• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch

Resultaten voor

Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch - Import export

 1. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GERECLERI A.S

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Öksüzoğulları HoReCa, uw betrouwbare verdeler van Turkse serviesgoedoplossingen sinds 1968. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van porselein, glas, kristalglas, staal en aanverwante producten voor hotels, cafés en restaurants, wij zetten ons in voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service. Als pioniers binnen de industrie, zorgen wij ervoor dat de door ons vertegenwoordigde merken aanzienlijk meer bekendheid op de markt verwerven. Wij werken samen met vermaarde merken zoals JUMBO, PAŞABAHÇE, BONNA, KAPP, PORLAND en overige en bieden een uitgebreide op uw behoeften afgestemde selectie. Ons specifieke en toegewijde team dat bekend staat om betrouwbaarheid en dynamisme, in combinatie met een uitgebreid netwerk, maakt ons tot marktleider in de distributie voor zowel de import- als exportmarkten. Bekijk ons uitgebreide assortiment keuken-, café- en baruitrustingen evenals banketbakkergerei, vervaardigd volgens de hoogste Turkse normen. Met vrijwel 100 betrouwbare ondernemingen binnen ons netwerk, beheren wij diverse producten om uw aanbiedingen te vergroten en tevens de rentabiliteit te optimaliseren en de kosten terug te dringen. Onze klantenbestand omvat glazenverkopers, lokale markten, bedrijven gespecialiseerd in glasdecoraties, hotels, restaurants en cafés. Wij kunnen bogen op meer dan 56 jaar ervaring en behouden ook in 2024 een vooraanstaande positie op de markt. Wij worden ondersteund door een jong en dynamisch team om klanten te bereiken via outlets, online platforms en kanalen voor groothandel. Kies vandaag nog voor samenwerking met Öksüzoğulları HoReCa voor uitmuntende Turkse horeca oplossingen.

 2. DAMS MACHINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMS MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Voeding - machines en uitrustingen, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Bakkerij - Machines en materiaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, industriële bakkerijmachines, en Transportbanden voor de brood- en banketindustrie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC produceert industriële snoepgoedmachines voor de productie van snoepgoed, zuurtjes en banketbakkersproducten voor de gebak- en bakkerij-industrieën onder de merknaam “Sura”. De fabrikant produceert machines en industriële uitrustingen voor de banketbakkersindustrie: gietmachines voor het maken van pralines en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, gietmachines voor het vervaardigen van praline en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, kneedmachines, glazuuruitrusting voor het maken van glazuur voor gebak, bonbons, enz. Op aanvraag van de klant kan de fabrikant tevens een gebruiksklare productielijn voor glazuur en het decoreren van gebak, het maken van gevuld snoep, koekjes en overig leveren. PKO produceert sinds 2010 machines en uitrustingen voor de voedingsindustrie. De “Sura” banketbakkersapparatuur wordt vervaardigd volgens tekening van de klant. De compacte machines zorgen voor ruimtebesparing en kunnen op intuïtieve wijze bediend worden.

 4. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de halfautomatische verpakkingsmachinerie, verticale verpakkingen, economische verpakkingen, verpakkingsmachine van poeder, enz. Onze prijzen zijn erg gunstig, wij geven de voorkeur aan hoge kwaliteit van het product, en we hebben zo de hulp van materialen en onderdelen die voortkomen uit zeer populaire merken.Onze producten: verpakkingsmachine van het model BASICA, ECO model, lasmachine model SEAL, machines voor bakkerijen, machines die op verzoek worden geproduceerd.

 5. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  FIS Modular Systems is algemeen bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van de productie van universele modulaire apparatuur voor de vervaardiging van een volledig nieuw assortiment zoetwaren, kwark en desserts, evenals een nieuwe klasse van "gastronomische cakes" gemaakt van vlees, vis, gevogelte, salades en andere originele en onverwachte ingrediënten.. Onze apparatuur is betaalbaarder dankzij de aanwezigheid van een enkel besturingssysteem en vervangbare modules die kunnen worden gecombineerd en nieuwe configuraties krijgen, en u kunt op elk moment een extra module aanschaffen en producten van een volledig nieuw type produceren. Onze apparatuur wordt in Moskou geassembleerd uit Duitse eenheden en componenten, en de projecten worden ondersteund door Neofood en de ZDS Confectionery Academy uit Solingen, Duitsland. Met ons zoetwarencomplex heeft u geen beperkt assortiment meer.U hoeft geen apparatuur meer aan te schaffen om uw assortiment uit te breiden.Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Turkije

  Het bedrijf BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. GARBY ANKA S.A

  Griekenland

  Het bedrijf GARBY ANKA S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Ag.i. Rentis, Griekenland.

 3. DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE, is een Distributeur, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, carousselovens, rijskasten en rijskamers voor bakkerijen, biscuit- en gebakfabrieken, en diepvriesinstallaties. Het is gevestigd in Blanquefort, Frankrijk.

 4. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Griekenland

  Het bedrijf KYRIAKOPOULOS SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Artemis, Griekenland.

 5. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Chieve, Italië.

 1. FA.M.A.G. SRL

  Italië

  Het bedrijf FA.M.A.G. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, kneedmachines, mengmachines, Landbouw - machines en materiaal, en houtsnijmachines. Het is gevestigd in Monforte San Giorgio, Italië.

 2. ELIANI IMPASTATRICI

  Italië

  Het bedrijf ELIANI IMPASTATRICI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 1. HELCO

  Roemenië

  Het bedrijf HELCO, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Import-export - levensmiddelen, Logistieke managementconsulting, advies, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Craiova, Roemenië.

 2. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf MATINA PRODIMPEX S.R.L., en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - industriële, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Luxe broodjes, Banketbakkerij - industriële, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, en Luxe broodjes. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 3. MEK GIDA

  Turkije

  Het bedrijf MEK GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 4. GUL MAKINA SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf GUL MAKINA SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR

  Duitsland

  Het bedrijf PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - Machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, installaties en apparatuur voor vervaardiging van brood, en kneedmachines. Het is gevestigd in Peiting, Duitsland.

 6. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DE SANTIS FORNI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, ovens voor pizzarestaurants, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Tivoli, Italië.

 7. VMI

  Frankrijk

  Het bedrijf VMI, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Montaigu Cedex, Frankrijk.

 8. PAVAILLER (SEBP)

  Frankrijk

  Het bedrijf PAVAILLER (SEBP), en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - industriële, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Bakkerij - industriële, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Portes-Les-Valence, Frankrijk.

 1. COS.MEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COS.MEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Engineering - industriële aannemers, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Engineering - industriële aannemers, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Paderno Dugnano, Italië.

 2. HERMANN HEUFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN HEUFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bell, Duitsland.

 3. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italië

  Het bedrijf UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Machines voor de vleesverwerking, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Umbertide, Italië.

 4. S C CAMEXIP S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf S C CAMEXIP S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Intern transport - systemen en materialen, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Baicoi, Prahova County, Roemenië.

 5. MECATHERM

  Frankrijk

  Het bedrijf MECATHERM, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, en Bakkerijovens. Het is gevestigd in Barembach, Frankrijk.

 6. CO.M.ER. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.M.ER. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, optische micrometers, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en machinebouw. Het is gevestigd in Cernusco Sul Naviglio, Italië.

 7. BAGMASZ

  Polen

  Het bedrijf BAGMASZ, is een Distributeur, en actief in de sector Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor bakkerijen, en machines voor bakkerijen groothandel. Het is gevestigd in Zduńska Wola, Polen.

 8. MIX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MIX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Cavezzo, Italië.

 9. PEKASS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PEKASS S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Plzen, Tsjechische Rep..

 10. MIROSLAV DES

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MIROSLAV DES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, en Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch. Het is gevestigd in Ricany, Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis