• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kluizen

Resultaten voor

Kluizen - Import export

 1. ROTSTAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  rotstahl GmbH is uw professional als het gaat om het uitrusten van bedrijven, scholen, vrijetijds- en sociale voorzieningen met hoogwaardige stalen meubelen. Met een grote verscheidenheid aan lockers, garderobekasten en kastjes bieden wij u aantrekkelijke uitrustingsopties voor uw instelling. Door verschillende sluitsystemen in combinatie met slimme aanbouw als schuine daken en zitbanken, leveren wij voor elk doel de juiste oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren en kunnen daardoor perfect worden aangepast aan uw huisstijl. Speciaal voor de kleedkamers van brandweer en reddingswerkers hebben we samen met experts lockers ontwikkeld die een optimale opslag van de PBM mogelijk maken en zorgen voor snelle toegang in geval van nood. Ons assortiment omvat ook batterij-oplaadkasten voor een breed scala aan apparaten - van smartphones tot e-bikes. Neem gerust contact met ons op.Vraag om advies. Want een goed project begint met een goed gesprek.

 2. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L'ITALIANA CASSEFORTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kluizen, vloerkluis, muurkluis, Kluizen, geblindeerde kamer, gepantserde anti-projectiel wanden, en gepantserde kast. Het is gevestigd in Castelfiorentino, Italië.

 3. KLUISSHOP.BE

  België

  KluisShop is een full service kluizenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. Bij Kluisshop.be koopt u brandkasten en kluizen tegen scherpe prijzen met goede service. Profiteer van vakkundig advies op maat, snelle afhandeling en professionele installatie van elke kluis. Wij geven duidelijke uitleg en begeleiden u naar de juiste keuze zodat uw geld en waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen. KluisShop.be levert en plaatst kluizen door heel België bij zowel particuliere en zakelijke klanten. Geen klus is ons te moeilijk; of het nu gaat om het plaatsen van een kluis op zolder in een woonhuis of een het plaatsen van een grote datakluis in een kantorengebouw op de 12e verdieping. Tevens verzorgen wij (interne) verhuizingen en het milieuvriendelijk afvoeren van kluizen. Naast levering kunt u KluisShop.be ook inschakelen voor service en het openen van kluizen. Wij verlenen service voor ieder type kluis tegen marktconforme prijzen.

 4. OUTLETKLUIZEN.BE

  België

  Outletkluizen.be is specialist op het gebied van kluizen en brandkasten. Bij ons vindt u een breed assortiment inbraak- en brandwerende kluizen voor elk budget. Wij leveren direct uit voorraad of plaatsen uw kluis met full service aflevering.Het kiezen van de juiste kluis De keuze van de juiste kluis is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, maar er zijn ook een aantal basis vragen welke beantwoord moeten worden om het juiste product te vinden. Zo is het allereerst belangrijk om de totale waarde aan geld en kostbaarheden wat u wilt opbergen, te berekenen. De totale waarde is namelijk van belang voor de indicatie waardeberging van de kluis. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte die u heeft om de kluis te plaatsen èn wat de gewenste opbergcapaciteit is van de kluis. Een andere belangrijke vraag is natuurlijk het beschikbare budget. Wij hebben een groot assortiment aan kluizen in verschillende prijsklassen. Echter, hoe hoger de investering des te beter de bescherming tegen inbraak.

 5. DUJARDIN BRANDKASTEN B.V.

  Nederland

  Dujardin Brandkasten is al meer dan 30 jaar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van kluizen en brandkasten die streeft naar kwalitatieve oplossingen voor het opbergen van uw geld en waardevolle zaken. Dujardin biedt hiervoor een uitgebreid scala aan inbraak- en brandwerende producten zoals vloerkluizen, brandkasten, documentenkasten, wapenkasten, mobiele sleutelcontainers en elektronische sloten. De producten van Dujardin worden veelal voor u op maat samengesteld. Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van de complete logistiek tot storingsafhandeling met 24-uurs servicedienst. Dujardin, sterk in zekerheid!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLIENINIS SKYDAS, UAB

  Litouwen

  JSC PLIENINIS SKYDAS produceert gepantserde veiligheidsdeuren (klasse RC2, RC3, RC4 volgens EN 1627: 2011), brandbestendig (EI30/45/60/120), kogelbestendig FB4 en toegangsdeuren. Onze andere producten zijn veiligheidsramen, hekken, beveiligde ruimten. De deuren worden getest in het laboratorium Ift Rosenheim, Duitsland. Fabriek is ISO-gecertificeerd. Onbeperkte ontwerpmogelijkheden in combinatie met het zeer hoge veiligheidsniveau maken SKYDAS deuren uniek. Skydas deuren - veilig en mooi!

 2. PARITET-K

  Oekraïne

  Het bedrijf PARITET-K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safes - electronische. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandkasten, Kluizen, Brandkasten, Brandveilige kastjes, kantoorkluizen, en Kluizen. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. SIMPLYSAFES.CO.UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SIMPLYSAFES.CO.UK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kluizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandkasten. Het is gevestigd in Chester, Verenigd Koninkrijk.

 4. IPEK ENDUSTRI

  Turkije

  Het bedrijf IPEK ENDUSTRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kluizen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. LIOTTI VITTORIO

  Italië

  Het bedrijf LIOTTI VITTORIO, en actief in de sector Kluizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpersoonlijkte veiligheidsdeuren, sloten voor gepantserde deuren, veiligheidssloten, en gepantserde raamwerken. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 1. ABC SECURITY

  België

  Het bedrijf ABC SECURITY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Deuren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheids- en branddeuren - industrie, Brandkasten, Kluizen, Veiligheids- en branddeuren - industrie, Brandkasten, automatische hekken, deuren en afrasteringen, en Kluizen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. GUNNEBO LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf GUNNEBO LUXEMBOURG, is een Distributeur, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alarm- en bewakingssystemen en materialen, Kluizen, safes, elektrische veiligheidsinrichtingen, Alarm- en bewakingssystemen en materialen, en Kluizen. Het is gevestigd in Schifflange, Luxemburg.

 1. SFS LOCHER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SFS LOCHER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - staal, Kluizen, Draad en kabels - staal, Plaatstaal, Buizen en pijpen - staal, Kluizen, Draad en kabels - staal, en Plaatstaal. Het is gevestigd in Klaus, Oostenrijk.

 2. RAPISARDA MOSCHETTO DI RAPISARDA ANTONINO

  Italië

  Het bedrijf RAPISARDA MOSCHETTO DI RAPISARDA ANTONINO, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 3. MANGILI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MANGILI S.R.L., en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Paratico, Italië.

 4. PARMA ANTONIO & FIGLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PARMA ANTONIO & FIGLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Solaro, Italië.

 5. MAVER SRLS

  Italië

  Het bedrijf MAVER SRLS, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in San Giovanni Teatino, Italië.

 6. APEX CASSEFORTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf APEX CASSEFORTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in San Giovanni Lupatoto, Italië.

 7. LA FORGIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA FORGIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. TECHNOMAX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECHNOMAX S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in San Giovanni In Croce, Italië.

 1. SCIBO S.N.C. DI SCICOLONE B. E BOZZI PIETRA R.

  Italië

  Het bedrijf SCIBO S.N.C. DI SCICOLONE B. E BOZZI PIETRA R., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. SIDERTECK DI LOBERTO TOMMASO

  Italië

  Het bedrijf SIDERTECK DI LOBERTO TOMMASO, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Crispiano, Italië.

 3. SA.FI. S.N.C. DI SALVAGGIO LEONARDO & C.

  Italië

  Het bedrijf SA.FI. S.N.C. DI SALVAGGIO LEONARDO & C., en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Altofonte, Italië.

 4. CIPRIANI SICUREZZA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CIPRIANI SICUREZZA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

 5. SECURITY ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SECURITY ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Rossano Veneto, Italië.

 6. GICOS S.A.S. DI COLOMBO A. E C.

  Italië

  Het bedrijf GICOS S.A.S. DI COLOMBO A. E C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Meda, Italië.

 7. TRESOR-BAUMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRESOR-BAUMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kluizen, en Kluizen. Het is gevestigd in Bordesholm, Duitsland.

 8. JUWEL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf JUWEL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Vanzago, Italië.

 9. PUNTO SICUREZZA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PUNTO SICUREZZA S.R.L., en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidskasten, Kluizen, Veiligheidskasten, en Kluizen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 10. DIMITRI CARMELO

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis