Leverancier worden Zich identificeren
 • europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kogel-- naald- en rollagers

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

 1. LELI SRL

  Italië

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 4. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Rollagers, Kogellagers, Antifrictielagers, Kogel-, naald- en rollagers, Rollagers, Kogellagers, Kegelrollagers, en Spillager. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 5. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  STC-Steyr® is wereldwijd actief als fabrikant van rollagers en rollagertoebehoren. In de traditierijke industrieplaats Steyr/Oostenrijk worden sinds 1922 rollagers in serie vervaardigd. Hoge productkwaliteit en individuele service zijn de hoekstenen van onze productie. Wij leveren al jarenlang gerenommeerde internationale bedrijven en groepen aan onze producten. Wij zijn ook lid van de DKF-groep.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Duitsland

  In de 25 jaar sinds de oprichting van SWC heeft het merk zich wereldwijd gevestigd en wordt het gewaardeerd door klanten op alle continenten. Als voormalige divisie van FAG stond vooral het kwaliteitsaspect steeds op de voorgrond. Tot op de dag van vandaag hechten wij veel waarde aan hoogwaardige producten en individueel advies, zodat onze klanten met wentellagers van SWC een meerwaarde kunnen bereiken. SWC is in 1994 ontstaan uit het bedrijf FAG Kugelfischer in Schweinfurt. Tegenwoordig is de SWC Groep verdeeld in twee bedrijven om aan de uiteenlopende eisen van de verschillende markten te kunnen voldoen: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH gevestigd in Niederwerrn, Duitsland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. gevestigd in Samutprakan, Thailand Vanaf het allereerste begin heeft de SWC Groep veel nadruk gelegd op kwaliteit, of het nu gaat om de vervaardigde producten, de advisering stroomopwaarts of de processen binnen de twee familiebedrijven. Al meer dan 25 jaar staat één ding voorop: De toegevoegde waarde voor onze klanten. De structuur van onze groep en de strategische samenwerking met geselecteerde leveranciers en erkende dealers over de hele wereld stellen ons in staat de overheadkosten te minimaliseren en de afstanden kort te houden zonder het kwaliteitsniveau te verwaarlozen. Ons uitstekende voorraadconcept voor componenten garandeert een hoge flexibiliteit en korte productietijden voor catalogusproducten.

 2. NMB ITALIA SRL

  Italië

  Nmb Italia srl is gespecialiseerd in de productie van miniatuur- en speciale kogellagers, axiale ventilatoren A/C en D/C voor industrieel gebruik, hybride, magneet- en bldc-stappenmotoren, precisielagers, sferische glijlagers, originele uitrustingsonderdelen voor computers, huishoudelijke apparaten, auto's, vliegtuigen

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 4. IEF-WERNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IEF-WERNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Furtwangen, Duitsland.

 5. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanje

  Het bedrijf SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, TREKSTANGEN, KEERRINGEN, onderdelen en reserveonderdelen voor afdichting, snijwerk voor mechanische sluitingen, LAGERS, en AANDRIJFRADEREN. Het is gevestigd in Vigo (pontevedra), Spanje.

 1. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 2. GUNDA AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUNDA AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Schlier-Wetzisreute, Duitsland.

 1. IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Markranstädt/ Leipzig, Duitsland.

 2. WITTMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WITTMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Uhingen, Duitsland.

 3. COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Het bedrijf COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Buchs, Zwitserland.

 4. UNITEC GROUP

  Duitsland

  Het bedrijf UNITEC GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Barsinghausen, Duitsland.

 5. ANTON KLOCKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANTON KLOCKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 6. THÜRINGER ELEKTROMOTORENWERK RENKE & MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THÜRINGER ELEKTROMOTORENWERK RENKE & MÜLLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Saalfeld, Duitsland.

 7. TIMKEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIMKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 8. BAUMÜLLER REPARATURWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BAUMÜLLER REPARATURWERK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 1. HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 2. HWG HORST WEIDNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HWG HORST WEIDNER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Renningen, Duitsland.

 3. BAUMEISTER & SCHACK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BAUMEISTER & SCHACK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Balingen-Ostdorf, Duitsland.

 4. BRECO ANTRIEBSTECHNIK BREHER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf BRECO ANTRIEBSTECHNIK BREHER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Porta Westfalica, Duitsland.

 5. LESCHINSKI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LESCHINSKI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. WALTER STILL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER STILL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. PWB ENCODERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PWB ENCODERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Eisenach, Duitsland.

 8. MATHIASZYK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MATHIASZYK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Schwanewede, Duitsland.

 9. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION G.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION G.M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Zeltweg, Oostenrijk.

 10. KAYSER ELECTRIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAYSER ELECTRIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

Aantal resultaten

2.972 Bedrijven