• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kogel-- naald- en rollagers

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 2. LELI SRL

  Italië

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 3. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Duitsland

  In de 25 jaar sinds de oprichting van SWC heeft het merk zich wereldwijd gevestigd en wordt het gewaardeerd door klanten op alle continenten. Als voormalige divisie van FAG stond vooral het kwaliteitsaspect steeds op de voorgrond. Tot op de dag van vandaag hechten wij veel waarde aan hoogwaardige producten en individueel advies, zodat onze klanten met wentellagers van SWC een meerwaarde kunnen bereiken. SWC is in 1994 ontstaan uit het bedrijf FAG Kugelfischer in Schweinfurt. Tegenwoordig is de SWC Groep verdeeld in twee bedrijven om aan de uiteenlopende eisen van de verschillende markten te kunnen voldoen: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH gevestigd in Niederwerrn, Duitsland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. gevestigd in Samutprakan, Thailand Vanaf het allereerste begin heeft de SWC Groep veel nadruk gelegd op kwaliteit, of het nu gaat om de vervaardigde producten, de advisering stroomopwaarts of de processen binnen de twee familiebedrijven. Al meer dan 25 jaar staat één ding voorop: De toegevoegde waarde voor onze klanten. De structuur van onze groep en de strategische samenwerking met geselecteerde leveranciers en erkende dealers over de hele wereld stellen ons in staat de overheadkosten te minimaliseren en de afstanden kort te houden zonder het kwaliteitsniveau te verwaarlozen. Ons uitstekende voorraadconcept voor componenten garandeert een hoge flexibiliteit en korte productietijden voor catalogusproducten.

 4. NMB ITALIA SRL

  Italië

  Nmb Italia srl is gespecialiseerd in de productie van miniatuur- en speciale kogellagers, axiale ventilatoren A/C en D/C voor industrieel gebruik, hybride, magneet- en bldc-stappenmotoren, precisielagers, sferische glijlagers, originele uitrustingsonderdelen voor computers, huishoudelijke apparaten, auto's, vliegtuigen

 5. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Duitsland

 2. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanje

 3. IEF-WERNER GMBH

  Duitsland

 4. FEINWERKTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. WITTMANN GMBH

  Duitsland

 1. WALTER STILL GMBH

  Duitsland

 2. LESCHINSKI GMBH

  Duitsland

 1. WALTER MÖLLER GMBH

  Duitsland

 2. HWG HORST WEIDNER GMBH

  Duitsland

 3. BRECO ANTRIEBSTECHNIK BREHER GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. ATB WELZHEIM GMBH

  Duitsland

 5. SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

 6. THÜRINGER ELEKTROMOTORENWERK RENKE & MÜLLER GMBH

  Duitsland

 7. ZAHNRADFABRIK HÄNEL GMBH & CO KG

  Duitsland

 8. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION G.M.B.H.

  Oostenrijk

 1. OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN

  Duitsland

 2. BAUMEISTER & SCHACK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

 4. SEW-EURODRIVE GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 5. RHEIN-GETRIEBE GMBH

  Duitsland

 6. ANTON KLOCKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. KAUTZ ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

 8. UNITEC GROUP

  Duitsland

 9. ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH

  Duitsland

 10. IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

Aantal resultaten

2.975 bedrijven