• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch

Resultaten voor

Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch - Import export

 1. BATTAGGION

  Italië

  Battaggion SpA, opgericht in 1918, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines en volledige systemen voor het mengen van producten voor diverse toepassingen bestemd voor de chemische industrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Kneedmachines, mengmachines, oplosmachines en schudmachines. De merken zijn VALTORTA en MOLTENI.

 2. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC produceert industriële snoepgoedmachines voor de productie van snoepgoed, zuurtjes en banketbakkersproducten voor de gebak- en bakkerij-industrieën onder de merknaam “Sura”. De fabrikant produceert machines en industriële uitrustingen voor de banketbakkersindustrie: gietmachines voor het maken van pralines en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, gietmachines voor het vervaardigen van praline en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, kneedmachines, glazuuruitrusting voor het maken van glazuur voor gebak, bonbons, enz. Op aanvraag van de klant kan de fabrikant tevens een gebruiksklare productielijn voor glazuur en het decoreren van gebak, het maken van gevuld snoep, koekjes en overig leveren. PKO produceert sinds 2010 machines en uitrustingen voor de voedingsindustrie. De “Sura” banketbakkersapparatuur wordt vervaardigd volgens tekening van de klant. De compacte machines zorgen voor ruimtebesparing en kunnen op intuïtieve wijze bediend worden.

 3. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de halfautomatische verpakkingsmachinerie, verticale verpakkingen, economische verpakkingen, verpakkingsmachine van poeder, enz. Onze prijzen zijn erg gunstig, wij geven de voorkeur aan hoge kwaliteit van het product, en we hebben zo de hulp van materialen en onderdelen die voortkomen uit zeer populaire merken.Onze producten: verpakkingsmachine van het model BASICA, ECO model, lasmachine model SEAL, machines voor bakkerijen, machines die op verzoek worden geproduceerd.

 4. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  FIS Modular Systems is algemeen bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van de productie van universele modulaire apparatuur voor de vervaardiging van een volledig nieuw assortiment zoetwaren, kwark en desserts, evenals een nieuwe klasse van "gastronomische cakes" gemaakt van vlees, vis, gevogelte, salades en andere originele en onverwachte ingrediënten.. Onze apparatuur is betaalbaarder dankzij de aanwezigheid van een enkel besturingssysteem en vervangbare modules die kunnen worden gecombineerd en nieuwe configuraties krijgen, en u kunt op elk moment een extra module aanschaffen en producten van een volledig nieuw type produceren. Onze apparatuur wordt in Moskou geassembleerd uit Duitse eenheden en componenten, en de projecten worden ondersteund door Neofood en de ZDS Confectionery Academy uit Solingen, Duitsland. Met ons zoetwarencomplex heeft u geen beperkt assortiment meer.U hoeft geen apparatuur meer aan te schaffen om uw assortiment uit te breiden.Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht.

 5. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Italië

 2. GARBY ANKA S.A

  Griekenland

 3. BAKEIT

  Italië

 4. FA.M.A.G. SRL

  Italië

 5. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Griekenland

 1. BONGARD - MATÉRIEL DE BOULANGERIE

  Frankrijk

 2. FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD

  Algerije

 1. ELIANI IMPASTATRICI

  Italië

 2. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Roemenië

 3. MEK GIDA

  Turkije

 4. HELCO

  Roemenië

 5. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Italië

 6. VMI

  Frankrijk

 7. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italië

 8. HERMANN HEUFT GMBH

  Duitsland

 1. MECATHERM

  Frankrijk

 2. COS.MEC S.R.L.

  Italië

 3. FIRMA HANDLOWA MASZ D.MALINOWSKI

  Polen

 4. GÜNTHER HEIM GERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

 5. MANUEL SEBASTIAO & RAMOS, LDA.

  Portugal

 6. RENO

  Rusland

 7. BONGARD 67

  Frankrijk

 8. ITR S.P.A.

  Italië

 9. KARLOVA PEKARNA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 10. LEAR COMIMPEX SRL

  Roemenië