• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kogelstralen - staal en metalen

Resultaten voor

Kogelstralen - staal en metalen - Import export

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Turkije

  Verified by europages badge

  BF BLAST is een prestigieuze Turkse fabrikant van zandstraalmachines met een rijke geschiedenis sinds de oprichting in 2019, ondersteund door meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Ons productassortiment bestaat uit geavanceerde oplossingen voor diverse toepassingen en garandeert een ongeëvenaarde klanttevredenheid dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen. Als vooraanstaand wereldmerk zijn we enorm trots op het leveren van topklasse zandstraalmachines. Onze portfolio: •Straalkamer •Draagbare straalketel •Zandstraalkast •Marmer &Natuursteen het Stralen Machine •Hanger Type Zandstraalmachine •Type Trommel het Stralen Machine •Roterende Lijst het Stralen Machine •Plaatmetaal & Profiel Shot Stralen Machine •Hanger Type Continu Systeem Shot Stralen Machine •Pijp & Tube Shot Straalmachine Ons traject in de internationale markt blijft stijgen als we standvastig handhaven van de hoogste industriestandaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. OSK-KIEFER GMBH

  Duitsland

  OSK-Kiefer GmbH in Oberhausen is een betrouwbare partner voor kogelstraalwerkzaamheden (shot peening) in opdracht van derden. Of speciale, bijzondere, unieke of serie-onderdelen. Onafhankelijk, of langdurig of spontaan via een kortdurende opdracht. Ons leverprogramma omvat onder andere: consolidatiestralen, gritstralen, glasparelstralen. De doelstelling bij kogelstralen is de verhoging van dynamische sterkte en levensduur. Kwaliteitscontroles volgens normalisatievoorschriften zijn voor ons vanzelfsprekend.

 3. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf BASUYAU METAL SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Kogelstralen - staal en metalen, Plasma snijden, Snijden - staal- en metaalbewerking, zuustofsnijden, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Solesmes, Frankrijk.

 4. CHORRO NAVAL

  Spanje

  Het bedrijf CHORRO NAVAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Vigo-Pontevedra, Spanje.

 5. MCI

  Frankrijk

  Het bedrijf MCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven - machines en installaties, Ovens - verf, Kogelstralen - staal en metalen, Verven - machines en installaties, afzuigbanken, Ovens - verf, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Dompierre Les Ormes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ENDUSTRI GM

  Turkije

  Het bedrijf ENDUSTRI GM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontvochtigers voor industrieel gebruik, roestwerende bescherming voor tanks, zandstralen, en ontstoffing in de ijzer- en staalindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. WINOA / W ABRASIVES

  Frankrijk

  Het bedrijf WINOA / W ABRASIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke schuurmiddelen, en Natuurlijke schuurmiddelen. Het is gevestigd in Le Cheylas, Frankrijk.

 3. E2TN

  Frankrijk

  Het bedrijf E2TN, is een Multi-Category, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, corrosiewerende coating van metalen, Kogelstralen - staal en metalen, Cryogenisch reinigen, en industriële vloerbekleding van hars. Het is gevestigd in Lapeyrouse-Mornay, Frankrijk.

 4. UKRMINGLASS LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRMINGLASS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren satineren metalen, en handmatig zandstralen. Het is gevestigd in Brovary, Oekraïne.

 5. CORROSION PROTECTION

  Hongarije

  Het bedrijf CORROSION PROTECTION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Hodmezovasarhely, Hongarije.

 1. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Duitsland

  Het bedrijf BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metalliseren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Kogelstralen - staal en metalen, Kogelstraalmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, Zandstralen - staal en metalen, Kogelstralen - staal en metalen, Kogelstraalmiddelen, en Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Kloster Lehnin, Duitsland.

 2. MECAMOB

  Frankrijk

  Het bedrijf MECAMOB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermolakken, en metaliseren. Het is gevestigd in Coarraze, Frankrijk.

 1. SAMEP SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAMEP SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, metaliseren van plastic stoffen, Kogelstralen - staal en metalen, en verf. Het is gevestigd in Saint-Berthevin, Frankrijk.

 2. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Schmidigen-Mühleweg, Zwitserland.

 3. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, Metalliseren, Kogelstralen - staal en metalen, microkogelstralen van metaal, Metalliseren, en industriele verf. Het is gevestigd in Ecouflant, Frankrijk.

 4. DAMA DECOLLETAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf DAMA DECOLLETAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Kogelstralen - staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Afdraaien van staal en metaal, Kogelstralen - staal en metalen, en zandstralen. Het is gevestigd in Cluses, Frankrijk.

 5. JX SHOT BLASTING MACHINE MANUFACTURER CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf JX SHOT BLASTING MACHINE MANUFACTURER CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Los Angeles, Verenigde Staten.

 6. SONOPOL

  Frankrijk

  Het bedrijf SONOPOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Vendome Cedex, Frankrijk.

 7. RÖCHLING RODING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖCHLING RODING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Roding, Duitsland.

 8. MR ENTREPRISE

  Frankrijk

  Het bedrijf MR ENTREPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Kogelstralen - staal en metalen, Zandstralen - staal en metalen, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Istres, Frankrijk.

 1. BRETON INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRETON INDUSTRIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, Kogelstralen - staal en metalen, en verspaning van staal. Het is gevestigd in Laneuveville Devant Nancy, Frankrijk.

 2. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TURBOTECNICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zandstralen, Hogedrukreinigingsapparatuur, Zandstralen - staal en metalen, Materiaal voor zandstralen, Hogedrukreinigingsapparatuur, gritstraalmachines, en Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 3. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdeelreiniging, en lasermarkering. Het is gevestigd in Lengenfeld, Duitsland.

 4. SARL HAMON CLAUDE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL HAMON CLAUDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Kogelstralen - staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, oppervlaktebehandeling van hout, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Tinchebray, Frankrijk.

 5. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, zandstralen metalen, Kogelstralen - staal en metalen, industrieel verfwerk, en lakwerk. Het is gevestigd in Dannemarie-Sur-Crete, Frankrijk.

 6. KLEIN LUX

  Luxemburg

  Het bedrijf KLEIN LUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, Metalliseren, Kogelstralen - staal en metalen, Metalliseren, en industriele verf. Het is gevestigd in Differdange, Luxemburg.

 7. MELCHIOR FRÈRES

  Frankrijk

  Het bedrijf MELCHIOR FRÈRES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, gritstraalapparatuur, grindstrooimachines voor metalen, Kogelstralen - staal en metalen, en gritstraalmachines. Het is gevestigd in Metz, Frankrijk.

 8. GRANALLADOS PADRÓN, CHORREOS

  Spanje

  Het bedrijf GRANALLADOS PADRÓN, CHORREOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Padrón, Spanje.

 9. COGEFER

  Frankrijk

  Het bedrijf COGEFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, Kogelstralen - staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, centra voor lasersnijden, Buigen - staal- en metaalbewerking, Kogelstralen - staal en metalen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Corcelles-En-Beaujolais, Frankrijk.

 10. CARRE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CARRE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstralen - staal en metalen, lasersnijden, Kogelstralen - staal en metalen, en poederverf. Het is gevestigd in St Martin Des Noyers, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kogelstralen - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.261 Bedrijven