• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kogellagers

Resultaten voor

Kogellagers - Import export

 1. WIB SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Een internationale visie – Zwitserse knowhow - WIB is een in 1961 opgerichte Zwitserse onderneming, gevestigd in het kanton van Freiburg en gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van uiterst precieze kogellagers. De onderneming is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Circa 90% van onze productie wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen wereldwijd. Meer dan de helft van onze omzet wordt verkregen door specifieke, op maat gemaakte lagers volgens de vereisten van onze klanten. Dankzij onze vakkennis en expertise, werken wij nauw samen met onze klanten om unieke maatoplossingen te bieden. Onze website biedt een blik op de capaciteit van WIB om standaard en specifieke precisielagers te vervaardigen en biedt de keuze uit speciale opties die wij onze klanten bieden om hun producten naar wens aan te passen. Wij zijn een zelfstandige unit. R&D ontwerpbureau, productieplaats, Marketing & Sales afdeling; wij zijn volledig voorbereid om een passend antwoord op de veranderende eisen van de markt te bieden. Het merk WIB is een gedeponeerd handelsmerk in 13 landen in Europa en het Amerikaanse continent. WIB, de partner waarmee alles op rolletjes loopt!

 2. FRANKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabricage en verkoop van klantspecifieke wentellagers als lagerelement, dunne ringlagers, draaiverbindingen, schuine kogellagers en lineaire systemen uit aluminium. Producten: kogellagers, lagerelementen, dunne ringlagers, draaiverbindingen, axiale lagers, radiale lagers, schuine kogellagers, vertanding, directe aandrijving, speciale lagers, grote raderlagers, draadwentellagers, looprolgeleiders, kogelomloopgeleiders, rolomloopgeleiders, profielrailgeleiders, aluminium rolgeleiders, lineaire assen, lineaire tafels, lineaire motoren, CNC-aansturingen. Accenten: klantspecifieke uitvoeringen, wentellagers van staal, niron, aluminium, brons, gegoten, kunststof, met geïntegreerde aandrijving, met torquemotor, met vertanding, met draaisensoren, afgedicht, voor hoge toerentallen, geruisloos, geschikt voor schone ruimten, zonder smeermiddelen. Lineaire systemen van aluminium, niron, amagnetisch, geschikt voor schone ruimten, zonder smeermiddelen, met tandriemaandrijving, met spindelaandrijving, met directe aandrijving, metaalafdekking.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 4. HQW PRECISION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HQW Precision GmbH heeft zijn hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Kürnach, Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van hoogwaardige wentellagers en assemblages die zijn afgestemd op de eisen en behoeften van hun klanten en die worden geleverd in een breed scala van kritische en veeleisende toepassingen. De industrieën die worden geleverd, zijn onder meer de lucht- en ruimtevaartindustrie, spindels van hogesnelheids-werktuigen, robotica en kritische medische systemen. Onze producten zijn professioneel ontworpen om in alle gevallen kwaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid te bieden. Deze competentie wordt ondersteund door eersteklas productie- en klantondersteuningsprocessen in onze Duitse fabrieken en verkoopkantoren over de hele wereld.

 5. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het leverings- en serviceprogramma van BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omvat: Kogelomloopspindels in gewervelde en geslepen uitvoering, volgens DIN en volgens klanttekeningen met standaard of speciale moeren, trapeziumvormige spindels in gewalste en gewervelde uitvoering, lineaire geleidingen, accessoires zoals lagers en lagerblokken, reparaties en inspecties door KGT.

 3. SCHULZ STANZTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schulz Stanztechnik, een bedrijf met meer dan 50 jaar traditie, is sinds 1991 actief in Halver voor tal van klanten in Duitsland en in het buitenland. Op een productieruimte van meer dan 2.500 m² produceren en assembleren we een groot aantal producten in verschillende uitvoeringen. Ons brede assortiment producten, dat we u op de volgende pagina's presenteren, kan vrijwel elke denkbare taak bij het goederenvervoer uitvoeren. De belangrijkste producten zijn axiale diepgroefkogellagers, afzonderlijke onderdelen en componenten voor opslag, transport- en transporttechnologie, gestanste en gestanst-gebogen onderdelen en accessoires voor kabelassemblage.

 4. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

 5. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® is wereldwijd actief als fabrikant van rollagers en rollagertoebehoren. In de traditierijke industrieplaats Steyr/Oostenrijk worden sinds 1922 rollagers in serie vervaardigd. Hoge productkwaliteit en individuele service zijn de hoekstenen van onze productie. Wij leveren al jarenlang gerenommeerde internationale bedrijven en groepen aan onze producten. Wij zijn ook lid van de DKF-groep.

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 2. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IBC Wälzlager GmbH kan terugkijken op meer dan 45 jaar bedrijfsgeschiedenis op het gebied van wentellagertechnologie. Het zet de traditie voort van Robert Kling Wetzlar GmbH, opgericht in 1972. Veel productlijnen, zoals uiterst nauwkeurige lagers, speciale wentellagers en lineaire lagers, zijn ontwikkeld en op het hoogste technische niveau, met ervaring en uitgebreide expertise. Het strategische belang van kwaliteit en het consequent nastreven van onze bedrijfsstrategie heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van ons bedrijf in alle markten. Competentie en technologische bekwaamheid worden bewezen door voortdurend verder ontwikkelde en geoptimaliseerde producten van de productie van de fabrieken in Solms-Oberbiel (Duitsland), Asslar (Duitsland) en Grenchen (Zwitserland). Een procesgericht kwaliteitsmanagementsysteem zorgt voor een volledige klantgerichtheid.

 1. ENSONG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ensong GmbH is een moderne handels-, technologie en dienstverleningsonderneming. De onderneming biedt zijn klanten een hoogwaardig assortiment aan lagertechniek, aandrijftechniek en andere machine-elementen voor onderhoud en machinebouw. Ensong GmbH beschikt over een ervaren team van commerciële en technische medewerkers. De innovatieve concepten van Ensong GmbH motiveren alle medewerkers om de onderneming van productgeoriënteerde handelaar tot technische dienstverlener verder te ontwikkelen. Ensong GmbH richt zich met name op klanten op industrieel gebied die professionele lager- en componentenoplossingen nodig hebben. Ensong GmbH is al geautoriseerde serieleverancier van gerenommeerde fabrikanten van aandrijvings- en transmissiesystemen.

 2. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 100 jaar ervaring voor maximale precisie: Al in de vierde generatie produceert het in Neurenberg gevestigde familiebedrijf GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG uiterst precieze kogellagers, machineassen, vrijwielen voor klemlichamen, contactloze afdichtingen en elektrische aandrijvingen. De meeste hiervan zijn op maat gemaakt voor speciale toepassingen volgens de wensen van onze klanten en worden op verschillende manieren in een breed scala aan toepassingen gebruikt. Maar we richten ons ook op verdere en nieuwe ontwikkelingen, omdat de visie van het bedrijf altijd op de toekomst is gericht. De productie van monsters vindt dus al plaats onder serieomstandigheden, omdat dit de enige manier is om vanaf het begin van de serieproductie dezelfde kwaliteit te garanderen. De basis en een van de belangrijkste succesfactoren bij GMN zijn echter vooral de gekwalificeerde en betrokken medewerkers die onze potentiële klanten en bestaande klanten vakkundig adviseren voor, tijdens en na de aankoop.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk jaar produceren we meer dan 900 verschillende soorten wentellagers. Onze portfolio varieert van standaard wentellagers tot op maat gemaakte speciale lageroplossingen in een diameterbereik van 50 mm tot 1.500 mm. Naast diverse wentellagercomponenten leveren we onze klanten ook speciale precisiecomponenten en wentellageraccessoires. Onze kracht ligt vooral in onderzoek en ontwikkeling van toepassingsgeoptimaliseerde speciale lagers. In directe samenwerking met de klant worden technische mogelijkheden gecoördineerd, getest en geïmplementeerd. Naast projectgerelateerde berekeningen omvat onze engineeringportefeuille ook praktische levensduur- en sterkteproeven en lagerbeoordelingen. Kwaliteit door competentie - Hoogste kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele productie - van de aankoop van materialen tot de levering van onze producten. KRW rollagers worden al sinds 1934 geproduceerd op de traditionele locatie in het westen van Leipzig. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in China, India, Kazachstan en Zuidoost-Azië om in de directe omgeving van onze klanten aanwezig te zijn en toepassingsspecifieke assistentie te verlenen.

 4. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KIS Antriebstechnik GmbH & Co is opgericht in 1990 in Dortmund, Duitsland. KG is gespecialiseerd in individuele roterende oplossingen en productontwikkelingen op het gebied van wentellagertechnologie voor klanten over de hele wereld. Het merk KIS staat voor langdurige precisie, hoge kwaliteit, uitzonderlijke klantenservice en een innovatieve geest. Als familiebedrijf van de tweede generatie en nicheleider met een succesvolle geschiedenis van 33 jaar levert KIS zijn wentellagers en draaikransen nu aan meer dan 45 landen wereldwijd. KIS producten zijn geen gestandaardiseerde catalogusproducten, maar toepassingsspecifieke aandrijfoplossingen die in nauwe samenwerking met de betreffende partners worden ontwikkeld. Enerzijds creëren we waarde voor onze klanten met innovatieve wentellageroplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan efficiëntie en duurzaamheid in verschillende sectoren van de machine- en installatiebouw. Aan de andere kant nemen we als bedrijf concrete maatregelen met ons initiatief "MISSION ENERGY AUTARKY 2027" op het hoofdkantoor in Dortmund om uiterlijk in 2027 volledig zelfvoorzienend te kunnen werken door middel van zelfvoorziening en zo klimaatneutraliteit in Scope 1 en 2 te kunnen rapporteren. www.kis-gmbh.de

 5. NMB ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl is gespecialiseerd in de productie van miniatuur- en speciale kogellagers, axiale ventilatoren A/C en D/C voor industrieel gebruik, hybride, magneet- en bldc-stappenmotoren, precisielagers, sferische glijlagers, originele uitrustingsonderdelen voor computers, huishoudelijke apparaten, auto's, vliegtuigen

 6. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 7. IGUS® GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IGUS® GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitssnoeren met aangevulcaniseerde stekkers, 3D printer lineaire techniek, Aandrijftechniek, Energievoorzieningen, Energieketting, Pendels, Aandrijfwerken, In serie geproduceerde aandrijvingen, en In serie geproduceerde energiekettingsystemen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is gevestigd in Wolfschlugen, Duitsland.

 1. SORB INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SORB INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingen, lagers, blaasbalgen, en Koolstof Kogels. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. SMALLTEC GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMALLTEC GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is gevestigd in Winnweiler, Duitsland.

 3. BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogellagers. Het is gevestigd in Eichenzell, Duitsland.

 4. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Dichtingsringen, Pendels, Glijlagers, Kogellagers, naaldlagers, rollagers, scharnierogen, en Kogelbussen. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 5. MPS MICRO PRECISION SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPS MICRO PRECISION SYSTEMS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Halfgeleiders, lineaire systemen, optiek, luchtvaarttechniek, en Halfgeleiders. Het is gevestigd in Biel/bienne, Zwitserland.

 6. KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 7. NUOVA CIERRE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA CIERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagers, kogellagers, lineaire rollagers, Lagers voor walsmachine, lagers, en draaispillen. Het is gevestigd in Quinzano D'oglio, Italië.

 8. RÖCO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖCO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Dichtingen en pakkingen, artikelen voor hydraulica, Vetten - industrieel, kogellagers, en Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 9. BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP, is een Distributeur, en actief in de sector Kogellagers. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 10. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis