• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koffiebranderijen - machines en materialen

Resultaten voor

Koffiebranderijen - machines en materialen - Import export

 1. ALFRED NOLTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij ontwikkelen, produceren, leveren, monteren en onderhouden machines voor lucht-, verwarmings- en zuigtechniek, innovatieve voedselbranders, droogmachines en zoutmachines (pistachenoten, amandelen, cashewnoten, noten, koffie). Onze machines worden individueel voor de klant gepland en gebouwd.Kenmerken zijn: productiviteit, eenvoudige bediening, hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid. Onze voedselmachines hebben een hygiënisch ontwerp.Ze worden direct of indirect verwarmd met gas, elektriciteit of stoom.Op het product zijn temperaturen van 20° C tot 250° C mogelijk.Het roostresultaat is bijzonder gelijkmatig. Onze systemen bieden een droog- ofroostcapaciteit van 50 tot 10.000 kg / u.Onze bijpassende zoutsystemen kunnen continu en voorzichtig noten en pitten zouten of kruiden, met een goede menging en gelijktijdig verticaal transport. Het mobiele systeem kan onafhankelijk worden gebruikt, voor of na het roosteren.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRASIL MOKA SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distributie-automaten, Drankautomaten, installatie van automaten, automaten voor warme dranken, Distributie-automaten, verhuur van destributie-automaten, Drankautomaten, espressosystemen, en koffie. Het is gevestigd in Villa Di Tirano, Italië.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Kevelaer Ot Kervenheim, Duitsland.

 4. MOKAFINA

  België

  Mokafina is een Belgische koffiebranderij waar de focus ligt op kwaliteit, ambacht en service. We garanderen altijd verse koffie met een lokaal karakter. We bieden zowel koffie oplossingen aan voor horeca en business, als het creëren van private label koffie. We bieden het 1-stop-shop principe aan: Mokafina omvat alles gaande van koffiemachines tot koffie en alle mogelijke toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan thee, melk, suiker en koekjes, maar ook onderhoudsproducten en disposables. Inclusief service! We kijken samen met u wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf, horeca zaak of private label. Onze koffiebonen doorlopen een heel kwaliteitsproces voordat ze bij ons toekomen om gebrand te worden. De bonen worden medium gebrand, omdat ze zo hun smaak beter behouden. Onze koffie is altijd vers en lokaal gebrand in Wijnegem, Antwerpen. Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

  Alle producten voor "koffiebranderijen - machines en materialen"

 5. DONKO'S KOFFIE

  België

  Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 2. MIKO KOFFIE

  België

  Miko Coffee Service richt zich bijgevolg tot de Belgische Out-Of-Home-markt met een totaalconcept voor heerlijke koffiepauzes. Dagelijks voorzien wij duizenden horecazaken, bedrijven, kantoren, scholen en instellingen van koffie- en espressosystemen, koude en warme drankautomaten en snackautomaten. Ook de professionele HORECA-uitbater kan bij Miko terecht voor een geselecteerd gamma hoogwaardige espressokoffies en een topassortiment espressotoestellen.

 3. EKOROAST KMS

  Turkije

  Het bedrijf EKOROAST KMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roostmachines voor gedroogde vruchten, koffiebranderij, en gedroogde vruchten gehuld in chocolade. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 4. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiebranderij, en koffiemolen. Het is gevestigd in Yenişehir/ Konak /izmir, Turkije.

 5. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 1. QUARANTA CAFFÈ

  Italië

  Het bedrijf QUARANTA CAFFÈ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren italiaanse espressokoffie, koffie groothandel, export gebrande koffie en dergelijke, en branden van koffie en gelijksoortige producten voor rekening van derden. Het is gevestigd in Brindisi, Italië.

 2. BESCA ROASTERS.

  Turkije

  Het bedrijf BESCA ROASTERS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - machines en materialen, koffiebranders, en Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Turkije

  Het bedrijf SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roostmachines voor gedroogde vruchten, inpakmachines voor verpakking, installaties en apparatuur voor het branden en roosten van koffie en dergelijke, en koffiebranderij. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italië

  Het bedrijf CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, Machines voor koffiecapsules, Koffiebranderijen - installaties, Mengsel van koffiebonen, en espressomachines voor openbare instanties. Het is gevestigd in Cremona, Italië.

 3. ALL4VENDING

  Polen

  Het bedrijf ALL4VENDING, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Radom, Polen.

 4. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Giresun, Turkije.

 5. BAZZARA SRL

  Italië

  Het bedrijf BAZZARA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 6. VALEOROSSI

  Oekraïne

  Het bedrijf VALEOROSSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiebranderij, en voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 7. DNZ ROASTING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf DNZ ROASTING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 8. COFFE EXCLUSIVE

  Oekraïne

  Het bedrijf COFFE EXCLUSIVE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Charkiv, Oekraïne.

 1. GARANTI ROASTERS

  Turkije

  Het bedrijf GARANTI ROASTERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. PRIME BRASIL COFFEE

  Italië

  Het bedrijf PRIME BRASIL COFFEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gebrande koffie, Ongebrande koffie, en Gemalen gebrande koffie. Het is gevestigd in Avezzano, Italië.

 4. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. OZSTARMAKINA

  Turkije

  Het bedrijf OZSTARMAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsingrediënten voor het zouten, en roltrap. Het is gevestigd in Dznizli, Turkije.

 6. PREDOM SERVICE FHU

  Polen

  Het bedrijf PREDOM SERVICE FHU, is een Multi-Category, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiepotten, accessoire en opties voor kofiezetapparaten, gemalen koffie, en rauwe koffiebonen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 7. MACHINE CASTLE

  Turkije

  Het bedrijf MACHINE CASTLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roostmachines voor pinda's amandelen cacao pompoenzaad kapucijners en pistaches, uitrustingen voor koffiebranderij, koffiebranders, en vlakslijpers. Het is gevestigd in Machine Castle, Turkije.

 8. TORREFAZIONE ADRIATICA SPA

  Italië

  Het bedrijf TORREFAZIONE ADRIATICA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffie, koffiebonen, vacuüm koffie, en italiaanse koffie. Het is gevestigd in Giulianova, Italië.

 9. SMYRNA COFFEE ROASTERS

  Turkije

  Het bedrijf SMYRNA COFFEE ROASTERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor het branden en roosten van koffie en dergelijke, uitrustingen voor het branden (koffie, enz.), en koffiebranders. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. SM COFFEE TRADING

  België

  Het bedrijf SM COFFEE TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Koffiezetmachines voor de horeca, en branden van koffie en gelijksoortige producten voor rekening van derden. Het is gevestigd in Dinant, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Koffiebranderijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

11.989 Bedrijven