• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koffie en thee

Resultaten voor

Koffie en thee - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatië

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs is een toegewijd bedrijf dat is gevestigd in een traditioneel hennepteeltgebied in Europa. We begonnen de hennepbusiness in 2019. In het jaar 2020 begonnen we uit te breiden en onze weg te vinden op de Duitse markt. In het jaar 2021 zijn we begonnen met het maken van onze eigen producten. Onze belangrijkste focus is om mensen te helpen door hen te voorzien van de beste producten die voordelen voor hun gezondheid zullen brengen. B2B: Ons bedrijf levert hennepbiomassa van de hoogste kwaliteit en met volledige traceerbaarheid. Wij bieden ook hennep bloemen (knoppen) in bulk hoeveelheid. Wij hebben een breed CBD-assortiment in onze biomassa dat onze klanten een efficiënte extractie biedt. Wij kunnen elke hoeveelheid leveren die nodig is! Met onze grote partner in Duitsland, bieden wij ook diensten aan zoals: Synthese, extractie, drogen, malen, pastilleren. B2C: Wij bieden alle soorten CBD-producten aan: Druppels, Huidverzorging, Mondverzorging, Actieve crèmes. Wij werken dagelijks om onze productportefeuille te verbeteren en onze klanten producten van de beste kwaliteit te leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 3. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 4. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. JACK MACK COFFEE

  Cyprus

  Verified by europages badge

  Jack is Alexander, een wereldreiziger die schippert tussen spontane ingevingen en berekeningen. Hij heeft sinds altijd een zwak voor goede koffie en zijn talloze reizen naar Zuid-Europa hebben deze voorliefde versterkt. Koffiedrinken is een intens moment! Hij houdt ervan om op elk moment van de dag een sterke espresso te drinken. Mack is een Portugese branderij. Verwacht niet een industrieel resultaat waarbij sommige koffiebonen verbrand zijn (koffiebonen met een glanzend finish) en sommige helemaal niet gebrand zijn. Dankzij 2 ketels van elk 120 kg, wordt de koffie hier langzaam en gelijkmatig gebrand om uitgelezen koffie te verkrijgen. Jack Mack Coffee is speciaal ontworpen voor uw dagelijkse kop koffie thuis of op het werk. Onze koffiebonen worden gebrand in Portugal omdat we een volledig nieuwe en vrije weg in willen slaan. Wij leggen ons toe op het plezier van het koffiedrinken. Wij willen de koffie van de 21e eeuw op de markt introduceren en wij kennen alle fijne kneepjes van de koffiehandel. Wij streven ernaar deze constant te hernieuwen. Onze bonen worden vers gebrand in kleine series opdat u altijd van heerlijke verse koffie kunt genieten. Er is iets dat Jack en Mack verbindt; de liefde voor goede koffie, die iets sterker is en tegen een eerlijke prijs verkocht wordt. Wij maken gebruik van de transparantie van internet, de Nederlandse knowhow van Jack en het langzame branden van Mack. Zoals we al zeiden: wij willen de regels van de koffiehandel verleggen en een 'stoere' koffie op de markt brengen. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka is een internationaal bedrijf met als kernactiviteit de groothandel in veelverkochte merk consumptiegoederen (FMCGs). Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008, kennen wij een gestage groei en hebben wij een uitgebreide klanten- en leveranciersbestand opgebouwd. Onze huidige klanten zijn toonaangevende groothandelbedrijven en detailhandelketens in Europa, Azië en Noord-Amerika. Wij bieden talloze diensten zoals: Transport: Wij hebben uitstekende banden opgebouwd met toonaangevende transportbedrijven, zodat wij efficiënte levering tegen schappelijke prijzen kunnen bieden. Label oplossingen: Wij kunnen labels met teksten in uw taal ontwerpen, produceren en plakken tegen lage extra kosten. De labels zin verkrijgbaar in diverse kleuren en maten afhankelijk van het product en de lengte van de gewenste tekst. Opslag: Wij hebben moderne en ruime opslagruimtes en bieden flexibele werktijden. Met onze opslagruimtes in Litouwen, Polen, Letland en Nederland, is Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka in staat opslagdiensten van topkwaliteit te bieden. Douaneservice: Wij kunnen helpen de douaneprocedures in diverse landen uit te voeren en de in- of uitklaringsdocumenten voor te bereiden. Verbreding van pallets: Op aanvraag van de klant kunnen we tevens verbredingen van pallets bieden. Wij staan klaar om u te helpen voor alle handelsgebonden kwesties en kunnen onze diensten aanpassen aan de wensen van de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "koffie en thee"
 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 5. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italië

  Verified by europages badge

  Caffè De Roccis is de ideale partner voor kwaliteit aan een schappelijke prijs! Onze producten: - Koffiebonen - gemalen koffie - capsules en machines compatibel met de systemen van Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - Papieren koffiepads - Productie van gepersonaliseerde koffie en capsules, in mengeling of onder het huismerk. Koffiebranderij De Roccis onderscheidt zich door het brede keuzegamma waarmee u koffie kunt selecteren, mengen en roosteren met de nieuwste technologieën. Bovendien garanderen we een voortdurende en strenge kwaliteitscontrole. De Roccis garandeert het volgende: - Internationale dienstverlening - meertalig personeel - samenwerking met internationale expediteurs - aanwezigheid in meer dan 40 landen wereldwijd - 30 jaar ervaring in de koffiesector - Lidmaatschap bij de tweede Italiaanse koffiebranderij - Mogelijkheid om grote hoeveelheden te produceren - Mogelijkheid om ad hoc koffiemengelingen van hoge kwaliteit te ontwikkelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 1. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 2. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEALTHY BEVERAGE & FOODS, is een Distributeur, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thee, Kruidenthee, Dranken, Dranken - import-export, Levensmiddelen - import-export, Import-export - levensmiddelen, Welzijn en fitness, Sauzen, en Thee. Het is gevestigd in Charbonnières-Les-Bains, Frankrijk.

 1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bij B.A.B. Bij AGRARBERATUNG GmbH streven we ernaar onze klanten een breed assortiment gezonde energiedranken en andere dranken aan te bieden die hun energieniveau verhogen en hen een verfrist gevoel geven met optimale hydratatie en zonder bijwerkingen. In onze drankencategorie bieden we Sprite energiedrankjes, Lipton Ice Tea energiedrankjes, San Pellegrino mineraalwater en nog veel meer. Deze zijn afkomstig van gerenommeerde merken waarvan de producten zijn afgestemd op de specifieke eisen van wereldwijde klanten. Deze productiemerken hebben een technologisch geavanceerde faciliteit met krachtige machines om producten van de hoogste kwaliteit te maken die voldoen aan de eisen van de consument.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litouwen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION is een groothandel in internationaal erkende merken voedingsmiddelen en reinigings-/schoonheidsproducten. Ons team is zeer getalenteerd in commercie en logistiek, evenals in klanttevredenheid.Bovendien bestuderen we voortdurend de markt om merkproducten tegen de beste prijs in te kopen, ze op te slaan en onze klanten in meer dan 90 landen de meest uitgebreide importprijzen te bieden.   We beoordelen al onze leveranciers grondig en werken alleen met producten en merken van hoge kwaliteit. Als gevolg hiervan kunnen onze klanten profiteren van groothandelsdistributie van bekende merken zoals Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove en Dove. nog vele anderen. 3C DISTRIBUTION is al een vertrouwde en gekozen B2B-partner voor verschillende wereldwijde winkelketens, cash &carry, supermarkten, hypermarkten en zelfs bedrijven met één locatie. We passen ons aan en doen ons best om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen en onze relaties op lange termijn te houden. Onze diensten zijn uitgebreid van groothandel naar distributie, logistiek en etikettering. We kunnen de etikettering van uw product voltooien in de taal die u wenst, in overeenstemming met uw eisen, maar ook alle certificaten, handelsdocumenten en douanedocumenten volledig opstellen. We bieden betrouwbare transportdiensten dankzij de moderne infrastructuur en de expertise van ons logistieke team voor de groothandel. We verzenden door de lucht, over de weg en over zee, en we leveren ook van deur tot deur.

 3. LIA MOOS

  Nederland

  Verified by europages badge

  LIA MOOS is gespecialiseerd in de export en import van houtproducten zoals epal pallets, europallets, aan biobrandstof energie gerelateerde producten zoals houtpellets, Einplus pellets, houtblokken, spar blokken, zaaghout, zoetwaren, schoonheidsproducten, tarwe, suiker, spijsoliën, oliehoudende zaden, oliemeel extracten, peulvruchten, linzen, specerijen, verpakkingsmaterialen, eetbare noten en allerlei landbouw bulkgoederen en overige types bulkgoederen. Wij zijn werkzaam in Europa, Midden-Oosten, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

 4. SAICAF SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Saicaf boogt op historische wortels uit 1932, waar een passie voor het onderzoek naar grondstoffen en werk van kwaliteit hem in staat heeft gesteld om zich te doen gelden als leader in Apulië en maakt deel uit van de eerste drie producerende bedrijven van Italië. De aandacht voor de selectie van het brede mengselgamma, verkregen met koffiesoorten die uit Brazilië, Costa Rica, Colombia, Zaïre en Ivoorkust komen, dient om de meest diverse smaken van consumenten uit de hele wereld tevreden te stellen.

 5. JAGDAMBA IMPEX

  India

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex is een bekende naam in de landbouwproducten. Onze belangrijkste producten zijn rijst, suiker, maïs, gierst, tarwe enz We hebben onze eigen contractteelt om de klant de beste kwaliteit en prijs te bieden Wij zorgen voor onze rijst, granen en granen vanaf de teelt, verpakking en levering bij de klant voor de deur We zijn in staat om elke hoeveelheid te behandelen en de levering in elke haven ter wereld te geven Onder de Verse Groenten leveren wij Verse Gember en Knoflook

  Alle producten voor "koffie en thee"
 6. EXIM GLOBAL GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  EXIM Global is een bedrijf in Zwitserland (Zürich) en Kameroen (Bafang). Onze wens is om te voldoen aan de eisen van roasters, koffiemerk, groothandelaren en fijne kruidenierszaken die willen worden geleverd in groene koffie en peper (Penja) hoge kwaliteit short circuit. Voor koffie hebben we een compleet verwerkingsstation dat kwaliteit en eerlijkheid garandeert. Onze producten zijn allemaal afkomstig van coöperaties en/of boeren in Kameroen. Onze belofte is om de best mogelijke kwaliteit van groene koffie (Arabica, Robusta) en Kameroense paprika's naar de internationale markt te brengen.

 7. SERENCO

  België

  Verified by europages badge

  SERENCO is gespecialiseerd in de verkoop van koffie. Onze koffie bestaat voor 80% uit Arabica en voor 20% uit Robusta. Onze koffie is afkomstig van bomen die in Afrika en Zuid-Amerika op duurzame wijze zijn aangeplant. Wij selecteren de beste bonen om u kwaliteitskoffie aan te bieden. Wij werken met boeren die de sociale, economische en milieunormen van eerlijke handel respecteren. De granen worden vervolgens in België getransformeerd.

 8. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  België

  Verified by europages badge

  GB Export International met vestigingen in België, Groot-Brittannië en Egypte, levert u hoogwaardige landbouwproducten zoals specerijen, medische kruiden, fruit en groenten onder andere van eigen boerderijen in Egypte. Maar om u de beste producten te kunnen leveren, werkt GB Export eveneens samen met lokale boeren uit andere landen, met boerderijen die duurzaam en schoon zijn om kwaliteit te kunnen waarborgen. Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiest GB Export daarvoor. Met vele jaren ervaring, heeft GB Export International een geëxpandeerde marktkennis van oogst en teelt. Maar ook in levering, vraag en consumptiestatistieken is GB Export International expert. GB Export bevoorrecht lokale landbouw. De aangeboden landbouwproducten zijn plaatselijk verbouwd en voldoen aan de internationale eisen. Wij zijn groothandelaar en kunnen al onze producten leveren aan fabrieken, hotels, supermarkten, winkels en handelaren. Wij produceren o.a. rood en wit knoflook, koffiebonen, gedroogde venkelzaad, kaneel en vanille, vanillebonen, vanillepoeder, vanille extract, zwarte peper, tijm, en nootmuskaat van hoge kwaliteit. Al deze producten kunnen worden geleverd in kleine en grote hoeveelheden. Wij geloven diep in respect en authenticiteit en leveren u altijd het beste van het beste! Met strikte regels voor verpakking en verscheping, werkt GB Export, waar het kan met recyclebare materialen.

  Alle producten voor "koffie en thee"
 1. CAFE SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Cafe is een koffiebranderij uit Vignola ontstaan uit het idee de ambachtelijke knowhow gebaseerd op vakkundig en met passie uitgevoerd werk nieuw leven in te blazen en uit te diepen. Het idee is terug te keren naar de oorsprong van de typische Italiaanse smaken die uitgedragen worden met onze door de meester koffiebranders gecreëerde melanges. We streven ernaar onze passie voor onderzoek naar grondstoffen, verwerkings- en winningsmethodes uit de dragen via een harmonieuze combinatie van innovatie en traditie.

 2. IL CAFETERO SPECIALTY COFFEE

  Italië

  Verified by europages badge

  Ontdek de uitmuntende Italiaanse koffie met Il Cafetero: Il Cafetero biedt authentieke Italiaanse espresso, een combinatie van traditie en innovatie. De ideale keuze voor uw bedrijf. Wij werken samen met kleine landbouwers zodat onze koffie duurzaam en eenvoudig te traceren is. Gebrand in Italië. Koffie van de hoogste kwaliteit voor de meest veeleisende fijnproevers. Milieuvriendelijke landbouwpraktijken. Italiaanse traditie en moderne technieken. Ideaal voor kantoor en horeca.

 3. CAFÉS DURBÁN

  Spanje

  Verified by europages badge
 4. CAFEOGRAPHE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAFEOGRAPHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie, koffie van hoge kwaliteit, gebrande koffie, en koffiebranderij. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. ATELIER DVPM LE BEAU THÉ

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATELIER DVPM LE BEAU THÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is gevestigd in La Courneuve, Frankrijk.

 6. AZÚCARES PRIETO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AZÚCARES PRIETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suiker. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, cafeïnevrije koffie, verpakking voor suiker, Koffie en thee, personalisering van suiker, Distributie van suiker, chocoladewafels, en suiker afkomstig van de eerlijke handel. Het is gevestigd in Valladolid, Spanje.

 7. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHÁS DO MUNDO, is een Distributeur, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, geneeskundige planten, kruidenthee en kruidenaftreksels, Kruidenthee, en geneeskrachtige kruiden. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 8. SILVERMOUNTS COFFEE CO.

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILVERMOUNTS COFFEE CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ongebrande koffie, (koffie)branderijen, voor, en koffie groothandel. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 9. CALICE HEMP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALICE HEMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Koffie en thee, Huisdierenvoer, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 10. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DETHLEFSEN & BALK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Koffie en thee - Import export

Aantal resultaten

3.457 Bedrijven