• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koekjes en cakejes

Resultaten voor

Koekjes en cakejes - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanje

  Ons familiebedrijf heeft een traditie van meer dan 50 jaar in de vervaardiging van gebakjes en koekjes onder de handelsnaam Pastas y Bizcochos Gloria. Nu specialiseert INACO zich al enkele jaren in natuurlijke voeding door ecologische koekjes te ontwikkelen onder de merknaam BELSI, vervaardigd met de beste, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, 100% ecologisch geteelde grondstoffen, volkorenmeel, granen, gedroogde vruchten en zaden, vergine olijfolie en tarwesiroop als zoetstof.De ecologische producten BELSI hebben een hoog gehalte aan voedingsvezels, zijn gezond en evenwichtig, en zijn CPAEN (Consejo de la producción agraria ecológica de Navarra) gegarandeerd onder licentienummer NA-E0013. Leverancier van: dieetproducten, levensmiddelen | voeding | gebak | ecologische voeding | cookies | theekoekjes | dieetvoeding | madeleines | gastronomisch product | dieetgebak | levensmiddelen

 3. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Christie International Ltd, gebaseerd in zuidwest Engeland, is het officiële handelskantoor voor de uitbesteding van export voor talloze in het VK gebaseerde FMCG voedsel, danken en non-food fabrikanten en dekt een brede waaier categorieën waaronder: Koekjes, Cookies en zandgebak. Snacks Snoepgoed. Chocolade. Ontbijtgranen. Thee en kruidenthee. Pasta's en conserven. Sauzen. Quinoa. Gezondheids- en welzijnsreeks. Olie en Sprays. Bronwater. Lichaamsverzorging en Beauty. Huishoudelijke reiniging. We verzorgen de productie en de ontwikkeling van exportmarkten in samenwerking met de merkeigenaren. Wij hebben een uiterst flexibele aanpak daar we gemengde containerorders van onze partners kunnen groeperen in onze vestiging in het VK alvorens de naar de bestemde markt te verzenden. Wij bieden tevens alle documenten en alle vereiste etikettering van de verpakkingen. Daarnaast kunnen wij, in sommige gevallen en afhankelijk van de volumes, een bijdrage bieden aan de promotiekosten om een plaats op de markt te veroveren.

 4. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al meer dan 35 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Kalfany Süße Werbung GmbH speciale zoetwaren als reclameartikelen voor onze klanten. Wat begon met een banketbakkerij in het Zwarte Woud, ontwikkelde zich onder de creatieve leiding van de oprichter Pieter Schubert tot een toonaangevend bedrijf in de markt van reclameartikelen.

 5. BISCUITERIE AFA

  Frankrijk

  De Koekjesfabriek van Afa is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van traditionele Corsicaanse koekjes. De koekjesfabriek van Afa kan bogen op een gedegen ervaring, een erkende knowhow en een moderne en prestatievolle productie-unit. Het is marktleider binnen zijn sector. Het levert dagelijks klanten over het hele eiland, exporteert zijn producten naar het Franse vasteland en het buitenland. Het biedt tegenwoordig een uitgebreid assortiment koekjes: Canistrelli, specialiteiten met kastanjemeel, mandarijnen, mirte likeur en overig traditioneel Corsicaans gebak met een modern smaakje, die smulpapen van hier en elders het water in de mond doen lopen. Op onze website kunt u een waaier aan koekjes ontdekken en zelfs online bestellingen plaatsen. Wij verzorgen een snelle levering. Als onze producten worden voor 100% in Corsica vervaardigd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederland

  De in 2001 opgerichte HOL DING HOLDING B.V. heeft een zorgvuldige en flexibele aanpak voor het bieden van end-to-end transport- en handelsdiensten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, met een uitgebreid netwerk dat zich over de hele wereld uitstrekt van Nederland, Saoedi-Arabië, Jordanië, Turkije, Libanon, Palestina, China – Sjanghai, Ningbo, Xuzhou, Indië, Singapore tot Hong Kong. Wij zijn een ISO 9001: 2015 gecertificeerde organisatie wat inhoudt dat we ons inzetten voor een sterke verbintenis, een foutloze bedrijfsproces interface, een hogere verantwoordelijkheid voor het leveren van optimale resultaten om zo de werknormen van het volledige team te verbeteren. Wij zijn importeur, exporteur en verdeler van de 500+ best verkochte merken ter wereld binnen het FMCG segment. Binnen onze solide relatienetwerk vind u internationaal vermaarde verdelers die ons in staat stellen onze klanten de beste producten te leveren. HOL DING HOLDING B.V. is tevens een van de snelstgroeiende FMCG bedrijven in het Midden-Oosten, die meer dan 40 landen wereldwijd levert. Naast de handel van de 500 meest verkochte internationale merken, beschikken wij over vertegenwoordigers die onze klanten helpen producten onder hun merknaam te ontwikkelen zoals Oak Beauty zepen & Gate & 7. Wij streven ernaar het gat tussen uitzonderlijke producenten en eindklanten te overbruggen. Wij leggen ons erop toe een betrouwbare bron voor authentieke producten te zijn die het leven van mensen veraangenamen dankzij de beste producten van de planeet om zo tevens een betere wereld te creëren.

 3. PATAZA PTY LTD

  Australië

  PATAZA Pty Ltd is een in Australië geregistreerde onderneming. De eigenaars hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de FMCG-industrie in Australië en in het buitenland bij Bluechip-bedrijven zoals Unilever. Zij hebben ook succesvolle Australische bedrijven geëxploiteerd, met diensten voor grote detailhandelaren zoals Coles, Woolworths, 7 Eleven, Metcash, BP, Shell en anderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. KOEKJES BOSSUYT

  België

 5. BLOOM&CIE

  Frankrijk

 1. FLAVIE'S & CO

  Frankrijk

 2. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Frankrijk

 1. SARL PIVERT

  Frankrijk

 2. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrijk

 3. HANF WHAT ELSE

  Duitsland

 4. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italië

  Onze oven werd opgericht in 1952 in Costalissoio, een klein bergdorpje, het hoogste deel van de gemeente Santo Stefano di Cadore, in het hart van de Dolomieten. Hij onderscheidt zich in de zoetwarensector door de productie van de klassieke "I Sartorelli"-koekjes, die nu een echt kwaliteitsproduct geworden zijn dat bekend en gewaardeerd wordt in Italië en in het buitenland. Onze oven specialiseert zich, meer en meer, in de productie van koekjes van een die bekend staan om hun hemelse smaak.Een oud en kostbaar recept, een uitgebreide en nog steeds ambachtelijke verwerkingsmethode, ingrediënten van absolute kwaliteit, vormen samen het unieke en originele van onze producten.Uit de combinatie van het verleden, vertegenwoordigd door de vakkundige bewerking van recepten van weleer, en het heden, waarvan de techniek en de modernste productiemethode een uitdrukking zijn, ontstaat een breed scala aan koekjes voor een veeleisend publiek.

 5. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrijk

  Alimentation Fine de France is een Franse referentie op het gebied van delicatessen dankzij een streng kwaliteitsbeleid: selectie van de producten volgens veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, met een maximale vermijding van de verschillende additieven, kleurstoffen, conserveermiddelen, met optimalisering van gebruiksvriendelijkheid en innovatie en met respect voor de traditionele Franse keuken. Totale traceerbaarheid van de producten (HACCP norm) voor een betere voedselveiligheid. Dit kwaliteitsbeleid, in combinatie met een permanente commerciële flexibiliteit en verbetering van de productassortimenten, heeft geleid tot de uitbreiding van onze klantenkring met grote prestigieuze winkels en klanten in het buitenland. Alimentation Fine de France biedt vandaag, onder zijn merken M. de Turenne, Atelier Turenne en Lou Bersac, een gamma van meer dan 1200 producten van erkende kwaliteit, dat ieder semester wordt vernieuwd door toevoeging van originele en exclusieve nieuwigheden zoals de Selôvin.

 6. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  SOFI BAKERY – is een creatieve workshop. Waar snoepgoed van hoogste kwaliteit wordt gemaakt – versierde honing kruidkoeken, snoeprepen en harde snoep, gemaakt door een team van professionals: bakkers, banketbakkers, suikerbakkers en artiesten. SOFI BAKERY – de kunst van het maken van geschenken. De banket chefs in het SOFI studio bakken en versieren kruidkoek volledig met de hand. Wij ontwikkelen en handhaven constant de beste tradities van de suikerwarenindustrie in Rusland. In het vervaardigingsproces maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, in unieke combinaties. SOFI BAKERY – het geheim van succes. De recepten van onze gemberkoekjes zijn gebaseerd op oude Russische tradities en adequaat aangevuld met de geheimen van Europese ambachtelijke banketbakkers, terwijl een royale hoeveelheid honing en specerijen, zoals gember, kaneel, cacao en meer, onze kruidkoek die unieke chocoladekleur, feestelijke smaak en zachte textuur geven. Het SOFI gemberkoekje is het beste product van het jaar. Gouden medaille!

 7. ANI BISCUITS FOOD IND. & TRADE CO.

  Turkije

  ANI Biscuits Company is opgericht in 1994. ANI Biscuits Company is zijn productie begonnen met biscuits. Vanwege de steeds toenemende verkoop van producten heeft de onderneming besloten te investeren om nieuwe en kwaliteitsproducten te maken. Dankzij de goede prestaties kreeg onze onderneming een onderscheiding van de Kamer van Koophandel van Istanboel als één van de 2e 500 grootste firma's in Turkije. ANI Biscuits Company is zijn productie begonnen met 40 werknemers, maar tegenwoordig werken er 1200 werknemers in het bedrijf.

 8. CNUDDE

  België

  Alle producten voor Horeca, patisserie, chocolaterie en ijs-bereiding: frambozen, knettersuiker, cantonese noten, nougatine, speculoos, canneles van Bordeaux, crumbles, vegetarische quiches, tarte tatin, gevulde profiteroles, fruitbrochettes, marshmallow, mini cakes, mini crème brûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini macarons, chocoladefondant... Merken: Grand Marnier, Sosa, Zimolo, Navan, Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc, ... Bij Cnudde Non Food vindt u keukentoestellen waarmee u gastronomische creaties kunt verwezenlijken die vroeger onmogelijk waren. Maar u vindt er ook boeken, mise-en-bouche, allerhande vormen, kleurstoffen en transferts.

 1. LIOBEL BISCUITS

  België

  Liobel Biscuits is een specialist van koekjes die bij roomijs en koffie worden opgediend (waaiertjes, rolletjes, hoorntjes, enz.). De onderneming is actief in vier verschillende sectoren: de ijsverkoop, de horeca, de grootdistributie en de ijsindustrie. Onze speciaal uitgewerkte producten en verpakkingen beantwoorden zowel aan de wettelijke vereisten als aan die van de klanten in ieder marktsegment, het transport, de verwerking en de opslag. Een aantal producten wordt tevens verkocht als distributiemerk. Wij zijn ook gekend als producent van een heerlijk opgerold koekje dat aan de binnenkant is bedekt met een laagje chocolade. Dit koekje wordt in verschillende verpakkingen op de markt gebracht: een afzonderlijke verpakking voor bij het kopje koffie en een verpakking per 20 stuks bestemd voor verkoop in de grootdistributie.

 2. BISCUITS BOFIN

  België

  Biscuits Bofin is vooral gespecialiseerd in het maken van allerlei koekjes onder private label. Wij stellen ons vast gamma voor maar daarbuiten kunnen wij nog andere koekjes bakken naar uw wensen en de wensen van de consument. Niet alleen in België smult men graag van onze koekjes. Daarom doen wij ook aan export. Onze koekjes met Belgische chocolade zijn een echte lekkernij in het buitenland. In landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië vindt u Bofinkoekjes in de rekken van de supermarkt. Ook verder, zoals in Afrika en op de Antillen, kunt u een koekje van Bofin vinden! Lekkere koekjes bakken is één zaak maar bij Bofin zijn nog andere belangerijke aspecten. Wij zijn in het bezit van het IFS certificaat. Verder hechten we veel belang aan een goede service en een goede samenwerking.

 3. DELACRE

  België

  Delacre meester-banketbakker sinds 1891. Vervaardigd op basis van artisanale recepten worden Delacre koekjes vaak als uniek en exclusief ervaren en veroveren zij de harten van echte koekjesliefhebbers. Sinds 1998 behoort Delacre toe aan de Britse groep United Biscuits. Deze groep was reeds eigenaar van onder andere McVitie’s, Verkade en BN (Biscuiteries Nantaise). Koekjes Delacre: délice noisettes, dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanille, croustifondante chocolade, croustifondante koffie, sprits original, sprits melkchocolade, sprits coco, sprits pure chocolade, délichoc met melkchocolade, délichoc pure chocolade, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 granen, smurfen, gezoute kokjes, also assortimenten en beperkte editie.

 4. DE NAEYER CHOCOLATERIE

  België

  Reeds meer dan twintig jaar is Chocolaterie De Naeyer geliefd om haar ambachtelijke kwaliteitspralines. Het huidige assortiment bestaat uit een zestigtal soorten smakelijke pralines. Deze worden stuk voor stuk gemaakt met oog voor smaak en detail. Wat dacht u van een fantasie met speculaas of passievrucht. Of liever een oogstrelende creatie met marsepein en sinaasappel, of champagnetruffel? Niet alleen voor pralines kunt u bij Chocolaterie De Naeyer terecht, ook voor confiserie en dessertkoekjes, met authentieke florentines als kers op de taart, bent u hier aan het juiste adres. Ons aanbod wordt aan alle seizoenen aangepast, van Kerstmis tot Valentijn en Pasen. Grote troef zijn onze zelfgemaakte paaseitjes, die in alle kleuren en smaken te verkrijgen zijn. Om onze klanten blijvend te kunnen verrassen zet Chocolaterie De Naeyer nog elke dag, met veel toewijding en passie voor het vak, haar zoektocht naar nieuwe chocoladesensaties verder.

 5. DAMHERT NUTRITION

  België

  Damhert staat in voor de ontwikkeling, productie én distributie van functionele, gezonde voeding. Het gaat hier om voeding met een ‘functie’, preventief en ondersteunend te gebruiken door de consument. Deze producten zijn terug te vinden in het dieetschap van elke betere supermarkt! Omdat men vandaag de dag om verschillende redenen (allergieën en kwaaltjes, milieu, kwaliteitszekerheid, ...) voor Damhert kiest, is het gamma ook zienderogen gegroeid (met zo’n 1000 referenties). Heel wat mensen verdragen bijvoorbeeld geen gluten, we tellen ook alsmaar meer diabetes-patiënten en allergieën, … Met ons assortiment suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, zoutarme, biologische en vegetarische voeding, heeft Damhert voor ieder wat wils! Een 20-tal voedingsupplementen van zeer hoge kwaliteit, maken dit gezond gamma compleet. Het gamma wordt voortdurend aangepast aan nieuwe noden, eettrends en andere consumptiegewoonten. Als KMO kunnen we hier alert op inspelen.

 6. BISCUITERIE SEGHERS

  België

  Ons bedrijf streeft er naar om voorverpakte biscuits en koekjes met middellange houdbaarheid te produceren en op de markt te brengen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klanten, aan de wettelijke eisen en die ten allen tijde veilig zijn voor de consument. Hiervoor moeten grondstoffen en verpakkingsmaterialen worden aangeleverd die voldoen aan de vastgelegde productspecificaties. Wij stellen ons tot doel om onze producten aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden aan onze klanten. Bovendien waken we erover dat service en flexibiliteit prioritair blijven in onze samenwerking met onze klanten.

 7. ROOFOODS

  België

  Roofoods International is zonder meer een zeer ambitieuze onderneming en een onderdeel van de vele activiteiten van familie Rooswinkel. Vader Jos Rooswinkel heeft de voorbije decennia verschillende activiteiten opgestart in productie van vlees, groenten, bakkerijproducten en horecadistributie. Roofoods, onder leiding van Edwin Rooswinkel, is actief in bakkerijproducten, specialiteiten en aanverwanten. Vooral 2007 en 2008 werden bepalend door de talrijke overnames van gezonde (meestal familiale) productiebedrijven. Roofoods International is niet uitsluitend gericht op massa productie, maar ook op de productie van specialiteiten met de bedoeling onze klanten meerwaarde aan te bieden.

 8. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italië

  We gaan bij elke stap van de productie uiterst zorgvuldig met onze producten om: van de keuze van de, altijd hoogwaardige en authentieke, ingrediënten tot de diverse productiestappen en de verpakking. We kiezen ervoor onze producten in bakjes te verpakken om breken of verbrokkelen te voorkomen dankzij een doorzichtige folie waarmee u het bakproces kunt controleren. Dit alles om u een aantrekkelijk en overheerlijk product te bieden… dat net uit de oven lijkt te komen!

 9. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italië

  Al drie generaties lang zorgen wij voor zoete momenten met onze dagverse koekjes, bereid met onze aloude passie. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoirs, così chini met vijgen en amandelen, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, volkoren cruscolotti en pancacao zijn stuk voor stuk eenvoudige producten die het resultaat zijn van onze selectie van de beste grondstoffen en ons productieproces dat over de hele lijn gecontroleerd wordt.

 10. BARQUILLOS GONZALO RÍOS

  Spanje

  Sinds 1958 vervaardigen wij kwaliteitsproducten voor ijs. Onze wafeltjes zijn vermaard in heel Spanje en in het buitenland vanwege hun goede kwaliteit en de zorg waarmee ze vervaardigd zijn. Wij zijn pioniers in de vervaardiging van ambachtelijke hoorntjes en bieden een compleet assortiment van wafeltjes, maar ook opgerolde ijswafels, waaierwafels, tulpen en ouwel. Bovendien verkopen we, om ons productassortiment volledig te maken, accessoires voor ijs.