• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koelkamer

Resultaten voor

Koelkamer - Import export

 1. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Koel- en klimaattechniek is onze specialiteit! Bij Ttritec® zijn wij precies het juiste aanspreekpunt voor energiezuinige producten uit alle domeinen van de koel- en klimaattechniek, die altijd state-of-the-art zijn. Wij voorzien uw vaklaboratorium van branchespecifieke en onderhoudsarme koel- en klimaattechniek. Ons uitgebreide assortiment kenmerkt zich niet alleen door de uitstekende kwaliteit, maar ook door de verscheidenheid aan modellen. Deze verschillen in grootte en capaciteit, zodat elk laboratorium voor zijn laboratoriumspecifieke eisen de ideale laboratoriumkoelkast of medicijnkoelkast vindt. Of u kunt met ons ervaren en bekwame team een ​​speciale constructie plannen, zodat de op maat gemaakte laboratoriumapparatuur precies aansluit bij uw eisen. Apparatuur en systemen voor laboratoria met een medische, industriële en chemische focus, maar ook voor universiteiten, technische hogescholen en andere onderwijsinstellingen zijn onze specialiteit.

 3. AFINOX SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1980 is Afinox een Italiaanse en internationale specialist in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnologische apparatuur voor de cateringindustrie. In navolging van de marktontwikkelingen heeft de onderneming een steeds breder assortiment uitrustingen in haar aanbod opgenomen, waardoor zij in de loop der jaren het belangrijkste referentiepunt is geworden voor professionals en bedrijven in de sector. Koelkasten, blast chillers, cook and chill-systemen, toonbankvitrines, proefeilanden, gekoelde tafels en toonbanken voor pizzeria's: Afinox biedt haar klanten complete lijnen voor de bereiding en presentatie van etenswaren in verschillende toepassingsgebieden: restaurants, hotels, catering, banketbakkerijen, fastfoodketens, kantines. Technologische innovatie, onderzoek naar materialen en zorg tijdens de fabricage zijn de elementen waarop haar activiteit is gebaseerd.

 4. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Texa industries biedt een compleet gamma met oplossingen aan voor industriële airconditioning of koeling. Ze is een unieke en volwaardige partner voor haar klanten, en dat voor alle eisen in temperatuurbeheer. Dit bedrijf produceert systemen voor klimaatregeling en warmte-uitwisseling, ventilatiesystemen en accessoires voor schakelkasten, koelsystemen en industriële temperatuurregeling, en dat allemaal 'Made in Italy'. Texa Industries is aanwezig op vijf continenten en 22 landen, dankzij zijn geavanceerde distributienetwerk en een internationaal netwerk van technici en ingenieurs die wereldwijd een continue dienstverlening garanderen. Het bedrijf heeft een zeer gestructureerde productcatalogus, maar biedt ook oplossingen en projecten 'op maat' aan indien de klant dat wenst.

 5. COLDO

  België

  Verified by europages badge

  COLDO, wij zijn gespecialiseerd in de opslag van diepvriesproducten voor derden. Onze ultramoderne diepvriesmagazijnen bieden een constante gecontroleerde omgeving voor uw goederen. Wij zijn gevestigd in de nabijheid van de ring van Kortrijk en uw ideale partner voor gekoelde opslag. Wij zetten ons in voor het milieu door op constante wijze te investeren in milieuvriendelijke oplossingen. Wij hebben bijvoorbeeld meer dan 6.000 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Naast de opslag bieden wij overige diensten om aan uw specifieke behoeften te kunnen voldoen. Wij streven naar korte los- en laadtijden dankzij een efficiënte communicatie om de wachttijden voor alle betrokken partijen tot een minimum te beperken. Met 9.000 plaatsen voor pallets en 14.500 voor bulkopslag, zijn wij uitgerust om zowel grote als kleine hoeveelheden te beheren. Ons nieuwe rollende materiaal garandeert een snelle hantering en verwerking van uw bestellingen, inclusief het laden en lossen van gekoelde vrachtauto's, vrachtauto's en bestelbussen. Naargelang uw behoeften kunnen we extra diensten voor goederenhantering bieden en wij beschikken over de nodige uitrustingen om uw pallets te verpakken. Dankzij onze software, beheren wij het labelen van uw pallets en de automatische verwerking van uw bestellingen via EDI. Wij houden u constant op de hoogte over uw beschikbare voorraad, daar transparantie bij ons altijd voorop staat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIOTEIS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Wij zijn gevestigd te Vigo en voldoen aan de vraag van onze klanten met naleving van de regelgeving die van toepassing is op onze activiteit. Wij bieden, op uiterst efficiënte wijze (onder andere) de volgende diensten: lossen en sorteren van diepvriesvis, palletiseren en verzenden van goederen, herverpakking van goederen, in het ijs zetten van diepgevroren visblokken, elektrisch voeding voor de met goederen gevulde containers, toelevering van palletten en transportkisten (grote vissen).

 2. FRIGO SYSTEM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIGO SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, koelinstallatie, Koelsystemen voor de handel, koelkamers voor de opslag van waren, koelcellen, koelinstallaties, industriële koelruimtes, accessoires, onderdelen voor koelsystemen, commerciële koeluitrustingen en -installaties, en industriële koelkasten. Het is gevestigd in Maltepe, Turkije.

 3. STAF - STAFROID GROUP / COMMERCIAL@STAFROID.COM

  Tunesië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAF - STAFROID GROUP / COMMERCIAL@STAFROID.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelcellen, koelinstallaties, vriestunnels, industriële koeling, en machines voor ijs in schilfers. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 4. SBS KÜHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SBS KÜHLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 5. EUROFRIGOR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROFRIGOR S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Koelhuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren logistiek voor voedingsproducten, koelkamers, koelkamers voor vergankelijke producten, koelkamers voor diepvriesproducten, berging van licht bederfelijke waren voor rekening van derden, Gekoelde opslagplaatsen en kamers met gecontroleerde temperatuur, berging van voedingsmiddelen voor rekening van derden, douanedepot, en aangekomen. Het is gevestigd in Controguerra, Italië.

 1. CLIMAT ZEN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIMAT ZEN SAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelkamer, thermostaten, drukschakelaren, Koelkamer, en temperatuurregulators. Het is gevestigd in Bourg La Reine, Frankrijk.

 2. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelbanken, koelkamers, industriële keukens, en elektrische huishoudapparatuur. Het is gevestigd in Figline E Incisa Valdarno, Italië.

 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IVG SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnieren, Koelkamer, gasschokbreker, Inzetschroefdraad, knevelsloten, steunvoeten, snelsluitingen, Scharnieren, en handgrepen. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

 2. ORI FRIGO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORI FRIGO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Koelhuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelkamers voor diepvriesproducten, Gekoelde opslagplaatsen en kamers met gecontroleerde temperatuur, aangekomen, en koelkamers. Het is gevestigd in Ferrara, Italië.

 3. CELLTHERM ISOLIERUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CELLTHERM ISOLIERUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 4. A. MOTORS PILALIS S.A.

  Griekenland

  AMP Company, een leidende fabrikant van industriële Koeldeuren en Koelkamers fastfit gevestigd in de buitenwijken van Athene, in Griekenland. Met 50 jaar ervaring in de bouw van alle soorten koelkamers, afmetingen en specificaties, panelen en rekken voor koelkamers. We ontwerpen, produceren en leveren producten van topkwaliteit zoals FAST-FIT koelkamers, Deuren voor koelkamers, Flip-flap deuren, Roestvrij stalen rekken, Gordijnen voor koelruimtes, Anti-slipvloeren, Accessoires voor koelkamers, Deurkrukken

 5. MIA ÉQUIPEMENTS

  Frankrijk

  De firma MIA Équipements is gespecialiseerd in de verkoop van TWEEDEHANDS KOELMATERIAAL. Wij staan bekend om onze ernst en zorgvuldigheid, onze apparaten worden allemaal via een streng protocol getest op onze testbank. MIA EQUIPEMENTS kan u dankzij zijn vakkennis en servicegerichtheid helpen om u de meest geschikte tweedehandse apparaten voor uw project te bieden: IJSWATERGROEPEN, koelcentrales, condensatiegroepen, verdampers, enz. Onze ingenieursdienst begeleidt u bij het dimensioneren van de installaties en het kiezen van de geschikte apparatuur. Als belangrijke hoofdrolspeler in de circulaire economie, bieden wij oplossingen met verschillende voordelen waarmee u rekening moet houden terwijl u zoekt: 1/ Een ecologisch verantwoorde aanpak, herwaardering en hergebruik maken deel uit van een moderne en milieuvriendelijke bedrijfsethiek. 2/ Een kostenbesparende en zeer interessante oplossing. De aankoop van nieuw materiaal is tegenwoordig erg duur en is niet altijd afgestemd op de financiële middelen van de bedrijven. 3/ Een zorgeloze relatie met onze handelsvertegenwoordigers dankzij de opvolging van onze materialen en apparatuur, die is getest en onder garantie wordt geleverd.

 6. KKT-LACKNER GMBH

  Oostenrijk

  Al 35 jaar lang is de naam KÄLTE- KLIMA-TECHNIK-LACKNER een garantie voor competentie en kwaliteit. De toenemende eisen van onze klanten in termen van kwaliteit en versheid van aangeboden goederen, zoals voedsel, grondstoffen en industriële producten, evenals het comfort van mensen op de werkplek en thuis is voor ons een grote wens. Een aloud traditioneel bedrijf zal u snel en betrouwbaar dienen.Informeer u en neem contact met ons op! "Wij zijn ervan overtuigd dat u het juiste product voor uw vereisten in onze aanbod vindt. Vrij onder het motto: "vertrouwen is de basis voor een goed partnerschap – succes is de som van vele kleine stappen"

 7. D.D. COOL

  België

  D.D. cool is een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in algemene koeling, koeltechnieken en airconditioning. Wij leveren, herstellen en onderhouden : koel -en vrieskamers, snelvriezers, snelkoelers, toonbanken, waterkoelinstallaties, ijsblokjesmachines, airconditioning, bouwdrogers, sorptiedrogers, wijnkoeling, centrales, proceskoeling, roomijsmachines, ... Wij beschikking ook over een uitgebreide vakkennis en ervaring in het bouwen van koel- en vrieskamers, snelkoelers, waterkoelinstallaties, plantengroeikamers, proceskoeling, droogkamers, warmtepompen, ... Bij ons kan je terecht voor installatie, service en onderhoud van zowat alle industriële koel- en vriesinstallaties.

 8. CLAES KOELTECHNIEK

  België

  Claes Koeltechniek BVBA is ontstaan uit de eenmanszaak P. Claes, die in 1990 opgericht werd door Peter Claes. We zijn een bedrijf met ruime kennis en jarenlange ervaring in alles wat koeltechniek aanbelangt. Heden staan wij voor u klaar met een team van 10 mensen. Gespecialiseerd in verkoop en/of installatie van: Airconditioning: inverter, warmtepompen, VRF systemen Air2water (warmtepomp lucht-water) Wijnkoeling Koel- en diepvriescellen, optie bewakingssystemen Legrekken voor koel- en diepvriescellen Koeltoonbanken Viskoeltoonbanken: merk: TOURNUS EQUIPEMENT Koelwerkbanken Wandkoelmeubels Zelfbedieningsmeubels Flessenfrigo's Waterkoelers Ijsmachines Koel-, diepvries- en labo-kasten Snelkoelers en snelvriezers Inox werktafels Inox karren Spoeltafels, ...

 1. GALICIAMAR SA

  Spanje

  Galiciamar, S.A. is een bedrijf gespecialiseerd in koelopslag dat in 1989 zijn deuren opende.Het werd gecreëerd om te voldoen aan de behoeften die ontstonden door het gebrek aan koude opslag van bevroren vis in het havengebied van Bouzas. Koelopslag. Laden en lossen van diepvriesproducten. Laden en lossen van containers met diepvriesproducten. Groothandel in octopus uit de Galicische estuaria.Magazijnvergunning type A in entrepot.

 2. TIEFKÜHLCENTER BOCHOLT GMBH

  Duitsland

  De Tiefkühlcenter (TKC) Bocholt GmbH en de Tiefkühlcenter Evers­winkel GmbH bieden in de temperatuurgeleide opslaglogistiek naast de opslag een groot aantal extra diensten voor gekoelde en diepgevroren producten aan. Ons productaanbod staat uitgebreid op internet. Wij verheugen ons over uw bezoek! Een deel van ons productaanbod: opslag, inbedrijfstelling, confectionering, shockvriezen inclusief alle speciale diensten.

 3. CUBNER SAS

  Frankrijk

  CUBNER is een verkoopbedrijf van nieuwe of tweedehands zeecontainers of opslagcontainers. Oplossingen voor inrichtingen op maat CUBNER. Een team die u een geschikte oplossing biedt voor uw behoeften. Wij kunnen eveneens het transport en het lossen van uw dry, reefer, flat en open top containers op ons nemen. Wij garanderen u binnen 48 uur een offerte. CUBNER is ook de verhuur, de reparatie en de transformatie van uw containers.

 4. FRILLÉMENA S.A.

  Spanje

  Frillémena, S.A. is een familiebedrijf, sinds 1981 gewijd aan de activiteit van koelmagazijn. Vandaag de dag bezitten wij 16 500 m², waarvan 6 835 m² overeenkomen met de totaal gebouwde oppervlakte, met een opslagcapaciteit van meer dan 4 000 000 kg.

 5. MAQUINARIA AMC

  Spanje

  Verkoop en vervaardiging van machines van nieuwe constructie. Constructies op maat en veiligheid om de risico's bij de hantering zo laag mogelijk te houden. Apparaten en producten die de hoogste hygiëne bieden voor de toebereiding, hantering en afwerking van voedingsmiddelen. Op de machine toepasbare innovaties op het gebied van zichteffecten en detectie van metaal.

 6. CAIRENA S.L.

  Spanje

  IJsfabrieken: silo voor het opslaan van ijs, tanks voor ijskoud water. Isolatie: installatie van panelen (koelkamers, vriestunnels, transformatiewerkplaatsen e.d.), warmte-isolatie, isolatie van buizen, isolatie van deeltjesscheiders, isolatie van leidingen, artikelen van polyester. Uitrustingen: koeldeuren, laadkaden, abri's voor kaden, pvc strokengordijnen, drukregelkleppen, luchtgordijnen.

 7. ALGUAZAS FISH SA

  Spanje

  Onze onderneming is in 2002 begonnen met de bouw van enkele koelinstallaties om te verhuren. Sinds de oprichting van de onderneming is het ons doel geweest, uit te groeien tot een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van de koelcellen in het zuidoosten van Spanje.

 8. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Polen

  Sinds 1992 hebben wij continu industriële koelsystemen geleverd. Wij zijn de onderneming Coldex, gevestigd in Płońsk, in de provincie Mazovia. Wij werken op basis van een lange traditie. Wij leveren hoogwaardige apparatuur, met name koelmachinecompressors en koelruimtes, watercondensors en koelers. Bij ons kunt u ook luchtkoelers, vriestunnels, en freon- of ammoniakoelsystemen kopen. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 9. SKT

  België

  SKT produceert computergestuurde koel- en diepvriesinstallaties en is marktleider op het vlak van invriestunnels, ijs- en sneeuwpistes, diepvries- en klimaatkamers. Deze vinden hun toepassing in diverse deelsectoren van de voedingsindustrie, zoals de groenteverwerkende nijverheid, in de recreatiesector, in textielbedrijven, en in nog vele andere industriële sectoren.

 10. DE BECK KOELTECHNIEK

  België

  Een greep uit ons gamma • Koel- en diepvrieskamers voor groente-, fruit-, zuivel-, vlees- en visindustrie • Kleine koelcellen voor grootkeuken, handel en groothuishouden • Koeling in bars, restaurants en handel in levensmiddelen • Industriële koel-en vries tunnels • Wijnkelders • Schokvriesruimten • Wandkoelingen • Melkkoeltanks

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis