• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • knaagdieren - huisdieren

Resultaten voor

Knaagdieren - huisdieren - Import export

 1. BELCOPET

  België

  Reeds meer dan 50 jaar en 3 generaties lang is firma Belcopet een toonaangevend familiebedrijf in de huisdierenbranche.

 2. HUGRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HUGRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen voor knaagdieren, kattenbakvulling, en kleine dieren. Het is gevestigd in Saerbeck, Duitsland.

 3. LODRINI ADDESTRAMENTO CANI DI LODRINI GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf LODRINI ADDESTRAMENTO CANI DI LODRINI GIOVANNI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren dressuur van huisdieren, preventie van gedragsproblemen, bezoek aan huis, en dierenartsen. Het is gevestigd in Castiglione Delle Stiviere, Italië.

 4. DEHAMSTER

  Spanje

  Het bedrijf DEHAMSTER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in El Verger, Spanje.

 5. MARLAZOO

  Polen

  Het bedrijf MARLAZOO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Brodowo, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INOX CENTER

  Roemenië

  Het bedrijf INOX CENTER, is een Distributeur, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. HERGARTEN-MEDIA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERGARTEN-MEDIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren honden, en hondenfokkerij. Het is gevestigd in Heimbach, Duitsland.

 3. HARLAN NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HARLAN NETHERLANDS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knaagdieren - huisdieren, en Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Melderslo, Nederland.

 4. LES TROIS D

  Frankrijk

  Het bedrijf LES TROIS D, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren insectendodende middelen, en rattenbestrijding. Het is gevestigd in Dijon, Frankrijk.

 5. CHARLES RIVER LABORATORIES HUNGARY LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf CHARLES RIVER LABORATORIES HUNGARY LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knaagdieren - huisdieren, Dienstverlening voor de veeteelt, Knaagdieren - huisdieren, en Dienstverlening voor de veeteelt. Het is gevestigd in Isaszeg, Hongarije.

 1. TOTAL O O D

  Bulgarije

  Het bedrijf TOTAL O O D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knaagdieren - huisdieren, Verpakking - kunststof, Knaagdieren - huisdieren, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Pazardjik, Bulgarije.

 2. ELEVAGE GIRARDOT

  Frankrijk

  Het bedrijf ELEVAGE GIRARDOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Tichey, Frankrijk.

 1. TESTRR

  Frankrijk

  Het bedrijf TESTRR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. PETPACK SIA

  Letland

  Het bedrijf PETPACK SIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor honden, en katten. Het is gevestigd in Jekabpils, Letland.

 3. MAXIDISK COMPUTER SRL

  Italië

  Het bedrijf MAXIDISK COMPUTER SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Vasanello, Italië.

 4. DARGO EU LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf DARGO EU LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knaagdieren - huisdieren. Het is gevestigd in Gabrovo, Bulgarije.

 5. VADIGRAN

  België

  Vadigran-Think animal. Vadigran... een familiebedrijf gebouwd op doorzettingsvermogen, sterk leiderschap, innovatieve ideeën en een gemotiveerd team. Wat in 1955 begon met een kleine productie graanmengelingen voor duiven en kippen, groeide uit tot een sterke internationale onderneming binnen de pet sector. Met een uitgebreid kwalitatief gamma graanmengelingen voor vogels en knaagdieren, snacks en toebehoren voor huisdieren, willen wij voldoen aan de behoeften van onze klanten én hun huisdieren. Vadigran produceert en verdeelt producten in binnen- en buitenland, voor de voeding, het wonen, het spelen, het bewegen en het verzorgen van huisdieren, namelijk vogels, tuinvogels, knaagdieren, katten, honden en vissen. Zij wil haar klanten steeds verrassen met het beste productaanbod, voor dierenspeciaalzaken en specialisten, op basis van een sterk merk, een goede marktkennis, innovatieve producten en een correcte prijs/kwaliteitsverhouding. Om het beste gamma te ontwikkelen, denkt Vadigran gepassioneerd vanuit het baasje en beestje.

