• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltransport - uitrustingen

Resultaten voor

Koeltransport - uitrustingen - Import export

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O. is sinds 1991 gespecialiseerd in logistieke diensten. Wij bieden diensten voor nationaal en internationaal transport. Wij stellen onze ervaring ten dienste van de klant om aan hun behoeften voor logistiek en opslag te voldoen. Wij bieden hulp bij opslag, lossen, goederenverzet en levering van vrachten. We vervoeren tevens speciale goederen zoals gekoelde goederen, medicijnen en gevaarlijke stoffen met naleving van de internationale normen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen.

 2. COOLINGVANS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOLINGVANS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Kornwestheim, Duitsland.

 3. COOLGO

  Nederland

  Koelwagenisolatie Al meer dan 20 jaar maken wij voor ieder type bestelwagen een kwalitatief hoogwaardige isolatie met een sterke naadloze polyester afwerking. Wij bouwen de bestelwagens volgens de strenge eisen van deze tijd (HACCP). Zodoende kunt u uw producten zorgeloos op de juiste temperatuur van A naar B brengen. isolatiemogelijkheden koelauto Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor onder andere vers-, farmaceutische en bevroren producten. Voor ieder type gesloten bestelwagen heeft Coolgo op maat gemaakte isolatiepakketten beschikbaar, indien gewenst ook met een ATP-certificaat.

 4. BINGO TRANS

  België

  Bingo Trans is gespecialiseerd in nationaal en internationaal koel- en vriestransport, in geheel België, en verschillende specifieke regio’s van Nederland, Frankrijk en Duitsland.

 5. CARRIER TRANSICOLD BELGIUM

  België

  Fabrikant voor transportkoeling.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE"

  Wit Rusland

  Het bedrijf PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE", is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WESSINGTON CRYOGENICS LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - koel- en vriestransport, koeltanks, vervoer van goederen per koelvrachtschip, koelcontainers voor opslag, en Transport - koel- en vriestransport. Het is gevestigd in Houghton Le Spring, Verenigd Koninkrijk.

 3. MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Effecten makelaars - opties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, Koeltransport - uitrustingen, Supply Chain Execution (beheer van transport en voorraad), en Opslag. Het is gevestigd in Friedrichsdorf, Duitsland.

 4. ERRAIHANI TRANS

  Marokko

  Het bedrijf ERRAIHANI TRANS, is een Distributeur, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, Koeltransport - uitrustingen, transportbedrijf, nationaal transport, Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Ait Melloul, Marokko.

 5. SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, wegtransporteurs routier, Koeltransport - uitrustingen, en vervoer van goederen per koelvrachtschip. Het is gevestigd in Villeneuve Sur Lot, Frankrijk.

 1. EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren compressoren voor koel uitrustingen en -installaties, en machines voor vloeibaarmaking. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 2. GIORGIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIORGIO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren internationaal transportkantoor, en houten artikelen voor opslag en transport. Het is gevestigd in Colliano, Italië.

 1. CRS MOBILE COLD STORAGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CRS MOBILE COLD STORAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren continue diepvriezers, ontdooikasten commercieel gebruik, en koelcontainers voor opslag. Het is gevestigd in Maulden, Verenigd Koninkrijk.

 2. VEBABOX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VEBABOX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekoelde voertuigen, koelwagentjes, en gekoelde tanks voor de opslag van waren. Het is gevestigd in Kleve, Duitsland.

 3. GADEGREJ

  Denemarken

  Het bedrijf GADEGREJ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, Stroomaggregat op diesel, duurzame energiebronnen, Koeltransport - uitrustingen, en elektrische generatoren op zonne-energie. Het is gevestigd in København K, Denemarken.

 4. POMMIER FURGOCAR SRL

  Italië

  Het bedrijf POMMIER FURGOCAR SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 5. NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 6. APPLIC FROID

  Frankrijk

  Het bedrijf APPLIC FROID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Begles, Frankrijk.

 7. ICE CONCEPT

  België

  Het bedrijf ICE CONCEPT, is een Distributeur, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvrachtwagens, en gekoelde aanhangwagens. Het is gevestigd in Herstal, België.

 8. BKL SPEDITION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BKL SPEDITION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 1. CEMAFROID

  Frankrijk

  Het bedrijf CEMAFROID, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Fresnes, Frankrijk.

 2. GIRTEKA LOGISTICS

  Litouwen

  Het bedrijf GIRTEKA LOGISTICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagen met gecontroleerde temperatuur, en Bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 3. STEE

  Frankrijk

  Het bedrijf STEE, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Saint-Étienne, Frankrijk.

 4. DURAFROID SA

  Frankrijk

  Het bedrijf DURAFROID SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Guereins, Frankrijk.

 5. SBR

  Frankrijk

  Het bedrijf SBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltransport - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleggers - industrieel, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Hillion, Frankrijk.

 6. THERMO SYSTEMS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf THERMO SYSTEMS SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Katowice, Polen.

 7. SCOP CARROSSERIE CAZAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf SCOP CARROSSERIE CAZAUX, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Saint Vincent De Paul, Frankrijk.

 8. RIC SIA

  Letland

  Het bedrijf RIC SIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, Koeltransport, Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport. Het is gevestigd in Rigas Rajons, Letland.

 9. FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 10. TCB 35

  Frankrijk

  Het bedrijf TCB 35, en actief in de sector Koeltransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltransport - uitrustingen, en Koeltransport - uitrustingen. Het is gevestigd in Pancé, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis