• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koelvitrines

Resultaten voor

Koelvitrines - Import export

 1. RIGHTWAY ASIA

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIGHTWAY ASIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, en Koelvitrines. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 2. W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Karlsfeld, Duitsland.

 3. K. MAYER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K. MAYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Burladingen, Duitsland.

 4. RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 5. HEFA KÜHLMÖBEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEFA KÜHLMÖBEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Sulzbach-Rosenberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 2. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Turkije

  Met onze 15 jaar ervaring in de koelsector, hebben we de merken Salvo, Klimaitalia en Tosca gecreëerd. Onze reis, die begon met Salvo İç ve Dış Tic., wordt voortgezet met Klimaitalya. In onze fabriek te İzmir - Kemalpaşa, staan we tot uw dienst met diepvriezers met een uniek, uitzonderlijk, 100% Turks ontwerp. Onze productaanbod past zich aan uw vereisten aan en richt zich op brede markten. Onze producten worden vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en kenmerken zich door energiebesparende eigenschappen.

 3. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Griekenland

  TROCHIDIS Commerciële koeling en Winkelinrichting voor Bakkerijen, Banketbakkerijen, Cafetaria's, Slagers, Bars, Cafés, Supermarkten, Snackbars, Bloemisten, Vismarkten, Restaurants, Pizzeria's. Al meer dan 40 jaar een betrouwbare partner van vermaarde voedings- en cateringketens voor het leveren van turnkey projecten voor Commerciële koeling & Winkelinrichting: - Ronde vitrinetoonbanken, - Roestvrijstalen buffetkasten, - Gebaksvitrines, - Gekoelde vitrines, - Bain Marie vitrines, - Rvs koelcellen, - Rvs uitrusting voor microbiologische laboratoria, Onze hoofdactiviteiten: - Verkoop van commerciële winkeluitrusting en - Verkoop van commerciële koelcellen, - Verkoop van gekoelde vitrines, - Verkoop van commerciële Bain Marie vitrines, - Verkoop van gekoelde vitrinekasten voor bakkerijen, - Installatie van commerciële koelapparatuur, - Klantenservice koeling & restaurant apparatuur, VERTROUW OP ONZE 40-jarige ervaring in commerciële koelapparatuur. Zend ons een e-mail.

 4. HYDRACOOLING

  Portugal

  HYDRACOOLING ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt vitrines voor de opslag en het presenteren van producten in de detailhandel, met name voor de distributie van levensmiddelen en de horeca, die onder specifieke omstandigheden bewaard moeten worden: koelmeubels, vitrines, wandschappen, toonbanken, losstaande en wandvrieskisten, koelapparatuur en gekoelde displays. Onze prijzen zijn uiterst aantrekkelijk dankzij een geoptimaliseerd en gestructureerd kostenbeheer. Alle tussenpartijen hebben een lange ervaring binnen de sector, de thermodynamische principes en koeltechnieken, het ontwerp en de distributie van levensmiddelen binnen commerciële structuren en binnen de verkoop van dit type installaties overal ter wereld. Het ontwerpproces telt 5 hoofdstappen: De behoeften van de klant doorgronden; Modelvorming; Ontwerp; Optimalisering van de verhouding Gekoeld volume / Ruimte inname; Energetische efficiëntie en milieu-impact.

 5. COLDVINK

  Nederland

  Wij leveren, installeren en onderhouden alle professionele koelapparatuur met de daarbij benodigde koeltechnische- milieu- en garantiecertificaten door heel Europa en zelfs daarbuiten. Wij zijn van alle markten thuis, hierbij kunt u denken aan koeling voor de productiekant of het gekoelde vervoer van de door u met zorg geproduceerde producten, maar ook in het verkoopkanaal komt u ons veelvuldig tegen. Zowel de vlees- als vissector, horeca, maar ook de banket- en brood-, of groente- en fruitsector voorzien wij van kwalitatief hoogwaardige koelapparatuur. Bij deze nodigen wij u uit om bij aanschaf van koelapparatuur ons een scherpe prijs te laten afgeven, daar de prijzen op onze webpagina's bruto catalogusprijzen zijn. Door middel van een offerte kunnen wij U aantonen dat wij niet alleen op koelgebied alles te bieden hebben, maar dat ook de prijs U alleszins zal meevallen. Uw aankoop is bij ons, als professionele partner, nu en in de toekomst in goede handen.

 1. DRU INTERNATIONAL

  België

  DRU maakt koelkasten sexy. In de luwte van het blitse marketing-gedruis, verzet DRU reeds meer dan 22 jaar bakens in de wereld van de second placement impuls-koelers. Gekoelde displays van DRU zijn duidelijk niet louter functioneel – het koel houden van waren – maar spelen een actieve rol in de  commerciële en promotionele sfeer waarin een merk zich aan de consument wenst te presenteren. DRU gekoelde displays brengen de campagne en boodschap tot in elke hoek van een verkooppunt, met behoud van kwaliteit  én integriteit van het product.

 2. KARSEL SOGUTMA

  Turkije

  ÖZŞENOL Refrigeration heeft, sinds de vestiging in 1998 te Maltepe İstanbul, een plaats op de koelmarkt verworven als fabrikant van kleine commerciële koelkasten. In februari 2011 werd de naam van het bedrijf gewijzigd in ÖZŞENOL, KARSEL COOLING İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Uitvoer van schappen en vitrines voor supermarkten, bakkerijen, banketbakkerijen, delicatessenwinkels en van overige koeluitrustingen.

 1. VITRINAS GÓMEZ

  Spanje

  Wij beschikken over een groot assortiment van etalages en allerlei soorten verkoopstandaarden van hotelvestigingen en bedrijven uit de levensmiddelensector, waarbij verschillende materialen, kleuren en motieven worden gecombineerd.Wij bieden eveneens de mogelijkheid om vitrines en verkoopstandaarden op maat te produceren.Koelvitrines, verwarmde vitrines, muurvitrines, toonbanken, neutrale vitrines van plat of rond kristal, Black serie, accessoires.

 2. NOMA

  België

  Koeling.

 3. MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA

  Portugal

  Het bedrijf MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassaterminals, Materiaal en uitrusting voor supermarkten, wandkasten voor winkels, en Kassaterminals. Het is gevestigd in Águeda, Portugal.

 4. FREEZEPOINT LTD

  Polen

  Het bedrijf FREEZEPOINT LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, Koelvitrines, commerciële koeluitrustingen en -installaties, commerciele koelkasten, en Displayvriesapparatuur. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 5. D.I. TRIUMPH

  Griekenland

  Het bedrijf D.I. TRIUMPH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is tevens aanwezig in de sectoren commerciele koelkasten, koelruimtes voor commercieel gebruik, Koelvitrines voor banketbakkerijen en cafés, en gekoelde toonbanken voor winkel, bars, restaurants. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 6. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Aggregaten voor koeling, Koelvitrines, Vriesdrooginstallaties, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Aggregaten voor koeling, Koelvitrines, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Sivas, Turkije.

 7. GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 8. GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN )

  Duitsland

  Het bedrijf GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN ), is een Dienstverlener, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Dötlingen, Duitsland.

 1. HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Weinbach, Duitsland.

 2. HOTEL-WERK

  Duitsland

  Het bedrijf HOTEL-WERK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in St. Georgen, Duitsland.

 3. SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 4. CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE

  Duitsland

  Het bedrijf CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 5. WECO MIETSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf WECO MIETSERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Wörth, Duitsland.

 6. BANHOLZER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BANHOLZER AG, is een Distributeur, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Deitingen, Zwitserland.

 7. TASTVIN

  Frankrijk

  Het bedrijf TASTVIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkist, wijnkelders voor rijping, variabele wijnkratten, en ruimtes met klimaatregeling voor wijn. Het is gevestigd in La Ciotat, Frankrijk.

 8. FRIGOTEKNIKA GROUP

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf FRIGOTEKNIKA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, Winkelinrichting, Koelvitrines, Winkelinrichting, en Gekoelde vrieskasten. Het is gevestigd in Zherovjane, Noord-Macedonië.

 9. RA-VIT ZAGREB

  Kroatië

  Het bedrijf RA-VIT ZAGREB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelvitrines. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitstalkasten voor het warmhouden van brioches, en vitrines voor winkels. Het is gevestigd in Lucko-Zagreb, Kroatië.

 10. STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koelvitrines. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis