• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koolstofderivaten

Resultaten voor

Koolstofderivaten - Import export

 1. ALL-IN-GAS E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Maatwerk gasmengsels van de hoogste kwaliteit! Het bedrijf All-in-Gas is uw competente partner voor alles wat te maken heeft met testgassen.Wij leveren betrouwbaar honderden gassen van de beste en hoogste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd.U bent op zoek naar kalibratie- of testgassen en waardeert snelle levering tegen redelijke prijzen.Dan moet u uw testgassen hier online kopen - op All-in-Gas.com! U kunt een uitgebreide selectie verwachten waarin we honderden testgasconcentraties en verschillende flesgroottes voor u klaar hebben staan: Van A voor acetyleen (C2H2) of M voor methaan (CH4) tot P voor testgas voor gasdetectoren en Z voor tweegasmengsels. Onze testgassen - ook wel ijkgassen of nulgassen genoemd - zijn uiteraard CE-conform, voldoen aan de DIN EN-voorschriften en worden exact volgens uw specificaties gevuld en geleverd.

 2. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Dutch Scrap Recycling B.V. is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van recycling. Vier generaties hebben zich ingezet om de recyclingindustrie te innoveren. Dutch Scrap Recycling B.V. is uitgegroeid tot 2 landen, heeft meer dan 130 mensen in dienst en houdt zich al meer dan een eeuw bezig met recycling. Onze producten: - Aluminium schroot - Kunststof afval - Rubber afval - Afval oud papier - Schrootstaven - Recycling kunststoffen - Recycling elektronica - Koperdraad schroot - Koperen kathode. Innovatie is een belangrijk principe en succesfactor bij Dutch Scrap Recycling B.V. Onze medewerkers genereren gemiddeld 200 ideeën voor continue verbetering per jaar. Nieuwe innovatie maakt gebruik van alle facetten van ons bedrijf en leidt tot verbeteringen bij u. Al meer dan 100 jaar blijven wij onszelf uitdagen om te herinvesteren in onze werknemers, onze gezinnen en de gemeenschappen die wij bedienen. Van het ontwikkelen van gemeenschapsprogramma's tot het helpen behouden van het milieu, we zijn sterk betrokken bij het helpen van uw gemeenschap om haar potentieel te bereiken. Dutch Scrap Recycling B.V. heeft 2 recyclinglocaties in de Verenigde Staten en Tanzania. Er zijn veel mogelijkheden voor werkgelegenheid op elk niveau voor slimme probleemoplossende kandidaten. Onze criteria zijn een positieve instelling in combinatie met een sterke werkethiek. Neem contact met ons op om te leren hoe u een levenslange carrière kunt opbouwen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. PLATTNER SCHWEISSTECHNIK UND GASE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLATTNER SCHWEISSTECHNIK UND GASE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Künzing, Duitsland.

 4. VULKANGAS INH.: JAN SÖNNICHSEN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VULKANGAS INH.: JAN SÖNNICHSEN E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Daun, Duitsland.

 5. GAKO INH. RON HOFF

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAKO INH. RON HOFF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Ludwigsfelde, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LINDE GAS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINDE GAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Stadl-Paura, Oostenrijk.

 2. CS ADDITIVE GMBH

  Duitsland

  CS ADDITIVE GMBH: DE SPECIALIST VOOR CARBON- EN ZWAVEL Premiumkwaliteit en leverbetrouwbaarheid maken ons een van de toonaangevende producenten van koolstof- en zwavelproducten voor staalfabrieken, ijzergieterijen en de chemische industrie. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren ons productportfolio ontwikkeld met koolstoffen voor de productie van remblokken en additieven voor de productie van non-ferrometalen en speciale toepassingen (bijv. bijv. smeermiddelen) uitgebreid. In onze fabrieken in Brüggen en Herten produceren wij hoogwaardige additieven die onmisbaar zijn voor onze klanten en die hun producten unieke kenmerken geven.Op het gebied van zwavelproducten bieden wij u het breedste assortiment vaste zwavel- en zwavel specialiteiten in Europa.

 3. INDUSTRIE ENGINEERING SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE ENGINEERING SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 4. ARTHUR FRIEDRICHS KÄLTEMITTEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTHUR FRIEDRICHS KÄLTEMITTEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 5. P.A.C. GASSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf P.A.C. GASSERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 1. NMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NMS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Dreieich, Duitsland.

 2. MUHL STICKSTOFF - FLÜSSIG SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf MUHL STICKSTOFF - FLÜSSIG SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 1. LTP - EDELGASE - LAUE TECHNISCHE PRODUKTE INH. UWE LAUE

  Duitsland

  Het bedrijf LTP - EDELGASE - LAUE TECHNISCHE PRODUKTE INH. UWE LAUE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Herrsching, Duitsland.

 2. TYCZKA INDUSTRIE-GASE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TYCZKA INDUSTRIE-GASE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 3. MESSER INDUSTRIEGASE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MESSER INDUSTRIEGASE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Bad Soden, Duitsland.

 4. OXYPARAT C. ALLIHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OXYPARAT C. ALLIHN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Martinsried, Duitsland.

 5. EUROGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Ferschweiler, Duitsland.

 6. SCHEDL ENERGIE + TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SCHEDL ENERGIE + TECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Lienz, Oostenrijk.

 7. DPF24 – CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DPF24 – CLEANING TECHNOLOGY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Sand, Duitsland.

 8. CARBOL CARBON (MANUFACTURER)

  Turkije

  Het bedrijf CARBOL CARBON (MANUFACTURER), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. MOBIUS GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf MOBIUS GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren absorptiemiddelen, oliebestrijdingsmiddelen, en chemische producten voor behandeling van water. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. PLASTICSEUROPE AUSTRIA

  Oostenrijk

  Het bedrijf PLASTICSEUROPE AUSTRIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, productie van kunststof materialen, en milieu-advies. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. MULTI S.C.

  Polen

  Het bedrijf MULTI S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren steenkool voor huishoudelijk gebruik, en houtskool. Het is gevestigd in Cieszyn, Polen.

 4. LEDALIA TECHNOLOGY UG

  Duitsland

  Het bedrijf LEDALIA TECHNOLOGY UG, is een Distributeur, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Duitsland.

 5. ALPHA STONE

  Egypte

  Het bedrijf ALPHA STONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke talk. Het is gevestigd in Nasr City, Egypte.

 6. COMSEAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COMSEAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofvezelcomponenten, stoffen van koolstofvezels, voorgeïmpregneerde koolstof, en koolstofvezels. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. BÜTTNER FLÜSSIGGASVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÜTTNER FLÜSSIGGASVERTRIEB GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Schkölen, Duitsland.

 8. SCHUNK PORTUGAL - MATERIAIS E EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SCHUNK PORTUGAL - MATERIAIS E EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen en modellen, Gietvormen en modellen, en Technische keramiek. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 9. CO2 EXPRESS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CO2 EXPRESS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 10. GASE PARTNER SOTTRUM INH. THOMAS MEINKE

  Duitsland

  Het bedrijf GASE PARTNER SOTTRUM INH. THOMAS MEINKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is gevestigd in Sottrum, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis