• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koolvergassingsinstallaties en materiaal

Resultaten voor

Koolvergassingsinstallaties en materiaal - Import export

 1. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektro-ovens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolvergassingsinstallaties en materiaal, Koolvergassingsinstallaties en materiaal, Vergassing, industriële ovens, en stoomgeneratoren op gas voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Jiyuan, China.

 2. FOBOS

  Bulgarije

  Het bedrijf FOBOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolvergassingsinstallaties en materiaal. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. CONDMAG SA

  Roemenië

  Het bedrijf CONDMAG SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolvergassingsinstallaties en materiaal, en Koolvergassingsinstallaties en materiaal. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 4. R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolvergassingsinstallaties en materiaal, en Koolvergassingsinstallaties en materiaal. Het is gevestigd in Alcester, Verenigd Koninkrijk.

 5. OVERGAS INC A D

  Bulgarije