizen. Wij verlenen service voor ieder type kluis tegen marktconforme prijzen.

 10. METALPLUS S.R.L.

  Italië