• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • konijn - vers

Resultaten voor

Konijn - vers - Import export

 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 2. LONKI

  België

  Lonki, een familiaal bedrijf opgestart in 1980, is gespecialiseerd in het slachten en verwerken van konijn. Actueel is Lonki uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en trendsetter in de Europese markt. Onze slachttechniek is qua apparatuur geavanceerd en bijzonder diervriendelijk. In onze versnijd- en verwerkingsafdeling hebben wij high-tech verwerkingsapparatuur en kunnen al onze producten in diverse verpakkingsvormen aangeboden worden. Van in het begin heeft Lonki gepionierd om het smakelijk en gezond konijnenvlees van bij ons optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit werd gerealiseerd door speciale versnijdingen te ontwikkelen (bouten, ruggen, koteletten, filets, schouders) en consumentvriendelijke verpakkingen te creëren, die tevens een optimale bewaring garanderen. Onze logistiek garandeert het winkelbedrijf een aanlevering binnen de 24 uur na het verpakken, in België en Nederland, en zelfs in de meeste delen van Engeland, Frankrijk en Duitsland.

 3. VAN ASSCHE

  België

  Welkom bij Konijnenslachterij Van Assche, de referentie voor konijn!

 4. SKY-AGRICULTURE

  Turkije

 5. TAVET TAVŞAN

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COGAL

  Spanje

 2. TAVSUN TAVŞAN

  Turkije

 3. PENTACOELHO SA

  Portugal

 4. VERATAVŞAN

  Turkije

 5. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Griekenland

 1. FPUH AMCIU

  Polen

 2. GNISSEKO FARM

  Kameroen

 1. OLIVIA LTD.

  Hongarije

 2. LE LAPIN D'ARTOIS

  Frankrijk

 3. PLUDIS

  België

  Pludis, pluimveedistributie. Wij zijn gespecialiseerd in het slachten, versnijden en verwerken van gevogelte en konijnen. Verkoop van een uitgebreid gamma vers geslacht wild alsook verkoop van eieren.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Italië

 5. KROLIKOFF, LTD.

  Oekraïne

 6. COMPTOIRS ALBERT

  België

  Om u het beste en meest verse wild te kunnen aanbieden, kopen wij rechtstreeks in van jagers uit binnen- en buitenland. Wij maken uw wild volledig panklaar en verpakken het voor u met de modernste technieken. Wij bezorgen u graag al deze informatie zodat ook u helemaal op de hoogte bent van de oorsprong en de toestand van het wild en het op verantwoorde manier aan de man kunt brengen. Samen met u brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.

 7. TESI VITTORIO S.R.L.

  Italië