• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltanks

Resultaten voor

Koeltanks - Import export

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thailand

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, Aggregaten voor koeling, commerciele koelkasten, koeltanks, afsluiters voor koel uitrustingen en -installaties, koelgas, flessen voor gas, industriële koeling, en inbouwkoelkasten. Het is gevestigd in Samut Prakan, Thailand.

 2. ARSILAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, koeltanks, en stalen tanks. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 3. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Hechingen, Duitsland.

 4. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 5. MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA

  Spanje

  Verhuur van koelkamers met gecontroleerde temperatuur. Opslag van ingevroren vis, vlees, citrusvruchten, enz..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melk, kaasmaker, Koeltanks, en Mengmachine voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. INGRADO

  Polen

  Het bedrijf INGRADO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren deuren voor koel uitrustingen, koeltanks, verwarmingsleidingen, en compressoren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Nümbrecht, Duitsland.

 4. THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Weilburg, Duitsland.

 5. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, en Koeltanks. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 1. AGROMASTERS LTD

  Griekenland

  Het bedrijf AGROMASTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melkinstallaties, en Koeltanks. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. HERPASA

  Spanje

  Het bedrijf HERPASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks. Het is gevestigd in Castellbisbal, Spanje.

 1. ŞANMAK

  Turkije

  Het bedrijf ŞANMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. SERAP INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SERAP INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, hydraulische koeler, en Koeltanks. Het is gevestigd in Gorron, Frankrijk.

 3. HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 4. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WESSINGTON CRYOGENICS LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - koel- en vriestransport, koeltanks, vervoer van goederen per koelvrachtschip, koelcontainers voor opslag, en Transport - koel- en vriestransport. Het is gevestigd in Houghton Le Spring, Verenigd Koninkrijk.

 5. ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS

  Duitsland

  Het bedrijf ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. FUH PUCH MARCIN JERZY DOROZIK

  Polen

  Het bedrijf FUH PUCH MARCIN JERZY DOROZIK, is een Multi-Category, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, airconditioning, warmteterugwinningsinstallaties, en koeltanks. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 7. DENKROM

  Turkije

  Het bedrijf DENKROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Koeltanks, en Kookmateriaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 8. GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, machines en apparatuur voor de landbouw, automatische melkinstallatie, installaties en apparatuur voor afvoering van mest, en Koeltanks. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. PROKONSOGUTMA MUSTAFA INCE

  Turkije

  Het bedrijf PROKONSOGUTMA MUSTAFA INCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etalages, Koelkamers, Etalages, Koeltanks, en Displayvriesapparatuur. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL

  Spanje

  Het bedrijf GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koeling, koelinstallatie, koelband, en Koelsystemen voor de handel. Het is gevestigd in Beriain, Spanje.

 3. EURO COLD SRL

  Italië

  Het bedrijf EURO COLD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkoelers, Warmtewisselaars, Waterkoelers, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Bomporto, Italië.

 4. NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltanks, Koelhuizen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltanks, en Koelhuizen. Het is gevestigd in Schortens, Duitsland.

 5. FEMAK SOGUTMA

  Turkije

  Het bedrijf FEMAK SOGUTMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C.

  Polen

  Het bedrijf HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Grudziądz, Polen.

 7. BRNOFROST SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BRNOFROST SPOL. S R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteit - onderdelen en componenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltanks, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Brno Cernovice, Tsjechische Rep..

 8. SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken, rekken en stellages, Koeltanks, Bakken, rekken en stellages, en Koeltanks. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 9. CENTRUMCHLODNICTWA.PL

  Polen

  Het bedrijf CENTRUMCHLODNICTWA.PL, is een Distributeur, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren airconditioning, en koeltanks. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 10. OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM

  Turkije

  Het bedrijf OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de behandeling van melk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis