• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kogel-- naald- en rollagers

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

 1. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® is wereldwijd actief als fabrikant van rollagers en rollagertoebehoren. In de traditierijke industrieplaats Steyr/Oostenrijk worden sinds 1922 rollagers in serie vervaardigd. Hoge productkwaliteit en individuele service zijn de hoekstenen van onze productie. Wij leveren al jarenlang gerenommeerde internationale bedrijven en groepen aan onze producten. Wij zijn ook lid van de DKF-groep.

 2. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 3. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RIKU is een bedrijf met 30 jaar ervaring op het gebied van kogelbewerking. Voor het uitvoeren van nieuwe taken met gebruik van hightechproducten is de samenwerking tussen gebruiker en fabrikant een belangrijke voorwaarde. We geven onze klanten hierover gedetailleerd advies.De kogels volgens DIN 5401 kunnen worden bewerkt van kwaliteitsklasse G10 tot G100.We zijn in staat speciale materialen te verwerken voor de gebruikelijke commerciële kogelmaterialen. Onze geavanceerde en moderne productietechnologie maakt het mogelijk om speciale afmetingen te produceren. Deze speciale afmetingen kunnen in stappen worden geproduceerd met over- en ondermaten naar de commerciële afmetingen. We produceren de kogels in onze vestiging in het Rijnland.Kogels met boring of schroefdraad en kogelspindels/testdoorns met en zonder grijpstuk zijn ook te vinden in ons programma. Bovendien hebben we nylon afstandhouders op voorraad - neem gerust contact met ons op! Onze jarenlange klanten profiteren van onze consistente kwaliteit tegen stabiele prijzen.

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 5. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk jaar produceren we meer dan 900 verschillende soorten wentellagers. Onze portfolio varieert van standaard wentellagers tot op maat gemaakte speciale lageroplossingen in een diameterbereik van 50 mm tot 1.500 mm. Naast diverse wentellagercomponenten leveren we onze klanten ook speciale precisiecomponenten en wentellageraccessoires. Onze kracht ligt vooral in onderzoek en ontwikkeling van toepassingsgeoptimaliseerde speciale lagers. In directe samenwerking met de klant worden technische mogelijkheden gecoördineerd, getest en geïmplementeerd. Naast projectgerelateerde berekeningen omvat onze engineeringportefeuille ook praktische levensduur- en sterkteproeven en lagerbeoordelingen. Kwaliteit door competentie - Hoogste kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele productie - van de aankoop van materialen tot de levering van onze producten. KRW rollagers worden al sinds 1934 geproduceerd op de traditionele locatie in het westen van Leipzig. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in China, India, Kazachstan en Zuidoost-Azië om in de directe omgeving van onze klanten aanwezig te zijn en toepassingsspecifieke assistentie te verlenen.

 2. NMB ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl is gespecialiseerd in de productie van miniatuur- en speciale kogellagers, axiale ventilatoren A/C en D/C voor industrieel gebruik, hybride, magneet- en bldc-stappenmotoren, precisielagers, sferische glijlagers, originele uitrustingsonderdelen voor computers, huishoudelijke apparaten, auto's, vliegtuigen

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 4. IEF-WERNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IEF-WERNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Furtwangen, Duitsland.

 5. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren toelevering industriële producten, TREKSTANGEN, KEERRINGEN, onderdelen en reserveonderdelen voor afdichting, snijwerk voor mechanische sluitingen, LAGERS, en AANDRIJFRADEREN. Het is gevestigd in Vigo (pontevedra), Spanje.

 1. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 2. GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Sinsheim, Duitsland.

 1. ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Stuhr, Duitsland.

 2. PWB ENCODERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PWB ENCODERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Eisenach, Duitsland.

 3. KOCO MOTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOCO MOTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Dauchingen, Duitsland.

 4. PAUL FISCHER INHABER: HARALD KRAPP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAUL FISCHER INHABER: HARALD KRAPP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bamberg, Duitsland.

 6. MEDAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEDAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Bempflingen, Duitsland.

 7. WILHELM VOGEL GMBH ANTRIEBSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM VOGEL GMBH ANTRIEBSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Oberboihingen, Duitsland.

 8. WITTMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WITTMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Uhingen, Duitsland.

 1. HWG HORST WEIDNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HWG HORST WEIDNER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Renningen, Duitsland.

 2. ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Straubing, Duitsland.

 3. BAUMÜLLER REPARATURWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUMÜLLER REPARATURWERK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 4. MATHIASZYK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATHIASZYK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Schwanewede, Duitsland.

 5. FEINWERKTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEINWERKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Geising, Duitsland.

 6. POWERTRONIC DRIVE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POWERTRONIC DRIVE SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Barby, Duitsland.

 8. SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Unterwellenborn, Duitsland.

 9. HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 10. WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Markt Piesting, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kogel-- naald- en rollagers - Import export

Aantal resultaten

2.855 Bedrijven