• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • koeltanks

Resultaten voor

Koeltanks - Import export

  1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

    Thailand

    Verified by europages badge

    Bij Global Gases Group (Thailand) Co., LTD, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van koelgassen die de trend zetten in de industrie. Onze producten worden op nauwkeurige wijze vervaardigd om een unieke combinatie van efficiëntie, hoogwaardige prestaties en constante betrouwbaarheid te bieden. Wij verbinden ons ertoe te garanderen dat uw koelsystemen bestand zijn tegen de meest zware omstandigheden. Ons productassortiment omvat HFC, HC, HFO, CFC en HCFC koelmiddelen evenals Heliumgas, MAPP-gas, reserveonderdelen voor koelers en koelmiddelen voor isotanks. Ons motto 'Betrouwbaarheid ten dienste van perfectie' weerspiegelt onze rol als een fundamentele steun voor uw activiteiten. Onze standvastige belofte en een goed geoliede leveringsketen garanderen tijdelijke en ononderbroken leveringen, zodat u beschemd bent tegen onderbrekingen in de leveringen van de nodige koelmiddelen. Door te kiezen voor GG Group Thai krijgt u toegang tot geavanceerde koeltechnologie zodat uw systemen optimaal kunnen werken en ook op de meest cruciale momenten hoogwaardige prestaties behouden. Wij onderscheiden ons niet alleen door onze gassen van topkwaliteit maar tevens door onze constante inzet om een betrouwbaarheid te bieden die uw verwachtingen overschrijdt. Door samen te werken met Global Gases Group (Thailand) Co., LTD, kunt u ervaren hoe onze inzet uw kijk op koelmiddelen volledig kan veranderen. Wij garanderen dat uw systemen koel, robuust blijven en optimaal presteren. Sla samen met ons de weg in naar uitmuntendheid binnen koeling.

  2. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

  3. MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA

    Spanje

    Verhuur van koelkamers met gecontroleerde temperatuur. Opslag van ingevroren vis, vlees, citrusvruchten, enz..

  4. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

    Turkije

    Het bedrijf UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melk, kaasmaker, Koeltanks, en Mengmachine voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  5. ARSILAC

    Frankrijk

    Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks, stalen tanks, Rvs tanks voor levensmiddelen, en rvs bakken. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. INGRADO

    Polen

    Het bedrijf INGRADO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren deuren voor koel uitrustingen, koeltanks, verwarmingsleidingen, en compressoren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

  2. KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG

    Duitsland

    Het bedrijf KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Nümbrecht, Duitsland.

  3. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Hechingen, Duitsland.

  4. THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Het bedrijf THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Weilburg, Duitsland.

  5. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

    Turkije

    Het bedrijf DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, en Koeltanks. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

  1. AGROMASTERS LTD

    Griekenland

    Het bedrijf AGROMASTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melkinstallaties, en Koeltanks. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

  2. HERPASA

    Spanje

    Het bedrijf HERPASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks. Het is gevestigd in Castellbisbal, Spanje.

  1. ŞANMAK

    Turkije

    Het bedrijf ŞANMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

  2. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf WESSINGTON CRYOGENICS LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - koel- en vriestransport, koeltanks, vervoer van goederen per koelvrachtschip, koelcontainers voor opslag, en Transport - koel- en vriestransport. Het is gevestigd in Houghton Le Spring, Verenigd Koninkrijk.

  3. ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS

    Duitsland

    Het bedrijf ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

  4. FUH PUCH MARCIN JERZY DOROZIK

    Polen

    Het bedrijf FUH PUCH MARCIN JERZY DOROZIK, is een Multi-Category, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, airconditioning, warmteterugwinningsinstallaties, en koeltanks. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

  5. SERAP INDUSTRIES

    Frankrijk

    Het bedrijf SERAP INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, hydraulische koeler, en Koeltanks. Het is gevestigd in Gorron, Frankrijk.

  6. HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L.

    Italië

    Het bedrijf HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

  7. HKS SOGUTMA SISTEMLERI

    Turkije

    Het bedrijf HKS SOGUTMA SISTEMLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, koelinstallatie, Koeltanks, Vlees en vleeswaren, en Koelsystemen voor de handel. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  8. EURO COLD SRL

    Italië

    Het bedrijf EURO COLD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkoelers, Warmtewisselaars, Waterkoelers, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Bomporto, Italië.

  1. PROKONSOGUTMA MUSTAFA INCE

    Turkije

    Het bedrijf PROKONSOGUTMA MUSTAFA INCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etalages, Koelkamers, Etalages, Koeltanks, en Displayvriesapparatuur. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  2. DENKROM

    Turkije

    Het bedrijf DENKROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Koeltanks, en Kookmateriaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

  3. GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD.

    Turkije

    Het bedrijf GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, machines en apparatuur voor de landbouw, automatische melkinstallatie, installaties en apparatuur voor afvoering van mest, en Koeltanks. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  4. GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL

    Spanje

    Het bedrijf GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koeling, koelinstallatie, koelband, en Koelsystemen voor de handel. Het is gevestigd in Beriain, Spanje.

  5. HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C.

    Polen

    Het bedrijf HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Grudziądz, Polen.

  6. FEMAK SOGUTMA

    Turkije

    Het bedrijf FEMAK SOGUTMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  7. NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltanks, Koelhuizen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltanks, en Koelhuizen. Het is gevestigd in Schortens, Duitsland.

  8. BRNOFROST SPOL. S R.O.

    Tsjechische Rep.

    Het bedrijf BRNOFROST SPOL. S R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteit - onderdelen en componenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koeltanks, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Brno Cernovice, Tsjechische Rep..

  9. OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM

    Turkije

    Het bedrijf OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltanks. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de behandeling van melk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  10. CENTRUMCHLODNICTWA.PL

    Polen

    Het bedrijf CENTRUMCHLODNICTWA.PL, is een Distributeur, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren airconditioning, en koeltanks. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis