• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltorens

Resultaten voor

Koeltorens - Import export

 1. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

 2. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het feit dat gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH wereldwijd zo'n goede reputatie heeft weten op te bouwen als een competente en innovatieve specialist voor hoogwaardige temperatuur- en koeltechnologie, is gebaseerd op zijn schat aan ervaring van meer dan vijf decennia. Iedereen die vertrouwt op geavanceerde hightechproducten, van koelsystemen tot temperatuurregeling en waterbehandeling, vindt in GWK een systeemaanbieder.

 3. KELVION HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 4. LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 5. IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Schneeberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MITA COOLING TECHNOLOGIES

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MITA COOLING TECHNOLOGIES, is een Distributeur, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren pakken voor koelkolommen. Het is gevestigd in Siziano, Italië.

 2. ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Wasserburg, Duitsland.

 3. WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Ochtrup, Duitsland.

 4. AGGREKO CANNOCK

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGGREKO CANNOCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Koeltorens, transformatoren, Warmtewisselaars, Koeltorens, en dieselgenerators. Het is gevestigd in Cannock, Verenigd Koninkrijk.

 5. AGGREKO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGGREKO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren stroomgeneratoren, generator, en transformator. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren transformatoren, stroomgeneratoren, generator, en transformator. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 2. AGGREKO IBERIA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGGREKO IBERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, transformatoren, Warmtewisselaars, en koeltorens. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. JACIR

  Frankrijk

  De Frans-Duitse Jacir-Gohl Groep is een van de belangrijkste fabrikanten van koeltorens ter wereld. Jacir is gecertificeerd volgens ISO9001 en "Eurovent-CTI", als extra prestatiegarantie. Wij zijn zeer actief op het gebied van R&D en komen lek jaar met nieuwe producten en patentaanvragen om te anticiperen op de groeiende behoeften van onze klanten en de regelgeving. Wij beden een compleet assortiment technologieën dat bestaat uit open, gesloten, hybride en adiabatische torens met de knowhow voor een optimale akoestiek, een minimaal water- en energieverbruik en om het ontstaan van dampwolken tegen te gaan. Wij hebben talloze maatoplossingen ontwikkeld. Wij werken voor de HVAC (datacenters, winkelcentra, ziekenhuizen, enz.) en zijn sterk aanwezig in de energiesector en in de industrie : suiker, staal, distillatie, chemie, landbouw, cement , papier enz. Jacir-Gohl heeft circa 65.000 torens geleverd in 95 landen bij allerlei gebruikers.

 2. PLOG ANLAGENBAU

  Duitsland

  We bieden u uiterst efficiënte en milieuvriendelijke systemen voor uw ultramoderne airconditioning en proceskoeling.Vooral op het gebied van natuurlijke koelmiddelen hebben we veel ervaring en knowhow.Als distributiepartner van Secon GmbH kunnen we u efficiënte en milieuvriendelijke systemen met natuurlijke koudemiddelen uit het assortiment van het systeemhuis Baden-Württemberg aanbieden.We produceren ook onderdelen voor apparatuur en specifieke componenten voor uw vereisten.Hier combineren we onze kennis van koelingstechnologie met het vakmanschap op het gebied van apparatenbouw.Apparatenbouw, service en onderhoud tot de theoretische koelinstallaties. Dankzij ons brede scala aan diensten en onze operationele apparatuur zijn we in staat om projecten van het plannen tot de uitvoering uit te voeren.We bouwen grote koelinstallaties die voornamelijk worden geëxploiteerd met natuurlijke koudemiddelen zoals propaan en ammoniak.

 3. LDL EQUIPMENT

  België

  LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop. LDL Equipment is de exclusieve distributeur van IPSO wasserijapparatuur in België en sinds 2005 'Certified Platinum Partner', de hoogste erkenning als IPSO-distributeur. De IPSO wasserijapparatuur wordt geproduceerd in Wevelgem en Deinze door meer dan 250 werknemers. Momenteel wordt in meer dan 100 landen IPSO wasserijapparatuur verkocht. De nabijheid van LDL Equipment en IPSO zorgt voor een unieke relatie tussen distributeur en producent.

 4. MR. GOODTOWER

  Nederland

  Het personeel van Mister GoodTower® is opgeleid door Evapco en beschikt over de juiste middelen en materialen om de beschikbaarheid van uw installatie te garanderen en de technische levensduur te waarborgen. Evapco koeltorens en verdampingscondensors zijn ontworpen voor een lange probleemloze periode van gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk. Regelmatige inspectie en onderhoud in combinatie met waterbehandeling voorkomt legionellagroei in koeltorens en draagt bij aan een optimale beschikbaarheid. Een juiste keuze van apparatuur, installatie en onderhoud is noodzakelijk om verzekerd te zijn van een optimale prestatie. Mits het bij de juiste partij wordt neergelegd. Mr. GoodTower® (MGT) is het officiële Nederlandse servicecenter van Evapco. Onze professionele service zorgt ervoor dat uw installatie efficiënt werkt en presteert zoals u dat wenst! Wilt u een legionella risico inventarisatie uit laten voeren en wilt u er zeker van zijn dat dit op een juiste, professionele manier gebeurt, helemaal volgens de geldende regels? Dan kunt u daarvoor het beste Mr. GoodTower® inschakelen. Als Evapco-specialist weten wij namelijk precies welke onderdelen van een inventarisatie of beheersplan verplicht zijn.

 5. HAMON

  België

  De Groep HAMON is een wereldwijd actieve onderneming in de sector van engineering en aanneming (engineering, bouw en projectbeheer), aanwezig in de 5 werelddelen en sinds 1997 aan de Beurs van Brussel genoteerd. De activiteiten zijn ontwerp, vervaardiging van hoofdcomponenten, installatie en onderhoud van koelsystemen, warmtewisselaars voor de sectoren chemie, petrochemie en energie, luchtzuiveringssystemen, alsmede schoorstenen.

 6. ARACQUE SRL

  Italië

  Aracque, met het hoofdkantoor in Tolentino (provincie Macerata), is sinds 1985 actief in de waterbehandeling.Het is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het beheer van rioleringsystemen.Ze werkt voornamelijk in de industriële sector, die haar vaardigheden en professionalisme altijd heeft erkend.Wij installeren koeltorens, condensors of luchtkoelers en produceren of beheren de kou.

 7. ALUFER

  België

  De firma Alufer is gespecialiseerd in industriële sloop en ontmanteling, het demonteren van fabrieken en de aan- en verkoop van industrieel materieel. Import-export van machines: rolbrug, loods, beton, staal, silo's, tanks. Verkoop van materieel voor brouwerijen, melkfabrieken, slachthuizen, koelcellen, diepvriezers, stroomaggregaten, luchtcompressors. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via e-mail: Salvator Cutillo

 8. REFRICA

  Spanje

  Drogers voor ieder type vleeswaren, ontdooiingskamers, droogproces voor vlees, vleeswaren en ham. Industr. koeling, commerc. koeling en airconditioning.

 1. BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL

  België

  Baltimore Aircoil International nv. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van toestellen voor verdampingskoeling en warmteafvoer.

 2. NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS

  Portugal

  Het bedrijf NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtbehandelingsapparaten voor industrieel gebruik, en onbedekte zonnepanelen. Het is gevestigd in Lx, Portugal.

 3. EWK FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf EWK FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Neyron, Frankrijk.

 4. ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM

  Turkije

  Het bedrijf ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, industriële ventilatie, gekoelde tanks voor de opslag van waren, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en koelcellen, koelinstallaties. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 7. REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Lindau, Duitsland.

 8. EWK KÜHLTURM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EWK KÜHLTURM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Ochtrup, Duitsland.

 9. BROTEP ECO S.A.

  Oekraïne

  Het bedrijf BROTEP ECO S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is gevestigd in Brovary, Oekraïne.

 10. W-TECH SRL

  Italië

  Het bedrijf W-TECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterkoelinstallaties. Het is gevestigd in Sasso Marconi, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis