• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koffie en thee

Resultaten voor

Koffie en thee - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatië

  PharmaHerbs is een toegewijd bedrijf dat is gevestigd in een traditioneel hennepteeltgebied in Europa. We begonnen de hennepbusiness in 2019. In het jaar 2020 begonnen we uit te breiden en onze weg te vinden op de Duitse markt. In het jaar 2021 zijn we begonnen met het maken van onze eigen producten. Onze belangrijkste focus is om mensen te helpen door hen te voorzien van de beste producten die voordelen voor hun gezondheid zullen brengen. B2B: Ons bedrijf levert hennepbiomassa van de hoogste kwaliteit en met volledige traceerbaarheid. Wij bieden ook hennep bloemen (knoppen) in bulk hoeveelheid. Wij hebben een breed CBD-assortiment in onze biomassa dat onze klanten een efficiënte extractie biedt. Wij kunnen elke hoeveelheid leveren die nodig is! Met onze grote partner in Duitsland, bieden wij ook diensten aan zoals: Synthese, extractie, drogen, malen, pastilleren. B2C: Wij bieden alle soorten CBD-producten aan: Druppels, Huidverzorging, Mondverzorging, Actieve crèmes. Wij werken dagelijks om onze productportefeuille te verbeteren en onze klanten producten van de beste kwaliteit te leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka is een internationaal bedrijf met als kernactiviteit de groothandel in veelverkochte merk consumptiegoederen (FMCGs). Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008, kennen wij een gestage groei en hebben wij een uitgebreide klanten- en leveranciersbestand opgebouwd. Onze huidige klanten zijn toonaangevende groothandelbedrijven en detailhandelketens in Europa, Azië en Noord-Amerika. Wij bieden talloze diensten zoals: Transport: Wij hebben uitstekende banden opgebouwd met toonaangevende transportbedrijven, zodat wij efficiënte levering tegen schappelijke prijzen kunnen bieden. Label oplossingen: Wij kunnen labels met teksten in uw taal ontwerpen, produceren en plakken tegen lage extra kosten. De labels zin verkrijgbaar in diverse kleuren en maten afhankelijk van het product en de lengte van de gewenste tekst. Opslag: Wij hebben moderne en ruime opslagruimtes en bieden flexibele werktijden. Met onze opslagruimtes in Litouwen, Polen, Letland en Nederland, is Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka in staat opslagdiensten van topkwaliteit te bieden. Douaneservice: Wij kunnen helpen de douaneprocedures in diverse landen uit te voeren en de in- of uitklaringsdocumenten voor te bereiden. Verbreding van pallets: Op aanvraag van de klant kunnen we tevens verbredingen van pallets bieden. Wij staan klaar om u te helpen voor alle handelsgebonden kwesties en kunnen onze diensten aanpassen aan de wensen van de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. COFFEE-B2B AXEL REIDEL E.K.

  Duitsland

  COFFEE-B2B is een koffiegroothandel gespecialiseerd in de groothandels-, catering- en vendingsector. Naast 20 eigen merken omvat ons assortiment meer dan 2000 producten, van koffie, toppings, cacao en thee van alle bekende fabrikanten tot reinigingsmiddelen en koffiemachines van fabrikanten als WMF, Melitta, Schaerer, Bonamat en Jura. COFFEEB2B heeft ook een inkoopovereenkomst met COFFEEFAIR. Met een jaaromzet van 20 miljoen euro, 700.000 klanten en 500 nieuwe kopers per dag genereert COFFEEFAIR 8.000 bestellingen per week en daarmee een omzetgroei van meer dan 25 procent per jaar– en staat daarmee aan de top van de online koffiehandel.Ons inkoopvolume bedraagt thans enkele honderden tonnen per jaar.Dankzij onze eigen grafische en marketingafdeling en onze eigen logistiek kunnen wij binnen de kortst mogelijke tijd voldoen aan de wensen van de klant. Bent u geïnteresseerd? Misschien vinden wij ook een manier om samen te werken.Het zou ons een genoegen zijn!

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AKTÜRK GROUP

  Turkije

  AKTÜRK GROUP is in 1970 met zijn activiteiten in de levensmiddelensector begonnen in Midyat, Mardin, en heeft zijn halve eeuw durende avontuur van groot- en kleinhandelsactiviteiten voortgezet door in 1992 naar Gaziantep te verhuizen, vanwege de strategische ligging. De Aktürk Groep exporteert zijn producten naar ongeveer 40 landen met een stabiele groei sinds zijn oprichting, en blijft zich elke dag ontwikkelen en groeien met de energie van zijn jong team en kan op wereldschaal produceren met zijn faciliteiten gevestigd op een oppervlakte van 50.000 m2 in Gaziantep. AKTÜRK GROUP heeft een hoge klanttevredenheid bereikt op alle markten waar zij actief is geweest. Het bedrijf biedt merken aan voor mobiele telefoons, tablets, computers en slimme horloges in de elektronicasector; thee, instantkoffie, rijst en hete peper in de levensmiddelensector; babyluier, luier voor patiënten, maxi pad en vochtige doekjes in de gezondheidssector. De Aktürk Groep wil de leider zijn van de ontwikkeling en de innovaties in de sector, door gebruik te maken van efficiënte, kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke werkingssystemen met zijn productiefaciliteiten met de hoogste capaciteit en technologie van zijn sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "koffie en thee"

 3. JACK MACK COFFEE

  Cyprus

  Jack is Alexander, een wereldreiziger die schippert tussen spontane ingevingen en berekeningen. Hij heeft sinds altijd een zwak voor goede koffie en zijn talloze reizen naar Zuid-Europa hebben deze voorliefde versterkt. Koffiedrinken is een intens moment! Hij houdt ervan om op elk moment van de dag een sterke espresso te drinken. Mack is een Portugese branderij. Verwacht niet een industrieel resultaat waarbij sommige koffiebonen verbrand zijn (koffiebonen met een glanzend finish) en sommige helemaal niet gebrand zijn. Dankzij 2 ketels van elk 120 kg, wordt de koffie hier langzaam en gelijkmatig gebrand om uitgelezen koffie te verkrijgen. Jack Mack Coffee is speciaal ontworpen voor uw dagelijkse kop koffie thuis of op het werk. Onze koffiebonen worden gebrand in Portugal omdat we een volledig nieuwe en vrije weg in willen slaan. Wij leggen ons toe op het plezier van het koffiedrinken. Wij willen de koffie van de 21e eeuw op de markt introduceren en wij kennen alle fijne kneepjes van de koffiehandel. Wij streven ernaar deze constant te hernieuwen. Onze bonen worden vers gebrand in kleine series opdat u altijd van heerlijke verse koffie kunt genieten. Er is iets dat Jack en Mack verbindt; de liefde voor goede koffie, die iets sterker is en tegen een eerlijke prijs verkocht wordt. Wij maken gebruik van de transparantie van internet, de Nederlandse knowhow van Jack en het langzame branden van Mack. Zoals we al zeiden: wij willen de regels van de koffiehandel verleggen en een 'stoere' koffie op de markt brengen. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. WOSEBA POLAND

  Polen

  Woseba is een van de belangrijkste koffieproducenten op de Poolse markt, die samenwerkt met alle klanten van het netwerk. Het biedt een breed scala aan hoogwaardige bonen, gemalen koffie en oploskoffie.. Het bedrijf heeft het BRC Global Standard for Food Safety certificaat. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en het hoofdkantoor is gevestigd in Odolanow in Polen. Geavanceerde technologie, import van de beste bonen uit Zuid- en Midden-Amerika en Azië, lange ervaring en toewijding aan de traditie stellen ons in staat koffie te maken met een uniek aroma en een unieke smaak. Het belangrijkste doel van Woseba is het leveren van topkwaliteit koffie. Al in het jaar 2001 begon het bedrijf met de introductie van premium koffie op de markt. Om aan de eisen van de consument te voldoen, creëerde Woseba merken zoals: Espresso, Arabica, of Café Brasil, dankzij welke het bedrijf heeft deelgenomen aan het creëren van consumententrends gericht op het drinken van honderd procent Arabica-koffie. De volgende stap was de creatie van een product in het ecologische segment - Woseba Bio Organic, 100% Arabica koffie. De enige factoren die de groei en rijping van de koffiestruiken bevorderen, zijn de natuurlijke omstandigheden, waarop voortdurend wordt toegezien door onafhankelijke certificeringsorganisaties. Het onderscheidende kenmerk van Woseba in de categorie premium koffie is de kwaliteit, die het resultaat is van een langzaam proces van bonen branden. Het portfolio van Woseba omvat Mocca Fix Gold, Maestro, Crema en Caffeine Shot koffie. Ti meriti un caffè Crema e Aroma en Gusto Raffinato zijn de nieuwste producten van WOSEBA.

 1. EXOTIC CITY

  België

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 2. CAFFÈ CORTESE

  Italië

  Het is 1956 en Carmine Cortese begint zijn avontuur door zijn naam met zijn droom te verbinden: de koffiecultuur verspreiden en enkele van de beste melanges op de markt tot leven brengen. Zo wordt Caffè Cortese geboren, niet zomaar een merk, maar een nieuw begrip op het gebied van 's werelds populairste drank. Door de kwaliteit van zijn product wordt de heer Carmine, zoals iedereen hem noemde, een referentiepunt in de brandsector, met zijn bonenmelanges voor bars en gemalen koffie om thuis van te genieten, waarbij hij zijn klanten begeleidt bij het ontdekken van kleine zintuiglijke ervaringen. Met een kopje Caffè Cortese kunt u alle aroma's in u opnemen, de perfecte branding waarderen en van de verschillende smaakintensiteiten genieten. Dit alles met respect voor de traditie van Napolitaanse espresso en de cultuur van verschillende degustaties: een koffie die overal wordt gewaardeerd, romig en aromatisch, vers gezet en genoten.

 1. EDELWEISS GROUPE

  Frankrijk

  EDELWEISS GROUP is actief in de voedingsindustrie en biedt u zijn producten van Russische en Armeense oorsprong aan. Wij bieden ook een breed assortiment van andere producten, conserven (auberginekaviaar, knoflookchili, geroosterde groenten, ...), jam en gekonfijt fruit (noten, aardbeien, vijgen, witte kersen, ...), fruitcompotes (kersen, kornoelje, perziken, ...), noten, chips, en andere producten. Wij bieden uit Oost-Europa geïmporteerde producten van zeer hoge kwaliteit tegen heel betaalbare prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar onze website: https: //edelweiss-group.eu/

 2. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italië

  Caffè De Roccis is de ideale partner voor kwaliteit aan een schappelijke prijs! Onze producten: - Koffiebonen - gemalen koffie - capsules en machines compatibel met de systemen van Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - Papieren koffiepads - Productie van gepersonaliseerde koffie en capsules, in mengeling of onder het huismerk. Koffiebranderij De Roccis onderscheidt zich door het brede keuzegamma waarmee u koffie kunt selecteren, mengen en roosteren met de nieuwste technologieën. Bovendien garanderen we een voortdurende en strenge kwaliteitscontrole. De Roccis garandeert het volgende: - Internationale dienstverlening - meertalig personeel - samenwerking met internationale expediteurs - aanwezigheid in meer dan 40 landen wereldwijd - 30 jaar ervaring in de koffiesector - Lidmaatschap bij de tweede Italiaanse koffiebranderij - Mogelijkheid om grote hoeveelheden te produceren - Mogelijkheid om ad hoc koffiemengelingen van hoge kwaliteit te ontwikkelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 3. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Duitsland

  De liefde voor thee en de vriendschappelijke en eerlijke jarenlange samenwerking met zakenpartners heeft beide eigenaars, Mathias Kloth en Axel Köhnken, ertoe gebracht in 1992 dit bedrijf op te richten. In de bedrijfsfilosofie vormen deze kernpunten noch altijd de basis van ons werk en ze verklaren waarschijnlijk het grote succes van het bedrijf tot op de dag van vandaag. Mathias Kloth begon zijn loopbaan in 1969 in Hamburg en kwam in 1982 naar Bremen. Axel Köhnken begon in 1981 in de thee-industrie.Wij bieden u: Concurrerende prijzen als gevolg van ons grote handelsvolume, op uw klanten en markten toegesneden theeoplossingen (orthodox en gearomatiseerd), partnerschappelijke advisering met onze grote en langdurige theevakkennis, directe beschikbaarheid van alle belangrijke oorsprongen, bladgraden en kwaliteiten door ons goed gesorteerde en omvangrijke magazijn in Bremen, contractuele oplossingen voor levering het hele jaar door, leveringen op afroep "just in time".

 4. LIA MOOS

  Nederland

  LIA MOOS is gespecialiseerd in de export en import van houtproducten zoals epal pallets, europallets, aan biobrandstof energie gerelateerde producten zoals houtpellets, Einplus pellets, houtblokken, spar blokken, zaaghout, zoetwaren, schoonheidsproducten, tarwe, suiker, spijsoliën, oliehoudende zaden, oliemeel extracten, peulvruchten, linzen, specerijen, verpakkingsmaterialen, eetbare noten en allerlei landbouw bulkgoederen en overige types bulkgoederen. Wij zijn werkzaam in Europa, Midden-Oosten, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

 5. SERENCO

  België

  SERENCO is gespecialiseerd in de verkoop van koffie. Onze koffie bestaat voor 80% uit Arabica en voor 20% uit Robusta. Onze koffie is afkomstig van bomen die in Afrika en Zuid-Amerika op duurzame wijze zijn aangeplant. Wij selecteren de beste bonen om u kwaliteitskoffie aan te bieden. Wij werken met boeren die de sociale, economische en milieunormen van eerlijke handel respecteren. De granen worden vervolgens in België getransformeerd.

 6. SAICAF SPA

  Italië

  Saicaf boogt op historische wortels uit 1932, waar een passie voor het onderzoek naar grondstoffen en werk van kwaliteit hem in staat heeft gesteld om zich te doen gelden als leader in Apulië en maakt deel uit van de eerste drie producerende bedrijven van Italië. De aandacht voor de selectie van het brede mengselgamma, verkregen met koffiesoorten die uit Brazilië, Costa Rica, Colombia, Zaïre en Ivoorkust komen, dient om de meest diverse smaken van consumenten uit de hele wereld tevreden te stellen.

 7. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  België

  GB Export International met vestigingen in België, Groot-Brittannië en Egypte, levert u hoogwaardige landbouwproducten zoals specerijen, medische kruiden, fruit en groenten onder andere van eigen boerderijen in Egypte. Maar om u de beste producten te kunnen leveren, werkt GB Export eveneens samen met lokale boeren uit andere landen, met boerderijen die duurzaam en schoon zijn om kwaliteit te kunnen waarborgen. Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiest GB Export daarvoor. Met vele jaren ervaring, heeft GB Export International een geëxpandeerde marktkennis van oogst en teelt. Maar ook in levering, vraag en consumptiestatistieken is GB Export International expert. GB Export bevoorrecht lokale landbouw. De aangeboden landbouwproducten zijn plaatselijk verbouwd en voldoen aan de internationale eisen. Wij zijn groothandelaar en kunnen al onze producten leveren aan fabrieken, hotels, supermarkten, winkels en handelaren. Wij produceren o.a. rood en wit knoflook, koffiebonen, gedroogde venkelzaad, kaneel en vanille, vanillebonen, vanillepoeder, vanille extract, zwarte peper, tijm, en nootmuskaat van hoge kwaliteit. Al deze producten kunnen worden geleverd in kleine en grote hoeveelheden. Wij geloven diep in respect en authenticiteit en leveren u altijd het beste van het beste! Met strikte regels voor verpakking en verscheping, werkt GB Export, waar het kan met recyclebare materialen.

  Alle producten voor "koffie en thee"

 8. EXIM GLOBAL GMBH

  Zwitserland

  EXIM Global is een bedrijf in Zwitserland (Zürich) en Kameroen (Bafang). Onze wens is om te voldoen aan de eisen van roasters, koffiemerk, groothandelaren en fijne kruidenierszaken die willen worden geleverd in groene koffie en peper (Penja) hoge kwaliteit short circuit. Voor koffie hebben we een compleet verwerkingsstation dat kwaliteit en eerlijkheid garandeert. Onze producten zijn allemaal afkomstig van coöperaties en/of boeren in Kameroen. Onze belofte is om de best mogelijke kwaliteit van groene koffie (Arabica, Robusta) en Kameroense paprika's naar de internationale markt te brengen.

 1. TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE

  Italië

  Torrefazione Paranà houdt sinds 1960 de traditie van hoge kwaliteitskoffie in stand, met de nadruk op aroma en smaak. Het deskundige personeel garandeert uitmuntendheid gebaseerd op ambachtelijk vakmanschap en de omarming van het Italiaanse erfgoed. Torrefazione Paranà is groothandelsleverancier van diverse koffieproducten bestemd voor de HORECA: bars, restaurants en hotels. Het bedrijf exporteert wereldwijd zijn meesterschap en passie voor Italiaanse koffie en heeft een status van wereldwijd erkend en gewaardeerd merk opgebouwd.

 2. CAFÉS DURBÁN

  Spanje

 3. LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Theezakje. Het is gevestigd in La Courneuve, Frankrijk.

 4. CAFEOGRAPHE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAFEOGRAPHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie, koffie van hoge kwaliteit, gebrande koffie, en koffiebranderij. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. AZÚCARES PRIETO

  Spanje

  Het bedrijf AZÚCARES PRIETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suiker. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, cafeïnevrije koffie, verpakking voor suiker, Koffie en thee, personalisering van suiker, Distributie van suiker, chocoladewafels, en suiker afkomstig van de eerlijke handel. Het is gevestigd in Valladolid, Spanje.

 6. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

  Het bedrijf CHÁS DO MUNDO, is een Distributeur, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, geneeskundige planten, kruidenthee en kruidenaftreksels, Kruidenthee, en geneeskrachtige kruiden. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 7. CALICE HEMP

  Frankrijk

  Het bedrijf CALICE HEMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Koffie en thee, Huisdierenvoer, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 8. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DETHLEFSEN & BALK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 9. INTERKOM SPA

  Italië

  Het bedrijf INTERKOM SPA, is een Distributeur, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie groothandel, koffie, rauwe koffiebonen, gebrande koffiebonen, geselecteerde koffiemengsels, import van gebrande koffie en dergelijke, export gebrande koffie en dergelijke, arabica mengsel, en biologische koffie. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 10. SIEGFRIED BRUNNHOFER VENDING SYSTEMS

  Oostenrijk

  Het bedrijf SIEGFRIED BRUNNHOFER VENDING SYSTEMS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffie en thee. Het is gevestigd in St. Peter-Freienstein, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Koffie en thee - Import export

Aantal resultaten

3.524 Bedrijven