• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • konijn - vers

Resultaten voor

Konijn - vers - Import export

 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 2. LONKI

  België

  Lonki, een familiaal bedrijf opgestart in 1980, is gespecialiseerd in het slachten en verwerken van konijn. Actueel is Lonki uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en trendsetter in de Europese markt. Onze slachttechniek is qua apparatuur geavanceerd en bijzonder diervriendelijk. In onze versnijd- en verwerkingsafdeling hebben wij high-tech verwerkingsapparatuur en kunnen al onze producten in diverse verpakkingsvormen aangeboden worden. Van in het begin heeft Lonki gepionierd om het smakelijk en gezond konijnenvlees van bij ons optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit werd gerealiseerd door speciale versnijdingen te ontwikkelen (bouten, ruggen, koteletten, filets, schouders) en consumentvriendelijke verpakkingen te creëren, die tevens een optimale bewaring garanderen. Onze logistiek garandeert het winkelbedrijf een aanlevering binnen de 24 uur na het verpakken, in België en Nederland, en zelfs in de meeste delen van Engeland, Frankrijk en Duitsland.

 3. PLUDIS

  België

  Pludis, pluimveedistributie. Wij zijn gespecialiseerd in het slachten, versnijden en verwerken van gevogelte en konijnen. Verkoop van een uitgebreid gamma vers geslacht wild alsook verkoop van eieren.

 4. VAN ASSCHE

  België

  Welkom bij Konijnenslachterij Van Assche, de referentie voor konijn!

 5. SKY-AGRICULTURE

  Turkije

  Het bedrijf SKY-AGRICULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VERATAVŞAN

  Turkije

  Het bedrijf VERATAVŞAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, ingevroren konijnenvlees, konijnenfokkerij, installaties en apparatuur voor konijnenfokkerijen, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. Tavsun tavsan

  Turkije

  Het bedrijf Tavsun tavsan, is een Distributeur, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse konijnenvlees, ingevroren konijnenvlees, konijnenvlees, en konijnenfokkerij. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 3. COGAL

  Spanje

  Het bedrijf COGAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse konijnenvlees, ingevroren konijnenvlees, en konijnenvlees. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 4. TAVET TAVŞAN

  Turkije

  Het bedrijf TAVET TAVŞAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 5. PENTACOELHO SA

  Portugal

  Het bedrijf PENTACOELHO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren konijnenvlees. Het is gevestigd in Bombarral, Portugal.

 1. KROLIKOFF, LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf KROLIKOFF, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren konijnenfokkerij, en konijnenvlees. Het is gevestigd in Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Oekraïne.

 2. FPUH AMCIU

  Polen

  Het bedrijf FPUH AMCIU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren konijnenvlees, en verse konijnenvlees. Het is gevestigd in Liszki, Polen.

 1. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Griekenland

  Het bedrijf GEORGIADIS RABBIT FARM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Konijn - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren konijnenfokkerij, en konijnenvlees. Het is gevestigd in AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Griekenland.

 2. OLIVIA LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf OLIVIA LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Konijn - vers. Het is gevestigd in Lajosmizse, Hongarije.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf LE LAPIN D'ARTOIS, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Konijn - vers, en Konijn - vers. Het is gevestigd in Lillers, Frankrijk.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Italië

 5. COMPTOIRS ALBERT

  België

  Om u het beste en meest verse wild te kunnen aanbieden, kopen wij rechtstreeks in van jagers uit binnen- en buitenland. Wij maken uw wild volledig panklaar en verpakken het voor u met de modernste technieken. Wij bezorgen u graag al deze informatie zodat ook u helemaal op de hoogte bent van de oorsprong en de toestand van het wild en het op verantwoorde manier aan de man kunt brengen. Samen met u brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.

 6. TESI VITTORIO S.R.L.

  Italië