• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koffiebranderijen - machines en materialen

Resultaten voor

Koffiebranderijen - machines en materialen - Import export

 1. ALFRED NOLTE GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen, produceren, leveren, monteren en onderhouden machines voor lucht-, verwarmings- en zuigtechniek, innovatieve voedselbranders, droogmachines en zoutmachines (pistachenoten, amandelen, cashewnoten, noten, koffie). Onze machines worden individueel voor de klant gepland en gebouwd.Kenmerken zijn: productiviteit, eenvoudige bediening, hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid. Onze voedselmachines hebben een hygiënisch ontwerp.Ze worden direct of indirect verwarmd met gas, elektriciteit of stoom.Op het product zijn temperaturen van 20° C tot 250° C mogelijk.Het roostresultaat is bijzonder gelijkmatig. Onze systemen bieden een droog- ofroostcapaciteit van 50 tot 10.000 kg / u.Onze bijpassende zoutsystemen kunnen continu en voorzichtig noten en pitten zouten of kruiden, met een goede menging en gelijktijdig verticaal transport. Het mobiele systeem kan onafhankelijk worden gebruikt, voor of na het roosteren.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italië

 3. LA VARESINA CAFFÈ

  Italië

 4. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. MOKAFINA

  België

  Mokafina is een Belgische koffiebranderij waar de focus ligt op kwaliteit, ambacht en service. We garanderen altijd verse koffie met een lokaal karakter. We bieden zowel koffie oplossingen aan voor horeca en business, als het creëren van private label koffie. We bieden het 1-stop-shop principe aan: Mokafina omvat alles gaande van koffiemachines tot koffie en alle mogelijke toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan thee, melk, suiker en koekjes, maar ook onderhoudsproducten en disposables. Inclusief service! We kijken samen met u wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf, horeca zaak of private label. Onze koffiebonen doorlopen een heel kwaliteitsproces voordat ze bij ons toekomen om gebrand te worden. De bonen worden medium gebrand, omdat ze zo hun smaak beter behouden. Onze koffie is altijd vers en lokaal gebrand in Wijnegem, Antwerpen. Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

  Alle producten voor "koffiebranderijen - machines en materialen"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DONKO'S KOFFIE

  België

  Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 3. MIKO KOFFIE

  België

  Miko Coffee Service richt zich bijgevolg tot de Belgische Out-Of-Home-markt met een totaalconcept voor heerlijke koffiepauzes. Dagelijks voorzien wij duizenden horecazaken, bedrijven, kantoren, scholen en instellingen van koffie- en espressosystemen, koude en warme drankautomaten en snackautomaten. Ook de professionele HORECA-uitbater kan bij Miko terecht voor een geselecteerd gamma hoogwaardige espressokoffies en een topassortiment espressotoestellen.

 4. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Turkije

 5. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

 1. QUARANTA CAFFÈ

  Italië

 2. BESCA ROASTERS.

  Turkije

 1. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Turkije

 2. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italië

 3. GARANTI ROASTERS

  Turkije

 4. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkije

 5. BAZZARA SRL

  Italië

 6. DNZ ROASTING MACHINE

  Turkije

 7. COFFE EXCLUSIVE

  Oekraïne

 8. VALEOROSSI

  Oekraïne

 1. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

 2. PRIME BRASIL COFFEE

  Italië

 3. PREDOM SERVICE FHU

  Polen

 4. MACHINE CASTLE

  Turkije

 5. OZSTARMAKINA

  Turkije

 6. SMYRNA COFFEE ROASTERS

  Turkije

 7. TOSTA CAFÈ

  Spanje

 8. TORREFAZIONE ADRIATICA SPA

  Italië

 9. MACCHINE DA CAFFE' FRACINO

  Italië

 10. SM COFFEE TRADING

  België

Filters

Resultaten voor

Koffiebranderijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.766 bedrijven