• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kogel-- naald- en rollagers

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 2. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 3. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RIKU is een bedrijf met 30 jaar ervaring op het gebied van kogelbewerking. Voor het uitvoeren van nieuwe taken met gebruik van hightechproducten is de samenwerking tussen gebruiker en fabrikant een belangrijke voorwaarde. We geven onze klanten hierover gedetailleerd advies.De kogels volgens DIN 5401 kunnen worden bewerkt van kwaliteitsklasse G10 tot G100.We zijn in staat speciale materialen te verwerken voor de gebruikelijke commerciële kogelmaterialen. Onze geavanceerde en moderne productietechnologie maakt het mogelijk om speciale afmetingen te produceren. Deze speciale afmetingen kunnen in stappen worden geproduceerd met over- en ondermaten naar de commerciële afmetingen. We produceren de kogels in onze vestiging in het Rijnland.Kogels met boring of schroefdraad en kogelspindels/testdoorns met en zonder grijpstuk zijn ook te vinden in ons programma. Bovendien hebben we nylon afstandhouders op voorraad - neem gerust contact met ons op! Onze jarenlange klanten profiteren van onze consistente kwaliteit tegen stabiele prijzen.

 4. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

 5. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk jaar produceren we meer dan 900 verschillende soorten wentellagers. Onze portfolio varieert van standaard wentellagers tot op maat gemaakte speciale lageroplossingen in een diameterbereik van 50 mm tot 1.500 mm. Naast diverse wentellagercomponenten leveren we onze klanten ook speciale precisiecomponenten en wentellageraccessoires. Onze kracht ligt vooral in onderzoek en ontwikkeling van toepassingsgeoptimaliseerde speciale lagers. In directe samenwerking met de klant worden technische mogelijkheden gecoördineerd, getest en geïmplementeerd. Naast projectgerelateerde berekeningen omvat onze engineeringportefeuille ook praktische levensduur- en sterkteproeven en lagerbeoordelingen. Kwaliteit door competentie - Hoogste kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele productie - van de aankoop van materialen tot de levering van onze producten. KRW rollagers worden al sinds 1934 geproduceerd op de traditionele locatie in het westen van Leipzig. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in China, India, Kazachstan en Zuidoost-Azië om in de directe omgeving van onze klanten aanwezig te zijn en toepassingsspecifieke assistentie te verlenen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® is wereldwijd actief als fabrikant van rollagers en rollagertoebehoren. In de traditierijke industrieplaats Steyr/Oostenrijk worden sinds 1922 rollagers in serie vervaardigd. Hoge productkwaliteit en individuele service zijn de hoekstenen van onze productie. Wij leveren al jarenlang gerenommeerde internationale bedrijven en groepen aan onze producten. Wij zijn ook lid van de DKF-groep.

 2. NMB ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl is gespecialiseerd in de productie van miniatuur- en speciale kogellagers, axiale ventilatoren A/C en D/C voor industrieel gebruik, hybride, magneet- en bldc-stappenmotoren, precisielagers, sferische glijlagers, originele uitrustingsonderdelen voor computers, huishoudelijke apparaten, auto's, vliegtuigen

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 4. IEF-WERNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IEF-WERNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Furtwangen, Duitsland.

 5. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 1. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, TREKSTANGEN, KEERRINGEN, onderdelen en reserveonderdelen voor afdichting, snijwerk voor mechanische sluitingen, LAGERS, en AANDRIJFRADEREN. Het is gevestigd in Vigo (pontevedra), Spanje.

 2. THÜRINGER ELEKTROMOTORENWERK RENKE & MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THÜRINGER ELEKTROMOTORENWERK RENKE & MÜLLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Saalfeld, Duitsland.

 1. FEINWERKTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEINWERKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Geising, Duitsland.

 2. COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Buchs, Zwitserland.

 3. TIMKEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIMKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Hattenhofen, Duitsland.

 5. KAYSER ELECTRIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAYSER ELECTRIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 6. BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Barby, Duitsland.

 7. GUNDA AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUNDA AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Schlier-Wetzisreute, Duitsland.

 8. MATHIASZYK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATHIASZYK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Schwanewede, Duitsland.

 1. CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Chemnitz/ot Grüna, Duitsland.

 2. MIDEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIDEK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 3. RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Kohlberg, Duitsland.

 4. TRAMEC GETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRAMEC GETRIEBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

 5. ROTEK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTEK GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 6. IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Markranstädt/ Leipzig, Duitsland.

 7. DOPAG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOPAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 8. HARMONIC DRIVE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARMONIC DRIVE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 9. KOCO MOTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOCO MOTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Dauchingen, Duitsland.

 10. KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

Aantal resultaten

2.971 Bedrijven