• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koper en -legeringen

Resultaten voor

Koper en -legeringen - Import export

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De bdp Group, opgericht in 1992, telt 150 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn met meer dan 14 bijkomende kantoren in Bulgarije, China, Duitsland, Polen, Spanje en Zwitserland. De dochteronderneming, bdp Mechanical Components, die bestaat sinds 1982, is een gespecialiseerde leverancier in de internationale inkoop van gegoten, gesmede, machinale bewerkingen en auto-onderdelen voor Europese productiebedrijven uit China en Oost-Europa. We leveren aan meer dan 50 Europese klanten in de automobiel-, machinebouw-, spoorweg-, energie-, gas- en vloeistoftransportsector. Alles uit één hand: Modelbouw, eerste bemonstering, begeleidende productie (opstart), serieproductie, optimalisatie. Productkwaliteit. Strategisch inkopen: Optimalisatie van inkoopprocessen, verlaging van inkoopkosten.Selectie van geschikte leveranciers, leveranciersaudits: Beoordeling van technische productie- en kwaliteitsvaardigheden.Kwaliteitscontrole op locatie: Productiebewaking, uitgaande goedereninspectie vóór verzending

 2. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een team van ingenieurs, technici en eersteklas experts met 30 jaar ervaring in gieten en machinale bewerking. Ons doel is om een langdurige samenwerking en relatie op te bouwen op basis van wederzijds respect en we willen de 1e keuze leverancier zijn we streven ernaar om scherp geprijsde producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. BRONSGIETERIJ: KIGEMA is gespecialiseerd in centrifugaal gieten voor de productie van bussen, ringen en moffen met behulp van een uitgebreide reeks koperlegeringen die voldoen aan internationale en lokale gietnormen (zoals DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) en speciale legeringen. Onze aangeboden materialen omvatten brons, aluminiumbrons, brons in lood, speciaalbrons, messing en aangepaste legeringen. CNC-VERSPANING: Volledige bewerkingsoplossingen in staal, gietijzer, non-ferrometalen en technische kunststoffen. We voeren opdrachten uit voor hoge precisie, middelgrote en kleine series in een breed scala aan afmetingen. We hanteren kwaliteitssystemen zoals iso 9001: 2009, iso 18001-2004 en iso 14001-2005. IGEMA beschikt over een laboratorium om de mechanische eigenschappen van producten te testen, zoals hardheid, rek, micrometer. KIGEMA voert ook penetratie- en ultrasoontesten uit en geeft conformiteitscertificaten af volgens EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Daarnaast beschikt het bedrijf over een meetkamer met airconditioning en hoogwaardige meetapparatuur.

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 5. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De gieterij Fonderie SRI, gevestigd in Commentry, maakt producten voor alle sectoren door middel van zandgieten: zelfhardend zuiver koper, structureel hardend koper met aluminium, brons met tin, brons met lood, HR messing. Saint Rémy Industrie (SRI) heeft een eigen werkplaats voor bewerkingen die voortdurend wordt aangepast. Zo kunnen gecontroleerde eindproducten worden gepresenteerd en hebben onze klanten slechts te maken met een en dezelfde contactpersoon per artikel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INOXYDA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Inoxyda is een zandgieterij voor technische stukken van groot formaat (5 m x 5 m – 50 To) en roestbestendige legeringen : Inoxyda realiseert genormaliseerde en specifieke legeringen van aluminiumkoper of brons: Inoxyda 53H / 3P : gegoten stukken, Inoxyda 53 AMA : niet magnetische toepassingen-Inoxyda 154 : hoge weerstand. Dankzij de expertise van Inoxyda in stukken van groot formaatd kan het bedrijf alle soorten technische stukken realiseren voor kranenstelsels, pompen, turbines, enz.

 2. G.L.P. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.L.P. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud- en zilversmeedwerk - machines, Smeermiddelen, metaallegeringen voor juwelen en edelsmeden, Goud- en zilversmeedwerk - machines, speciale legeringen voor laswerk, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 3. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Koper en -legeringen, producten voor las- en soldeerwerk, elektrode, Lassen en solderen - machines en accessoires, lasmaskers, Koper en -legeringen, benodigdheden voor installaties en vlamlasmachines van metalen, en brons. Het is gevestigd in Volvera, Italië.

 4. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LASERTECHNIK WÜNSCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, Koper en -legeringen, CNC-buigstukken, onderdelen voor de ruimtevaart, Knippen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 5. DELTA METAL

  Frankrijk

  DELTA METAL is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van koperlegeringen, speciale bronssoorten, wolfraam, molybdeen en titaan. Wij beschikken ook over de mogelijkheid onderdelen naar tekening te produceren, alsmede grote gecentrifugeerde kroonwielen met een diameter van ongeveer 2, 5m. Ons gamma bestaat uit meer dan 50 nuances waaronder: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, enz ...Als experts in koperlegeringen en speciaal brons tot 420HB, zijn wij erin geslaagd ons uit te breiden in Europa en werken in alle industriële sectoren en outsourcing zoals bewapening, de marine, de ijzer-en staalindustrie, autofabrikanten, mechanica, revolverbankdraaiwerk, kunststofinjectie, persgieten en anderen. Ons verkoopteam staat voor u klaar en beantwoordt uw vragen op de meest korte termijn en dit het hele jaar door.

 1. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 2. JOMO METALEN

  België

  JOMO Metalen is een groothandel gespecialiseerd in het leveren van halffabricaten in ferro en non-ferro metalen. Dit omvat zowel de standaard als niet standaard afmetingen/kwaliteiten in brons, gietijzer, aluminium, RVS, kunststoffen, speciale legeringen en moeilijk te vinden kwaliteiten en afmetingen. Door onze jaren ervaring als leverancier in de hersteldienst in verschillende sectoren (machinebouw, scheepsherstelling, pompherstelling, chemische industrie, mechanische industrie) hebben we zeker de mogelijkheid om ook uw problemen op korte termijn op te lossen.

 1. ZINCO GROUP. SRL

  Italië

  Zinco Group werd opgericht in de jaren tachtig en begon als een klein familiebedrijf waarin schoorsteenpijpen en artikelen voor de bouw werden vervaardigd. Door de jaren heen heeft de onderneming zich met name gespecialiseerd in de productie van rookkanalen en voorzetramen voor schuifdeuren. Vandaag de dag is de Zinco Group aanwezig in talrijke sectoren dankzij een gestructureerd netwerk van winkels verspreid in heel Italië en in Europa.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Gieterij voor continu en centrifugaal gieten in alle gegoten koperen en aluminium legeringen volgens DIN EN 1982 en DIN EN 1706, NE - metalen. Als grondstoffen van buizen, ringen, bussen, platte stangen, vierkante en zeshoekige stangen, platen voor de werktuigbouw, de chemische industrie, de scheepsbouwindustrie en in machinefabrieken. Het QS gecertificeerde bedrijf bezit een eigen laboratorium voor alle grondstoftesten alsook andere vergunningen en afnamemogelijkheden als grondstoffabrikant

 3. CSN CARL SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Productie, bewerking en verkoop van non-ferro-metalen van elke soort alsmede de handel met dergelijke metalen, namelijk het gebruik door walsfabrieken, trek- en persfabrieken alsmede door gieterijen. Onze producten: aluminiumbrons-halffabricaten, koperhalffabricaat, koperlegeringen, halffabricaat uit koperlegeringen, kopernikkel-halffabricaat, koperplaten, koperuitsnijdingen, messinghalffabricaten, messingplaten, messinguitsnijdingen

 4. NAZIONALE BATTITURA METALLI SRL

  Italië

  Imitatie bladgoud en bladzilver, koper. Meer dan 30 verschillende soorten geoxideerde vellen, in rollen, boekjes, transfer, bladgoud, gezeefd, abburstig, schabin koper. Materieel voor het aanbrengen van bladmetaal.

 5. AFFILIPS

  België

  Producent van koper, aluminium, nickel en lood gebaseerde legeringen (nickel, iron, copper, zinc, metal, aluminium).

 6. NEMETAL

  België

  Nemetal is een gespecialiseerde van hoogwaardige halffabricaten in brons, gietijzer, non-ferrometalen en kunststoffen.

 7. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrijk

  Het bedrijf LEBRONZE ALLOYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, Buizen en pijpen - koper, Gieterijen - koper, brons en messing, Buizen en pijpen - koper, koperlegeringen, en buizen van messing. Het is gevestigd in Suippes, Frankrijk.

 8. JINTIAN COPPER

  Duitsland

  Het bedrijf JINTIAN COPPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koper, koper, en neodymiummagneten. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 1. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Italië

  Het bedrijf TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Cologno Monzese, Italië.

 2. STEELINOX PA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STEELINOX PA S.R.L., en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, aluminium, gereedschapsmachines, Koper en -legeringen, en metalen skeletbouw. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 3. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Servië

  Het bedrijf COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Slangen - non-ferro, Koper en -legeringen, en Slangen - non-ferro. Het is gevestigd in Majdanpek, Servië.

 4. STORM POWER COMPONENTS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf STORM POWER COMPONENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Decatur, Verenigde Staten.

 5. ARTAN INTERNATIONAL

  Zwitserland

  Het bedrijf ARTAN INTERNATIONAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

 6. WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Amstetten, Oostenrijk.

 7. GULI GULI DOO

  Servië

  Het bedrijf GULI GULI DOO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Sevojno, Servië.

 8. MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 9. ALCUSTEEL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ALCUSTEEL S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tinbrons, aluminiumbrons, koper, en aluminium. Het is gevestigd in Ostrava, Tsjechische Rep..

 10. FONDERIE LONGONI PIERRE

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE LONGONI PIERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Koper en -legeringen, hang- en sluitwerk, handgrepen, en Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Décines, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis