• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koffiezetmachines voor de horeca

Resultaten voor

Koffiezetmachines voor de horeca - Import export

 1. COFFEE-B2B AXEL REIDEL E.K.

  Duitsland

  COFFEE-B2B is een koffiegroothandel gespecialiseerd in de groothandels-, catering- en vendingsector. Naast 20 eigen merken omvat ons assortiment meer dan 2000 producten, van koffie, toppings, cacao en thee van alle bekende fabrikanten tot reinigingsmiddelen en koffiemachines van fabrikanten als WMF, Melitta, Schaerer, Bonamat en Jura. COFFEEB2B heeft ook een inkoopovereenkomst met COFFEEFAIR. Met een jaaromzet van 20 miljoen euro, 700.000 klanten en 500 nieuwe kopers per dag genereert COFFEEFAIR 8.000 bestellingen per week en daarmee een omzetgroei van meer dan 25 procent per jaar– en staat daarmee aan de top van de online koffiehandel.Ons inkoopvolume bedraagt thans enkele honderden tonnen per jaar.Dankzij onze eigen grafische en marketingafdeling en onze eigen logistiek kunnen wij binnen de kortst mogelijke tijd voldoen aan de wensen van de klant. Bent u geïnteresseerd? Misschien vinden wij ook een manier om samen te werken.Het zou ons een genoegen zijn!

 2. GEPPETTO EIS GMBH

  Duitsland

  Wij benadrukken dat ons ijs een groot aantal geselecteerde natuurlijke ingrediënten bevat.Alleen de allerbeste grondstoffen, hun kwaliteit, garanderen de unieke smaak van GEPPETTO.Ons ijs is traditioneel, ambachtelijk en vers gemaakt.Fijnproevers en kenners stellen ons ijs op prijs vanwege de romige versheid en fijne smaak.Alle ijsjes zijn altijd vers, met de grootste zorg en volgens de oude traditionele recepten in onze fabriek voor u bereid.U krijgt altijd kwaliteit dat smaakt! Wij streven door permanente controles - ook qua hygiëne- naar verbetering van onze normen om uw verwachtingen te overtreffen.

 3. TSN AUTOMATENSERVICE GMBH

  Duitsland

 4. KAFFEESYSTEME TENHAEF GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. SELECTION-TRADE INH. OLIVER PIONTKOWSKY

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUTOMATEN SCHEERER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SODADUCK

  Duitsland

 3. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

  Duitsland

  Welkom bij ODTV.de. Al meer dan 10 jaar bieden wij handelaren, freelancers, openbare instellingen en verenigingen de perfecte koffievoorziening: Koffiemachines, koffie, melkpoeder, topping, koffiemelk, cacaopoeder en accessoires Meer dan 5000 klanten vertrouwen op onze snelle bezorgservice, ons deskundig advies over koffieautomaten en -producten en onze snelle hulp bij serviceaanvragen.Meer dan 1000 items tussen € 0, 04 en € 7000, waarvan ruim 75% altijd op voorraad zijn! Bijna alle producten zijn afkomstig van de fabrikanten.Dus we kunnen u als onze klanten garanderen dat zij altijd originele producten van de hoogste kwaliteit ontvangen.En als u ooit vindt dat er een probleem is met onze producten vindt, helpt de directe lijn naar de fabrikant ons met de snelle oplossing.Als premium partner van bekende merken zoals rheavendors, Nestle en Lavazza, volgen we regelmatig trainingscursussen en workshops voor onze leveranciers.

 4. SANTOS PALACE

  België

  De Compagnie Brésilienne bestaat uit twee afdelingen, waarvan één voor het branden van koffie. SANTOS PALACE is een beroemde Brusselse koffie, die bijdraagt aan het milieubehoud en aan de lokale economie! Santos Palace wordt naar verschillende landen in de wereld geëxporteerd. Als u partner wenst te worden en met ons wilt samenwerken vanuit uw land, kunt u contact opnemen met onze exportafdeling. U bent nog geen klant en uw koffiemachine heeft een storing, geen probleem, u kunt beroep doen op onze servicedienst, die binnen een halve dag tijd een oplossing voor u zal vinden. Reparaties van alle merken. Verkoop van koffiemachines voor de horecasector, hotelwezen, restaurants overal in België. Leverancier van vaatwasmachines en ijsblokjesmachines.

 5. GIMO CAFFÈ

  België

  Voor de meesten onder ons is ons dagelijks bakje troost onmisbaar geworden. Koffiebranderij Gimo biedt u een assortiment koffie mengelingen en origine koffiesoorten aan waarin elke koffieliefhebber zijn gading zal vinden. Wij bieden u een ruim aanbod eigen mengelingen en origine koffiesoorten aan. Wij steunen u graag indien u er de voorkeur aan geeft om uw zaak een persoonlijke toets mee te geven Wij beschouwen elke klant als een ambassadeur voor ons bedrijf. Wij willen u daarom graag belonen voor uw inzet bij het aanbrengen van een nieuwe klant. Ons bedrijf is gericht tot de horecasector, maar ook tot bedrijven en particulieren.

 1. LIMCAF KOFFIE SERVICE SYSTEMS

  Nederland

  LIMCAF koffie Service Systems levert sinds 1987 koffieautomaten aan bedrijven en instellingen in Limburg en de Euregio. Ingrediënten worden op route aangeleverd en onze eigen servicedienst kan U een 24 -uurservice waarborgen. Ook kunnen wij service verlenen op elders gekochte apparatuur. Uiteraard wilt u uw bezoekers, klanten en eigen medewerkers een lekkere kop koffie bieden. Wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden van ons assortiment welke we volledig kunnen afstemmen op úw wensen! Kwaliteit en veelzijdigheid staan bij ons hoog in het vaandel: vandaar dat wij dealer van veel bekende merken zijn. o.a. NESCAFÉ en Douwe Egberts Voor meer informatie en onze actuele aanbiedingen kijk eens op onze website: WWW.LIMCAF.NL LIMCAF Koffie Service Systems Voor de lekkerste koffie, en de beste service

 2. CAFFÉ VIANELLO

  Nederland

  Wij importeren een exclusieve lijn Italiaanse koffiebonen (Mokamo, Mrs. Rose, Brao caffé, Caffé Breda en Bristot) en hebben een resterend Italiaans assortiment aan koffie(bonen). Wij vertegenwoordigen de merken Illy, Lavazza, Segafredo, Ionia en De Roccis koffiebonen . Tevens importeren en vertegenwoordigen wij een Italiaanse lijn per stuk verpakte koekjes (in 3 verschillende soorten, Amaretto, Verona en Caramel) en een lijn Italiaanse koffiesiropen (tot wel 10 soorten koffiesiroop en meer dan 20 soorten limonadesiroop). Verder hebben wij een compleet assortiment aan espresso/koffiemachines voor zowel de particuliere als zakelijke (horeca/MKB) markt. De merken koffiemachines die wij hanteren zijn van Jura, Nivona en Illy Francis Francis espressomachines. Caffé Vianello staat voor kwaliteit, maximale service en 100% garantie. Tevens zijn wij bekend met export naar andere Europese landen, o.a. Belgie en Duitsland. Wij staan open voor export naar andere landen !

 1. DE KOFFIE WINKEL

  Nederland

  De Koffie Winkel dé koffiespecialist van NL en is een JURA Premium Store; gespecialiseerd in de verkoop van JURA Koffiemachines, JURA Onderhoudsproducten en Service aan uw machine. Koffie (bonen), Thee en Koffie voor thuis en op kantoor. Onze winkel draagt het predicaat JURA Premium Store en is in Nederland de grootste JURA winkel boven de rivieren. Wij bestaan al sinds 2009 en zijn al ruim 12 jaar expert. Onze focus is altijd de klant: daarom krijgt u bij ons altijd eerlijk advies en richten wij ons op de verkoop van A-merken. Online leveren wij in heel Nederland en België. Onze winkel is gevestigd in Haren, Groningen. Hier kunt u een selectie "Visser bonbons" vinden waar klanten van heinde en ver voor komen. Ook benieuwd? Kom eens langs!

 2. J.J. DARBOVEN

  Nederland

  J.J. Darboven heeft een breed Fairtrade-biologisch assortiment warme dranken. Onze Fairtrade-bio koffie Café intención, Alfredo Espresso Futuro, Café Verde, Mövenpick, IDEE Koffie, Eilles, Bradley's, Fairtrade-bio Cocaya drinkchocolade ... Koffie voor bedrijven & instellingen Al bijna 150 jaar branden wij koffie voor de horeca, bedrijven, instellingen en de retailmarkt. Ons assortiment bevat koffie voor alle zetsystemen met de bijbehorende koffiezetapparatuur. Onze koffieconcepten voor bedrijven en instellingen bieden wij gericht aan afhankelijk van uw wensen. Thee voor bedrijven & instellingen Wie binnen het bedrijf thee wil serveren moet goed op de hoogte zijn van de vele kwaliteiten en mogelijkheden van thee. De meest populaire smaken van thee zoals Ceylon, Earl Grey, groene thee en rooibos vormen de basis van ons uitgebreide thee assortiment. Drinkchocolade voor bedrijven & instellingen J.J. Darboven verkoopt drinkchocolade onder het merk COCAYA.

 3. BRASSERIE VANDERLINDEN - ALL DRINKS BRUX-ALE

  België

  De Brouwerij Vanderlinden werd in 1906 opgericht en naar aloude Belgische traditie brouwde dit familiebedrijf in het begin een geuze. Naast het brouwen van geuze deed de Brouwerij Vanderlinden ook aan thuislevering van frisdranken. Vandaag de dag is ons bedrijf gespecialiseerd in de distributie van koude en warme dranken bij ondernemingen, verenigingen en particulieren. Voor deze dienst werd trouwens een eigen naam bedacht : ALL DRINKS. Uit nostalgische overwegingen werd Brux-Ale er aan toegevoegd. Om in te spelen op de groeiende vraag, hebben wij ons producten en diensten gamma in de loop van de tijd sterk uitgebreid. Zo verhuren en verkopen wij ook waterfonteinen, koffiemachines, koffiezetapparaten, een brede waaier aan drankautomaten voor warme en koude dranken. Daarnaast is er nog een compleet gamma toebehoren zoals drankbekers, lepels, servetten, keukenpapier, enz.

 4. VASCOBELO

  België

  De kwaliteit van Vascobelo koffie zit ‘m in het hele koffieproces. Van de zorgvuldige selectie van koffieplantages tot aan de bereiding op de perfecte temperatuur van 92°C. Elke stap draagt bij aan de smaak voor een onovertroffen espresso of cappuccino. Vascobelo staat voor ‘Belgium’s finest coffee blend’. Onze koffie wordt geoogst op fairtrade koffieplantages, gemelangeerd door Belgische fijnproevers en gebrand in de beste koffiebranderijen van België. Naast koffie bieden wij eveneens een selectie van de allerbeste koffiemachines en accesoires aan.

 5. BODART & C°

  België

  Als importeur van hoogwaardige keuken- en koffieapparaten (elektrisch en niet elektrisch) verdelen wij verder naar elektrozaken, design- en kookshops, koffiebranderijen, ... Particulieren kunnen terecht op één van de beurzen waar wij aan deelnemen (zie de rubriek evenementen) en in onze winkel te Antwerpen (Berchem). Onze merken: Jura, Bamix en Dualit.

 6. BRAVILOR BELUX

  België

  Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen en produceren van professionele drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat produceert onder meer: expressomachines, snelfilters, buffetmachines, machines voor heet water en melk, koud water, .. en meer.

 7. ESCAFFE SRL

  Italië

  Escaffé di Oppido Lucano is opgericht in 1971 als bedrijf gespecialiseerd in benodigdheden voor de horeca en openbare instellingen. Met meer dan 40 jaar ervaring en vakmanschap levert het berijf machines en apparatuur voor de horeca en openbare instellingen: verhuur, installatie en beheer van koffie- en frisdrankautomaten, benodidheden voor automaten, verhuur van koffiemahines met capsules.

 8. FORTUNE COFFEE

  Nederland

  Eerst Koffie! Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus. Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf.

 1. LIMARC

  België

  koffiemachines.

 2. KEF INDUSTRIAL

  Turkije

 3. COFFEE MATIC MACHINE DI BREDA GIOVANNI

  Italië

 4. ESPRESSO BECKER GMBH

  Duitsland

 5. AROMASELECT GMBH

  Duitsland

 6. DIFFERENT EVENTAUSSTATTUNG GMBH

  Duitsland

 7. PAUSEOBUREAU.FR

  Frankrijk

 8. AROMAT NIEDERLASSUNG HAMBURG DER DEK DEUTSCHE EXTRAKT KAFFEE GMBH

  Duitsland

 9. AP NORDHESSEN GMBH

  Duitsland

 10. TECHNI CAFE

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Koffiezetmachines voor de horeca - Import export

Aantal resultaten

835 bedrijven