 6. DIERENSHOP RIJSWIJK

  Nederland

  Dierenshop Rijswijk, dierenwinkel en online webshop voor dierbenodigdheden en hengelsport. We verzenden door heel Nederland en bezorgen zelf in Rijswijk, Den Haag, Leidsch enveen en Ypenburg. Onze winkel en webshop hebben alles voor uw huisdier; dierenvoeding, verzorgingsproducten, apotheek, artikelen voor vissers en hengelsport en benodigheden voor aquaria. Alles voor jouw huisdier; honden, katten, knaagdieren, vissen en volgels. Van krabpalen tot hondenspeelgoed, en van bomdembembekking tot vogelvoeding. Bezoek onze online shop om vanuit uw luie stoel te bestellen en thuis te laten bezorgen met gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland of vanaf 25 euro binnen Rijswijk, Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg met vouchercode 'LOKAAL'. Bezoek onze fysieke winkel aan de Huis te Landelaan voor persoonlijk advies. Daarnaast kunt u bij ons in de winkel terecht voor visvergunningen voor Rijswijk, Den Haag en ook landelijk. Iedereen kan bij ons de gratis klantenkaart (niet meer fysiek, maar in het systeem) krijgen door het invullen van een aanvraagformulier. Vanaf dat moment spaart u automatisch voor korting! Bij besteding van 350 euro genereert ons kassasysteem automatisch een waardebon van € 7, 50 die u bij uw eerstvolgende bezoek kunt verzilveren. Sinds enige tijd hebben wij een speciale bestelbus aangeschaft die met grote regelmaat in Rijswijk en omgeving boodschappen van onze klanten thuisbezorgt.Vanaf € 25, 00 is deze bezorgdienst GRATIS!

 7. K'WOUAFF

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K'WOUAFF, is een Multi-Category, en actief in de sector Huisdieren - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren, gezelschapsdieren, Huisdieren, accessoires voor dieren, voeder voor honden, voeder voor katten, Verkoop van hondenvoer, Verkoop van kattenvoer, en accessoires voor honden. Het is gevestigd in Juprelle, België.

 8. NAGELS PET PRODUCTS

  België

  Groothandel in voeding en benodigdheden voor huisdieren. Vandaag de dag zijn wij een gezond bedrijf met dierenspeciaalzaken in België en Luxemburg en exporteren wij naar verschillende Europese landen. Naast een ruim assortiment bieden wij exclusieve merken voor de dierenspeciaalzaak. Aquarium: décor, verzorging, voiding. Hond: outdoor, snacks, speelgoed, transport, verzorging, vitaminen, voiding, waakborden. Kat en knaagdier: bodemmedekker, outdoor, snacks, speelgoed, verzorging, vitaminen, voiding, wonen. Vogel: bodembekker, food, hygiene, kweek, snacks, speelgoed, transport, verzorging, vitaminen, wonen. Onze webshop is identiek ingedeeld zoals de catalogus (honden, katten, knaagdieren, vogels, ...).

 1. DE DIERENVRIEND

  België

  De Dierenwinkelen produceert zwemvijvers, vijvers en aquariums. Ze verkopen huisdieren en materiaal voor hond, kat, vogels, neerhofdieren, knaagdieren en pluimvee.

 2. LAROY GROUP

  België

  Laroy Group is dankzij de dagelijkse inzet van al onze medewerkers uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf in de markt van voeding en benodigdheden voor gezelschapsdieren. Onze verkoopteams in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk benaderen de retailers en professionelen met ons totaalassortiment van ruim 10.000 producten. Verder onderhouden wij contacten met diverse groothandels en winkelketens in meer dan 60 exportlanden. In ons assortiment wordt de nadruk gelegd op innovaties die een toegevoegde waarde bieden en die ontstaan zijn uit langdurige partnerships met fabrikanten van over de hele wereld. Met ons assortiment willen wij een optimale beleving van de relatie tussen dierenvriend en dier garanderen. Laroy Group heeft meerdere eigen sterke merken in zijn portfolio. Onder het label Duvo+ ontwikkelen we een totaalassortiment aan accessoires voor Hond, Kat, Knaagdier, Vogel, Vis & Reptiel. Onder het merk Witte Molen produceren we voeding voor Knaagdieren en Vogel, in eigen productie. We produceren op een andere productiesite, in Evergem België, een uniek eivoer voor vogels verpakt onder het merk CéDé. Daarnaast is Laroy Group sinds jaar en dag de bevoorrechte partner van Trixie en Hagen in België, Nederland en Luxemburg. In België zijn we tevens exclusief verdeler van Eukanuba & Iams, waarvoor een aparte buitendienst actief is. Ten slotte merken als Whimzees, Thundershirt, JBL, Juwel, Julius K9, Kong, Flexi, Suitical en vele andere

 3. SUZIRIA COMPANY GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf SUZIRIA COMPANY GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honden en katten - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor papegaaien, accessoires voor huisdieren, en voeder voor knaagdieren. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.