• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koolstofstaal

Resultaten voor

Koolstofstaal - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

 2. SETLANS POLAND

  Polen

  Het merk Setlans werd opgericht in 2012 als onderdeel van het bedrijf Kon-Bud die sinds 1995 gespecialiseerd is in de productie van onderdelen van plaatwerk die onderdeel zijn van machinewerktuig behuizingen. Wij bieden sindsdien diensten aan de zware en cementindustrie. Wij werkten meer dan 25 jaar constant aan de verbetering van onze producten en processen voor verhoogde milieu- en gebruikersvriendelijkheid. Als familiebedrijf hechten wij een groot belang aan het behoud van een hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden producten en diensten en zetten wij ons altijd volledig in om aan de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten te voldoen. Wij zijn een toonaangevende Poolse fabrikant met tal van mogelijkheden om de internationale markt te veroveren. Ons personeel maakt al sinds jaren deel uit van ons team. Het zijn ervaren en vakbekwame lassers, slotenmakers en technische adviseurs. Onze belangrijkste productielijn produceert nu ecologische verwarmingsketels: zowel automatisch - eco-erwtenkool en pellet en via lading -hout en steenkool. Daarnaast bieden we tevens buffertanks met de volgende inhoud: 100, 200, 380 en 550 liter. Elk product wordt getest onder hoge druk door een erken persoon om het risico op defecten tot een minimum te beperken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 3. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

 4. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italië

  Tempracciaio s.r.l. produceert koud- en warmgewalste staalbanden met hoog en laag koolstofgehalte, in gegloeide, ruwe, halfharde, grijze, blauwe, gele en witte geharde staat, met diktes variërend van 0, 10 mm tot 6 mm en breedtes op aanvraag. Het bedrijfsbeleid is gericht op het voldoen aan de behoeften van de klant en het handhaven van efficiëntie- en kwaliteitsnormen. Tempracciaio s.r.l. is gevestigd in Caronno Pertusella (Italië). Het bedrijf verkoopt banden van gehard en hardbaar staal.

 5. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Oekraïne

  LLC TPE BONUSTRADE werd opgericht in maart 2013 door een groep professionals en is van oorsprong een fabrikant van koolstofhoudende materialen uitsluitend van hoge kwaliteit en grafiet van verschillende kwaliteitssoorten. Missie: de klant goederen en diensten van hoogwaardige kwaliteit leveren; omstandigheden scheppen waarin de klant vertrouwen krijgt in de juistheid van zijn keuze; schikkelijkheid van onze firma als partner in alle opzichten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (het bedrijf), gevestigd in het Yuelu Mountain Hi-tech Park, zet zich in voor O&O, de productie en de toepassing van titaan, zirkonium, hafnium, zeldzame aardmaterialen en de binaire samenstellingen of meervoudige samenstellingen (carbide, nitride, silicide, boride & sulfide) en overig nano, sub-nano keramisch poeder en verwante producten.

 2. ITG STEEL SRL

  Italië

 3. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Italië

 4. ACIERS UK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. ENSERVE COMPANY LIMITED

  Japan

 1. ANTEJAS, UAB

  Litouwen

 2. OAKLEY STEEL

  Maleisië

 1. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Duitsland

 2. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Spanje

 3. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

 4. UNIVERSAL ACIERS

  Frankrijk

 5. MJ RECICLAGEM LTDA.

  Brazilië

 6. SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD

  Turkije

 7. BASARI GALVANIZ

  Turkije

 8. LLC MECHANICAL FOUNDRY

  Oekraïne

 1. BRINELL TRADE

  Turkije

 2. SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. SCHKRIZ METAL LINKERS GMBH

  Duitsland

 4. HEBEI HONGRUN HEAVY INDUSTRY GROUP CO.,LTD

  China

 5. ATLAS STEEL TRADING SERVICES LLC

  Verenigde Staten

 6. KABA IC VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turkije

 7. CDH TEST SESSION DE

  Duitsland

 8. RENTACARSS

  Turkije

 9. BODYCOTE VARMEBEHANDLING A/S

  Denemarken

 10. APOLLON STEEL INC.

  Verenigde Staten

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis