• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltorens

Resultaten voor

Koeltorens - Import export

 1. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

  Alle producten voor "koeltorens"

 2. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het feit dat gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH wereldwijd zo'n goede reputatie heeft weten op te bouwen als een competente en innovatieve specialist voor hoogwaardige temperatuur- en koeltechnologie, is gebaseerd op zijn schat aan ervaring van meer dan vijf decennia. Iedereen die vertrouwt op geavanceerde hightech producten, van het koelsysteem tot temperatuurregeling en waterbehandeling, vindt in gwk een systeemaanbieder die het hele thermische proces beheerst, individueel op maat gemaakte concepten ontwikkelt en ook de engineering en alle componenten levert. Gwk ondersteunt haar klanten ook intensief en individueel op het gebied van temperatuurbeheersing op caviteitsniveau van gereedschapsinzetstukken en gereedschapsreiniging. Tegenwoordig ontwikkelen de meer dan 400 medewerkers complete procesoplossingen voor klanten uit de kunststoffen-, metaal-, voedingsmiddelen- en chemische industrie op alle continenten.

 3. KELVION GERMANY GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Sinds de jaren 20 van de vorige eeuw zijn wij één van de wereldwijde leidende producenten van warmtewisselaars en bieden wij oplossingen voor bijna elke industriële toepassingen die u zich kunt voorstellen. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die geschikt zijn voor extreme omgevingsomstandigheden – vanaf 2015 onder de naam Kelvion. Met een van de meest uitgebreide portfolio van warmtewisselaars in de wereld zijn we een bekende partner in veel industrieën, inclusief transport, energie, olie en gas, chemie, marine evenals eten en drinken, datacenter en de HVAC en koeltechnologiesector. Onze producten omvatten compacte lamellenwarmtewisselaars platenwarmtewisselaars, warmtewisselaars met enkele buis, transformatorkoelsystemen, koeltorens en ‚shell and- tube‘-warmtewisselaars. Onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis hebben ons tot specialisten op dit gebied gemaakt. Onze warmtewisselaars zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van het betreffende machine- of proces te voldoen en zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in elk marktsegment. Dit geeft onze klanten een voorsprong op hun concurrenten en verlaagt tegelijkertijd de bedrijfskosten op de lange termijn.

  Alle producten voor "koeltorens"

 4. RICHTER COOLING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 5. LUDGER GIERSE INDUSTRIE MARKETING

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IKS INDUSTRIEKÜHLUNG SCHNEEBERG GMBH

  Duitsland

 2. EWK KÜHLTURM GMBH

  Duitsland

 3. ANNEN VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. WALUTECH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

 5. AGGREKO IBERIA

  Spanje

 1. MITA COOLING TECHNOLOGIES

  Italië

 2. AGGREKO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 1. AGGREKO CANNOCK

  Verenigd Koninkrijk

 2. AGGREKO DEUTSCHLAND

  Duitsland

 3. JACIR

  Frankrijk

  De Frans-Duitse Jacir-Gohl Groep is een van de belangrijkste fabrikanten van koeltorens ter wereld. Jacir is gecertificeerd volgens ISO9001 en "Eurovent-CTI", als extra prestatiegarantie. Wij zijn zeer actief op het gebied van R&D en komen lek jaar met nieuwe producten en patentaanvragen om te anticiperen op de groeiende behoeften van onze klanten en de regelgeving. Wij beden een compleet assortiment technologieën dat bestaat uit open, gesloten, hybride en adiabatische torens met de knowhow voor een optimale akoestiek, een minimaal water- en energieverbruik en om het ontstaan van dampwolken tegen te gaan. Wij hebben talloze maatoplossingen ontwikkeld. Wij werken voor de HVAC (datacenters, winkelcentra, ziekenhuizen, enz.) en zijn sterk aanwezig in de energiesector en in de industrie : suiker, staal, distillatie, chemie, landbouw, cement , papier enz. Jacir-Gohl heeft circa 65.000 torens geleverd in 95 landen bij allerlei gebruikers.

 4. PLOG ANLAGENBAU

  Duitsland

  We bieden u uiterst efficiënte en milieuvriendelijke systemen voor uw ultramoderne airconditioning en proceskoeling.Vooral op het gebied van natuurlijke koelmiddelen hebben we veel ervaring en knowhow.Als distributiepartner van Secon GmbH kunnen we u efficiënte en milieuvriendelijke systemen met natuurlijke koudemiddelen uit het assortiment van het systeemhuis Baden-Württemberg aanbieden.We produceren ook onderdelen voor apparatuur en specifieke componenten voor uw vereisten.Hier combineren we onze kennis van koelingstechnologie met het vakmanschap op het gebied van apparatenbouw.Apparatenbouw, service en onderhoud tot de theoretische koelinstallaties. Dankzij ons brede scala aan diensten en onze operationele apparatuur zijn we in staat om projecten van het plannen tot de uitvoering uit te voeren.We bouwen grote koelinstallaties die voornamelijk worden geëxploiteerd met natuurlijke koudemiddelen zoals propaan en ammoniak.

 5. LDL EQUIPMENT

  België

  LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop. LDL Equipment is de exclusieve distributeur van IPSO wasserijapparatuur in België en sinds 2005 'Certified Platinum Partner', de hoogste erkenning als IPSO-distributeur. De IPSO wasserijapparatuur wordt geproduceerd in Wevelgem en Deinze door meer dan 250 werknemers. Momenteel wordt in meer dan 100 landen IPSO wasserijapparatuur verkocht. De nabijheid van LDL Equipment en IPSO zorgt voor een unieke relatie tussen distributeur en producent.

 6. MITA COOLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italië

  MITA Cooling Technologies ondersteunt ondernemers die actief zijn in de sector met voorlopige prestatieanalyses en stelt de beste koeloplossing voor hen voor. Het bedrijf levert koeltechnologieën voor de procesindustrie, warmtekrachtkoppeling, commerciële en industriële koeling, en is actief in de HVAC-sector. De oplossingen die het bedrijf biedt zijn onder meer koelsystemen voor ambachtelijke ijssalons, geïntegreerde systemen voor het beheer van koelers, beheer op afstand met Industry 4.0. MITA Cooling Technologies levert ook een selectie van de beste technologie, voorlopige prestatieanalyses en optimalisatie, pre-sales assistentie, on-site ondersteuning voor installatie, klantenservice en managementadvies. Het bedrijf kan bogen op meer dan 30.000 geïnstalleerde machines, meer dan 60 jaar ervaring, klanten in meer dan 35 landen over de hele wereld en maakt deel uit van de internationale MITA Groep.

 7. MR. GOODTOWER

  Nederland

  Het personeel van Mister GoodTower® is opgeleid door Evapco en beschikt over de juiste middelen en materialen om de beschikbaarheid van uw installatie te garanderen en de technische levensduur te waarborgen. Evapco koeltorens en verdampingscondensors zijn ontworpen voor een lange probleemloze periode van gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk. Regelmatige inspectie en onderhoud in combinatie met waterbehandeling voorkomt legionellagroei in koeltorens en draagt bij aan een optimale beschikbaarheid. Een juiste keuze van apparatuur, installatie en onderhoud is noodzakelijk om verzekerd te zijn van een optimale prestatie. Mits het bij de juiste partij wordt neergelegd. Mr. GoodTower® (MGT) is het officiële Nederlandse servicecenter van Evapco. Onze professionele service zorgt ervoor dat uw installatie efficiënt werkt en presteert zoals u dat wenst! Wilt u een legionella risico inventarisatie uit laten voeren en wilt u er zeker van zijn dat dit op een juiste, professionele manier gebeurt, helemaal volgens de geldende regels? Dan kunt u daarvoor het beste Mr. GoodTower® inschakelen. Als Evapco-specialist weten wij namelijk precies welke onderdelen van een inventarisatie of beheersplan verplicht zijn.

 8. HAMON

  België

  De Groep HAMON is een wereldwijd actieve onderneming in de sector van engineering en aanneming (engineering, bouw en projectbeheer), aanwezig in de 5 werelddelen en sinds 1997 aan de Beurs van Brussel genoteerd. De activiteiten zijn ontwerp, vervaardiging van hoofdcomponenten, installatie en onderhoud van koelsystemen, warmtewisselaars voor de sectoren chemie, petrochemie en energie, luchtzuiveringssystemen, alsmede schoorstenen.

 1. ARACQUE SRL

  Italië

  Aracque, met het hoofdkantoor in Tolentino (provincie Macerata), is sinds 1985 actief in de waterbehandeling.Het is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het beheer van rioleringsystemen.Ze werkt voornamelijk in de industriële sector, die haar vaardigheden en professionalisme altijd heeft erkend.Wij installeren koeltorens, condensors of luchtkoelers en produceren of beheren de kou.

 2. ALUFER

  België

  De firma Alufer is gespecialiseerd in industriële sloop en ontmanteling, het demonteren van fabrieken en de aan- en verkoop van industrieel materieel. Import-export van machines: rolbrug, loods, beton, staal, silo's, tanks. Verkoop van materieel voor brouwerijen, melkfabrieken, slachthuizen, koelcellen, diepvriezers, stroomaggregaten, luchtcompressors. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via e-mail: Salvator Cutillo

 3. REFRICA

  Spanje

  Drogers voor ieder type vleeswaren, ontdooiingskamers, droogproces voor vlees, vleeswaren en ham. Industr. koeling, commerc. koeling en airconditioning.

 4. NORDICO-AVAC.CO COOLING TOWERS & HVAC EQUIPMENTS

  Portugal

 5. BENNDORF UND HILDEBRAND GMBH

  Duitsland

 6. KTK KÜHLTURM KARLSRUHE GMBH

  Duitsland

 7. REHSLER KÜHLSYSTEME GMBH

  Duitsland

 8. ISISO REFRIGERATION HEATING AND AIR CONDITION SYSTEM

  Turkije

 9. BROTEP ECO S.A.

  Oekraïne

 10. W-TECH SRL

  Italië