• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koolstofstaal

Resultaten voor

Koolstofstaal - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produceert koud- en warmgewalste staalbanden met hoog en laag koolstofgehalte, in gegloeide, ruwe, halfharde, grijze, blauwe, gele en witte geharde staat, met diktes variërend van 0, 10 mm tot 6 mm en breedtes op aanvraag. Het bedrijfsbeleid is gericht op het voldoen aan de behoeften van de klant en het handhaven van efficiëntie- en kwaliteitsnormen. Tempracciaio s.r.l. is gevestigd in Caronno Pertusella (Italië). Het bedrijf verkoopt banden van gehard en hardbaar staal.

 4. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  LLC TPE BONUSTRADE werd opgericht in maart 2013 door een groep professionals en is van oorsprong een fabrikant van koolstofhoudende materialen uitsluitend van hoge kwaliteit en grafiet van verschillende kwaliteitssoorten. Missie: de klant goederen en diensten van hoogwaardige kwaliteit leveren; omstandigheden scheppen waarin de klant vertrouwen krijgt in de juistheid van zijn keuze; schikkelijkheid van onze firma als partner in alle opzichten.

 5. FBM INDUSTRIAL SERVICES

  België

  FBM Industrial Services in Gent is gespecialiseerd in complete staalconstructies voor zowel industriële als civiele toepassingen. Met de volledig cnc-gestuurde machines worden plaatwerkproducten met hoge nauwkeurigheid vervaardigd. De nauwe samenwerking met Feyter Industrial Services zorgt voor optimaal resultaat: - Hoog kennisniveau - Werkplaatsen in Gent en Terneuzen - Staalconstructies, trappen en leuningen - Samenwerking voor optimaal resultaat - Piping - Montage - Koolstofstaal, roestvrijstaal en aluminium - CNC gestuurde machines Innoveren en slagvaardig ondernemen met een visie komen tot uiting in het one-stop-shopping concept van deze divisie. FBM biedt haar klanten een full service pakket. Condition monitoring en revisies van rotating equipment worden door eigen deskundige vakmensen uitgevoerd. Dankzij het voortdurend opleiden en trainen van werknemers kunnen steeds nieuwe diensten aan het pakket worden toegevoegd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (het bedrijf), gevestigd in het Yuelu Mountain Hi-tech Park, zet zich in voor O&O, de productie en de toepassing van titaan, zirkonium, hafnium, zeldzame aardmaterialen en de binaire samenstellingen of meervoudige samenstellingen (carbide, nitride, silicide, boride & sulfide) en overig nano, sub-nano keramisch poeder en verwante producten.

 2. -

  Zuid Korea

  Global Shinhwa Co., Ltd. is opgericht in 2007. Het hoofdkantoor is gevestigd in Chanwon-si en de fabrike in Busan, Zuid Korea. Wij hebben tevens een onderneming in Hong Kong, SHENHUACHUANGZAO Co., LTD. Wij zijn een eerste klas inkoopmaatschappij, wereldwijd actief. Wij zijn gespecialiseerd als aannmere in eerste klas E.P.C, metalen opslagtanks; inkopers van staal en verwerking van plaatstaal. Onze sterke punten: Dertig jaar ervaring met inkoop van grondstoffen.

 3. ITG STEEL SRL

  Italië

  Het bedrijf ITG STEEL SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs, speciale en gewone staalsoorten, en Roestvrij staal. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

 4. UNIVERSAL ACIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf UNIVERSAL ACIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Steel construction. Het is gevestigd in Couzon-Au-Mont-D'or, Frankrijk.

 5. SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION, is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Koolstofstaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Koolstofstaal, en gietijzer voor de automobielsector. Het is gevestigd in Saint-Amand-Les-Eaux, Frankrijk.

 1. ACIERS UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ACIERS UK LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, Handel in staal, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Hounslow, Verenigd Koninkrijk.

 2. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 1. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Duitsland

  Het bedrijf ECKHARDT STEEL AND ALLOYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Zellingen, Duitsland.

 2. ANTEJAS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf ANTEJAS, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Staven - ferro, ronde stangen van speciale staalsoorten, Snijden - staal- en metaalbewerking, ronde staven van metaal, en Staven - ferro. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 3. OAKLEY STEEL

  Maleisië

  Het bedrijf OAKLEY STEEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Petaling Jaya, Maleisië.

 4. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Koolstofstaal, Staal en metaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, slijtvast staal, en Koolstofstaal. Het is gevestigd in Caselette, Italië.

 5. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Spanje

  Het bedrijf LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofstaal, plasma snijden, Koolstofstaal, en Staalbalken. Het is gevestigd in Camarma De Esteruelas, Spanje.

 6. UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY, is een Distributeur, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren sterk gelegeerd staal. Het is gevestigd in Zaporizhzhya, Oekraïne.

 7. JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Yangzhou, China.

 8. BASARI GALVANIZ

  Turkije

  Het bedrijf BASARI GALVANIZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. LLC MECHANICAL FOUNDRY

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC MECHANICAL FOUNDRY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geen ijzerhoudende metalen en legering, legeringen, reserveonderdelen, en vervangende onderdelen voor graafmachines. Het is gevestigd in Volyn Region, Novovolynsk, Oekraïne.

 2. CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED

  China

  Het bedrijf CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 3. PROMSTROYKONSTRUKCIA

  Wit Rusland

  Het bedrijf PROMSTROYKONSTRUKCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofstaal, Beslag - metaal, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Buizen en pijpen - ferro, Koolstofstaal, Beslag - metaal, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, en Buizen en pijpen - ferro. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 4. CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 5. MJ RECICLAGEM LTDA.

  Brazilië

  Het bedrijf MJ RECICLAGEM LTDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, inkoop van schroot, ijzer, en transport schroot. Het is gevestigd in Rio De Janeiro, Brazilië.

 6. ASD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ASD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren 3-D laser-loonsneden, en profileren. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 7. SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD

  Turkije

  Het bedrijf SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofstaal, Plaatstaal, gegalvaniseerde platen, profielen van staal, Koolstofstaal, en Plaatstaal. Het is gevestigd in Liao Cheng, Turkije.

 8. BRINELL TRADE

  Turkije

  Het bedrijf BRINELL TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren staal, en montageonderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen zonder lasnaden, en pijpen en metalen kanaliseringen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 10. ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is gevestigd in Hebei Province, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis